Szombat
2018-10-20
8:41 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Planetáris Vezetői Csoport 2 rész

  MI MAGA AZ ESEMÉNY?

  Az ESEMÉNY lesz bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem-fizikai síkon. A nem-fizikai síkon

  • Érzékelni lehet majd egy nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi Napból (amit Plejádi nyelven Alohae-nak neveznek) fog a bolygó felszínére érni. Ez a Napból érkező speciális fény vagy villanás áthatol a Földön, és az emberiség egészén. Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretetenergia fényében, és véget vet a kettősségnek. Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható, vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt.
  • Lehetséges, hogy egyeseknél lesz egy erős sokkhatás, de azok, akik tudatában vannak az eseménynek, olyan pozitív változásként fogják felismerni, aminek eljött az ideje. Ez az Isteni villanás el fogja indítani a spirituális erőket, a földönkívülieket, az Agarthai Hálózat embereit, az X bolygót és a Földön lévő Ellenállási Mozgalmat, hogy megkezdjék a hosszú ideje várt tervek beindítását. Ezek a tervek annak a végrehajtásai, ami úgy ismert, mint a Galaktikus Kódex (Link Cobra oldalára.)
  • Anyahajók fognak láthatóan a Föld atmoszférájába érkezni, hogy megemeljék a Föld rezgését és hogy segítsenek a lakosságnak hozzászoknia a tudatossági mezejükhöz, ahogy az elektronikus kerítés mátrixot lebontották most és mindenkorra. Nem fogják magukat felfedni, vagy nyilvános bejelentést tenni egy rövid ideig, noha a fizikai észlelések száma meg fog ugrani, hogy felkészüljön a világ a jelenlétük elfogadására.

  A fizikai síkon a következők történnek.

  • A Föld katonai és rendőri erői akcióba lépnek, hogy megakadályozzák a zavargást, és hogy biztonságosan őrizve legyenek a létfontosságú infrastruktúrák a hamis zászlós elitista támadásoktól, amik arra lettek tervezve, hogy pánikot és félelem alapú reakciókat váltsanak ki.
  • Az esemény legjelentősebb része az élenjáró Elit tagjainak a letartóztatása lesz.
  • A Pénzügyi rendszerek/ az egész központi bankrendszer újraindítása, az összes bank számítógépét ki fogják kapcsolni és nem lesz lehetőség online kereskedelemre, ezért minden bank be fog zárni további értesítésig.
  • A főbb médiaközpontokat átveszik a polgári hatóságok, akik eltávolítják a cenzorokat és az elit alapú programokat és napirendeket.
  • Felfedés – A titkos dokumentumok, és az események (beleértve a földönkívüli információkat is) nyilvánosságra hozása el fog kezdődni kis idő elteltével az aktuális esemény után . Sok minden fel lesz fedve a világ rejtélyeiből / ki ölte meg Kennedy-t/ CIA drog üzlet/ az igazi erők, akik végig a világháborúk mögött álltak/ folyamatos népességcsökkentő napirendek/ HAARP/ oltások/ Titkos űrprogram/ Elme Vezérlés/ pénzügyi bűnök és sok-sok dolog, ami sokkolni fog rengeteg embert!
  • Végre megtörténik az új, tisztességes pénzügyi rendszer kezdete jóléti alapokkal és világra szóló alapokkal a bolygó gyógyításáért.
  • ÚJ Kormányzat/Politikai rendszer, Oktatási rendszer, Egészségügyi rendszer, Történelem órák, stb-stb. Az emberiség lassú és fokozatos ráébresztése arra a tényre, hogy léteznek pozitív földönkívüli fajok, és hogy milyen galaktikus kapcsolataink vannak.
  • Az új fejlett technológiák bemutatása.
  • Meg lesznek osztva azok a Technikák, amelyek a spirituális növekedést segítik, megtanuljuk, hogy kik vagyunk és, hogy honnan is jöttünk. Egyenként fogunk rájönni egyedi céljainkra és mindenki számára ki fog körvonalazódni a saját életútja.
  • Lesznek majd olyan műalkotások elővéve az ősi gyűjteményekből, amelyek felfedik az igazságot az ember földönkívüliekkel való kapcsolatáról a közelmúltból. Meg fogjuk érteni kozmikus örökségünket. Ősi helyszíneken fognak múltbeli űrhajókat feltárni és lesznek fizikai bizonyítékok az ősi technológiákról.
  • Lesz majd egy kezdeményezés a fejlett gyógyító technológiák felfedésére, amelyek azért lettek elnyomva, hogy az Elit gazdag tudjon maradni és szenvedésben tartsanak minket. Végül is a jelenlegi gyógyászati rendszer radikálisan át fog alakulni a sokkal fejlettebb formájú kezelések fényében.
  • Szabad energia készülékek elérhetőek lesznek az otthonod és a kocsid számára, véget vetve ezzel a fosszilis üzemanyagnak és egyéb mérgező technológiáknak.
  • Végül is lesznek nyilvános vizsgálatok, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy mi is történt, biztosítva ezáltal egy tömeges katarzist gyógyulás és esetleges megbocsátás formájában/ a bűnözők meg fogják kapni kétség kívül a szükséges gyógyítást és tanácsadást az eltorzult elméjük miatt.

  Tartsd észben, hogy azok a részletek, amik itt át vannak adva NEM teljesen pontos leírásai mindennek ami megtörténhet. Viszont ezek az alap tervek, ahogy ezek pontosan értendők ebben az időben. Ez azt jelzi, hogy egyes aspektusai ennek a tervnek végre lesznek hajtva. Az ember szabad akarata központi szerepet játszik ebben a folyamatban, és a tervek végrehajtási menete is teljesen képlékeny, ami óránként is változhat attól függően, hogy hogyan haladnak az dolgok az esemény alatt.

  Ez az „esemény” nem olyan célú lesz, mint egy Földi típusú forradalom, ahol kockázatot kell vállalni az ártatlan emberek élete miatt. Pont EMIATT tevékenykedünk, hogy biztosítsuk a békés átmenetet. Egy ilyen hatalmas művelet olyan típusú precizitást igényel, amiben csak maga a Teremtő Atya/Anya tud dönteni..

  Itt az ideje megértenie mindenkinek ezen a bolygón, hogy ezek a jövőbeli változások NEM néhány őrült ember kezében vannak, akik a hatalmukkal rossz döntéseket hozhatnak, amik aztán vérontáshoz is vezethetnek..

  Az eljövendő „Esemény” NEM  egy véres forradalom. Maga az Esemény egy törvényes végrehajtása a most létező planetáris törvényeknek. Ezen felül egyben a „Galaktikus Kódex” végrehajtása is. Az „Esemény” napján az egész világ informálva lesz, hogy most Béke van a Földön, és visszatér a földi emberek szabadsága.

  Mindannyiunknak nyugodtnak kell maradni és támogatni az átalakulás folyamatát egy erőszakmentes, és békés társadalommá. Szükségünk van minden segítségre, ami csak rendelkezésre áll, minden embertől világszerte, hogy biztos legyen a sikerünk.

  A világ jelenlegi politikai vezetőségének zöme szinte semmit sem tud a tervezett változásokról jelenleg. Néhányan a világ főbb politikai bűnözőiből és játékosaiból befolyásos pozícióban fognak maradni az eseményt követően. Ezért tudatosítani kell azt, hogy az igazi változások az elkötelezett polgároktól fognak jönni, az olyanoktól, mint mi, akik elkötelezettek a megoldások keresésében. Miután megtaláltuk a válaszokat a világunk problémáira, fontos lesz, hogy azokat tettekkel támogatva megvalósítsuk az Új társadalomban.

  Légy tudatában, hogy a változások, amik jönnek, gyorsak és erősek lesznek. Bár a legtöbb hosszú távú terv fokozatosan lesz bevezetve, sok dolog, mint pl. a médiaközpontok azonnal fel lesznek szabadítva. Ez elő fogja mozdítani a dolgokat, és lenyugtatja az embereket világszerte. A legnagyobb részt, fehér kalapos polgári hatóságok felkészült és felelős támogatást fognak nyújtani a vezetőségnek – és ez vonatkozik a lakosságra is. Ez keresztül fog menni a média minden létező formáján. Újságok, televíziók, rádiók, és néhány weboldal lesz a leghatásosabb és legátfogóbb forrása az eseményeknek.

  Támogatnunk és erősítenünk kell ezeket a békés irányelveket olyan határozottan és magabiztosan, amennyire csak lehetséges. Légy nyugodt, mert az emberek általában békések és jószándékúak. Tartsd észben, hogy az „ESEMÉNY” okai nem ismertek a világ lakosságának 90%-nál. Még csak fogalmuk sincs arról, hogy mi történik és miért.

  A televízió fel fogja fedni számukra az igazságot idővel, mert a fény erői fogják irányítani a műholdakat és a kommunikációs központokat. Az a néhány média mogul, aki titokban teljesen birtokolja a világ főbb médiáit, és a szisztematikus elmevezérlés vezetői (úgy, mint, Murdoch, a Rockefellerek és a Rothschildok) le lesznek tartóztatva vagy pedig magatehetetlenné válnak. A cenzoraik el lesznek távolítva, amint a polgári hatóságok biztosítva lesznek arról, hogy felfedhetik az igazságot „AZ ESEMÉNY” kezdetétől fogva az örök időkön át. Az elit által irányított, szövegolvasó, MK Ultra áldozatok –úgyis ismertek, mint „beszélő fejek”- fel lesznek váltva felelősségteljes riporterekkel. A műholdak az Ellenállási Mozgalom és más támogató erők irányítása alá kerülnek.

  A média őszinte, részletes jelentést fog adni nekünk arról, hogy mi fog történni hamarosan, miután a letartóztatási folyamat elkezdődik. Ez remélhetőleg megnyugtatja a lakosságot és biztosítani fogja az embereket arról, hogy megkapják azokat a szükséges információkat, amelyek az ő és családjuk segítségére lesznek.

  Az ESEMÉNYT követően – Az elit tagjainak a letartóztatása a terv szerint nem tarthat 72 óránál tovább, egy világra kiterjedő akció és végrehajtás keretében. Bár az emberi tényezőt beleszámítva a kezdeti letartóztatások tovább is tarthatnak. Mégis az egész folyamat számítások szerint nem mehet tovább 2 hétnél. Az azt követő hónapokban lehetnek viszont a kisebb halakat érintő folyamatos letartóztatások.

  Ez alatt a 2 hét alatt a bankok zárva lesznek. Remélhetőleg ebben az időben a média folyamatosan felfedi azokat a hatalmas terjedelmű bizonyítékokat a széleskörű bűnös tevékenységekről, és azokról a fő szereplőkről, akik részben ismertek, másrészt ismeretlenek a nyilvánosság szeme előtt. Ez sokaknak megkönnyebbülést, és mindenkinek lebilincselő híreket fog jelenteni. Átfogóan ez egy erős indok és ösztönzés lesz a változáshoz.

  Ami ezután fog következni, az az emberiség egészén múlik. Hogy milyen gyorsan és milyen jól tudja az emberiség befogadni a kinyilatkozásokat világszinten ezeknek a bűnözőknek a letartóztatása tekintetében, az fogja meghatározni a bolygó fejlődésében a következő szintet. A többségnél minden bizonnyal lesz egy folyamatos elutasítás, sokk és düh amiatt, amin keresztülmennek. A bosszúra és erőszakra való buzdítás vagy tettlegesség nem lesz tolerálva. Reméljük, hogy a csoportunknak szerepe lesz a lakosság tanításában és elkerüljük a félelem alapú reakciókat és az ellenséges tevékenységeket a közösségeken belül!

  A most következő információk, az események mint LEHETSÉGES sorozatát mutatják be, amelyek belső információn alapulnak, és nem úgy vannak kihirdetve, mint az „Esemény” aktuális tervei vagy eredményei. Az emberiség kollektívan határozza meg a jövőnket és a lehetőségek szinte végtelenek!

  A hirtelen drasztikus változásai az Eseménynek néhányak számára zűrzavart, míg mások számára megkönnyebbülést fognak okozni. Számíthatunk bőven sírásra és fogcsikorgatásra, de erősek vagyunk, és össze kell raknunk az összetört hitünk és valóságunk darabjait. Újra össze tudjuk őket illeszteni a szeretet és a szépség igazságos és tiszta kinyilvánításával, ami örömet fog okozni számunkra. Számíthatunk arra is, hogy sok ember reakciójában nyomai lesznek még a régi változástól való félelemprogramoknak. Ne legyen benned félelem vagy fásultság emiatt, mivel a fény győzelme biztosított és a bolygónk felszabadulása a zsarnokságtól csak ünneplést válthat ki! Mi, mint egy egész planéta egy olyan fényes új korszakba fogunk belépni, amire nem volt példa a teremtés óta!

  Katonai jelenlét

  Reméljük, hogy röviddel a letartóztatásokat követően a katonaságnak lehetősége lesz leállni és az átmeneti zavar is véget ér. A katonaságnak és a rendőrségnek kezdetben nagyobb lesz a jelenléte, de meg lesz nekik parancsolva, hogy maradjanak erőszakmentesek. A vétkekért elszámoltatás lesz. Reméljük, hogy a lakosság kevésbé lesz hajlamos a túlreagálásra és a pánikra miután az energetikai háló, az elit és a média félelem -gépezete működésképtelenné válik. A segítséged a folyamatban létfontosságú!

  Munka és Vezetőség

  A világ lakossága bátorítva lesz arra, hogy térjen vissza a munkájához, ahogy a folyamat előrehalad, hogy visszaállítsák az emberek kormányzatát, ami az emberekért és az emberek által működik. Valószínűleg új választások lesznek beiktatva rövid időn belül. Habár a vezetők megválasztása nem lesz fizetett, és a választási folyamat is igazságos, átlátható, korrekt és becsületes lesz. Lehet, hogy nem árt, ha valójában részt veszel találkozókon, hogy megismerd azokat, akikre szavazni fogsz! Képzeld el, nem lesz több olyan szavazás, ami a TV-ből hallott szlogen alapján zajlik. Az is elképzelhető, hogy úgy döntesz, hogy nem akarsz gyűlésekre járni és ismerkedni azokkal, akikre szavazhatnál, de ebben az esetben inkább ne szavazz. Miért legyen olyan, hogy valakire csak a neve hangzása alapján szavazunk?

  Bankok

  Miután a bankok újranyílnak mindenkinek meg lesz a pénze. A bűnözők, a bankszterek és a nagy tőzsdemanipulátorok nem fogják a pénzüket meglelni! Ezek a trillió dollárok jóra lesznek használva. Az a terv, hogy világszintű jóléti alapokat hoznak létre, amelyekből biztosítva lesz a világ hajléktalanjainak a ruházása, elszállásolása és etetése. Az idősek, betegek és a gyengélkedők kerülnek először sorra. Az árva és nemkívánt gyermekek világszerte szerető családokba fognak kerülni, és olyan helyek is lesznek, amelyek azok gyógyulását és ellátását fogják biztosítani, akik a régi világ hamis rezsimjeitől szenvedtek.

  Tudomány

  A tudomány le fogja lebbenteni a fátylat az elnyomott ötletekről és a fizika hamis értelmezéséről, és meg fogjuk tudni az igazságot arról, hogy mi is történik a külső térben. Tudományos bizottságok lesznek felállítva, amelyek be fogják tiltani a veszélyes és mérgező technológiákat. Alternatív megoldásokat fognak keresni és kiválasztani azok, akik a legalkalmasabbak erre a feladatra. Várhatóan sok karrier fog véget érni, és hatalmas változások lesznek a világ munkaerejét tekintve.

  Új technológiák

  Olyan új technológiák lesznek bevezetve, amelyek nemcsak ingyen energiát, hanem fejlett kommunikációs erőforrásokat is létre fognak hozni világszerte. A műholdak át lesznek helyezve, és az űrszemét is el lesz takarítva. A természet csodálatos titkai fel lesznek fedve, hogy ezáltal sok betegséget meggyógyíthassunk. Nyíltan meg lesz tanítva az igazság arról, hogy miért betegszünk meg, és hogyan teremtik meg a gondolataink a realitásunkat és nagyon sok betegség és társadalmi probléma okai azonnal meg lesznek szüntetve, és ezáltal sokak számára gyorsan véget ér a fájdalom és a szenvedés.

  Víz

  Meg fogjuk tisztítani a Föld elemeit, és a víz és a levegő időben meg lesz tisztítva és gyógyítva. Óriási, vízzel kapcsolatos műveletek veszik majd kezdetüket. A gátak el lesznek távolítva, és a víz úgy fog folyni, ahogy a természet tervezte. Hatalmas sótalanító üzemek lesznek építve, és a sivatagok is öntözöttek lesznek, ezáltal az emberiség soha nem fog újra szomjazni vagy éhezni.

  Átállás

  Az öreg, elavult és elhasználódott technológiák újra lesznek hasznosítva, ahogy létrehozzuk a fenntartható és életképes életkörülményeket, amelyek harmóniában vannak a természettel és az életünk folyamával. Idővel az emberek rá fognak döbbenni, hogy itt az ideje elfoglalni magukat, és a megoldás részévé válni. Számos egyén szó szerint szét fog robbanni a kreativitástól és a nagyon gyors haladástól.

  Élelmiszertermelés

  A mérgező élelmeket előállító üzemek át lesznek állítva, hogy biztosítsák a helyi egészséges élelmet a közösségük lakosságának. A genetikailag módosított ételek meg lesznek semmisítve. A Monsanto és más vállalatok be lesznek zárva, és azok is, akik felelősek voltak érte. Nem lesznek engedélyezve többé a rovarirtó és a növényvédő szerek. Az állatok szörnyű kezelése a mészárszékeken törvényen kívülivé fog válni, és az ember tanulni fog a módszereinek hibáiból, és a bolygó végül vegetáriánussá fog válni. Az oroszlán le fog feküdni a bárány mellé.

  Szakszervezetek

  A különböző technológiai szakmáknál valószínűleg létre lesznek hozva szakszervezeti kerekasztalok és testületek világszerte, hogy kezelni tudják a társadalmunk átállásból adódó problémáit annak a hatalmas, szabadon áramló információknak a fényében, amelyek előjönnek. Ahogy a kommunikáció és az energiatechnológiák elnyomott formái szabadon előbukkannak, úgy szükség lesz a főrendszerek vizsgálatára és későbbi tervekre a használatukhoz. Az általános mérnöki tudásnak lesz a legkiemeltebb szerepe abban, hogy a Föld visszatérhessen érintetlen állapotába. Hatalmas szállítási alternatívák fognak elindulni, melynek eredménye a tiszta levegő és kevesebb stressz az egész bolygón. Kollektívan fel fogjuk ismerni, hogy mi a vagyunk a Föld gondozói, és a kultúra lényegesen át fog váltani hogy újra beiktassa ezt a születési jogot és felelősséget.

  Új Munkahelyek

  Azok az óriási változások, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világunkat fenntarthatóvá, nem mérgezővé, és életképessé tegyék, mint tudjuk, az egész társadalom átállását igénylik. Számos vállalat és munkahely el fog veszni, és néhányan szinte egy éjszaka alatt el fognak tűnni. Pénzügyi segítséget kapnak azok, akik rosszul járnak. A munkateremtés lesz a fő prioritás, hogy biztosítva legyen az embereknek az az esély, hogy biztonságos és termelékeny módon szolgálják embertársaikat. A hangsúlya az új és a humanitárius projekteknek olyan hatalmas és szerteágazó lesz, hogy nem lesz olyan dolog, ahol ne lehetne valamit tenni.

  Vallások

  A világ vallásainak kemény utóhatásai lesznek, mihelyst a tanítók, akiknek a jelenléte fel lesz fedve, feltárják az igazságot. A spirituális magja ezeknek az üzeneteknek érintetlen marad, ahogy a szeretet, az igazság, a harmónia és a béke kinyilatkozik a maga valódi formájában. A spirituális feltárások valódi lényege meg fog erősödni. A dogmák, a halotti rituálék, és a vallások irányítási aspektusai ki lesznek iktatva a förtelmességük miatt. Ez lesz az oka a legtöbb kétségbeesésnek azok között a hitükhöz hű tömegek között, akik nem építettek ki igazi kapcsolatot a bennük lévő fénnyel. Ezt nem lehet elkerülni, ahogy a Teremtő sem kért meg senkit, se papot, se könyvet, hogy annak az Istennek az élő szavait tolmácsolja, aki bennünk él.

  Azok, akik abban voltak érdekeltek, hogy kihasználják a maguk által kijelölt hatóságok pozícióit, mint „Vallási vezetők” a profitért, a hatalomért, és a hírnévért, látni fogják, hogy az uradalmuk gyorsan véget ér. Az ősi tanítások valódi és igaz esszenciája újra meg lesz erősítve, amint a papság megtévesztéseit és hazugságait és az ezek mögött rejlő okokat nyilvánosságra hozzák. Ahogy a múlt elnyomása eltűnik, el fogják magyarázni a nagy tanítók igazi jelentésőségét.

  Az ősi és múltbeli bölcsességek nagyszerű üzenetei előtérbe fognak kerülni. A fény és a szeretet vonalai, amelyek sértetlenek maradtak, de rejtve voltak, mostantól folytatják virágzásukat a szabadság új napjának a fényében. Új templomok lesznek emelve, hogy elősegítsék a spirituális fejlődés fejlett tudományát. A szépség olyan ragyogó helyeit fogják bemutatni, ahol az emberek együtt fognak örülni és imádkozni. Ezek nem vallások lesznek vagy olyan világi kultuszok, amelyek a megosztottságot keresik és más embereket pusztítanak el nézetkülönbségek miatt. A manipulálás játéka meg fog szűnni, és senki nem lesz képes önmagát mások fölé helyezni az irányítás érdekében. Az igazi spirituális vezetés bizonyítottan olyanokból fog állni, akik példamutatóan élnek, egyensúlyban önmagukkal, a természettel és a világgal maguk körül.

  Azoknak az ártatlan és őszinte keresőknek és különböző hitek követőinek tanulniuk és fejlődniük kell azért, hogy felelősséget tudjanak vállalni saját spirituális fejlődésükért, és hogy ne mások mondják meg nekik, hogy miben higgyenek. Ezeknek az ártatlan, hithű követőknek a többsége őszintén vágyik arra, hogy valami jót tegyen, és ezek a tettek olyan erővel rendelkeznek, amelyek ennyi ideig fenn tudták tartani a papságot. Az egész emberiség sokat tanult az igazság útján a világ vallásain keresztül, a papság rossz szándékú perverziói ellenére is. Még a papság berkein belül is sokan a hamis információk és fogalmak áldozatai lettek. Hatalmas lépések lesznek a spirituális fejlődés folyamatában, amelyeket nyíltan és szabadon fognak tanítani világszerte.

  Határok

  Ez valószínűleg kemény lesz az olyan embereknek, akik tele vannak félelemmel és nem igazán értik azt sem, hogy mi mindannyian egyek vagyunk, de akkor sem lesznek határok. Az Esemény után azonnal megszűnnek a határok és az ellenőrző pontok. Mindenki oda utazhat korlátok nélkül a földön ahova szeretne.Elvégre senki sem birtokolja a Földet, és megrajzolt vonalak sincsenek, csak a térképeken és az emberek korlátolt gondolkodásában. Nincs több TSA (a szállítható termékekhez kapcsolódó biztonsági ügyintézés) molesztálás, fenn hagyhatod a cipődet is! Sajnálom, ha ez számodra túl radikális, de idővel hozzá kell szoknod. Ez az egyike a legfőbb hazugságoknak és programoknak, amivel az embereket elzárják, és félelemben tartják, de ennek most vége lesz.

  Törvények

  A törvényhozók hozták létre a törvényszegőket, ezért a legtöbb törvény, amely hamis politikai rendszer alatt született, hatályon kívül lesz helyezve. A köztörvények kinyilatkozásai újra lesznek integrálva a táradalomban, és új formában lesznek tanítva, ami örömöt fog okozni. A börtönrendszerek meg fognak szűnni a mostani formájukban és a legtöbb ember azonnal el lesz engedve. Néhány fogvatartottnak szüksége lesz tanácsadásra, és mihamarabbi rehabilitációra. Örömmel vesszük azokat a programokat, amelyek segítenek nekik visszaépülni a társadalomba, miután kigyógyultak a romboló tendenciák okozta hatások alól.

  Pénzrendszer

  A pénzügyi világ olyan drámai változásokon fog keresztülmenni, hogy az megkönnyebbülést fog okozni mindenhol mindenki számára. Persze azokat kivéve, akik az útjuk során mások rovására tisztességtelenül jártak el. A tőzsdék örökre be fognak zárni, és a vállalatok kényszerítve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket. Számos vállalat és a legtöbb bank meg fog szűnni a mostani formájában. Nem lesznek többé hitelkártyák.

  Első lépésben egy nyitott, becsületes és átlátható, igazi arannyal támogatott pénzügyi rendszer jön létre. Miután a pénz őrülete elmúlik, és az újonnan bevezetett univerzális gazdasági rendszer sikeressé válik, az emberek elkezdenek gyógyulni. Ahogy megtanulunk megfelelően kapcsolódni a pénzügyi élethez, a pénz aktuális használatát fel fogja váltani egy kreditrendszer. Ez azt jelenti, hogy nem kell majd pénzt tartanod magánál. Ez nem az NWO (új világrend) kontrollált verziója, hanem egy nyitott rendszer, amelyet felügyelünk, és a szabálysértők azonnal el lesznek távolítva felelősségteljes pozícióikból. Az új rendszerben nem lesz megengedett a hamisítás. Remélhetőleg mire ezek be lesznek vezetve, addigra az emberiség nagy része ki fog gyógyulni abból a régi gondolkodásmódból, amely létrehozta az anyagi jólét utáni beteges vágyat. A hiány és bizonytalanság okozta félelem, ami belenevelte a beteges lopást és a kapzsiságot az emberekbe, meg lesz gyógyítva.

  Adók

  A világ adórendszerei, amelyek az irányítás és elnyomás másik fajtái arra, hogy leigázhassák a földi embereket, az eseményt követően nagyon hamar felszámolásra kerülnek. Ezeket éppen arra használták, hogy finanszírozzák vele az elpusztításunkat, az így felhalmozott pénzek az Eseményt követően jobb célokra lesznek felhasználva. Azt tervezzük, hogy minden újonnan vásárolt terméken legyen ÁFA. A javaslat szerint 15% körüli lesz, de ez még változhat aszerint, ahogy haladunk előre a változásokkal.

  Az emberiség rá fog jönni, hogy az élet igazi célja nem a fizikai arany felhalmozása, hanem az az alkímiai folyamat, amely során átalakulunk az isteni akarat és szeretet eszközévé. Azáltal hogy segítünk másoknak, és szolgálatot teszünk a közösség boldogsága és sikere érdekében, látni fogjuk, hogy ez az átalakulás együtt érhető el.

  Új Fizetések

  Nagyon valószínű, hogy nem lesz többé hatalmas különbség a pénzjutalmazás tekintetében. Másképpen szólva, lehet, hogy lesz egy limit, amelynél többet nem kereshet egyik ember sem a másikhoz viszonyítva.. Egyáltalán nem szolgálja az egyensúly törvényeit, ha valakinek a világ egyik részén 2000-szer többje van, mint a másiknak. Pillanatnyilag a pénzkeresők közötti eltérés néhány esetben milliós nagyságrendű is lehet.

  Korlátlan Bőség

  Az innováció, a jólét és a bőség ösztönözve és ünnepelve lesz. Nem lesz korlát a luxusban és a minőségben. A művészet, a zene, a tudomány és az oktatás önmagában egy teljes paradigmaváltáson fog átmenni, amely értelmet és reményt fog adni a világ lakossága számára.

  Van néhány lehetséges forgatókönyv arra, hogy mi fog történni az esemény után. Számos ezekből a lehetőségekből, és javasolt változásokból sok évig eltarthat. Az itteni állítások nem úgy hangzanak el, mint az Új Társadalom felé mutató tervek végleges kinyilatkozásai. . Az itteni ötletek néhány embernek fantáziák, másoknak maga a földi paradicsom, míg néhány embernek ez a földi pokol. Nem akarjuk megszabni, hogy mi történjen, csak fel szeretnénk KÉSZÍTENI néhány LEHETSÉGES változásra. Bizonyos részletek a fönt leírtakból biztosan meg fognak nyilvánulni. A pontos részletei és idővonalai ezeknek a számított változásoknak ismeretlenek, ez a cikk a Fény győzelmére való több éves felkészülés és tanulmányozás eredménye.

  Hármas Szekció: Kivel kell kapcsolatba lépni?

  Tulajdonképpen, a te küldetésed, hogy lépj kapcsolatba a világ vezetőivel, már elkezdődött. Gyakorolj „AZ ESEMÉNYRE” minden nap; és értesíts mindenkit, és bárkit, akinek van füle, hogy halljon és szeme, hogy lásson. Áldozz időt annak a gyakorlására, hogy melyek azok a szavak és információk, amelyeket ha megosztassz az emberekkel "(be)lezárja” őket. Próbáld meg az információt olyan tömören és érthetően átvinni, amennyire csak lehetséges! Ne légy elbátortalanodva, ha nem vagy kész a feladatra.

  1. Bárki meghallgathat, aki felelősségteljes és hatalmi pozícióban van. Nem kell egyből „a holdat megcélozni.” Néha a megfelelő személy is átadhatja az üzenetet; és lehetséges, hogy későbbre fogsz kapni egy meghívást.
  2. A helyi város vezetője, a polgármester, vagy maga a városi tanács tagja is lehet az az illető, akire éppen szükséged van. Használd a helyi ismereteidet azzal kapcsolatban, hogy kit fogsz első körben megkeresni.
  3. A körzeti, vagy megyei testületek könnyebben hozzáférhetőek és elérhetőek. Attól függ, mekkora befolyásod van az adott területen.
  4. Iskolai testületek, tanárok és igazgatók valószínűleg szívesen segítenek a biztonságos menedéknyújtásban, ha bizonyos lakossági csoportoknál káosz törne ki: ne félj tanítani a tanítókat.
  5. Közüzemi vállalatoknak –gáz, elektromosság és víz-folyamatosan mennie kell. Ha ezek meghibásodnak, ne félj értesíteni a felelős csoportokat a környéken.
  6. Városháza. Ebbe beletartózik az egész város infrastruktúrája (a város működése, mint olyan). Kérlek tudasd velük, hogy mi is történik. Valószínűleg megértő és segítő fülekre fogsz találni.
  7. Élelem- Beszélj a helyi boltok vezetőivel. Emlékeztesd őket, hogy az
   embereknek szükségük lesz ennivalóra –még akkor is, ha az átmeneti időszakon gyorsan túl leszünk. Fontos, hogy segítsenek az üzletek fenntartásával az élelmiszer ésszerű és igazságos elosztásában amennyire csak lehetséges. A parkolóhelyeken elhelyezett szórólapok lehetőleg lebeszélik majd az embereket a pánikról és a lopásról.
  8. Kommunikációs központok; ezeket nem lesz könnyű véghezvinni, de fel lehet venni a kapcsolatot helyi szakértőkkel, hogy rádióállomásokat és egyéb kommunikációs formákat készítsenek elő használatra áramkimaradás esetén. A legfontosabb itt a kutatás és a felkészültség.
  9. Törvényi végrehajtás –Végül, de nem utolsósorban, a a törvényi szervekkel való kommunikáció fontos ebben a helyzetben. Itt kell a legjobban igyekezned, mivel a tagok csak a vezetőtől fogadnak el bármilyen irányítást. Ez a csoport gyakran azért választja ezt a hivatást, hogy irányíthasson, nem pedig attól a vágytól vezérelve, hogy szolgáljon. Ahhoz, hogy itt hatékony légy, szükség lesz az összes eszközödre és kapcsolatodra. Emlékezz arra, hogy kivel beszélsz. Amikor kiválasztod a képviselőidet erre a feladatra, válassz olyan hírvivőt, akinek nincs bűnözői múltja, vagy nem bajkeverő. Légy együttérző; és ne felejts el óvatosnak lenni, és a többieket is erre bátorítsd. Tudasd velük, hogy te most együtt dolgozol a „Törvényi végrehajtás Speciális alakulataival”, és mint helyi képviselőjük, azért jöttél segíteni, hogy elkerülhetők legyenek a törvénytelenségek. Bátorítsd a megelőző rendőri intézkedéseket, amelyek tisztelik az emberek békés gyülekezésre való jogait. Mutasd meg nekik a Közösségi Vezetők Tájékoztatóját bizonyítékképpen, hogy te tudtad, hogy ez következik. Sokat segíthet!

  Négyes Szekció: Képzési Javaslatok

  Légy elhivatott: Reméljük, hogy kitartasz elhivatottságodban és tanulni fogsz itt; és reméljük, hogy átvéve a kezdeményezést az egyik vezetővé válsz a kisvárosodban, a községedben, falvadban, a nagyvárosodban, a megyédben, vagy akár az országodban. Bátorítani fogunk arra, hogy szervezz találkozókat csoportos meditációkhoz, és ezeknek az ötleteknek a megvitatásához, másokat is arra bátorítva, hogy Készüljenek A Változásra.

  Heti találkozók: Heti találkozókat javaslunk személyes megjelenéssel –vagy akár közösségi médián és konferenciahívásos hálózaton keresztül. Bármi és minden beletartozik, ami működik. Minden őszinte hangot meg kell hallgatni. Kerüld a hatalmi harcokat a csoporton belül. Kérlek kövesd a Protokolljainkat.

  Szerepjáték: Szervezzetek egymást közt szerepjátékokat és gyakoroljatok. Teszteljétek magatokat az üzenetek tartalmát és a küldetés szándékát tekintve. Ne felejtsd el az üzenetek prioritását. Mutasd be a Közösségi Vezetők Tájékoztatóját, ahogy képbe kerültél a tartalommal. Ha nem vagy magabiztos a küldetésben, vagy a csomag tartalmában, akkor ez nem a neked való csoport. Mi VEZETŐKET akarunk, akik magabiztosak, és véghez tudják vinni ezeket a protokollokat, amikor szükséges.

  Légy tudatában a stressznek: Légy annak tudatában, amikor képzed magad és gyakorlod a fellépésedet, hogy ezek a vezetők stresszesek lesznek, és valószínűleg az is nehézségbe fog ütközni, hogy megtaláld őket és átjuss a biztonsági szűrőiken. Használj meggyőzést, és légy tapintatos. Ha bárkinek személyes kapcsolata van a csoporton belül használjátok fel-amikor csak lehetséges és gyakorlatilag kivitelezhető kerüljetek azok közelébe, akik a területi infrastruktúrát irányítják. Mindig bátorítsátok őket, hogy működtessék a status quo-t, és legyenek felelős vezetők.

  Alkossatok Csoportokat: Arra kérünk, hogy csoportosan közelítsétek meg ezeket a hatalmi pozícióban lévő vezetőket. Legyen egy vezető, aki ismeri a Protokollokat. Ez a lehető legfontosabb. Tartsatok gyertyafényes virrasztást, vagy egyéb békés, nem fenyegető jellegű, figyelemfelkeltő műveletet, ha elutasítottak. Lehetsz kreatív, de ne légy erőszakos, ha nem kapsz hivatalos közönséget. Használd a Reneszánsz csoportot, vagy a humort; és ne félj használni egy beosztottat, akinek bejárása van a hatalom folyosójára. Légy türelmes, erős, és őszinte. Tanítsd meg a csoportodnak ezeket az alapelveket és légy a testvéreid őrzője. Figyeljetek oda egymásra. Ne hagyd, hogy az érzelmek vagy az önérdek uralkodjon munkátok során. A gyámkodásod alatt előfordulhat, hogy egy felelősségteljes vezetőség visszautasít bizonyos irányelveket a parancsnoki láncolatban, amelyek sérthetik a Protokolljainkat, és nyilvánvalóan teljesen ellene vannak a szabadságnak, és az igazságnak. Lehet, hogy sikerül keresztüljuttatni az elképzeléseket, de lehet hogy nem, mindenesetre az erőfeszítéseitek segíteni fognak ebben.

  Juttasd el az Üzeneted az Emberekhez: Ha minden más elbukik, akkor vidd az üzeneted az utcákra és az emberekhez. Beszélj egy szónoklaton, használj megafont, de légy kedves és szíved Szeretetének mélységéből szólj! Sikerrel fogsz járni!

  Szükségünk van a Segítségedre

  Tudjuk, hogy számos különböző kultúra lesz érintett. Ezért ezt figyelembe kell venni az információk összetételénél és a világszintű terjesztésénél is. Ha bármilyen észrevételed, vagy javaslatod van, kérlek, oszd meg velünk. Olyan sok különböző politikai rendszer, és hierarchia létezik, hogy valószínűleg nem tudjuk most mindet figyelembe venni. Gondold végig az erőforrásokat a környékeden.

  • Oszd meg velünk gondolataidat: Tudjuk, hogy számos különböző kultúra lesz érintett. Ezért ezt figyelembe kell venni az információk összetételénél és a világszintű terjesztésénél is. Ha bármilyen észrevételed, vagy javaslatod van, kérlek, oszd meg velünk. Olyan sok különböző politikai rendszer és hierarchia létezik, hogy valószínűleg nem tudjuk most mindet figyelembe venni. Gondold végig az erőforrásokat a környékeden. Őszintén imádkozunk és tudjuk, hogy közületek sok embernek vannak értékes és különböző nézetei, amellyel hozzájárulhat ehhez a munkához. Ezért alázatosan kérünk téged, hogy tedd meg a pozitív hozzájárulásodat a munkánkhoz. Hiszünk benne, hogy ez a hívás eljut azokhoz, akikhez kell. Sok intelligens Fénymunkást ismerünk világszerte, aki meg tudja ezt csinálni. Te vagy az?
  • Az Igazság Bankja: A segítségeddel ez a weboldal egy olyan erőforrássá, és az igazság bankjává fog válni, amit mindenki ingyenesen használhat. Támogatva lesz azzal az arannyal, melyet a benned lévő ÉN VAGYOK szellemi forrásához való tiszta hozzáállásod eredményezett. Hagyd, hogy tiszta elméd kimondja a teljes igazságot; és hagyd, hogy szerető gondolataid mindenkihez eljussanak. Rád van bízva, hogy névvel vagy név nélkül osztod meg az ötleteidet. Bizottságunk ellenőrizni fogja ezeknek a kiegészítéseknek a tartalmát, hogy az ötletek biztosan összhangban legyenek protokolljainkkal.
  • Hozzászólások/ Kérdések: Tisztában vagyunk azzal, hogy a megtett erőfeszítéseink nem teljesek. Hagytunk helyet a hozzászólásoknak. A „Hozzászólások” oldal tartalmilag ellenőrizve lesz. Nem fogjuk tolerálni a felforgatókat és az utálkozókat sem. A bátorító és pozitív tartalmú mondatok lesznek engedélyezve. Az őszinte kérdéseket és komoly kéréseket megválaszoljuk vagy átirányítjuk egyéb forrásokhoz tanulságként. Arra kérünk, hogy csak olyan témába vágó kérdéseket tegyél fel, amely a planetáris vezetőségi csoport tartalmához kapcsolódik, ellenkező esetben nem rakjuk fel a kérdésedet. Ha úgy döntünk, hogy nem tesszük fel, el fogjuk magyarázni az okát.
  • „Beadványok Oldala”: Örömmel vesszük az építőjellegű kritikát; és meg is hallgatjuk a jó szándékkal felterjesztett gondolatokat. Lesz egy „Beadványok oldala” azok számára, akik támogatni kívánják a jóindulat és az igazság megszilárdítását a világunkban. Bátran terjeszd elő a jól-kigondolt kiegészítéseidet a munkánkhoz. Azoknak az embereknek a beadványait, akik közben tartják magukat a Protokolljainkhoz, valószínűleg részben vagy egész terjedelmében nyilvánosságra hozzuk. Ha a Planetáris Vezető Csoportunk konszenzusa egyetért, ezek az indítványok hozzá lesznek adva a végső munkánkhoz. Meg kell érteni mindenkinek, aki cikkeket, vagy írásokat ad az oldalhoz, hogy ez az oldal mindenki számára elérhető, és nem lehet szerzői jogot feltüntetni az anyagoknál.
  • Önként vállalt Tanulás az Önismeret útján: Ezek az elkészült tájékoztatók 3 fázisra lesznek felosztva, mivel az emberiség eredetének és kiterjedt családjainknak a feltárása és megvitatása nem lenne túl bölcs dolog a korai fázisokban, majd csak az „AZ ESEMÉNY” és a tömeges letartóztatások megtörténte után. Arra kérünk, hogy amikor csak lehetséges, a csoportjaink együttérzéssel közeledjenek a vezetőkhöz. Nagyon fontos, hogy a csoportjaink kövessék a weboldalon feltüntetett Protokollokat a közösségük vezetőivel való kapcsolatfelvétel során. Ezek a Protokollok gondosan lettek összeválogatva, hogy biztosíthassuk, amennyire emberileg lehetséges, hogy pozitív reakciót kapj. Biztosak vagyunk benne, ha követed ezeket a leírásokat, sikerrel fogsz járni.

  Következtetés

  Justice will arrive in flash

  Justice will arrive in flash

  Még egyszer, ha nem vagy biztos abban, hogy mit képviselünk itt, ne félj megkérdezni, átnézni és tanulmányozni. Ne cselekedj, hacsak nem elég erős a szellemed és nem vagy magabiztos – még akkor sem, ha jó érzéseid ellenére kétségeid vannak. „AZ ESEMÉNY” időszakára nyomtass ki egy másolatot a „Közösségi Vezetők Tájékoztató”-járól és hagyd ott névtelenül, vagy add át olyannak, akiről úgy érzed, hogy alkalmasabb és lehetőleg jól csinálná a bemutatói munkát.

  Páran már látták és hisznek benne. Vannak mások, akik áldottak, még nem látták, de mégis hisznek benne. Ítéld meg a tudás fáját a gyümölcséről. A Békéért, a Szeretetért, és az Őszinteségért emelünk szót a világunkban. Az Igazság Fényével fogjuk elérni mindezt.

  Emelkedjünk fel végre ha nem másért, hát önmagunkért, hogy széttörjük azokat a bilincseket, amelyek félelemben tartják az elménket. Ne bénulj le! Cselekedned kell az igazságért most, ma, ebben a percben! Tartsd a szívedben minden jónak, szépnek és igaznak a forrását. A szándékod, és elszánt ténykedésed, hogy jót tegyél, rezonálni fog és az Univerzum megválaszolja. Isten áldja mindannyitokat!

  Szeretettel és tisztelettel,

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-08-23)
  Megtekintések száma: 149 | Tag-ek(kulcsszavak): MI MAGA AZ ESEMÉNY? | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: