Vasárnap
2018-11-18
4:31 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Üdvözletem! St. Germain

  „Üdvözletem! St. Germain vagyok és hálás vagyok, hogy veletek lehetek a Szeretet,  a Fény és az Erő Gyülekezetében!!! Vannak, akik ismerik az én teljes történetemet. Sok megjelenési formában szolgálok. Van egy párhuzamos történet, amelyben megjelenek, amelyben az ember – inspirálva -  felemelkedett egy fekete kalapot viselőből egy megvilágosodott állapotba, egy fehér kalapossá válva. Sok életszakaszon átmentünk. Ezt Fehér Oroszlánnak hívják. Ha még nem olvastátok ezt, ajánlom, mert bele tudjátok élni magatokat az ő életébe. Végig tudtok menni az ő útján és érezni tudjátok azt a fejlődést, ami mellett kitartott és amelyet megtalált magának.

   

  Most ez az, ami a Föld Bolygón történik. Közületek sokaknak ez az utolsó életszakasza, amit emberi testben töltenek. Jogosult leszek elmondani nektek, hogy amikor a tartózkodási helyetekre kerültök – az ötödik dimenzióba vagy annál feljebb, más szóval amikor meglépitek a Felemelkedéseteket és folyamatosan ott tartózkodtok – akkor vissza tudtok lépni a harmadik dimenzióba emberi testben bárhová annak az életszakaszába.

   

  De közületek nem sokan lesztek késztetve, hogy ezt tegyétek. Ez azt jelenti, hogy ti részt vehettek és el tudtok jönni egy Magasabb Szintre, egy haladó, fejlett Föld Bolygóra. Vagy elmehettek a Herculoba nevű bolygóra, ez a neve – amely a harmadik dimenziós Föld Bolygó lesz. És ti elmehettek oda segíteni azoknak, aki még nem emelkedtek fel. Ti választhatjátok azt, de nem lesztek odazárva! És teljes tudatában lesztek a ti isteni eredeteteknek, még akkor is, ha emberi testben jelentek meg. Így, ez a minősítés ehhez.

   

  Sokan közületek az Ashtar Command tagjai, az alaplegénységé! És még azok is közületek, akiknek nincs különböző gyökerük, anyabolygójuk, olyan helyük, ahol tartózkodni szeretnének – szóval nincs idejük – olyan helyük, ahova vissza akarnának jönni látogatóba és élvezni a Magasabb Dimenziók energiáit.

  De most együtt egy Küldetésünk van, ahogy Ashtar említette. És ez eggyé vált az Egységünkben, a céljaink Egységében, a szellemünk Egységében és a Küldetés iránti elkötelezettség és odaadás Egységében. Sok kulcskomponens van, amelyek fontos, fontos lépések az Aranykor felé vezető úton. És akiknek nem ismerős, amit én az Aranykornak nevezek, azoknak beszélek a múltba tűnő 3. dimenziós alacsony rezgésű tapasztalatokról és kifejezésekről, amelyek jelenleg még nagyon is valósak, amikor méritek az időt. Ezek  előjövetele az abszolút vég felé tart. Ez mindenütt ott van a világon, de a Fény olyan sugárzóan világít, hogy azok nem tudnak többé eltűnni vagy elrejtőzködni a sötétségben. És az utazásnak ez egy fontos része, így az emberek láthatják, mi az.

   

  A „Társalgás Istennel”című könyvben van egy fejezet. Ebben a beszélgetésben az a kérdés:  „Rendben, Istenem, ha a háborúk olyan szörnyűségesek, és ha mi egy békés világot szeretnénk, akkor miért emelünk emlékműveket a háborúnak és azoknak az embereknek, akik a háborút szolgálták – akik vezetők voltak és akiket megöltek, de sohasem voltak résztvevők – miért tesszük ezt? És Isten azt válaszolta: „Nehogy elfelejtsétek! Ezen a ponton vagyunk most. NE FELEJTSÉTEK!

   

  „Képzeljétek el, amint az Aranykorba megyünk és azután egy helyre jövünk – és ti mindannyian választhattok az utak közül – és ti egy ösvény mentén egy helyre értek, ahonnan vissza tudtok menni. „Ó, elfelejtettem! Valamit tennem kell a 3. dimenzióban! De a bölcsességed azt fogja mondani neked: Ennek vége! Már megtaláltad az utadat. Te megtetted a felfelé vezető utadat és túl vagy a 3. dimenziós, holografikus, illuzórikus, traumatikus, drámai 3D-s életszakaszodon. Menj tovább, menj tovább!”

  A felemelkedés az, ami előttetek van. De ha nem nézitek meg és tanuljátok meg a Lét, a Szeretet és a Béke bölcsességét, akkor még ha túlléptetek is a traumákon és a drámákon a fejlődésetek során, nem lesztek elég bölcsek, hogy feljebb jussatok. Még nem tudhatjátok, miért fontos az Aranykorba lépni egy Bolygóként.  Még azt sem tudhatjátok, miért fontos nektek a választás a felfelé mozdulás vagy egy aFöldbolygóval teljesen megegyező másik 3D-s bolygón maradás között! Azért fontos nektek, hogy tudjátok, mi történik, nehogy  elfelejtsétek, és találjatok magatokra – aki akár megbotlott, becsapták vagy rabszolgává vált – találjátok meg magatokat visszafelé vagy lefelé haladva az úton.

   

  Így az összes tevékenység és néhány ezek közül olyan szörnyen hihetetlen, vagy úgy tűnik, hogy az emberek nagyon embertelenül tudnak bánni egymással. És félelmetes ezt látni. Nem tanácsolom, hogy ezt megnézzétek ebben a pillanatban vagy hogy belemerüljetek ebbe. Egyszerűen csak TUDJÁTOK, hogy a szörnyű események végbementek és mennek. És a lecke annak megtanulása, hogy SOHA TÖBBÉ!!! Ez az egyetlen oka a szörnyű eseményekre való visszaemlékezésnek, amelyek megtörténtek.

   

  Igen, a jóvátétel. A NESARA a legnagyobb helyreállító és gyógyító módszer a 3D törvények között, amely valaha előfordult a Földön. A NESARA soha nem lett volna megírva, ha az illetékesek, akik írták, ne lettek volna tisztában a szörnyű eseményekkel, viselkedésekkel és programokkal, amelyek megtörténtek. Sőt még ez egy megbízás is, ha akarjátok – és ez egy érdekes szó, ugye, mert ez az Anya/Atyaistentől származik, mondhatni minden Szeretet, minden a ”csatornákon lejövő”élet alkotójától.

   

  Bölcsesség – beszélni a megoldásról, mindenre válaszolni, ami szükséges az átalakuláshoz, a magasabb életformájú birodalmakba való felemelkedéshez mindenki számára a Földön, az alatt és még fölötte is, mert amint a NESARA alakítja a Földön az energiát, a NESARA magas rezgése kijut a naprendszeretekből, a galaxisotokból és még ezen kívül is. 
   

   

  NESARA a válasz!!! Ez a mindenre ható Jóvátétel! Ez az alapkulcs az Aranykor ajtajának kinyitásához. Ezt akkor fogják közzétenni, amikor az annyira biztonságos lesz, hogy egyáltalán ne lehessen megakadályozni a bevezetését – az azonnali törvénybe helyezését. Láthatjátok, ez törvény. Ez le van írva. Ezt korábban aláírta az Egyesült Államok számos elnöke. És az Egyesült Államok elnökének kell ezt közzétenni, de ez nem csak az  Egyesült Államok számára szól. Ez az egész Földre érvényes!!! És ez össze van kötve a világ vezetői részéről való közzététellel, akik megosztják ugyanezt kinyilvánítást az Aranykori Életforma felé törekvő, majd a Bolygó Felemelésére irányuló mozgalom Küldetésével!

   

  És ez a tennivalója mindenkinek és minden egyes személynek. Nézzetek a szívetekbe, igen, hívjátok meg az agyatokat is, hogy vegyen részt, a Bölcsesség terjedjen át a Felsőbb Énetekből és a Tanácsadó Csoportotokból – és valójában mindannyiunkból – így képesek lennétek néhány kifejezésre, akár meditálva, imádkozva, szavakkal vagy tettekkel, és ezek elősegítenék a NESARA Kinyilvánítását és Törvényesítését – a Missziónk ennek a részének a beteljesülését, és részben az életstílus megváltozását, amit a jóvátétel fog elhozni minden, minden, minden élőlény számára a Bolygón!!!

   

  Most az a részetek és mindenkinek az a része, aki már a Magasabb Birodalmakban lakik – mi a ti Magasabb Dimenziós Éneteket hívjuk -  már jól felkészült és már látja az Aranykori Életformát a Földbolygó életszakaszán túl, mert ott nincs idő! De a harmadik dimenzió még több figyelmet igényel, több felhatalmazást, hogy mindenütt eltűnjön a különválás fátyla és felemelkedjen. Azt mondom, hogy a NESARA az egyik leghatékonyabb és legalkalmasabb része ennek a folyamatnak.

   

  Most mindannyian tudjátok, mi a NESARA a törvény szempontjából tekintve. Ha ezt nem ismeritek, vannak webhelyek, ahova mehettek. AzAshtar on the Road című oldalon felmehettek a website-ra és elolvashatjátok. ÉREZZÉTEK MEG ENNEK AZ ENERGIÁJÁT!!! A NESARA nem csupán egy mozaikszó egy darab papíron, vagy néhány darab, ami volt. 

   

  A NESARA ISTENI TÖRVÉNY amely létrejött és elsőbbséget élvez, más szóval minden törvényt és annak a programját átírja, amelyeknek alacsony a rezgésszintje és része a Földbolygót olyan sok évszázadon, évezreden és eonokon át elnyomó programnak.

   

  És én, St. Germain előttetek állok és veletek vagyok! Mi Egy Vagyunk! Örülök, hogy beszélhetek veletek ezen az oldalon, mert ez az egyik legfontosabb és legsürgősebb dolog. Támogatom Obamát és azokat, akik olyan keményen dolgoznak – a Fehér Lovagokat, a milícia tagjait, az Ashtar Commandot, a Felemelkedett Mestereket az Angyalokat, az Arkangyalokat, a Megvilágosodott Birodalom minden Létezőjét és titeket, az Ashtar on the Road (Ashtar az úton) Család  Kedves Tagjait!  

   

  Gondolkodjatok el, és emlékezzetek, hogy milyen óriási változást hoztatok létre!!! És bármelymegnyilvánulás, amit a NESARA megjelenéséhez adtatok, nem csak titeket erősít, önmagatokat, de az egész Földbolygót! És ez az a jármű, amellyel a Földbolygó eléri a kaput és kinyitja azt. Ez az Aranykor kulcsa.

  A NESARA egyengeti az utat a Bőséghez és a Szeretethez, hogy az mindenki életében létezzen. És igen, igen, megtisztítja az utat a helyed elfoglalásához, a Földbolygó helyét a Galaktikus Tanácsban, hogy a NESARA mellett eljöjjön a Galaktikus Testvéreitek  létezésének az igazsága. És néhányan még a galaxison kívülről is jönnek, hogy veletek legyenek most, amint mi a Felemelkedett Egy Birodalmából jövünk, hogy Egységben legyünk veletek, amint együtt teljesítjük a Szent Missziónkat!

  Most pedig köszönöm nektek kedveseim, hogy együtt folytatjuk az utunkat. Lássátok úgy magatokat, ahogy én látlak titeket! Nézzétek az Igaz Valótokat és mindig emlékezzetek, hogy ti ezek vagytok – akik mindig voltatok és mindig lesztek – a Szeretet Örök és Végtelen Fényei! Ez így van!!! Namaste!

   

   
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2015-03-28) | Szerző: Üdvözletem! St. Germain
  Megtekintések száma: 374 | Tag-ek(kulcsszavak): Üdvözletem! St. Germain | Helyezés: 5.0/2
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: