Hétfő
2018-07-16
4:45 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Mi angyalok

  Mi angyalok


  Mezopotámia ôsi városaiban, olyan angyalokat ábrázoló dombormûveket fedeztek fel, melyeken a világ legôsibb írása, a sumér ékírás, részletesen beszámol róluk az ékíráshoz használt nyomóhengereiken és agyag tábláikon.

  Az angyalokat a kereszténységgel, a zsidó vallással és az iszlámmal hozzák kapcsolatba, ebben mindhárom vallás megegyezik. A zsidók odáig mennek, hogy 72 rendbe kategorizálják az angyalokat.

  Az Atlanti-óceán másik oldalán, a Jukatán félszigeten található az Ek Balam Akropolisz, ott is angyalokat ábrázoló dombormûvekre bukkanunk, amit az ôsi maják véstek ki. Igazából, ha tovább kutatnánk az angyalok után az Ôsi Világban, azzal szembesülnénk, hogy az szinte beépült az emberi civilizációba, számos korszakon és földrajzi területen átívelve.

  Tehát igenis történelmi bizonyíték van arra, hogy az angyalok, de legalábbis a beléjük vetett hit velünk van, lefedve dokumentált történelmünket a kezdetektôl.

  Számomra azonban, ez nem hit kérdése. Biztosan tudom, hogy léteznek.

  Angyali találkozásaim

  Ahogy azt sokan olvashattátok az elsô könyvemben - Az Élet Virágának Ôsi Titka I-es kötet -, ez régen, még 1971-ben történt, amikor az angyalok elôször meglátogattak.

  Éppen az akkori feleségemmel együtt meditáltunk, amikor hirtelen mindkettônknek megjelentek abban a szobában, ahol tartózkodtunk. Ketten voltak, mindketten magasak, az egyik zöld a másik ibolyántúli színben tündökölt.

  Az angyalok ránk néztek és beszéltek hozzánk. Így kezdték a mondandójukat: „Nem tôletek függetlenül létezünk. Mi ti vagyunk."

  Attól a pillanattól kezdve az életem örökre megváltozott. Az angyalok azóta folyamatosan jelentkeznek és attól a naptól fogva irányítják a lépéseimet.

  Az angyalok jellemzôi

  Ezek azok az alapvetô tények, melyeket az angyalokról megtudtam az elmúlt 32 év során, attól a pillanattól kezdve, hogy elôször bemutatkoztak nekem.


  1. Minden ember legalább két angyali lénnyel áll közvetlen összeköttetésben. Néhányunk ennél jóval többel.
  2. Az angyalok alaktalanok. Különbözôképpen jelennek meg nekünk, attól függôen, hogy és mit hiszünk.
  3. Az angyalok manifesztált formát képesek magukra ölteni, hogy megvalósítsák a kommunikációt. Ez azért van, mert nekünk embereknek komoly problémát okoz, hogy kommunikációt alakítsunk ki „felsôbb" lényekkel, anélkül hogy látnánk vagy legalább el tudnánk képzelni, hogy kivel beszélgetünk. A szárnyakkal rendelkezô emberi forma, nem természetes állapot az angyalok számára, de gyakorta használják, mert így könnyebb elfogadnunk ôket.
  4. Az angyalok elsôsorban más dimenziók lakói, de képesek a mi valóságunkba is belépni.
  5. Azok az angyalok, akikkel a szó szoros értelmében össze vagyunk kapcsolódva, nem más mint mi magunk egy másik létezési formában. Ôk nem egy tôlünk független „valami más" vagy „valaki más". Mi vagyunk az angyalok.


  Számomra az angyal nem más, mint egy része annak, amit sok spiritruális tradíció Felsôbb Énnek nevez. Amint azt tanultam és tapasztalatilag is érzékelem, az élet más fizikai síkjain is létezünk. És ezen más szinteken létezô Önvaló aspektusait nevezzük kollektíven „Felsôbb Énnek".

  Ebbôl a perspektívából szemlélve, a Felsôbb Énünknek van egy Felsôbb énje, és így tovább, egy hosszú láncolatban elérve Istent, az Élet Forrását.

  És az angyalok képviselik a legközelebbi kapcsolatot az emberiséggel, ebben a tudatossági láncolatban. Ezek mellett - és talán ez a legfontosabb - az angyalokat tudjuk legkönnyebben érzékelni, velük tudunk legkönnyebben kommunikálni, az összes magasabbrendû létezési forma közül.

  Isten fia Jézus, beszélt az angyalokkal. Ahogy Mózes, Mohammed és Ábrahám is.

  Erre Te is képes vagy!

  Hogyan beszélgessünk angyalokkal

  Mivel a maják és a hopik is figyelmeztettek minket, hogy a 2003 augusztus és december közti idôszak példa nélkül álló földi változásokat hozhat (ami természetesen vagy megtörténik vagy nem, az emberiség kollektív álmának a függvényében), talán itt lenne az ideje, hogy segítséget és irányítást kérjünk saját angyalainktól.

  Hogy kell ezt csinálni? Elôször is, el kell hogy fogadjuk a létezésük valós lehetôségét, különben a hitetlenségünk le fogja blokkolni a tudatosságunkat és nem fog megtörténni a kapcsolatfelvétel. A hit magában szintén nem elegendô - csak arra jó, hogy megnyíljanak elôttünk a lehetôségek -, de ez az elsô, elengedhetetlen lépés.

  Második lépésként, mindhárom elsôdleges finomtestünket be kell vonnunk a folyamatba, amikor megnyílunk az angyali látogatás elôtt. Ha e finomtesti rétegek valamelyike nincs teljesen aktiválva, semmi sem fog történni. Ezen esôdleges finomtesti rétegek az értelmi, érzelmi és a fizikai réteg.


  • Az értelmi testünknek meg kell nyílnia, hogy „lássa" az angyalokat, de a „látás" kérdését most elmagyarázom, hogy ne legyenek félreértések. A „látás" lehet, hogy külsô folyamat - a minket körülvevô 3D-s világban -, de nem kell annak lennie. Lehet belsô folyamat is, ami az elménkben zajlik. Az angyalok számára ez lényegtelen. • Ezen felül a „látás", sok ember számára a nôi ösvényt jelenti, amit mi „megérzésnek" nevezünk. A megérzés során, vizuálisan nem látjuk az angyalt, azonban érezzük a jelenlétét. És egy ilyen fajta érzékelés során, tökéletesen tudunk kommunikálni az angyalokkal, bár közvetlenül soha nem látjuk ôket. • Újra elmondom, akár látjuk, akár érzékeljük, akár csak bensônkben elképzeljük az angyalokat, számukra ez mindegy. Mindegyik módszer egyenértékû, és a legtöbb ember egy kicsit mindhármat alkalmazza.


  • Az érzelemtestet is aktiválni kell. Érezned kell az emóciókat - jelentsen ez bármit is számodra - mintha egy angyal vagy angyalok állnának a szobában, amit te a belsô látásoddal érzékelsz. Enélkül az érzés nélkül semmi sem fog történni.


  • Utoljára a fizikai testedet kell aktiválnod. Rá kell tudj hangolódni azokra a testi érzetekre, amik akkor jelentkeznek, amikor egy angyal fizikailag is jelen van a helyiségben - amikor az adrenalin áramlik az ereidben, szaporább lesz a szívverésed, stb.


  Erre azt mondod „Hogyan leszek erre képes, ha az angyalom vagy angyalaim a valóságban meg sem jelennek?" Gyakorlatra és ügyességre van szükség, de ha a fent említett három finomtesti réteg ebben nem vesz részt, nagyon kicsi annak a valószínûsége, hogy képes leszel felvenni a kapcsolatot.

  Amennyiben egyszerre aktiválod mindhárom elsôdleges finomtesti réteget, megnyitsz egy csatornát közted és az angyalok között, és akkor valóban meg tudnak jelenni, amit érezni is fogsz.

  Ha ez akár csak egyszer is megtörténik, az életed mindörökre meg fog változni, mivel az angyalaid - aki Te magad vagy, a létezés egy magasabb szintjén - fognak téged vezetni úgy, ahogy arra senki más nem lenne képes.

  Angyalok és az elkövetkezô idôszak

  Akármi is történik majd az elkövetkezô 4 hónap során, nyílvánvalóan beléptünk a nagy változás idôszakába. És ebben az idôszakban, életed minden bizonnyal legfontosabb történése az lehet, hogy felveszed a kapcsolatot az angyalaiddal. A tiszta és pontos vezetés ezekben az idôkben, amiben most vagyunk, fontosabb minden vagyontárgyadnál, amit csak birtokolsz és minden tudásnál, amire eddig szert tettél. Az angyalok világos és pontos irányítást hoznak majd az életedbe. De ennél még fontosabb az, hogy olyan bölcsességgel ajándékoznak meg, amely messze túlmutat a vezetô nélküli emberi megtapasztaláson.


  Azért imádkozom, hogy az angyaloddal való kapcsolatfelvétel minél elôbb megtörténjen.

  Az angyalaid kitárt szívvel várnak rád, olyan hatalmas szeretetet sugározva, amit még talán soha nem tapasztaltál földi ittléted során.


  Szeretettel Drunvalo

   


  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-02-28)
  Megtekintések száma: 621 | Tag-ek(kulcsszavak): misztika, angyalok., ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: