Kedd
2019-03-26
4:57 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Nyári Napforduló I. rész

  Június 21-re virradó éjjelen éri el a Nap, a Fény a legmagasabb pontját itt a Földön: azaz a nyári Napforduló ideje érkezik el. Mondhatni, egy új időszámítás érkezik el a Földre, amelynek csúcsát éljük most. Azért merem használni ezt a kissé túlzónak hangzó „új időszámítás” kifejezést, mert teljes mértékű megújulásra van lehetősége mindenkinek, aki ezt választja.

  Ez a Harmónia, az Akarat és a Jelenlét egy új energiája, ami teljesen túlmutat mindazon, amilyen az életed idáig volt. Elhiszed? El mered hinni?

  Az írás első részében általánosan megnézzük milyen energiába is lépünk be, majd az írás második részében a csillagos ég üzeneteit bontjuk ki.

  A Jelen, Jelenlét energiájának megtapasztalása túl van azon, amit az elme elképzelni tud. S ha te az elmével azonosítod magad, akkor ez az előbbi mondat úgy hangzik, hogy „amit te magad el tudsz képzelni”. Mert az elme egy eszköz, olyan mint a talicska. Jól alkalmazható bizonyos dolgok bizonyos távolságra való eljuttatásához. De ha (és ugorjunk egy nagyot) Te az egyik földrészről a másikra akarsz dolgokat szállítani, akkor az eszközöd, a talicska egy nem túl hatékony eszközzé válik, és el kell rugaszkodnod a földtől, repülőre kell ülnöd, hogy hatékony legyél.

  Ugyanez történik most Veled is. Van egy talicskád, az elme – ami nem Te vagy. Tehát van egy talicskád, amivel eddig a gondolataidat szállítottad, és a megoldásokat kutattad, de képzeld el, hogy felfedeztél magadban egy még jobb dolgot, amelynek talán még neve sincs. Hívhatjuk kvantum-tudatosságnak, hívhatjuk isteni-énnek, felsőbb énnek, 12 DNS rétegnek, mind ugyanarról beszélnénk. Itt van Benned tehát ez az új eszköz, és arra vár, hogy használatba vedd!

  S nézd meg magad: mennyire félsz megragadni egy új eszközt, és magad kipróbálni? Félsz talán attól, hogy megint rátolod egy másik ember lábára, és ezért ezt az új eszközt messzire fogod elkerülni, mert eddig azt tapasztaltad a talicskával, hogy nagyon veszélyes tud lenni, ha gyorsan mész vele.

  Igen ám, de itt jön a turpisság, hogy ez nem talicska! Tehát, és most kérlek figyelj nagyon jól, mert kulcsmondat hangzik el – s ha te a MEGSZOKOTT módon keresed az életed megoldásait az ÚJ eszközökkel, akkor hamis tapasztalatokhoz fogsz jutni, hiszen te egy RÉGI mintát alkalmazol egy ÚJ dologban!

  Rá fogod tolni a kvantum-tudatosságodat mások lábára ugyanúgy, mint a talicskával csináltad. :) Vagy legalább is ezt fogod hinni, és ezáltal tapasztalni.

  Tehát a képlet egyszerű, és mindez gyönyörűen mintázva látható a csillagos égen is: légy teljesen nyitott arra, hogy elhagyd a talicska-tapasztalásokat, és teljesen kilépj a talicska létből, hiszen Neked már ennél sokkal de sokkal „profibb” eszközeid vannak – még nagyobb kihívásokra!

  S ha az életedben még ez után is bármi probléma adódik, akkor tényleg de tényleg azért látod annak, mert a talicskáddal akarod a kvantumokat elhordani! :) S az nem arra való. Tehát, ha „baj” van életedben, akkor azért van, mert régi módon, megszokott, berögzült módon fogsz hozzá.

  S mi a teendő?

  A válasz: Semmi! :)

  Pont ez a titka! Az elme eddig azt tanította neked, hogy mindig tenni kell valamit, mindig megoldásokat kell találnod, módokat kiötlened, hogy eljuss A-ból B-be. S tudod mi a dolgod? Talán ez a legnehezebb… hogy elhagyd ezt, hogy neked nem kell semmit sem tenned, nem kell akarnod, kutatnod a megoldást. Azért, mert az már OTT VAN ELŐTTED, sőt OTT VAN BENNED. Tehát, észre kell „csak” venni, meg kell élni, meg kell valósítani.

  Hogyan néz ki mindez a gyakorlatban? Hát sehogy. Csináld, és kész. Egyszerűen ne agyalj rajta, ne keresd a megoldásokat, hagyd el a „talicskádat”.

  Mert ha egy állapot elérését kutatod, akkor az elméd, a gondolkodásod, a mintáid, a technikáid rengeteg módon próbálnak téged eljuttatni abba az állapotba. Az ember szeretne ilyen vagy amolyan lenni, szeretné, hogy ez vagy az ne legyen az életedben – s erre vannak megoldási mintáid.

  Miért ne lehetne bármit sokkal, de sokkal „hatékonyabb”, szeretetteljesebb, probléma- és küszködés-mentesebb módon elérni? Ki mondja meg, hogy mit hogyan lehet megoldani? Ahogy a maja naptárban előre látható volt, egy világ vége jön el valóban 2012-ben, hiszen a maják a tér-idő olyan rendszerében éltek, amely sokkal jobban összhangban van a Világgal. S eljött a talicskaváltás ideje. :)

  Tehát létezik sokkal hatékonyabb eszköz, létezik sokkal izgalmasabb és több csodát magában rejtő eszköz, mint ahogyan eddig az életedet élted! Létezik, működik, és tényleg nincs más dolgod, mint belélegezni, beleugrani, befogadni, mert itt van körülötted, Benned! S neked nem kell csinálnod, csak kilépni az aggódásból, a problémákból, és kezdj el szabad élni. S bármilyen reakció beugrik neked erre, amivel úgymond belekötnél, hogy „ezért meg azért nem lehet, mert nekem ilyen és olyan komoly problémáim vannak”, akkor azt mondom, hogy ez a talicskád.

  Ez a Te talicskád, ami annyira szépen feldíszített, szeretgetett, ütött-kopott talicska, hogy már nagyon megszoktad, mert nagyon sokáig szolgált téged. De eljött az idő az elengedésre. S milyen szentségtörés, hogy te ki mered dobni azt a talicskát, ami kvázi születésed óta (vagy még régebben) veled van? Sőt, ez a talicska segített át a nehézségeken… s most kidobni? Micsoda szentségtörő gondolat ez.

  Nos, semmi sem választ el téged a beteljesült élettől, amikor az lehetsz, ami vagy. Amikor nem kell semmivé sem lenned. Nem kell semmit sem megmutatnod. Semmi nem áll te és önmagad között :) Egyedül Te. :)

  Válts? Nagyon egyszerű az egész, csak lélegezned kell tulajdonképpen, és azt csinálni, ami vagy. Kezdd el ezt megtapasztalni – nyilván az ujjaid még a talicskád megszokott fogását keresik, ezért egyszer-kétszer ki fog csúszni a kezedből a dolog, de ha nem kezded el, akkor sosem fogod megtapasztalni.

  Tényleg nincs semmi sem, amit tenned kéne – ezt a legnehezebb elhinni a talicskával! :) S – még egyszer mondom – ha te az előbbi mondatra bármit elkezdtél agyalni, akkor azok a talicskád szavai voltak, nem Te vagy. Ez gyönyörűen megmutatja, hogy Te hol tartasz a talicskád elhagyásában…

  Kezdd el tehát felfedezni bátran Önmagad teljességét!

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-06-19)
  Megtekintések száma: 717 | Tag-ek(kulcsszavak): misztika, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: