Hétfő
2018-07-16
4:38 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Sürgős üzenet Ashtar parancsnoktól minden Fénymunkás számára

  Sürgős üzenet Ashtar parancsnoktól minden Fénymunkás számára
  Szervusz Jean,

  Igen, minden renden, befogadó vagy az üzeneteimre. Ashtar vagyok és üdvözöllek téged. Velem, mint az Egyetemes Bölcsesség Legfelsőbb Tanácsának egyik tagja, itt vagyunk, hogy információkkal lássunk el téged az időkre, amelyek eljönnek.

  Az idő fel lett gyorsítva általunk. Így a Föld készen áll, hogy továbbhaladjon. Minden sík, minden csillag és minden bolygó Galaktikus Lényeinek egy Tanácsa vagyunk, és a Föld és azon élő emberek Felemelkedéséért dolgozunk valamennyien. Ez egy nagy szerveződés mindannyiunkért, beleértve a Földi embereket is, mivel egyszerre kell megtörténni az átlépésnek.

  Az átlépés pillanata egy kritikus idő mindenki számára, mivel nagyon sok ember megsérülhet mind fizikailag, mind érzelmileg, és ezt nem akarjuk.

  Kérlek jelezzétek mindenkinek, hogy nem a félelmet hozzuk el, hanem a Reményt!

  Az üzenetek, amiket fogadsz, mind hasonló. Azt mondják, hogy körültekintőek és óvatosak vagyunk, de határozottak, hogy megtesszük, amit meg kell tennünk. A Föld most lassanként körbe lesz véve nagy űrhajókkal, és helyreállítjuk az energiáját. Ez elhozza számára azt az energiát, ami szükséges a Felemelkedéshez. Akkor elkezdjük majd az emberek energiáját is felemelni. Ez sokkal nehezebb, mert mi nem akarunk káoszt teremteni. Nem szennyezzük be az elméteket, sem a testeteket. Mindössze felépítjük az aurátokat, így a fizikai testetek képes lesz felkészülni a változásra.

  A Föderációs Tanács eldöntötte, hogy most van itt az idő. Elvégezték a feladatukat, és minden nemzet és birodalom készen áll a nagy ugrásra.

  Azt mondjuk most nektek, hogy a Föld és annak lakói néhány napon belül megindul. Az eltolódást úgy fogjátok érzékelni, mint egy nagy fény sokk, mikor az elkezdődik. Ne essetek pánikba, mert minden rendben lesz. Ezután minden ember (nép), aki a saját hatalmában, hisz, és nem a mi hatalmunkban, az el fogja veszíteni azt. Mint például a hadsereg, stb. (el lesz véve tőlük.)

  Tudassátok a barátaitokkal, hogy most felkészülünk az Univerzum összes lényének nagy ugrására.

  Ashtar vagyok.

  Csatornázta: Jean Freezer

  Jean Freezer az Egyesült Államokban élő holland hölgy, aki régóta egy megbízható tiszta csatorna. Megkérték, hogy sürgősen adja át ezt az üzenetet minden Fénymunkás számára.
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-03-12)
  Megtekintések száma: 665 | Hozzászólások: 2 | Tag-ek(kulcsszavak): felemelkedés, misztika, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 1
  1  
  c9n a De9l-Alff6ldf6n lakom,Csongre1d megye9ben.Nagyon tetszik az f6tlet.c9n is szterene9m ezt itt a saje1t terfcletemen megvalf3sitani.Gratule1lok az f6tlethez, e9s a kiviteleze9shez.c9n domboredtott falike9pek farage1se1val foglalkozom,azaz szeretem a fe1t.Szivesen fogadne1m, ha valaki segedtene, a piac kiviteleze9se9ben,tane1ccsal ,f6tlettel.Gratule1lok a piachoz,e9s sok sikert kedve1nok. Imre06 30 710 3563

  Név *:
  Email *:
  Kód *: