Szombat
2019-03-23
4:43 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Planetáris Vezetői Csoport 1 rész

  Planetáris Vezetői Csoport

  A Planetáris Vezetői Csoport mindenkinek ajánlott, aki inspirálva érzi magát, hogy segítse a bolygót egy Új Társadalommá való erőszakmentes átalakulásban. Törekvéseink a Szeretet erejében való hitünkön és azon az ösztönös tudáson alapulnak, hogy mint szuverén lényeknek, jogunk van a zsarnokságtól mentes szabadsághoz. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy békét és harmóniát teremtsünk az egész emberiségnek.

  Leadership

  The EVENT will come suddenly!

  Ez a weboldal, a Készülj a Változásra, minden embernek ajánlott, beleértve a fénymunkásokat, infrastruktúrális alkalmazottakat, hivatásos tudósítókat és a világ egész emberiségét. Reméljük, hogy ez az együttműködő erőfeszítés segíti majd a világ politikai és társadalmi infrastruktúrájának minden aspektusát a közelgő nagyobb változások idején. A csoportban való tagság az egész világra kiterjed. Biztosak vagyunk abban, hogy az információk, melyeket az intuíciónk által, a világ rendőri erőinek beépített embereitől valamint a jóindulatú felsőbb spirituális vezetőktől kapunk, teljes mértékben helyesek. Ezek az információk azt mutatják, hogy egy régóta fennálló korrupció és kapzsiság világméretű összeesküvése áll fenn, melynek véget kell vetnünk. Az információk jelzik a küszöbön álló drasztikus intézkedéseket, melyek biztosítani fogják a valódi, tartós változást és gyógyulást az összes élet számára sokat ostromolt planétánkon.

  Megvan bennünk az erő ahhoz, hogy békét hozzunk erre a világra. Tudd, hogy a lelkednek is megvan ez az ereje, amit használnod kell. Ne ess kétségbe, ne add fel a remény, és sose adj a gyűlöletre, a félelemre és a fásultságra.

  KÉSZÜLJ A VÁLTOZÁSRA. LÉGY MAGA A VÁLTOZÁS!

  Reméljük, hogy elkötelezed magad a cselekvésre a Fény, a Szeretet és az Igazság szolgálatában.

  Küldetésünk Kinyilatkozása

  A küldetésünk az, hogy tanáccsal és támogatással lássuk el a már létező vezetőségeket a világ különböző kormányaiban, hogy megértsék mi is történik globálisan „AZ ESEMÉNY” ideje alatt. Ez nem egy helyi esemény, inkább egy olyan, ami körbeöleli az egész planétánkat számos lépéssel a pozitív változás folyamataiban. Azért fejlesztettük ezt a weboldalt, hogy mint katalizátor, felkészítsen minden önjelölt önkéntest, hogy tanácsadóként közreműködjenek és biztosítsák a béke és a rend fenntartását a saját közösségeikben főleg „AZ ESEMÉNY” alatt és után. Hogy ezt megvalósítsuk 4 Szekciót hoztunk létre a Küldetésünkhöz.

  1. Protokollok a „Közösségek Vezetőinek Tájékoztatójának” elterjesztéséért
  2. AZ ESEMÉNY háttere, és maga az Esemény.
  3. Listák azokról a befolyásos pozíciókban lévő emberekről, akikről érezzük, hogy helyük van a békés átalakulásban, és akiknek a javára szolgál, ha megkapják ezeket az információkat tőled –a jól informált, felkészült Fénymunkástól.
  4. Képzési javaslatok azok számára, akik hívást éreztek ennek a munkának a végzésére és az információk terjesztésére a világ életfenntartó infrastruktúrájának a vezetősége felé.

  A Küldetés céljai

  A legfőbb cél az, hogy tanácsokat adjunk a közösség vezetőinek az emberek lenyugtatására és a szociális infrastruktúra status quo-jának a fenntartására az "ESEMÉNY” alatt. Legfontosabb aspektus, amit biztosítani kell, hogy ne legyen semmilyen félelmetes vagy drasztikus reakció a politikai vezetők részéről a tömeges letartóztatások irányában.

  Segíteni fogjuk a lakosságot, hogy nyugodtak maradjanak, jól és pontosan legyenek informálva azzal, hogy a jelenlegi tervekről és azok változásáról belsős információt szolgáltatunk ezen a weboldalon, ami folyamatosan frissítve lesz a legfrissebb anyagokkal. Érthető okokból kifolyólag, belső információt és részleteket nem fedhetünk fel addig, ameddig a kapcsolódó tevékenységek meg nem történnek. A változásokon keresztül ez a weboldal folytatni fogja az összpontosítását egy békés, harmonikus változásra egy boldogabb, egészségesebb világért.

  „AZ ESEMÉNY” alatt mi, az önjelölt önkéntesek készek leszünk felajánlani a helyi, országos és nemzeti politikai infrastruktúránknak a türelmes, együttérző, és felelősségteljes válaszokat, ami ahhoz szükséges, hogy pontosan megértsék, mi történik! Hogy hatékonyak legyünk, el kell juttatnunk az információkat azok számára, akik a hatalom pozíciójában lesznek „AZ ESEMÉNY” alatt. Nyugodtnak és segítőkésznek kell maradnunk, nem fenyegetőnek.

  Meg fogjuk nekik mutatni egy mindenre kiterjedő „Közösségi Vezető Tájékoztatók” sorozatával, hogy „AZ ESEMÉNY” egy békés és szükséges tett, nem pedig egy katonai puccs vagy bármilyen félelmet keltő dolog. Meg tudjuk magyarázni egyszerűen, hogy ez csak a világ rendőri erőinek kiáradása, hogy felhajtsanak olyan bűnözőket, akik részt vállaltak gengszterkedésben világszerte. Nem lesz rendkívüli állapot kihirdetve, és nem lesz szükséges korlátozni az emberek szabad mozgását

  Bátorítani fogjuk azokat, akik a hatalmi pozíciójukban ülnek, hogy az igazi segítség érdekében használják fel a hatalmukat arra, hogy működtessék az életfenntartó infrastruktúrákat az általuk képviselt közösségekben. A legfontosabb dolog az, hogy a víznek folyamatos ellátása legyen a közösség számára. Ezért kérjük, hogy az összes ilyen rendszer folytassa a működését, mint az üzemanyag, a gáz, a szállítás, az elektromos áram hálózata és a kommunikációs központok is maradjanak nyitva és legyenek elérhetőek, hogy a kórházak és a segélyhívó vonalak teljesen működőképesek maradjanak szükség esetén. Ezen kívül bátorítani fogjuk az ételek rendezett elosztását is.

  Békét és harmóniát akarunk, nem pedig erőszakot vagy túlreagálást bármely rendőri erőtől. Meg fogjuk kérni a törvényes bűnüldözőket, hogy mutassanak önfegyelmet és ne folyamodjanak erőszakhoz. Arra is lesznek terveink, hogy meggyőzzük a szerveket arról, hogy az ő nyugodt reakciójuk és vezetői képességeik fogják biztosítani, hogy a választóik részéről elkerülhető legyen a szituációval kapcsolatos túlreagálás vagy zendülés. Támaszkodni fogunk a személyzetükre és támogató csoportjaikra tudással és szimpátiával. Nem fogjuk megkérdőjelezni hivatali pozíciójukat. Türelmesen fogunk várakozni, hogy meghívjanak bennünket az asztalukhoz, és minden félelmet félretéve megoszthassuk velük az információinkat egyszerű és érthető nyelven. Őszinték és becsületesek leszünk. Nem fogjuk kinyilatkozni, hogy mi tudjuk az egész tervet, és nem mutatkozunk szakértőnek sem. Csak rendületlenül jelen leszünk, mint érintett állampolgárok, akik elkötelezték magukat a békés átmenet mellett és, mint azok, akik már korábban tudtak erről az akcióról; és felajánljuk a támogatásunkat tanítás és tanácsadás szempontjából.

  Hogy biztosítsuk a folyamat sikeres és békés mivoltát, ez a weboldal biztosítani fogja az információcsomagok („Közösségi Vezetők Tájékoztatója”) eljuttatását az önjelölt önkéntesek által azokhoz, akik hatalmi pozíciójukban vannak. Ez az anyag tanulmányozható vagy átnyújtható, mint nyomtatott anyagok.

  A Négy Szekció bemutatása

  Önképzőek vagyunk. Nincsenek szabályok, és mivel senki sem tudja a felszabadulás óráját, ezért azt tanácsoljuk, hogy meditálj, tanulj és készülj fel, amikor csak az élet engedi. Az „ESEMÉNY” meg fog történni, nem a mi időnk, vagy a te időd szerint, de pont a megfelelő időben. Ha nem rendelkezel másolattal ezekről az oldalakról, kérlek, tanulmányozd és emlékezz majd ennek az oldalnak a „tréning” részére, és hagyd, hogy a Szeretet és az együttérzés vezessen.

  Ha nem vagy biztos abban, hogy mit képviselünk itt, ne félj megkérdezni, átnézni és tanulmányozni. Ne cselekedj, hacsak nem elég erős a szellemed és nem vagy magabiztos – még akkor sem, hogyha jó érzéseid ellenére kétségeid vannak. „AZ ESEMÉNY” időszakára nyomtass ki egy másolatot a „Közösségi Vezetők Tájékoztató”-járól és hagyd ott névtelenül, vagy add át olyannak, akiről úgy érzed, hogy alkalmasabb és lehetőleg jól csinálná ezt a bemutatott munkát.

  Protokollok

  Azokat, akik a részvételt választják, tettre hívjuk, hogy segítsék ennek a csoportnak a küldetését. Vannak protokolljaink a számotokra, amit tanulmányozhattok és irányelveink, amelyeket ha betartotok, reméljük, hogy a segítségetekre lesznek, amikor megközelítitek a helyi kormányzatot az Esemény ideje alatt. Mindenek felett maradj nyugodt, és légy kedves, amikor megpróbálod megosztani a tudásod.

  Egyes szekció: Protokollok a „Közösség Vezetőinek Tájékoztatásának” kiterjesztésére.

  A protokolljainkat az örökös Igazság Elve alapján választottuk ki. Szerte az univerzumban, ez a legfőbb erény, amelyet a Szeretet lényei az Igazság Fényében minden időben és helyen elismernek. Ezek azok a leckék és a lelked minőségei, amelyeket magaddal viszel, miután elhagyod a hús-vér világot. Ahogy betartod ezeket az igazságokat, úgy ezek az igazságok tartást adnak neked.

  1. Hűség – Légy hűséges a küldetés békés erőszakmentes mivoltához, az elvekhez, amelyek a szívedből jönnek, és küldetésünk céljához. Légy hű a meggyőződéseidhez – hagyd figyelmen kívül, amit mások mondanak!
  2. Türelem – Légy türelmes azokkal, akik a hatalom székében ülnek, és akikkel megpróbálsz kapcsolatot teremteni. Értsd meg, hogy elfoglaltak. Vedd észre, hogy nekik fogalmuk sincs arról, hogy éppen mi történik! Át kell menned néhány szűrőn ahhoz, hogy személyesen találkozhass velük, és ez igénybe vehet némi időt. Légy türelmes azokkal, akik veled vannak, és egy oldalon szolgáltok a küldetésben.
  3. Őszinteség – Légy őszinte a dolgaid intézése során, és a szavaid is legyenek kifogástalanok; és emlékezz, hogy te képviseled a pozitív és a jóindulatú erőket. Sose lépd túl a hatáskörödet, úgy tüntetve fel magad, hogy többet tudsz. Mindig az igazat mondd, amennyire csak tudod és érzed a szívedben.
  4. Kitartás – Ne add fel! Tartsd fenn a gyorsaságod, és olyan leszel, mint egy szélvihar. Ne állj le vitatkozni. Ne hagyd, hogy a személyed tiszteletlen elutasítása eltereljen a kijelölt feladatról. Tartsd észben a küldetésed fontosságát, meríts belőle erőt.
  5. Együttérzés – Légy együttérző azokkal, akik megpróbálnak küzdeni a félelem- és káoszérzetükkel, ami lehet, hogy feltörekvőben van bennük. Képzeld el, hogyha fogalmad sem lenne arról, hogy mi történik, te hogyan éreznéd magad ugyanebben a helyzetben. Képzeld el a terhüket és segíts nekik letenni azt.
  6. Önfegyelem – Önfegyelem- Próbálj meg nem elmerülni személyes vágyaidban vagy a saját érdekeidet szolgáló elképzelésekben. Maradj egyenes és figyelmes. Tartsd távol a személyes harcaidat és előítéleteidet a tárgyalóasztaltól. Kezeld a vezetőket tisztelettel –még akkor is, ha ők nem viszonozzák. Légy óvatos, ne vállald a felelősséget azért, amire nem vagy felkészülve, vagy kiképezve, hogy kezelni tudd.
  7. Nyugodtság – Maradj nyugodt. Emlékezz, az univerzumnak, és minden életnek egyensúlyban kell lennie. Tartsd magad a középpontban, és vetítsd ki a szíved nyugalmát a vihar szemében. Ne tételezd fel, hogy mindent tudsz „AZ ESEMÉNY”-ről, mert nem tudhatsz. Te is tudod, hogy ez a szeretetről, és az igazságról szól. Hagyd, hogy ez a nyugodt jelenlét vezesse a szavaidat és tetteidet, úgy mint a viselkedésedet.
  8. Bátorság – Ne legyen félelmed. Ne hagyd, hogy az elméd berángasson a kétségbe vagy a hezitálásba. Ez az erőfeszítés fontos. Az erőfeszítéseid és a tetteid életeket is menthetnek! Ne legyél hanyag vagy figyelmetlen. Legyen bátorságod, és tudd, hogy jobban fel vagy készülve, mint azok, akikkel beszélsz, és ne ijedj meg az ő „Hivataluktól.” Mindenesetre légy óvatos és ne vállald a felelősséget olyanért, amire nem vagy felkészülve, vagy kiképezve, hogy kezelni tudd.
  9. Alázatosság – Tisztelnünk kell mások nézőpontját és tapasztalatát, nem lehetünk arrogánsak vagy mindentudónak látszódók a közalkalmazottakkal szemben a befolyás reményében. Még azt sem feltételezhetjük, hogy akik hatalmi pozícióban vannak, nem fognak minket szívélyesen fogadni. A nézőpontunkat alázattal kell képviselnünk, és ez nagyon fontos az erőfeszítéseink tekintetében. Mindegy, mennyire igaz vagy helyes, amit gondolunk, mindig figyelembe kell vennünk mások nézőpontját. Szerényen kell viselkednünk, amikor szembekerülünk a vezetőkkel vagy azokkal, akik irányító helyzetben vannak. Nem kell alázatosnak lennünk, vagy engedni, hogy a feladatunk fontosságát kisebbítsék, de jobb eredményeket is elérhetünk, ha határozottak vagyunk meggyőződéseinkben és tisztelettudóak mások felé.
  10. Mértékletesség – Ne légy fenyegetőző. Körültekintően add elő az üzeneted, tapintatos légy és ne hatalmaskodó. Sose kérdezz túl sokat a tárgyalófeledtől egyszerre. Hagyd ezt a személyt, hogy feldolgozza az információkat;és közben próbáld meg leolvasni és figyelni a jeleket, hogy ténylegesen figyel-e és befogadja, amiket mondasz, vagy csak megpróbál kiengesztelni. Fogalmazz újra, amikor szükséges.
  11. Jótékonyság – Add szabadon önmagad, és az idődet a feladathoz. Add a tudásod és a Szereteted rendületlenül. Szánd rá az idődet a vezetőkre és magára az aktuális küldetésre. Ki a nagyobb felelős nálad? Kötelezd el magad a Békés megoldás mellett.
  12. Hit – Ha nincs hited, akkor nehéz lesz számodra, hogy hatékony légy ebben a csoportban. Sokan közülünk egyszerűen csak tudják! Nincs szükségünk bizonyítékra. Nincs szükségünk TV-re, hogy megmondja, mit csináljunk. Nem kell másokra hallgatni. Van hitünk a jó erejében! Van hitünk a Teremtés/az Isten/A Fény, a Szeretet erejében. Belemegyünk a kétség és félelem tűzébe annak tudatában, hogy örökéletű Fénylények vagyunk. Tudjuk – mert folyamatosan tesztelve vagyunk az idő és tér olvasztótégelyében; és tudjuk, hogy a Szeretet a válasz. Ez kinyit minden ajtót; és ez a mi üdvösségünk.
  13. Békesség – Legfőképp, ne légy erőszakos és ne légy fenyegető. Nem nyerhetünk a világ komoly szituációjában állandósítva azt, aminek véget akarunk vetni. A legtöbb szituációban az ésszerűség kell hogy győzzön. Ha a helyzeted fenyegető számodra, vagy másokra nézve- vonulj vissza. Ha kényszerítve vagy egy területről, ne állj ellen, hanem maradj békés. Ha a vezető nem megfelelő, az a személy hamarabb el lesz távolítva, mint gondolnád. Lesznek olyanok, akik képzettek és felkészültek az ilyen emberekkel; és akik majd kieszközölik ezen személyek eltávolítását időben. Ez a legfontosabb célja a küldetésünknek. Tisztelettel ki kell jelentenünk: ha az életedet veszély fenyegeti, jogod van megvédeni magad. Légy óvatos és hívd a Fényt!

  Kettes Szekció: A háttér „AZ ESEMÉNYHEZ”

  A Föld és annak lakói egyfajta fogságban és a bolygóra kiterjedő karanténban vannak az Atlantiszi idők óta. Azokban az időkben a bolygót titokban megszállta egy ellenséges erő, manipulálva a bolygót a hadakozás fejlettebb eszközeivel, ami majdnem elpusztította azt. A fény erői visszavonulót fújtak a csatából azért, hogy megóvják a bolygót, hogy ne váljon még egy aszteroida övvé. Megígérték, hogy visszatérnek, kivívva a győzelmet és felszabadítva az embereket a Földön ettől az ellenséges erőtől.

  Ez úgy hangzik, mint egy fantázia, de nem az. Nem akarunk belemenni a mély részletekbe ebben a témában, de tény, hogy mi, a Földlakók nem vagyunk egyedül, soha nem is voltunk egyedül, és sosem leszünk egyedül. Ez az univerzum hemzseg az intelligens érző élettől. Ráadásul a bolygónk folyamatos interakciókat tapasztal földönkívüliekkel már időtlen idők óta. Ezt meg kell érteni ahhoz, hogy igazán fel tudjuk fogni mi is zajlik ebben az időben a bolygónkon.

  Anélkül, hogy belemennénk a metafizikai részekbe, amik a legkevésbé fontosak az „Eseményhez”, tudatosítanunk kell, hogy az élet szent és egy szép ajándék, amit tisztelni kell. Sajnos néhány lénynek nincs lehetősége manifesztálni ezt a realitást és ezen okok következtében sok univerzális viszályt,szorongásos félelmet, és rombolást szítanak a világunkban.

  A világ társadalmi, politikai és pénzügyi építményei korrumpálva vannak olyan fejlett entitások, fejedelemségek és erők által, akik tele vannak kapzsisággal, hatalomvággyal, ellenséges szándékkal és rosszindulatú manipulációval. A legtöbbje ezeknek az erőknek ismeretlen és láthatatlan a világ nagy részén. Ezen kívül nagyon fejlettek technikailag és annyira jól el tudják magukat rejteni, hogy szinte lehetetlen az igazi helyzetet kideríteni egy átlagos személy számára. Minket könnyedén manipuláltak; a természete ezeknek az aljas terveknek magában foglalja a népirtást, és az élet pusztítását a világunkban. Képzelj el egy olyan embert, akinek diplomája van gyermekpszichológiából, és aki manipulál egy ártatlan négy éves gyereket, és lesz némi fogalmad ezekről a ravasz természetű személyekről.

  Ezek a kifogásolható lények már jó ideje akaratos tevékenységeket folytattak a fény, és az élet szövedéke ellen. Most már itt az ideje a letartóztatásuknak, és a megállításuknak. Maga a teremtés központja úgy rendelkezett, hogy el kell őket távolítani a befolyásos pozíciójukból, hogy gyógyítást és megértést kapjanak a tetteik mély következményei felől és hogy véget érhessen végre a szenvedés a világunkban.

  Csakúgy, mint nekünk is vannak olyan bűnözőink, akik egymással szemben „főnökharcokat” vívnak a Földön, pontosan ugyanaz történt planetáris szinteken a galaxisunk történelmének folyamán. A bolygónknak része volt egy invázióban több ezer évvel ezelőtt. Az eredmény folyamatos genetikai manipuláció, beültető technológiák és elmevezérlés egy nagyon kifinomult technológián keresztül, aminek nem voltunk tudatában.

  Irányítva és manipulálva voltunk egy párak által „A sötét oldal”-nak nevezett csoport által. A legtöbb ember úgy utalt ezekre a kiterjedt manipulációkra, hogy ezek az okai a mítoszoknak és sok kicsavart történetnek, ami fantáziába fordult.. Különböző szintjei vannak a Földön ennek az ellenséges erőnek, aminek az ügynökeit az Elitnek is hívhatjuk.

  Mindig is felelősek voltunk a tetteinkért, de ez a félelmetes ellenség befolyása eltorzította a tudatunkat. Valójában ez a negatív mentális vírus irányítja a világ zömét. Pillanatnyilag keresztúton vagyunk, most kell hogy véget érjen ez a zsarnokság és az a kísérlet, hogy rabszolgává tegyék a bolygónkat.

  Hogy a dolgokat egyszerűvé tegyük, nem fogjuk az elitet sem földönkívülinek, sem emberinek jelölni, mert ők csak egyszerű önérdekű bűnözők, akik emberiség elleni bűntettekben bűnösök. Ez az oldal számos linket tartalmaz más forrásokhoz, amelyek elegendő bizonyítékokkal támasztják alá azokat a vádpontokat, mint népirtás, genetikai manipuláció, gyilkosság, lopás, gengszterkedés, árulás, elmevezérlés, génmódosítás, víz-, levegő- és élelmiszer-mérgezés, hogy csak néhányat megnevezzünk. Ez a lista túl hosszú és túl felkavaró ahhoz, hogy itt részletezzük, de ezért vannak linkek.

  Ez úgy fog jönni, mint egy sokk sokak számára, de a világ haderejének tagjai és titkosszolgálatai folyamatos interakcióban voltak földönkívüli fajokkal már több, mint 60 éve. Ezek a földönkívüli interakciók nem korlátozódtak csupán kormányügynökségekre, hanem valójában a nyitott elméjű intellektuelek a világ tudományos társaságaitól is fizikai kapcsolatba vagy kommunikációba léptek velük. Ezeknek az interakcióknak a nagy része nagyon jóindulatú, pozitív, sőt kifejezetten fejlett spirituális természetű volt.

  Az egyszerű civil lakosságnak, és az egész társadalomnak is sok tagja van, akik információcsere keretében különböző mértékben kapcsolatba kerültek a fivéreinkkel és nővéreinkkel, vagy űrcsaládunkkal. Sajnálatosan nem mindegyik kapcsolat volt pozitív természetű és ez sok zavart okozott. Ennek a zavarnak kell véget vetni.

  Hogy biztosíthassák a bolygó felszabadításának folyamatát, a jóindulatú földönkívüli erők csoportjai közös terveket készítenek a Föld különböző pontjain levő elit katonai és törvényes bűnüldöző szervek személyzetével, hogy biztosíthassák ezeknek a bűnöző összeesküvőknek a letartóztatását. Ezek a tervek eléggé részletesek és számukra megengedett bármely eshetőség, hogy biztosítva legyenek az erőszakmentes letartóztatások és a teljes győzelem.

  Az akció kivitelezésének elindításához fel kellett halmozni elég bizonyítékot ahhoz, hogy le lehessen tartóztatni ezeket a bűnözőket. A bizonyítékok a kezünkben vannak már évtizedek óta, de ezek a bűnözök irányítják a világ hírközlő és katonai erőit, úgy a pénzügyi intézményeket, és sok egyéb kulcs fontosságú területét a társadalmi struktúránknak. Ezek az egyének és a titkos társaságaik mélyen érintettek a politikában, és szó szerint irányítás alatt tartják a világról alkotott nézetet manipuláció által. A letartóztatása ezeknek az egyéneknek egy hosszú, lassú és fáradtságos feladat, és a világ lakói sokkal tartoznak azoknak a bátor személyeknek, akiknek még rejtve kell maradniuk, ahhoz, hogy az igazság helyreálljon a bolygónkon.

  Vannak nagyon bölcs lények és spirituális erők, akik már jó ideje ígérik, hogy a függöny le fog hullani erről a paródiáról, ami ezt a zsarnokoskodó kizsákmányolását takarja egy egész bolygónak, és az összes rajta lévő életnek. Ez az ígéret rövidesen valósággá válik, ahogy a földönkívüli fajok rövidesen koordinálják a bolygónk felszabadulási tervét, az Agarthai hálózat, az Ellenállási Mozgalom és a felszínen lévő csoportok érintettek lesznek ezekben a fizikai letartóztatásokban.

  Sokak számára ismeretlen az a tény, hogy nagyon sok csatát vívtak belül a Föld barlangrendszereiben és a külső űrben is. Ez titokban volt tartva különböző okok miatt és mindkét oldalnak megvan a maga oka, hogy ezt titokban tartsák. A titkolózás ideje lejárt és az igazságot fel kell fedni.

  Vannak nagyon fejlett technológiák, amelyek nagyon erősen képesek befolyásolni és irányítani az emberek érzelmeit és érzéseit. Ez arra volt és van jelenleg is használva, hogy az átlagos gyanútlan embert alva tartsa a saját kárára. Mi Földi emberek a jelenlegi fejlettségünk szintjével nem vagyunk képesek kivédeni ezeket a technológiákat, és emiatt azok a jóindulatú erők folyamatosan segítenek bennünket, akik képesek ezeket a fejlett technológiákat véglegesen semlegesíteni.

  Mielőtt a főbb letartóztatások elkezdődhetnek, el kell távolítani az elektronikus háló és az implantátum mátrix különböző elemeit, amelyek manipulálják az emberek tudatmezejét. A felkészülések ezen aspektusa jelenleg is zajlik és be kell fejeződnie azelőtt, mielőtt a végleges törvényes műveleteket elrendelik. Ez időt igényel és nincs ember vagy angyal, aki tudja az órát, amikor megtörténik, mert amikor megtörténik, az úgy fog jönni, mint egy tolvaj az éjszakában.

  Mi, ahogy készülünk a változásra, nagy hittel állunk az előtt, amit úgy ismerünk, hogy az Összenyomó Áttörés, ami meg fog történni a nem túl távoli jövőben, mégis az a legfontosabb, hogy türelmesek legyünk és stabilak maradjunk, hogy készek legyünk szolgálni azokat az embereket, akiknek a legnagyobb részt fogalmuk sincs arról, hogy mi is fogja a kezdetét venni.

  Ez az általános fásultság, és bágyadt gyengélkedés, ami szilárdan beágyazódott az emberi lakosságba, mostanság kezd feloszlani azok által a felébredt és tudatos személyek által, akik már beléptek az igazságukba és kijelentették a támogatásukat a fény erői felé. Ez a célja ennek a weboldalnak, hogy ráébressze az embereket a közelgő változásokra, ez által nem fogja őket váratlanul érni. Minél több ember tudja, hogy mi is zajlik és közreműködik az „Esemény” békés lefolytatásában, annál jobb állapotba kerül a bolygó . Annál simábban és gyorsabban fog a váltás megtörténni, minél jobban kivesszük belőle a részünket.

  Az egyik fő terve az eseménynek, aminek sikeresnek kell lennie, hogy leállítsuk a központi bankrendszert, ami a gyökere a manipulációnak, és az irányító rendszere a Földnek. Voltak próbák ennek a létfontosságú dolognak a kivitelezésében és sikerrel is jártak. Sajnálatos, de szükség lesz arra, hogy bezárjuk a világ bankrendszerét, ami zavart fog ugyan okozni a világ lakosságának körében, de ez szükséges, hogy megtörjük a bűnözőket, hogy ne folytathassák a bosszújukat az esemény ideje alatt.

  A földönkívüli erők nagyon fejlett technológiával rendelkeznek, és ők úgy fognak tevékenykedni a letartóztatások alatt, mint a világ rendőri erőinek a szemei és fülei. Ez biztosítani fogja, hogy minimális legyen az erőszak, és biztosítja a rendőri erők biztonságát.

  Mindent egybevetve, több ezer évnyi felkészülés van abban a munkában, ami elvezet a bolygó felszabadulásának folyamatához és ezért fontos tudatosítanod, hogy te, aki most ezeket a szavakat olvasod tiszteld azt a bölcsességet, ami e mögött a türelem mögött van a siker biztosítása érdekében. A késlekedések azért szükségesek, mert ez egy képlékeny modellje az interakcióknak és ebben az emberi elem is kulcsszerepet játszik. Biztos lehetsz benne, hogy minden sietségünk azért történik, hogy véget vessünk ennek a mesterségesen előidézett szenvedésnek a bolygónkon.

  Kutasd át a linkeket ezen a weboldalon, ha kétséged van a bűnözői aktivitásról. Kutasd át a hegynyi bizonyítékot a földönkívüli életről. Ne keresd a bizonyítékot a maffia által vezérelt fősodratú médiádban, mivel ők csak bábként vannak irányítva, és arra lettek tervezve, hogy összezavarjanak és félrevezessenek.

  Ne kövess el hibákat, ahol állsz, mert nem szolgálhatjuk többé a tudatlanságot, a gyanakvást és a félelmet. Az egész igazság itt van és szabaddá tesz minket, de ehhez a kezünkbe kell vennünk. Az Esemény egy tisztességes és igazságos dolog és a tervek szerint fog megtörténni. Kérlek légy felkészült és gondolkodj el azokon az információkon, amit itt megosztottunk, és nézz körül, hogy milyen egyéb javaslatok vannak még, amelyek segíthetik a felkészülésedet erre a fontos időszakra.

  Mit tehetsz még „Az ESEMÉNY előtt?”

  Készülünk arra, hogy együtt örüljünk az emberiség EGÉSZÉRE váró fényes és szép jövőnek, amely a bolygó erőszakmentes felszabadítása után lesz érzékelhető.

  Mivel nem ismerjük az esemény pontos napját, hónapját, évét, tanácsos lenne betartani néhány egyszerű szabályt elővigyázatosságból:

  1. Mostantól kezdve legyen otthon plusz 2 hétre való élelmiszer tartalékod.
  2. Bizonyosodj meg róla, hogy neked és szeretteid számára van-e elegendő azokból a gyógyszerekből, amelyekre szükség lehet.
  3. Tarts otthon elrejtve vészeseti pénztartalékot.
  4. Töltsd fel az autód üzemanyaggal, ha már félig üres.
  5. Maradj kapcsolatban ezzel a weboldallal a frissítések véget.
  6. Képezd önmagad, a barátaidat, és a családtagjaidat.
  7. Csatlakozz az egyik munkacsoporthoz a 6 közül-ezen a weboldalon és segédkezz gyönyörű bolygónk felszabadításában.
  8. Alkossatok csoportokat minden vasárnap és végezzétek el a Heti Felszabadító Meditációt és koncentráljatok az Istennői Energia áramoltatására. További info: www.2012portal.blogspot.com.
  9. Biztosítsd önmagadban a nyugalmat, a középpontodban levést és bátoríts másokat, hogy tegyék ugyanezt. Válaszokat fognak keresni és te leszel az, aki tud nekik segíteni, így tanulj és készítsd fel magad a szolgálatra.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-08-23)
  Megtekintések száma: 168 | Hozzászólások: 3 | Tag-ek(kulcsszavak): Planetáris Vezetői Csoport | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 1
  0 Spam
  1 Paco  
  a galle9ros nyakle1nc nagyon sze9p! :)wishlist-hez ne9he1ny tipp: amit e9n sztoakm csine1lni az első kf6rben felme9re9s arrf3l, hogy az adott dologbf3l milyen a ke9szletem ill. milyen e1llapotban van. akkor pontosabb ke9pet kapok, e9s sokkal kf6nnyebb f6sszee1lledtani egy liste1t, hogy mi kell. sokszor az is segedt, ha vmi tetszik, megne9zek sok inspire1cif3s ke9pet, e9s megle1tom, hogy mennyire kihaszne1lhatf3, ill. az e9n ke9szletembe mennyire illik... stb. nekem ezek a fő elvek: kihaszne1lhatf3se1g, szfckse9gesse9g.

  Név *:
  Email *:
  Kód *: