Szombat
2018-10-20
9:30 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Néplélek ! Istengyermek

  Néplélek !

   Istengyermek

  pilisszanto-szer_utan_2014_03_21_-en_1395569199.jpg_640x480


  A kép jobb szélén indigó-kékes színben Mária Anyánk jelenléte látható. Balra tőle a Nap felé a kegyelmi Erőket hordozó, halványkék színű Istenanyai minőség.

  Ez a minőség három napja képviselteti magát a Föld nevű bolygón, meghozva a kegyelmet számunkra, mely által nagy oldódások folynak. Ennek nyomán feszültek lehettek, de kérlek benneteket legyetek tudatosak.  Ilyenkor szóváltás helyett kérjétek az Új, tisztító hatású Istenanyai minőség áldást ki a Csíksomlyói Istenanya Erőminőségének egy magasabb változata. Szólítsátok Őt Csíksomlyói Édesanyánknak.

  Mai látomás: Egy ülő Turul madár képe jelent meg előttem. Egyszer csak kitárta szárnyait és felszállott.

  Történt mindez 2014.03.23.-án, 10.55 perckor.

  Jelentése: A Néplélek Újra szárnyal !

  Imádkozzatok és mondjatok Áldást Hazánkra minél többet. Amint kimondod: "Áldott Hazám" -máris elindul egy fehér ködszerű erő, mint áldás megerősíteni a Népet, Hazát, Néplelket és az emberi szívekben a Hazaszeretet érzését. Mondjatok annyi áldást, amennyit csak tudtok. Én ezret mondtam. Napi szinten szabad és kívánatos ismételni.

   

  Dr. Ferenczi Zsuzsanna:  Ősiség és aktualitás a magyar néplélektan tudat-lét megélésében
   

  "A küldetéses magyar felismerve a Magyarság isteni kegyelem erejéből öröklétű feltámadásra teremtett Krisztus sorsú történelmi rendeltetését , minden testi-lelki erejével küzdve kiáll a SORSVÁLLALÓ MAGYARSÁG nemzeti létfennmaradásáért.

  Értékcentrumában az emberiség és a haza iránti hűség humanista önérzete és hitvallása áll. Mindenkor készen áll olyan forradalmi önvállalásra, amelyben kötelességérzetét elkötelezettségéből fakadóan az önfeláldozásig aktív hozzáállásában, értékteremtésében hiszi és vallja kinyilvánítani."

   

  Én: ÖNfeláldozásra már nincs szükség, de összefogásra annál nagyobb. Egyesített erőinkkel, egy tudatos teremtés által mintegy magasabb síkra emelve fojtatjuk életünket szeretetben, békében és áldásban. Ezen dolgoztunk emberöltőkön át, de az utóbbi három év mégis a jelentősebb. A legjelentősebb viszont a MOST PILLANATA, melyben átírjuk régi értékvesztett rendjeinket a közös tudatban, hogy a Krisztustudat teljes szélességében élhessük meg a jelent ezzel megteremtve a jövőt is.

   

  Bármilyen módon dolgozol is a Nép javáért, imával, mantrával, áldás lehívásával, a legjobb jót teszed mindannyiunknak, mert szándékod tiszta.

  Légy Áldott a T E R M T É S B E N .

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2014-03-23)
  Megtekintések száma: 158 | Tag-ek(kulcsszavak): Néplélek ! Istengyermek | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: