Kedd
2019-03-26
4:03 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Szíriuszi Fénytestvérek

  Szíriuszi Fénytestvérek / 2013.  március 23.

  Shogun Amona közvetítése

  sirA teremtés játéka

  Kedves földi Testvérek! A szeretet és a Fény nevében üdvözlünk benneteket a létezés eme pillanatában – mi vagyunk a szíriuszi Fénytestvérek. Most- hogy kezdetek magatokhoz térni és ráhangolódtok [belső] csatornáitokra – hozzátok áramolhatnak az energiák és frekvenciák és felvehetitek  magatokba a szeretet rezgéshullámait. Tőletek függ – hogy ezt szeretnétek-e vagy sem – hogyan döntötök. Isteni teremtmények vagytok és ti választotok – mi az amit befogadtok és mit nem. A ti szándékotokat – kívánságotokat – fogadják el mindig a magasabb dimenziókban és fénybirodalmakban.


  Minden kívánságotokat hallanak és ütemeznek – az ég nem ítélkezik, ahogyan a bennetek rejlő félelmeitekkel sem tesz így – semleges szinten a kívánság csupán energia, amit kisugároztok a teremtés birodalmába és a Forrás minden kívánságotokat meghallgatja. A Forrás végtelen szeretete mindent elhoz a létezésetek szintjére – amit valaha is gondoltatok – amit valaha gondoltok. Ez egy semleges folyamat – ami mindig – a minden létező Egységgel közvetlenül történik. Felmerülhet bennetek a kérdés – hogyan jön létre az igazságtalanság és a szenvedés, ennek oka pedig nem más, mint a félelem. A félelem hosszasan kísért benneteket a harmadik dimenziós észlelésben, de ez most megváltozik itt és most – a ti döntésetek alapján – a szándékotok alapján. Így kezditek megérteni a teremtés játékát és felismeritek a teremtő Éneteket. A nappali tudatotokban néha olyan energiákkal kerültök kapcsolatba – melyek a még a régi elszigetelt paradigmát tartalmazzák és sok olyan témáról hallotok, melyek foglalkoztatnak és eltérítenek. Tudjátok, hogy ez a TI döntésetek, a Ti választásotok, amit minden pillanatban a szándékotok szerint irányíthattok.

  Kedves Fénytestvérek – ismerjétek fel, hogy már mindent magatokban hordoztok – egyszerűen mindent.  Lényetek legmélyén tökéletesek vagytok és szívetekben mindig is azok voltatok, akit kerestek – a valódi lényeteket. Itt vagyunk, hogy szeretettel emlékeztessünk benneteket- kik is vagytok. Mi a nővéreitek és fivéreitek vagyunk – a fénycsaládotok a csillagokból – a szíriuszi Fénytestvérek vagyunk és Egyek vagyunk.

  Szeretettel, örömmel és lekötelezve………….Shogun Amona

  Csatornázta: Shogun Amona

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-04-06)
  Megtekintések száma: 149 | Tag-ek(kulcsszavak): Szíriuszi Fénytestvérek | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: