Kedd
2019-03-26
3:50 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Plejád Intelligencia

  Plejád Intelligencia

  Ashtar 2012. 08. 23.

  Üdvözöllek Benneteket!

  Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen sokatok megkapta az üzenetemet, és oly sokan csatlakoztatok a szeretet fényhálójához, tudatosan, vagy tudatalatti szinten. Többen elvégeztétek a gyakorlatot is, így sikerült legalább részben megszabadulnotok a régi sebektől, fájdalmaktól. Azért részben, mert tudatos szinten is fel kell, hogy dolgozzátok, a szőnyeg alá söprés nem jó taktika. Valamikor fel fog gyűrődni az a szőnyeg, és a szemét ott lesz alatta. Az akarat a lényeg. Hogy meg akartok válni a szennytől. Minden csak gyakorlás kérdése.
  Tehát, térjünk át a miértre. Miért volt számotokra fontos, hogy csatlakozzatok a szeretet fényhálójához?! Jó úton haladtok, ez vezet a szellem magasabb régióiba. Az igazi teljesség és fényesség alapja a szeretet, a megbocsájtani tudás, másoknak és ugyanígy önmagadnak, a tolerancia, és az ítélet nélküliség. Ez az Isteni megvilágosodáshoz vezető út. Az életigenlés, és életszeretet nagyon fontos, hogy meg legyen bennetek. Sokatok elvágyódik, nem képes a fizikai világban megtalálni a létezés értelmét. Ez így nem helyes. Ti döntöttetek, hogy fizikai testet öltve lejöttök a Föld nevű bolygóra, és itt, mint Fényküldöttek feladatot teljesítetek. Nem csak önmagatokért, hanem a többi fénytestvéretek érdekében is teszitek ezt. Sokszor göröngyös ez az út, tudjuk. Sokszor néznek furcsán, már ha egyáltalán fel mered vállalni, aki igazából vagy. Amikor kijelented, hogy „én vagyok” ezzel már ki is jelentetted valódi önmagad. Ha letagadod, azzal a Forrást, a hozzá való kapcsolatodat, és isteni lényedet tagadod meg.

  Igen, tudatosítsd magadban, hisz a Bibliában is leírták. „Isten megteremtette az embert a saját képmására.” Ne fizikai leképződésben keresd Istent. Ne akard ábrázolni, ne akard, hogy megjelenjen neked. Tudd, és érezd, a Forrás megteremtett téged, fényt a fényéből, létet a létéből. A Fény gyermeke vagy, hát válj valóban azzá.

  Tudatotok egy negatív mátrixhoz van kapcsolva, míg tudatosan le nem váltok róla, Ez a mátrix, másnéven a kritikus tömeg, határozzák meg bolygótok fejlődési szintjét. Ez a háló tele van a belétek nevelt negatív mintákkal, melyek felnőtté válásotokig belétek ivódtak. Ezek azok az érzések, mellyel kordában lehet tartani az emberiséget. Ne keress bűnbakot. Nincs. Nem tudsz ujjal mutogatni senkire, hogy átruházd rá az emberiség bűnét. Bizony, ez a ti bűnötök, amennyiben ítélni akarsz. Ez is alaptermészeted részét képezi. Ítélet, féltékenység, bűntudat, önmarcangolás, és legfőképp a félelem. Lefordítsam? Fél-elem. Így élik az emberek az életüket. Nem látva mást önnön tökéletességétől eltelve. Ez a negatív hullám tartja lidércnyomás alatt az embereket. Ne keseredj el, van kiút. Oly sok könyvet, írást kiadtak már ebben a témában, Te is olvastál sokat közülük, és mégsem értetted meg a lényeget.

  A lényeg Te magad vagy.

  Az vagy, amit gondolsz magadról, és a világod olyan, amit gondolsz róla.

  Lehetőséged van leválni a negatív mátrixról, és rácsatlakozni a Fény mátrixára. Csak a döntéseden és elhatározáson múlik. Dönts el most, itt és most, ebben a pillanatban. Nyilatkoztasd ki:

  „Én vagyok a fény, és bölcsesség. Itt és most lecsatlakozom a negatív mátrixról, elhatárolom magam a kritikus tömeg atmoszférájától. Szabad elhatározásomból és szabad akaratom kinyilvánításaként itt és most rácsatlakozom a Fény mátrixára, ezzel is erősítve a Fénytestvériséget. Köszönöm.”

  Csatlakozz az Isteni fényességhez, a bölcsességhez, a szeretethez, a bőséghez. Csak a tudatod sávállítása. Olyan, mint a rádió gombja, tekersz egy kicsit rajta, és máris más csatornát hallgatsz.

  Ennyin múlik csupán, csak rajtad áll melyik csatornát fogod be tudatoddal. Ne bántsd az „ego”-t. Nagyobb szükséged van rá, mint gondolnád. Ő segíti a földi tevékenységeidet. Csak segíts neki. Segíts neki megérteni, hogy mától másképp éltek. Szeretetben, harmóniában, bölcsességgel, egységben Istennel. Támogatni fogja elhatározásodat.

  Isten Fénye kísérjen utatokon.

  Ashtar 2012. 08. 22.
  Kyra

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-08-26)
  Megtekintések száma: 177 | Hozzászólások: 3 | Tag-ek(kulcsszavak): Plejád Intelligencia, ezoteria, misztika | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: