Péntek
2018-07-20
11:53 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  ÚJ SZÜLETÉS A NEGYEDIK DIMENZIÓBAN!
  ÚJ SZÜLETÉS A NEGYEDIK DIMENZIÓBAN!


  Ránk váró tapasztalatok meglehetősen sokkolóak, miután három napig lebegtünk a sötét semmiben, énünk némely szintjein úgy érezzük évezredek teltek el. Váratlanul , egy pillanat alatt vakító fehér fénnyé válik világunk a legvakítóbb fehérré, a legragyogóbb fénnyé amit valaha is láttunk, időbe telik amint szemünk megszokja ezt a ragyogást és kezelni tudja a fény erősségét. Valószínű ez egy új születésünk átélése lesz,éppen most születünk meg kisbabaként egy új világban, pontosan úgy mint a Földön. Amint kezdjük megszokni a fényt, hiszen nagyon sötét helyről érkeztünk, olyan színeket kezdünk látni aminek a létezéséről nem tudtunk soha. Több ez mint egy újjászületés, a Földi megszületésünkkor is kicsik vagyunk, úgyí gondolunk a felnőtt korra mint ahol a növekedés véget ér és furának hangzik amikor a felnőtt test egy másik világban kisbabának számít. Ugyanúgy mint ahogyan itt zajlik nőni kezdünk amíg magasabbak nem leszünk. A negyedik dimenziós világban magasabbak mint a Földön, egy felnőtt férfi 4 - 4,5 méter magas, egy felnőtt nő pedig 3- 3,5 méter magas. Testünk itt anyagszerűnek tűnik mint a Földön, mégsem az az atomjaink jó része energiává alakult át, a földön ezt a testet nem láthatnánk. Ez az életünk lesz az utolsó a struktúrák világában, az ezután következő ötödik dimenzióban ami ezután következik nincsenek formák nem lesz testünk mindenhol egyformán létezünk és egyszerre leszünk jelen/ Interdimenzionális tudatforma/. Negyedik dimenzióban a Földi idő szerint két év alatt érjük el a felnőtt kort a tanulásunk folytatódik.

  GONDOLATAINK TÚLÉLÉSE A NEGYEDIK DIMENZIÓBAN!

  Megérkeztünk tehát kisbabaként a negyedik dimenziós szülőkhöz, mégsem vagyunk kiszolgáltatottak, hatalommal rendelkező szellemek vagyunk. Szellemek akik irányítani tudják a gondolataikat és amire gondolnak az azonnal meg is valósul, megtörténik. A legtöbb ember nem hozza párhuzamba ezt a két dolgot , így az első napok kritikusak. Pár perce vagyunk itt és máris nagy próba előtt állunk, amikor megnyílt a negyedik dimenzió kapuja, mindenki átjuthat rajta, de általában nem mindenki képes ott maradni. Három tipusú emberi reakció a jellemző: Vannak akik készen állnak, és átmennek a próbán. Még felkészültek ebben az életben azzal, ahogyan itt éltek. Vannak akik még nem készek, akik félelemmel vannak tele olyannyira, hogy nem engedik meg maguknak, hogy elhagyják a harmadik dimenziós valóságot az ürességen keresztül és azonnal visszatérnek a Földre. Harmadik csoportban vannak akik már készen voltak, hogy átlépjenek az ürességen, de még nem készültek fel teljesen a negyedik dimenziós tapasztalatokra. JÉZUS ezekről az emberekről beszélt amikor azt mondta " Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak" ,van a példabeszéd a Földesúrról, akinek a szolgái jelentették,hogy rengeteg konkoly nő a búza között, kérdezték mitévők legyenek. A földesúr azt mondta nekik, hogy engedjék a gazt együtt nőni a búzával, amikor eljön az aratás ideje arassák le az ocsút a búzával, majd válasszák szét az ocsut a búzától. JÉZUS erre a két ember típusra utalt- azokra akik készen állnak és azokra akik nem.

  Amíg az emberek nem készültek fel teljesen, magukkal viszik a félelmeiket és gyűlöletüket amikor ott találják magukat a fényvilágban, félelmeik hangja felerősödik mivel nem tudják minden amire csak gondolnak alakot ölt és félelmeik megjelennek körülöttük. Nem értik mi történik, eleinte újrateremtik a megszokott világuk képeit, hogy így adjanak értelmet a történéseknek. Nem tudatosan cselekszenek így hanem túlélési ösztönből, újrateremtik a régi képeket, és érzelmi mintákat. Az új világ minden félelmüket valóra váltja, mi történik itt? gondolják, "őrültség és nem lehet igaz" olyanokkal találkoznak akik régen meghaltak már, jeleneteket látnak elmúlt életeikből és minden értelmetlennek tűnik az elme rendet szeretne teremteni.
  Az emberek úgy érzik hallucinálnak ez további félelmeket szül, úgy érzik meg kell védeni magukat az ego úgy érzi fegyverre van szükség. A manifesztáció megtörténik, már van fegyver van lőszer, töltenek és várják a rossz fiúkat, hogy rájuk támadhassanak.
  Kik fognak megjelenni? Igen a rossz fiúk teljes fegyverzetben. Így a legszörnyűbb félelmeik testesülnek meg, és azonnal lőni kezdenek és bármerre fordulnak valaki mindig az életükre tör. Végére valóra válik az egyik legnagyobb félelmük , lelövik őket. Valamilyen forgatókönyv szerint, kivonódnak ebből a magasabb szintű valóságból, és visszakerülnek oda ahonnan jöttek. JÉZUS erre utalt amikor ezt mondta: " Aki kardot fog az kard által vész el"! JÉZUS azt is mondta: "Boldogok a lelki szegények, mert övék lesz a Föld."
  Ez annyit jelent, hogyha ebben az új világban szeretet teljes gondolataink lesznek, békében,harmóniában, bízva Istenben és önmagunkban, akkor pontosan ez az ami meg fog jelenni körülöttünk. Ha "szelídek" vagyunk, lehetővé tesszük önmagunk számára,hogy fent maradjunk ebben a magasabb világban, gondolataink, érzéseink és tetteink által. Életben maradunk!

  Mindez természetesen mindeddig csak a kezdet, megszülettünk az új világban, és túl éltük a kritikus napokat. Több lehetőség nyílik elkerülhetetlen lesz, hogy felfedezzük ezt a valóságot és megértsük amire gondolunk az meg is valósul. Így elsőként testet alkotunk magunknak olyat amire mindig is vágytunk,itt minden meggyógyul, az elveszített végtag vissza nő, hiszen mi teremtjük meg a valóságot amit gondolunk az lesz.
  Amint befejeztük testünk tökéletesítését, felfedezzük az új valóság nyújtotta lehetőségeket és észrevesszük azokat a hatalmas fényeket akik körülöttünk tűnnek fel. Őket úgy hívják: anya és apa, igen itt még szüleink lesznek az ottani anyánk és apánk úgy fog szeretni minket, amiről a Földön valószínű csak álmodtunk. Teljes szeretettel és törődéssel vesznek körül bennünket és nem engedik, hogy bármi rossz történjen velünk, ha az első napokon túl jutottunk már nem kell aggódnunk semmiért.
  Hatalmas boldogságot érzünk ha átadjuk magunkat az eseményeknek és engedjük , hogy a szeretet vezessen bennünket. Minden szenvedésnek és fájdalomnak vége,amit életünkben tapasztaltunk, az élet értelme újra tudatossá válik.
  Felfedezünk egy a létezésnek olyan fokát ami mindig is a sajátunk volt, csak feladtuk, visszatérünk arra az éberségi szintre, ahol ISTEN minden életformában jelen van. Jelen van minden lélegzetben, és átjárja ragyogó fénytestünket! - Gaia Földanya
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-05-21)
  Megtekintések száma: 822 | Tag-ek(kulcsszavak): 4-dik dimenzió, újjászületés, ezoteria, misztika | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: