Szombat
2019-03-23
4:25 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Thot-Hermész üzenete !

  Thot-Hermész vagyok, és ismét ezt a csatornát választottam, hogy megnyilvánuljak körötökben.

  Kedveseim, a Fény Virága már elérhető számotokra, engedjétek meg, hogy a folyamat beinduljon, mesteriségetek kivirágozott és mindenhol, ahol a világban érintve vagytok e folyamat által, megkezdődött isteni önvalótok testetekbe érkezése.

  Ez egy nagyon könnyed folyamat, ha tudatában vagytok, és nem szegültök ellen az elengedésnek, mert a folyamat elején egy nagyon mély, akár kicsit ijesztő, elengedési folyamat veszi kezdetét. Kitisztul testetekből minden, ami ezt a fúziót megakadályozhatja.

  Először tudatotokban lesz kristálytiszta és világos rend, elengedve mindazt, amivel még kapaszkodtok a külső világba, emberekbe, folyamatokba, vágyaitokba. Igen, ez nem könnyű, de ami követi, az megéri azt az áldozatnak tűnő röpke pillanatot, amíg ezt fájdalommal terhesnek élitek meg.

  Ez történt kis segítőmmel is, elengedett mindent, legnagyobb vágyait, és aztán elkaptuk, amikor zuhant, végül kinyitotta az ejtőernyőjét, mert ezt már utazása közben megalkotta magának, ahogyan Ti is. Vegyétek észre, ha zuhantok és indítsátok be a fékezőrakétákat akár, ha Ti olyat építettetek magatoknak, de ne arccal a földre essetek, úgy nehezebb lesz körülnézni.

  Tehát, először a tudat és az érzelemtest tisztul meg a nemkívánatos és akadályozó tényezőktől, ezt követi kedveseim mindannak az elengedése, aki valaha voltál, az összes jelmez levetése, a maszkok félretétele, mert szellemed úgyis e maszkok mögé lát, de ha bújkálsz előle, ha még mindig nem mered magad teljes meztelenségedben megmutatni, kicsi, akkor hogyan is tudna téged felismerni könnyedén. Hiszen ez egy kellemes és örömteli folyamat, ne bonyolítsd azzal, hogy mindenféle kapcsokat, meg zipzárakat kelljen megkeresnie annak, aki szeret. Állj elé teljes önvalódban, ahogyan Te magad vagy most. És fogadd el magad, hiszen ez kell ehhez, hogy meg merd mutatni sebezhetőségedet, meztelenségedet, hogy fel tudd vállalni azt, aki most Te vagy, egyszerűségedben, tisztaságodban, mindenféle manír nélkül.

  És drágáim, ez nem azt jelenti, hogy elkezditek másokról is leráncigálni az álarcait és jót nevetni zavarán. Mindenki csak a maga tempójában tud eljutni idáig, akinek még kínos ez a meztelenség, őket hagyjátok még jelmezesdit játszani, játsszatok velük jót, de tudjátok ott belül, hogy a jelmez nem Ti vagytok, hanem Ti már meztelenek vagytok, csak azért veszitek fel e jelmezeket, hogy visszatükrözzétek azoknak, aki még ragaszkodnak hozzá.

  Maga a folyamat, mint említettem, csodálatosan egyszerű, örömteli és olyan érzettel jár, mintha kitágulnál, mintha felemelkednél fizikailag is. Ezt az okozza, hogy az erő, az energia, melyet gerinced alján tárolsz, most felemelkedik gerinceden keresztül és eljut a tobozmirigyig, ami egy eufóriás, mondhatni „repülök” érzést ad, majd ez az érzés kitölti teljes lényedet, minden sejtedet. De ehhez kell egy ellazult állapot, és az, hogy megengedd, hogy ne ijedj meg tőle, hogy együttműködj segítőiddel - mert mindenki kap ehhez segítőket is, saját részeit, akik vezetik, ha arra szüksége van. E kiterjedt tudatállapotban érkezik a lény, aki Te magad vagy, nem más, nem férfi-, vagy női energia, nem egy entitás, nem én, hanem Te magad. És ezt érezni fogod, hogy alászállt „valaki”, aki eltölt és tökéletes harmóniává duzzasztja léted. Minden pillanat, melyet ebben az állapotban töltesz, éveket fiatalít rajtad fizikailag, tehát semmi rohanás, csak légy ott, csak érezd és engedd, hogy áthasson ez az energia, lényed esszenciája, ez a végtelen és tökéletes lény, aki Te magad vagy.

  És ha ezt megtapasztaltad, tudni fogod, hogy merre tovább, minden pillanatban már ott van, ott vagy és kérheted, hogy újra és újra erősödjön fel ez a kapcsolat, míg ez olyan szintre jut, hogy már folyamatos. Folyamatosan szellemeddel eggyé válva létezel, és belépsz az Élet Virágába, a tökéletesség felé vezető úton.

  Áldásom rátok kedveseim, remélem jó hírt hoztam és elegendő segítséget ahhoz, hogy ebben a kaotikusnak tűnő időszakban se csüggedjetek, hanem tartsatok ki. Mindenki meg fogja ezt tapasztalni, ki előbb, ki utóbb.

  Thot-Hermész vagyok, világok tanítója ...

   yutube zene

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-08-09) | Szerző: Börcsök Attila
  Megtekintések száma: 180 | Tag-ek(kulcsszavak): hermész, égi üzenet, thot | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: