Szombat
2019-03-23
5:24 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 2
Vendégek: 2
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Találkozás a Teljességgel – egy másik irányban

  Tapasztalhattuk az elmúlt hónap intenzívnek nevezett energiabombáit, ami leírva igen izgalmasnak hangzik, de a megélés közben talán az „izgalom” az, ami utoljára az eszünkbe jut… Bármi is történt veled az elmúlt egy-másfél hónapban, nem szükséges levonni belőle messze menő következtetéseket, hiszen nem történt más, mint hogy találkoztál a Benned lévő Teljességgel.

  Ez a Teljesség a jó és a rossz poláris birodalmában talán most a kevésbé tetsző formát öntötte magára, s csupa olyat tapasztaltunk, amit „nehéz” volt megélni. De mindez áldás abban a tekintetben, hogy a TELJES VALÓNKKAL való találkozás során a bennünk lévő ÖSSZES réteget fel kell ismernünk, tudatunk tiszta fényébe kell vonnunk.

  Csak akkor tudsz valamit felszabadítani önmagadban, ha előbb a felszínre hozod!

  Amikor egy tulajdonságot elrejtesz magadban önmagad elől, akkor az egyre nagyobb és nagyobb erővel akar a felszínre törni. Végül az elnyomás hatalmas méreteket ölthet, és végletesen eltávolodsz saját magad egyik tulajdonságától (aspektusától). Így az elvtávolodás során már nem ismered fel saját magadat a külvilág tükrében.

  A gyakorlatba beültetve ez azt jelenti pl. hogy a párkapcsolatodban a társad által elviselhetetlennek tűnő tulajdonságok valójában önmagadat tükrözik, és Benned vannak, nem is benne. Csak mivel ezt NAGYON régóta és NAGYON mélyre elnyomtad magadban, ezért nem ismered fel.

  Ez az időszak tulajdonképpen arról szól, hogy ezekkel a tulajdonságokkal (aspektusokkal) találkozol. Július második, és az augusztus első felének legmeghatározóbb fényszöge a Neptunusz és a fel és leszálló Holdcsomópontok kvadrát találkozása.

  A Neptunusz pontosan azokat a láthatatlan, belső tartalmakat szimbolizálja, amelyeket elnyomtál magadban mélyre, és eltakartad, elködösítetted önmagad elől. Ezért is tartoznak a Neptunuszhoz pl. a tudatmódosító szerek, mert az alkohollal és a dohányfüsttel egyfajta nem tudatosított szelepet nyitsz a tudattalanba, és elviselhetővé teheted a benned munkálkodó, elnyomott, de felismerésre vágyó részeidet.

  Ez persze hosszú távon nem megoldás, ezért vár rád is az ún. dimenzióváltás, tudatváltás, ahol képes vagy minden részeddel egy tudatos módon egyesülni. De még egyszer hangsúlyozom, előbb fel kell ismerni még az ún. „rossz” tulajdonságaidat is önmagadban.

  S tudod, a legmeglepőbb az lesz a felismerés után, hogy amitől annyira féltél, hogy hosszú éveken/életeken keresztül menekültél tőle, az valójában kezes bárányként fog hozzád idomulni, és együtt tudtok majd létezni – EGYSÉGBEN. Mint ahogyan a Neptunusz és az Unio Mystica, a Minden Egy szimbóluma. Pontosan erről szól az EGYSÉG, amikor minden részeddel – és ez alatt a rossz tulajdonságokat is értem – egységbe kerülsz. (Részben erről is szól az Átalakulás Iskolájaahol hónapokon keresztül „tanuljuk” ezt).  

  Az említett Neptunusz – Holdcsomópont kvadrát kapcsolat pedig pont ezt jelzi számunkra, hogy itt az idő a kilépésre, a váltásra, a felismerésre. A kvadrát mindig egy komoly szembesítő, kényszerítőnek ható erő, amit nem lehet megúszni – sokszor éljük meg így.

  Tehát csak semmi pánik! – itt jön a megélés ideje, amikor is ki kell engedni a szellemet a palackból.

  S ahogyan a felszínre törtek és törnek ezek az eltorzult belső aspektusok, először talán fel sem ismered őket – hiszen pontosan azért torzítottad őket ilyen felismerhetetlenné, mert nem akartad elfogadni, hogy ez TE vagy. Ám ha nem pánikolsz, nem görcsölsz, nem félsz, akkor meg fogod látni, hogy minden átalakul Benned. A belső feszültségek lassan eltűnnek belőled, és feloldódnak a félelmeid attól, hogy valami rossz történhet veled a világban…

  A folyamatos neptunuszi ködben tartott tudat, amely félelmek, kétségek, függések és kötődések között őrlődik, el sem tudja képzelni milyen az Egységben létezni, mert elképzelhetetlen számára. Ahol nem bánt senki és nem kell senkit sem bántani, hiszen minden másban felismeri önmagát a Tudat. Ez a mai civilizáció által eléd vetített élet szerint elképzelhetetlen.

  Nincs mitől félned! – talán ez a mostani időszak legnagyobb tanítása. A média és spirimédia is sokszor ezt a képet vetíti eléd a különböző összeesküvés elméletekkel, konspirációkkal, ál-igazságokkal. Vagy a média pánikkeltése és figyelemelterelése mind-mind arról szól, hogy nehogy odafigyel a saját boldogságodra, s hogy mindenért aggódj.

  A Neptunuszhoz tartoznak még a félelmek, a vágyálmok is – tehát itt az idő kilépned a vágyálmaidból, rózsaszín vágyképzeteidből, amely képeket a társadalom vetített eléd. Engedd el azt a képzetet, hogy az anyagi problémáidra a PÉNZ a megoldás, mert ha ezt hiszed, akkor pénzt fogsz keresni, kutatni. Ez egy hatalmas csapdája az elmének, a mai rendszernek. Ám (most figyelj) ha megérted, hogy anyagi problémáidnak az oka az, hogy nem vagy egységben magaddal, akkor ha elkezdesz egységesíteni és belazulni, akkor az anyagi problémáid is meg fognak oldódni, és NEM ÚGY, hogy TÖBB pénzhez jutsz. El tudod képzelni?

  Ne feledd, minden „esemény”, ami benned mostanában szorongást, félelmet, dühöt keltett, esetleg főleg a párkapcsolat szintjén, az valójában a benned lévő tulajdonságaidnak (aspektusaidnak) a tükre. Nincs más dolgod, mint megélni – ne ragadj bele, ne agyald túl, ne vidd tovább a gondolatot, ne építs rá elméleteket. Egyszerűen csak hagyd megtörténni – észre fogod venni, hogy elmúlt.

  Bízz magadban! És engedd ki nyugodtan a szellemet a palackból, vidd a tudatod fényét a tudattalan sötétjébe – erre kiváló alkalom lesz, ha felismered a téged ért „negatív” élethelyzeteket, hogy valójában te is pont olyan vagy, mint amit nem tudsz elfogadni.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-08-07)
  Megtekintések száma: 154 | Tag-ek(kulcsszavak): Találkozás a Teljességgel egy másik | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: