Szombat
2019-03-23
4:19 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Nyári Napforduló II. rész

  A Napforduló energiája egyrészről a vénuszi belső ősbölcsesség magasabb oktávba való emelkedését jelenti meg itt a Földön. Azaz, teljességében felbukkan mindenben és mindenkiben az elemző, racionális, külső teremtő erő mellett a láthatatlanból táplálkozó, intuitív kapcsolat a mindenséggel. A kettő együtt, egy új egységet létrehozva fogja most már meghatározni az emberiség létét.

  Ne feledjük, a napokban járt a Plejádok alatt a Jupiter . Azaz a Szeretet, Bölcsesség és Igazság szimbóluma feltöltekezett azzal az erővel, ami az Emberiség ALAPJA volt a teremtés csodájában: a Teremtő Ember megtapasztalja az Isteni Tervben a harmadik- és a többdimenziós létezést, megtapasztalja teremtő erejét. Az a kérdés, hogy itt a harmadik dimenzióban, elvágva a Forrástól hogyan emeli fel az ember a fejét a Forrás irányába és hívja be MAGjába isteniségét? Hogyan válik eggyé? S régen, sok-sok ezer évvel ezelőtt elkezdődött egy süllyedés, amikor az ember elfelejtette kozmikus családját, és teljesen elhatárolta magát önmagától, bezárta egy pici részbe a tudatosságát. Ennek a korszaknak a végében ez a csodás Jupiter – Plejádok együttállás elhozta energiájában a LEGŐSIBB MAGOK emlékezetét: honnan indultunk és kik is vagyunk valójában ezen az utazáson?

  Ez már teljesen „betöltve” van az Emberben – Benned is Kedves Olvasó! Ott szunnyad Benned az ősi mag, aktív állapotban, rajtad áll most, ezernyi tapasztalattal a hátad mögött, hogy mit kezdesz ezzel!

  A Napforduló Teljessége, a Fény teljességének ünnepe június 21-e. Ezen a napon, szinte ugyanebben az időpontban aktív a Vénusz – Uránusz szextil kapcsolat, ami pontosan a belső teremtő erőnek, a kreatív teremtő erőknek a magasabb dimenzióba emelkedését szimbolizálja. Hiszen az Uránusz egyfajta dimenzióváltást jelent, amikor egy oktávval emelkedsz és a szétfeszíted a rendszert, amiben létezel. A Vénusz pedig az Egyensúly szimbóluma is: tehát ez az ÚJ EGYENSÚLY a Földön, a nyári Napforduló kiteljesedésében.

  Érdemes elgondolkodnod, hogy milyen teremtő vagy te? Miből áll a napi teremtésed? A teremtőnek nem teremtenie kéne? Kérdezd meg magadtól, hogy te vajon mibe fekteted kreatív energiáidat? Mit hozol létre a napod minden másodpercében, a MOST-odban? Milyen gondolatokat, érzéseket teremtesz a pillanatokban? Érdemes megállni, kicsit elgondolkodni ezen, hogy egy nap folyamán mi minden jár a „fejedben”, lelkedben?  Milyen kapcsolatokkal táplálkozol, milyen kapcsolatokat táplálsz?

  Hiszen a létezés minden pillanata egy teremtés, az ember újra és újra másodpercről másodpercre megalkotja a saját valóságát, ami most nagyon folytonosnak néz ki. S talán lehet, hogy meglepően hangzik, de maga a tapasztalás folyamata egyben maga a teremtés is! Tehát e két irány, a dolgok megtapasztalása és a dolgok megteremtése egyszerre zajlik, kvantum-módon.

  AHOGYAN tapasztalod az életedet, OLYANNÁ teremted azt magad számára. Ez nem lineáris gondolkodás már, azaz nem a múlt pillanatai adják ki a jelenedet, hanem a MOSTod adja ki a jelenedet, és a múlt is csak egy teremtett valóság… Kedves Olvasó Barátom, érdemes elgondolkodni az előzőeken, nem csak átfutni, mert bármilyen meglepő is, a linearitásból való kilépés fogja elhozni az Ember számára azt a csodát, amit mindig is keresett. Mert amíg Te a múltban megélt tapasztalatok alapján határozod meg az életedet, addig abban nagyon sok teher és probléma lesz számodra.

  Ezért is jelenik meg e Vénusz-Uránusz szextil kapcsolat, szimbolizálva azt, hogy a múlt harmóniátlan pillanatai most kilépnek rendszerükből, hogy egy újfajta békét és egyensúlyt hozz létre bensődben. Hiszen amíg te terheket cipelsz, addig nagyon nehéz egyensúlyba rakni az életed mérlegét, mert folyamatosan bűnök, gondok, problémák és más balgaságok húzzák azt le. Ezért olyan frusztrált sokszor egy élet, mert a múltból hozott tapasztalatok alapján az ember el sem tudja képzelni, hogy az élete szebb is lehet.

  És ez a kulcs mondat, kérlek engedd meg, hogy újra leírjam: „a múltból hozott tapasztalatok alapján az ember el sem tudja képzelni, hogy az élete szebb is lehet”. Mi a teendő tehát az új tudatosság fényében? Máshogyan kell állni a múlt tapasztalataihoz. A régi emlékek, fájdalmak nem kőbe vésett, megmásíthatatlan tények, hanem a bensődben hordozott esszenciák, amelyeket magadnak hoztál létre, hogy megismerd önmagadat. S miután megismerted, hogy tudsz ILYEN is lenni és AMOLYAN is lenni, miért ne lehetnél más? Nem VAGY OLYAN, amilyen voltál. Azt ne hordozd magadban súlyként, mert néhány évvel vagy élettel ezelőtt megbántottál valakit, vagy „rosszat” tettél. Igen, ez is benned van, de választhatsz, tiéd a szabad választás lehetősége, hogy változz, hogy másmilyen legyél. Fogod magad és lerakod a súlyokat. Elengedheted a terheket…

  Ez tehát az Új Harmónia és az Új Béke, ahol közösen, a régi terhektől megszabadulva egy olyan világot hozunk létre, ahol ember embernek TÁRSA – s ahogyan a Vénusz is a TÁRS szimbóluma, ezt is üzeni a Vénusz-Uránusz szextil: újfajta, korlátoktól mentes módon tudsz most már minden társadhoz kapcsolódni. Nem szexuális értelemben, hanem annál sokkal teljesebb értelemben.

  Mint ahogyan Te és Én most ebben a pillanatban is egyek vagyunk, hiszen ahogyan ezeket a sorokat írom, te ezeket olvasod, kapcsolódunk egymással, még ha a tér és idő két különböző pontján vagyunk. De ha érzed a kapcsolatot MOST, akkor téred én időn TÚL kapcsolódnunk.

  Látod, nem is volt nagy ördöngösség kilépni a harmadik dimenzióból, éppen most tetted meg :) Nem szálltak le angyalok melléd, nem úszott minden aranyfényben, nem szóltak a fanfárok, te mégis több voltál mint 3D-s létező, még ha csak egy pillanatra is. Ennyi az egész. S arra figyelj csak, hogy az elméd ezt ne analizálja túl, mert az megöli az élményt, megöli a valóságot.

  * * *

  Nagyon sok mindenről kéne még mesélnem, ami a csillagos égen zajlik, de a fenti Vénusz üzenetre tanácsos tehát hangolódni a nyári Napforduló idején. S tényleg nincs más dolgod, mint kinyílni, befogadni és adni, hogy a világ számodra teljessé váljon, mert minden befogadás és minden elengedés új pillanatokat szül számodra, tele a létezés teljességével.

  Lépj ki a korlátaidból egy új Egyensúlyba, vár a teljesség, ami a Mostban van, örökkön örökké változik és teljesedik, nem lehet elérni, mert már elérted, pont benne vagy. Csak lélegezd be, szívd be magadba a Nyári Napforduló fényével. :)

  Köszönöm, hogy találkoztunk,

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-06-19)
  Megtekintések száma: 593 | Tag-ek(kulcsszavak): misztika, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: