Kedd
2019-03-26
4:37 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Összefogás a Fényért

  Összefogás a Fényért

  Nem egyszerű dologra vállalkozom most.Próbálok megértetni egy nagyon fontos aktuális problémát. Sokan hiszik sokan nem, hogy a Magyar a Mag népe és ez magában rejti az ősi tudást. Természetesen azok hisznek ebben akikben már aktiválódott a saját küldetés tudatuk, de itt van egy kis probléma...A mai elszegényedett világban a tudatukra ébredt ,,Magoknak,, kell és kellene tovább adni a tudást és teszik is, de hogy? Vagyonokért!!! Mindenféle kezelés és terápia súlyos ezresekbe kerül. Valamiből élni kell, érthető, de hol van itt a feltétel nélküli szeretet??? Sok robotoló ember akik a mindennapi megélhetéssel küszködnek észre sem veszi mi zajlik a világban vagy ha igen és még érdekelné is, a tanfolyamok és hasonló spirituális rendezvények megfizethetetlenek számukra...persze, hogy maradnak inkább a kábító tv-nél.  Nincs  történetet ahol Jézus tarifákat szabott volna a szerető gyógyításért vagy a tanításért...Tudom nem mindenkinek tetszenek ezek a szavak, de mindenki tegye a szívére a kezét és úgy mondja, hogy ezek hamis vádak.
  Szinte minden ember aki spirituálisnak vallja magát egyfajta rangsort állít fel magában...ha meglátják a másikban rejlő nagyobb tudást riválist látnak benne és távol tartják, mások a saját igazukat erőltetik rá az alvókra. Senki nem akarja megérteni, hogy a szeretetet nem mondani kell vagy beszélni róla hanem éreztetni! ,,A hit halott cselekedetek nélkül,, Összefogás kellene, mert a szikrák csak akkor lobbanhatnak lángra és égethetik fel a sötét energiákat. Másik nagy gond nem tudjátok mi a szeretet. Legtöbb ember megijed az igazi szeretettől, máris azt gondolja mit akar ez? Igen ezt tanultátok meg, feltétellel szeretni. Mennyi házasság bomlik fel? és nem az a baj, hogy felbomlik hanem hogy hogyan...két valaha szerelemben élő ember szinte magából kivetkőzve a gyerekeket sem kímélve ,,öli,, egymást. Ez lenne a legfontosabb dolgotok megtanulni szeretni méghozzá feltétel nélkül, ameddig a gyűlölet az úr ne várjatok nagy pozitív változásokat...Tanítók, gyógyítok,médiumok...amikor megkaptátok a képességeiteket és az Égiek Áldását, ártáblázatot is kaptatok hozzá? 
  Vigyázat két urat szolgálni nem lehet! Pénzért vett -adott tudás veszélyes! 
  Kezdjétek el szeretni egymást feltétel nélkül és meglátjátok virágba borul körülöttetek minden. Ti akik a Krisztusi utat hirdetitek, magatok is éljetek úgy! Fogjatok már tényleg össze, hogy a szeretet ereje minden zugba elérhessen, mert ahogy lent úgy fent.A szeretet éltessen minden nap!


  Drága Magyarok! Talán érzitek a hatalmas energiákat amik a napokban érkeztek hozzátok még jobban elősegítve ébredéseteket.Most mindenki aktívabb, fogékonyabb, tettre készebb. A szeretet energiái most mindenkit cselekvésre ösztönöznek.Öröm látni mennyi szívfény lesz napról napra erősebb és ez egyre nagyobb energiákat mozgat meg földön és égen egyaránt!  Engedjétek a szívetekbe a szeretet tiszta fényét továbbra is és mosollyal adjátok mindenkinek tovább.  El sem hiszitek milyen szomorú látvány a sok fejét lehajtva szinte szégyenkezve járó ember. Emeljétek fel fejeteket büszke Mag népe! ha a fényben jártok nincs mitől félnetek. A legnagyobb ínségben is Atyátok veletek van csak Ti engedhetitek el a kezét Ő sohasem a tiéteket! A legsötétebb erdőben járva is megláthatod a sűrű lombok között a fényt. Könnyű tejben-vajban fürödve Isten hitet mutatni, de a nehéz időkben tarts ki mellette! Ez az ami kevés embernek sikerül, minden problémáért Istent hibáztatjátok és elfelejtitek, hogy a legnehezebb harcokat a legbátrabbnak adja?!  Ne gondoljátok, hogy a gazdagság önmagában elegendő a boldogsághoz. Lehet pénzed, vagyonod a szeretetet megvenni nem tudod! SZERETET és főleg a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET nem eladó, kiadó csakis szívből adható...hiába van tele a kamra a gyomor, ha szív üres. Az Atya a legalázatosabbat felemeli a gőgösöket szétszórja. Lassan mindenki levetkőzi bizonytalanságát az életfeladatával kapcsolatban és elkezd dolgozni rajta. Mindig a szívedre hallgass ne mások mondják meg mit csinálj, mert a belső hangod az mindig megbízható. Ha szükséged van megerősítésekre és mások tanításait olvasod, akkor is a belső hangra figyelj ne az egóra. Amikor jó érzés és melegség önti el a bensődet jó úton jársz, ha bizonytalan vagy az olvasottakkal kapcsolatban legyél semleges, ha hidegrázást kapsz hagyd el az olvasmányt. Mindig a szeretet teljes üzenetekre figyelj függetlenül attól ki írta! Mert „Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom,,!!! Nem könnyű a hamis tanításokat felismerni főleg ha népszerű emberek hirdetik, alázatot követelnek,de ők nem cselekszik,sőt  félelmet keltenek a negatív rezgések megerősítéséért. Az Atya sohasem akart félelemből való megtérést! Ő csak is a feltétel nélküli szeretetében várja a hozzá igyekvőket! Most sem késlekedik, de még vár a hozzá igyekvőkre. A szívetekbe elültetett mag amikor virágba borul és ragyog, fénybe borul az ország és a föld. Jézus tanításait nagy részt eltitkolták, megsemmisítették, de szívetekben lelketekben lévő tudás megmaradt bennetek. A várva várt események nem attól fognak bekövetkezni, hogy várjátok, nektek is tenni kell érte! A szeretet fényével égessétek fel a sötét energiákat elősegítve a pozitív változásokat! Egyszerű szavak, egyszerű kérések, egyszerű szívekhez. A Jézusi szeretet fénye öleljen benneteket át!


  Drága Fényhozók! Sokan olvassátok ezeket az üzeneteket és minden érintett emberhez eljutnak akikhez szükséges! Égi vezetéssel! Nem magasztos szavakkal íródnak, mert az egyszerű, tiszta szavak hamarabb elérhetnek  a szívekhez. Egyszerű szív tud csak együtt dobogni Isten szívével. Nagy boldogság látni, mennyien értitek -érzitek magatokénak e szavakat.  Továbbra is  tanítsátok, gyógyítsátok egymást szeretetben!!!
  Ne bírálj, ne ítélkezz az az Atya hatásköre, de elmondhatod a véleményed, ha szeretetteljesen teszed azt. Egy anya vagy apa sem attól válik jó szülővé, ha mindent ráhagy a gyermekére. Szeretettel kell mindenkit rávezetni az útra hogy befogadóvá váljon..Sokan vannak akik látják, érzik, értik és hisznek a folyamatok zajlásában, de még nem állnak készen arra, hogy ezt  felvállalják. Ne keseredj el ha nem látsz azonnal eredményt a magot Te elvetetted, a többit bízd az Atyára. Nyilvánosan ne bíráljátok, támadjátok egymást, mert ez csak zavarodottságot idéz elő másokban és a sötét oldalt erősíti!!! A legnagyobb tudással sem érsz el semmit ha nem tudsz szeretetet adni. Sokan azt tanítják, hogy a tudatosságot kell felemelni...de a rezgésszintet csakis szeretettel emelheted fel! Érezni fogod, ha ez megtörtént! még a Földanya szívdobogását is érezni fogod amikor a természetben vagy és képes vagy eggyé válni vele. Ezekre a nehéz időkre erős lelkeket küldött le az Atya, hogy segítsék a szándékai megvalósítását. Igen ám, de a sötét oldal sem tétlenkedik, mindenhova beszivárognak sokszor ellehetetlenítve a fényharcosokat. Ne feledjétek, ha szívetekben a Krisztusi szeretet fénye lobog esélye sincs a sötétségnek! Vannak akik nem hisznek a Mag-ok küldetésében...nos ezt csak azok tudhatják pontosan akikben felébredt a az ősi tudat utáni vágyakozás ereje. Mag-ok ha csekély számban is, de élnek nem Magyar területeken is. A Mag-ok nagyon erős, megingathatatlan küldetéstudattal.rendelkeznek nem érzik, hogy többek vagy különbek lennének másoknál, ezt a magukkal hozott tudásuk, lelkiségük nem is engedi meg!   ami különlegessé teszi őket, hogy a  Forrással szeretnének összekapcsolódni újra és rámutatni arra, hogy mit ért el az emberiség elszakadva a Teremtőtől...Ők megingathatatlanok, befolyásolhatatlanok és kitartóan haladnak küzdenek mások számára érthetetlennek látszó céljukért! Most nagy iramban kezdenek változni a dolgok az Atya  elkezdi egy sorba rendezi az Övéit, mert eljött az idő a pozitív  erők összehangolására. Napok óta érezhető ez a változás pedig ez még csak a kezdet!!! Csak figyeljetek!
  A Tiszta Áldott Fény vezessen utatokon aminek az ereje összefonódva, hurrikánként fog végig söpörni az Országon és az  Áldott Földbolygón. 
  Kedves olvasó ne azon törd a fejed ki írta, milyen forrásból e szavakat hanem, hogy milyen hatással van Rád... egy vagyok köztetek, egy vagyok veletek...megtalálsz ha keresel .
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-08-05)
  Megtekintések száma: 164 | Tag-ek(kulcsszavak): Összefogás a Fényért | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: