Szombat
2019-03-23
4:32 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Reneszánsz

  „Lehet, hogy azt mondod rólam, hogy Álmodozó vagyok, de nem én vagyok az egyetlen. Remélem, egy nap csatlakozol hozzánk, és a világ eggyé lesz.” – John Lennon

  A küldetésünk

  A küldetésünk az, hogy egy olyan új filozófiát szervezzünk, ami inspirálja a művészetek, az önkifejezés, gondolkodás és érzés új formáit, hogy megerősítsen és felszabadítson minket. Ez az új filozófia segít bennünket közelebb vinni ahhoz, hogy kik is vagyunk valójában, segítve minket abban, hogy mindig globálisan és mindent beleértve gondolkozzunk arról, hogy minden részét összehozzuk az Egység új kombinációinak. Érzelmileg is fel fogjuk emelni az embereket váratlan módon és váratlan helyeken, és összegyűlünk, hogy alkotó módon szabadjára engedjük a belső gyermeket mindenkiben. Ez lesz a természetes eredménye az Új Reneszánsz Filozófiának. A Reneszánsz Csoport segíteni fog megosztani az ötleteidet, az elképzeléseidet és a terveidet! Javasolni cikk formájában úgy tudsz a Reneszánsz weboldalon, hogy kapcsolatba lépsz velünk.

  A Látomásunk

  Az az elképzelésünk, hogy a Reneszánsz Csoport, egy új társadalom forrásaként, ahol a művészet új formái együtt léteznek az új gondolkodással, ahol érzelmeink előremozdítják a paradigmaváltást, gátlások nélkül terjeszti majd ki a tudatosságot. Valamint az is, hogy lehetővé váljon egy olyan társadalom, mely ihletett, szenvedélyes emberekből áll, akik szeretnek szellemiségükkel alkotni. Ahol művészek, alkotók és mindazok, akik szeretik az ilyen jellegű dolgokat, színekkel, fénnyel és hanggal tudják a szeretet és a jóakarat gyönyörű kifejezési formáit folytatni. Most kellene közösségeket létrehoznunk, hogy amikor az Esemény bekövetkezik, összekapcsolódjunk, hogy segíthessünk és példát mutassunk. A legnagyszerűbb lehetőségünk az, hogy amikor az Esemény megtörténik, pozitív izgalom és boldogság tükröződik az emberek arcáról.

  A Reneszánsz Csoport egy olyan társadalmat tud ösztönözni, ahol új művészeti formák léteznek új gondolkodással párosítva, és ahol mindenki nyerhet! Osszátok meg ötleteiteket, terveiteket, elképzeléseiteket cikk formájában a Reneszánsz weboldalon úgy, hogy kapcsolatba léptek velünk.

  Gyakorlati Lépések

  Szervezzetek kreatív embereket a művészetek minden egyes területéről. Ez a legfontosabb lépés ahhoz, hogy törekvések induljanak be minden helyszínen. Rengeteg gyakorlati lépés megtehető, mely egy elkötelezett, de kicsi csoportban azonnali hatással lesz a közösség gondolkodásmódjára. Kezdjétek azzal, hogy elképzeltek egy olyan időszakot, amikor mindenki úgy érzi, hogy mindenhol színes parádékkal, tánccal és zenével kell ünnepelnie, spontán jellegű énekléssel és tánccal, ami olyan gyorsan el is tűnik, amilyen gyorsan elkezdődött. Kik azok, akik ebben részt vesznek? Honnan fogják tudni, hogy hova kell menni és mit kell tenni? És mikor? Gondolkodj el ezeken a kérdéseken a közösséged tekintetében, hogy segíthess a csapatodnak elindulni!

  • Állítsatok össze egy listát minden kollégáról és intézményről, melyek művészeti programokkal rendelkeznek a környékeden, az egyes részlegek vezetőinek e-mail címével.
  • Írjatok egy tettre szólító e-mailt, amely kihirdeti a Szabadság Ünnepét megkérve őket, hogy vegyenek benne részt különleges programokkal és bemutatókkal annyi lehetséges helyen, amennyin csak tudnak, és kérd meg őket, hogy küldjék el ők is bárkinek, akit ez érdekelhet.
  • Hozzatok össze egy csapatot és írjatok leveleket, hogy inspiráljátok és motiváljátok az embereket, hogy részt vegyenek Új Reneszánsz programokban.
  • Amikor az emberek csatlakozni szeretnének, hozzatok létre bizottságokat, hogy megtervezhessétek a különböző jövőben zajló eseményeket, amiknek biztosítottak a helyei, mint pl. parkok és könyvtárak, utcai vásárok, lakótelepi partik stb.
  • Lépjetek kapcsolatba olyan városi ügynökséggel, amely felelős a helyszínek, és a foglalások rendezéséért. Használjatok iratgyűjtőt és weboldalt, hogy listázhassatok minden követelményt, amik megfelelnek a zenés, táncos parádék és találkozók lebonyolításához az összes helyszínen, amiért ők lennének a felelősek.
  • Használjatok helyszíni terveket, hogy az események az adott hely szabályainak megfelelően lehessenek megszervezve.
  • Hozzatok össze folyamatban lévő írói, fogalmazói és előadói összejöveteleket és próbákat. Összpontosítsatok olyan projektekre, amik közvetítik a lehetőségeket az Új Társadalomban.
  • Szervezzetek projekteket – Szervezzetek kreatív, tehetséges emberekkel olyan projekteket, melyeket ők szeretnének. Például, ha író vagy, alkothatsz inspiráló szlogeneket, autóra ragasztható hirdetéseket és verseket vagy írj meggyőző leveleket, amikor valakinek szüksége van meghallani az igazságot. Ha zenész vagy, írj dalokat és dalszövegeket.
  • Szervezzetek, utcai vásárokat – alkossatok művészeti bemutatókat és zenét, ami része lehet annak a programnak, ahol megosztjátok az Új Társadalmunk örömét és izgatottságát.
  • Keressetek már meglévő zenéket, melyek inspirálóak, mint pl. John Lennon Imagine című dala, és hozzatok létre egy könyvtárat, amit a résztvevők használhatnak.
  • Alkossatok egy új himnuszt – Írjatok egy dalt, felhasználva minden ilyen szlogent mint – „Képzelj el minden embert békés életet élni…”, és komponáljatok inspiráló zenét az összejövetelek minden típusához. Szervezzetek minden lehetséges helyszínen koncerteket és színpadi táncokat, ahol zenészek és tehetséges emberek lépnek fel.
  • Használjatok felemelő frekvenciákat – szerezzetek zenét, felhasználva a megfelelő frekvenciákat, mint pl. 520 Hz, ami felemeli a szellemet és a szívet és a csakrákhoz szól.
  • Alkossatok tömegszereplős (flash mob) dalt – szervezzetek tömegszereplős (flash mob) programot az Új Reneszánszért, mely feltűnik hirtelen egy bevásárló központban vagy egy állomáson és jól összeszokott koreográfiát mutat.
  • Használjátok a YouTube-ot, hogy megtanítsátok a tömegszereplős (flash mob) koreográfiát – keressetek egy tehetséges koreográfust, és kérjétek meg, hogy készítsen egy videót aminek a segítségével bárki meg tudja otthon is tanulni a mozgáselemeket. A megfelelő zenét és a részletes instrukciókat felhasználva sok ember el tudja majd sajátítani a mozgásfolyamatot. Kérjétek meg őket, hogy iratkozzanak fel az időponttal és helyszínnel kapcsolatos értesítésre. Ez hihetetlenül klasszul tud spontán megvalósulni!
  • Készítsetek diavetítést, megmutatva mindent, ami lehetséges az új társadalomban, és tegyétek fel a weboldalra. Az emberi szív inspirációja elérhető a virágokkal való összekapcsolódással és az általuk hordozott üzenetekkel. Lássátok a társadalmunkat ugyanazon a rezgésen, mint a virágoké és mutassatok be olyan új kerteket, ahol az emberek ugyanazon a szinten rezegnek, mint a virágok frekvenciája.
  • Hozzatok létre cyber galériát, mely olyan képeket tartalmaz, amiken látható az Isteni és angyali jelenlét, valamint fénygömbök. Ezt úgy hozzátok létre, mint új művészeti formát, mely közvetíti azt a gondolatot, hogy körbe vagyunk véve mindennel, ami Istentől ered.
  • Támogassátok a változást az építészet területén oly módon, hogy az tisztelje meg a szent geometriát és a természetes rendszereket.
  • Elkezdhetjük tanítani arra az embereket, hogy hogyan léphetnek kapcsolatba a saját spiritualitásukkal, oly módon, hogy megírtok, illusztráltok és kiadtok egy útmutatót, mely megtanítja az embereknek és segít nekik abban, hogy kapcsolatba lépjenek a szellemükkel, olyan ötletek segítségével, mely felemeli és inspirálja őket.

  Találkozzatok minden héten és tervezzétek úgy, hogy megvalósítotok bizonyos célokat! Cselekedjetek és érezzétek jól magatokat!

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-08-23)
  Megtekintések száma: 147 | Tag-ek(kulcsszavak): Reneszánsz | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: