Szombat
2019-03-23
4:18 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Nem kell eljutnod sehova

  Nem kell eljutnod sehova


  Az, hogy kik vagyunk, az ÉLETBEN derül ki! Ha nem tudod fizetni a számláidat, ha borzalmas párkapcsolatban élsz, akkor hiába játszod el a nagy spirit: el fogod veszíteni az illúziódat. Illetve, talán mostanra már elvesztetted.

  A legnagyobb káprázatból ébredünk most fel, ami azt mondatta velünk: nem vagy így jó, fejlődj, válj valamivé. Érj el egy célt, küzdj dolgokért, mert annál jobb lesz, minél erősebben kell küzdened érte.

  ga5A „spiritualizmus” és a lelki fejlődés oda vezetett régen, hogy az ember keresett magának egy mestert, tanítót, aki valamilyen tannak, technikának volt az elkötelezettje. Majd hosszú éveket szentelt egy célnak az önmagát kutató ember, kitűzött magának eszményeket, bizonyos lelki tulajdonságokat, amelyeknek a birtokába akart kerülni. Vagy kereste a megfelelő technikát és a megfelelő mestert újra és újra. Ez így rendben is volt.


  Ez egy jó játékot adott mindenkinek: a tanító eljátszhatta, hogy ő okosabb és több, a tanítvány pedig eljátszhatta, hogy ő kicsi és fejlődésre szoruló bűnös lélek, aki a tökéletességet keresi.

  Ennek vége.

  Illetve véget vethetsz neki: Nem kell több spirituálisnak nevezett dolgot megtanulnod. Az életed és a spiritualitásod egy! Ne idegenkedj a hétköznapi küzdelmektől, ne menekülj el a való élet kihívásaitól egy spirituális rendszerbe!

  rabUgyanakkor, ne menekülj el a belső megismerés elől a hétköznapi élet rutinjába!

  Ez a két poláris dolog hajtotta eddig az embert: voltak, akik ki akartak szabadulni a hús börtönéből, és keresték a lelket, a szellemet, az istenit, a taót, a buddhaságot, a megvilágosodást, a spiritualitást. És voltak azok, akiket csak az anyagi világ érdekelt. Valamelyik mellett le kellett tenned a voksodat, hiszen úgy tűnt, hogy ez a világ szörnyű, sötét, kegyetlen, és majd a halál után egyszer hazatérsz, és a lelki békédet megleled.

  Nincs kettősség: ez a kettő egy!

  Rájöhettél mostanra, hogy bármennyit is mantráztál, bármennyi DNS-t aktiváltál, bármennyit gyógyítottál, sokszor semmit sem változott az életed. Újra és újra ugyanaz jött elő, újra és újra jöttek a problémák, és a várva várt béke és nyugalom sosem jött el.

  Mert a kettő egy! Mert már nincs egy negatív, ami elől a pozitív felé kellene menned! Csak Te vagy, és belőled indul ki minden. Ezért akarjuk megismerni magunkat: kik is vagyunk valójában?

  Az, hogy kik vagyunk, az ÉLETBEN derül ki! Tehát, ha nem tudod fizetni a számláidat, ha borzalmas párkapcsolatban élsz, akkor hiába játszod el a nagy spirit: el fogod veszíteni az illúziódat. Illetve, talán mostanra már elvesztetted.

  SONNE4Azt érdemes keresned, ami ÖNMAGADRA mutat, nem egy külső elérendő dologra. Ami befelé indít el Téged, az fogja majd elhozni azt, hogy lesz pénzed a számláidra, lesz türelmed a gyerekeidhez, lesz lelkesedésed az élethez.

  Ezt kint nem találod meg.

  Bármennyire is spiri voltál, vagy teljesen belefeledkeztél az anyagba: egyszer találkoznod kell önmagaddal, középen. Ahol onnan lehet majd tudni, hogy ki vagy, hogy mi sugárzik rólad és az életedről: harmóniában élsz, béke van körülötted, nincs feszültséged a számlák meg az ellenkező nem miatt? Nincs feszültség benned a kormány meg az életed eseményei miatt? Egy ŐSZINTE módon. Nem megjátszva… nem becsapva magad…

  És ez nem a technikáktól, nem az elolvasott könyvektől, nem a tudástól, nem a jó tulajdonságoktól függ! Hanem Belőled fakad. Csakis belőled. Ismerd meg magad – hogy túlléphess magadon.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-04-22)
  Megtekintések száma: 186 | Tag-ek(kulcsszavak): Nem kell eljutnod sehova | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: