Szombat
2019-03-23
4:44 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Magasan Fejlett Társadalom leírása 2
  133.7 Közlekedés és a kommunikáció

  Mivel a lakóházak fejlettebb bolygókon a természetbe szétszórva helyezkednek el, azt lehetne gondolni, hogy ott a közlekedés nagy gondot jelenthet. Ez nincs így, mert ezt a problémát több módszer segítségével oldották meg. Figyelembe véve tehát azt, hogy az ipar decentralizált, és hogy nincs nagy kereslet a gyári munkások iránt, a dolgozók többsége gyalog tud a munkába menni vagy kis elektromobilokat, elektromopedeket vesz igénybe ehhez. Ha a távolság nagyobb, mint 5 km, akkor légi közlekedési eszközöket használnak, kis planetáris csészealjakat, melyek meghajtásának az elve ugyanaz, mint a nagyobb űrhajóiknál, csak a kis csészealjak technikai felszerelése a planetáris igényekre és az ezzel összefüggő különböző szállításokra van kialakítva. A légi közlekedési eszközök kifejlesztése után a szilárd burkolatú közlekedési útvonalakat felszámolták és a tájat visszaalakították az eredeti természeti formájába. Tény az, hogy utak és vasutak, ahogy ezeket a Földön ismerjük, fejlett bolygókon nem léteznek. Viszont minden család rendelkezik egy kis csészealjjal ( kapacitása max. 6 fő ), melyet planetáris repülésekre használnak. És ha éppen nem áll rendelkezésre saját csészealj, mert valamelyik családtag elrepült vele, akkor azonnal lehet hívni egy másik automatikusan irányítottat, mely házhoz repül, és elviszi az utasokat pár perc alatt oda, ahová csak szeretnék. A csészealjak nagyon gyorsak, ezért az utasok a bolygó bármelyik pontján ott lehetnek percek alatt. Az utazás alatt pedig automatikus repülés-ellenőrzés történik, így nem jönnek létre ütközések és a technikai hibák kialakulásának a lehetősége is szinte ki van zárva. A repülőforgalom sűrűsége is racionalizálva van, mert senki sem utazik feleslegesen, pusztán szórakozásból vagy bevásárlás miatt, mivel a kívánt termékeket leszállítják a megrendelő házába. Ugyanakkor a közlekedés alatt nem alakul ki csúcsforgalom sem, mert a munkaidő különböző fázisokra van egyenletesen felosztva.

  A más bolygókra való utazásra különböző típusú csészealjak állnak rendelkezésükre : egy részük naprendszerükön belüli, más részük csillagközi utazásra alkalmasak. Maga a csillagközi utazás úgy lehetséges, hogy a téridő-torzítás alapelvét használják fel, így a nagy távolságokat, akár több millió fényévet is a mi időszámításunk szerint egy pár nap alatt meg tudnak tenni. A csillagközi űrhajók ezért csak annyi élelmiszer-tartalékkal rendelkeznek, amelyek az ott tartózkodási időszakra szükségesek, különösen akkor, ha az adott bolygón nincsenek megfelelő élelemforrások. A földönkívüliek ezenkívül még létre hoznak expedíciós kutatásra rendkívül nagy anyahajókat is, melyeket távoli bolygók felfedezésére használják és amelyen a személyzet akár több évet is eltölthet. Egy ilyen anyahajó több tucat kis planetáris kutatóhajót ( ufót ) is vihet magával a szükséges technikával együtt. A fejlett földönkívüli civilizációknak a kommunikáció különböző rendszerei állnak a rendelkezésükre, melyek helyettesítik a postát, telefont, faxot vagy bármely más kommunikációs eszközt.

  Kezdjük először a klasszikus tömegmédia ismertetésével, amit Ti a sajtó, a rádió és a televízió néven ismertek : Az összes ilyen média egy multimediás hálózatba van egyesítve, amihez hasonló már a Földön is létezik. A rádió, televízió és napilapok helyett tehát számítógépet használnak, ami minden információt kívánság szerint továbbít képben és hangban egyaránt, esetleg színesben ki is nyomtatja a dokumentumokat. Minden információ folyton frissítve és archiválva is van, így a napilapok és újságok nyomtatása teljesen felesleges. Gyakorlatilag hasonló rendszer létezik már a Földön is, amely nem más, mint a kedvelt internet hálózat. A legtöbb lakos nálunk mégis a vizuális információkat részesít előnyben, ezért számunkra egész telefalak állnak rendelkezésre, amelyek már nálatok is ismertek. Ugyanakkor televízió-közvetítés is létezik a fejlettebb bolygókon; ott is több száz programból lehet választani, miket az egész bolygón lehet fogni, a megértés pedig nem jelenthet problémát, mivel nem létezik nyelvi akadály. Hasonló rendszer van a hangfelvételeknél is, ahol bárki megrendelhet bármilyen zenét. A hagyományos könyvtárhasználat nálunk már a múlté, de épp úgy az audió és videó kazettáknak gyűjtögetése is, mivel így sok anyagot megspóroltunk, amely nálatok csak a polcokon hever felhasználás nélkül, mert a könyvre vagy bizonyos felvételre rendszerint csak egyszer van szükségetek egy hosszú időszak során. Egymáshoz hasonló multimediás számítógépek teremtik meg a kapcsolatot a bolygólakosai között, mert minden információ közvetítve van minden egyes lakhelyről bizonyos összekötő állomásokon keresztül egyenesen az állandó pályán keringő műholdakra, amelyeken keresztül zajlik a folyamatos összeköttetés. A telefon helyett pedig videófont használnak. A levelek és a képeslapok gyakorlatilag nem léteznek, de ha szükséges valamilyen írásbeli dokumentum, akkor fax-szerű összeköttetést használnak. A hagyományos üdvözletek pedig, mint a ti húsvéti és karácsonyi képeslapjaitok és születésnapi jó kívánságaitok, szintén nem léteznek, mert a fejlett civilizációknál nem ünneplik, sem az egyházi, sem és az állami ünnepeket, sem a személyes évfordulókat.

  Tehát a fejlett civilizációk kommunikációs rendszeréhez legjobban a jelenlegi földi internet-hálózat hasonlítható a legjobban, melyet most Földön is tudatosan építenek ki.

  133.8 A hadsereg és a rendőrség.

  Ez a fejezet is sokak számára meglepetést fog okozni. Tényt viszont az, hogy fejlett bolygókon bűnözés gyakorlatilag nem létezik, ezért nincs rendőrségük sem, csak olyan készültségi osztagaik, melyek készen állnak arra, hogy közbeavatkozzanak, ha bármilyen szokatlan esemény történik. A hadsereg helyett pedig elég egy planetáris védelmi rendszer is, amely lehetővé teszi a bolygó védelmét a kozmoszból jövő váratlan támadás ellen. A földihez hasonló országhatárok fejlett bolygókon nem léteznek, mivel az egész lakosságot egyetlen adminisztráció irányítja, így nem léteznek hadseregek sem a nemzeti érdekek védelmére.

  Az meg már szinte lehetetlennek mondható, hogy egy másik kozmikus civilizáció veszélyeztesse egy ilyen fejlett bolygót, mivel a Kozmikus Közösség állandóan figyeli az összes olyan bolygó fejlődését is, amelyek eddig még nem csatlakoztak a Közösséghez, és abban az esetben, ha valahol egy nagyon agresszív civilizáció fejlődne ki, ami veszélyt jelentene a többi bolygóra nézve, akkor ennek a civilizációnak a fejlődését az eredeti irányba állítják vissza egy globális természeti katasztrófa segítségével, vagy, végső esetben, ha nincs más lehetőség, akkor az egész bolygói élet megsemmisítésével. Ugyanakkor felderítő rendszereink képesek észlelni több fényévnyi hatósugárban minden hozzánk közeledő testet, így időben beazonosíthatjuk őket, és megtehetjük a szükséges intézkedéseket. A kozmikus ellenőrző rendszerek figyelik az összes civilizáció fejlődési menetét, és abban az esetben, ha a környező világűr veszélybe kerül, akkor az ellenőrző szervek beavatkoznak. Abból a civilizációból viszont, amely afelé halad, hogy elpusztítsa magát, csak azok az egyéneket lehet megmenteni, akik már megértették a Teremtés törvényeit.

  És tekintettel arra, hogy a védelmi rendszerek a Kozmikus Közösség összes bolygóján azonosak, és ezeket rendszerint mindig más kozmikus faj tagjai irányítják, mint az éppen az adott bolygón élők ( hogy ne lehessen visszaélni a technikával ), a védelmi eszközeiket ezért nem lehet támadó célokra felhasználni. Azonkívül minden védelmi csoport egy speciális Galaktikus Tanács felügyelete alatt van, amely megállapítja, hogy a Közösség minden bolygóján rendben mennek-e a dolgok. A védelmi rendszerek kezelőit is gondosan kiválasztják és képzik, akik általában nagyon intelligens és művelt személyek. A védelmi egységek létszáma pedig, melyeket ilyen képességű emberekkel töltik fel, minimális, mivel csak a technika kezeléséről van szó. A földönkívülieknél ugyanis nem léteznek a földi katonasághoz hasonlítható alacsonyabb fokozatú beosztások.

  És az természetes, hogy a földönkívüliek a technikájukról és használatukról nem nyújtanak bővebb felvilágosítást, mert a földi civilizáció még nagyon primitív és agresszív.

  A földönkívülieknél teljesen más módon működik rendőrség, mivel azokat a funkciókat is ellátja, melyeket nálatok vagy a mentőszolgálat, vagy a tűzoltók végzik el. És mivel nálunk nincsenek szilárd burkolatú útjaink, de a közlekedésünk ennek ellenére nagyon automatizált, ezért nincs szükség közlekedési rendőrökre sem, mert minden közlekedési eszköz irányítását már a gyerekek is meg tudják tanulni, ugyanis az űrhajóvezetés lényegében csak az úti cél bejelöléséből áll. A legtöbb űrhajót pedig a jármű parancsnokának vagy a személyzet más tagjának a gondolatai révén irányítják.

  A földönkívüliek morális érettségéből és intelligenciájából következik, hogy a bűnözés semmilyen fajtája, sem csalás, sem lopás, sem gyilkosság fejlett bolygókon nem létezik. Nagyon ritkán viszont megjelenhetnek nem alkalmazkodó egyének, akik megszeghetik az együttélés alaptörvényeit. Ebben az esetben a jogsértőt nem tartóztatják le, hanem kórházi terápiára utalják. Itt az ilyen egyén először keresztülmegy egy orvosi vizsgálaton, hogy a tettének indítékát megértsék. A szakvélemény alapján aztán meghatározzák a kezelési módszert. És ha csak kisebb kihágásról van szó, amelyet a nem megfelelő vagy helytelen nevelés okozott, akkor az elkövetőt egy hipnotikus gyógymóddal kezelik, melynek az a célja, hogy a megfelelő módszerrel felismerjék helytelen tettei okát. Ezután szabadon engedik, azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha újabb ilyen tettet elkövet, akkor el lesz különítve a társadalomtól.

  A visszaeső bűnösöket és a törvénysértőket, úgy mint a rablások, lopások, erőszakosságok vagy gyilkosságok elkövetőit ugyanis teljesen izolálják bizonyos speciális büntetőszigeteken, vagy deportálják őket más karanténbolygókra. A tettes itt gyakorlatilag fejlett eszközök nélkül találja magát egy olyan természetes környezetben, ahol hozzá hasonló vétséget elkövetett egyének élnek, így az életben maradásának egyetlen esélye, ha bekapcsolódik az ebben a közösségben végzett együttes munkába. Ha viszont az ilyen közösségeken belül konfliktusok keletkeznek, melyek miatt esetleg néhány gonosztevő meghalna, a fejlett társadalmak értékítélete ezt nem tekinti az emberiesség vagy a moralitás elleni bűnnek, mivel a súlyos gaztettek elkövetői önmagukat zárták ki a társadalomból, így a karmikus következményeket is maguk teremtették meg maguknak.

  Ezeket az aszociális személyeket továbbá oly módon büntetik, hogy a közösségeikben csak azonos nemű emberek lehetnek. Mégis a bűnelkövetők felügyelet alatt vannak, mert száműzetésük előtt beültetnek nekik egy csipet, amely ellenőrzi a fizikai állapotukat és amely egyúttal helyzetjelzőként is szolgál nekik, így az elszökés lehetősége erről az elzárt területről számukra nem lehetséges. Ha egy bűnelkövető súlyosan megsérül baleset vagy verekedés következtében, őt általában elszállítják néhány percen belül a büntetőtelepről egy kórházba, ahol a szükséges ellátásban részesül. Viszont abban az esetben, ha a megsérült egyén maga okozná a balesetét, vagy öngyilkosságot kísérelne meg, akkor megtagadják neki a segítséget. Ugyanis arra van szükség, hogy szabad teret adjanak a karmájának.

  Ekkor a javulás érdekében egy alaptörvényt alkalmaznak, azt a szabályt, hogy csak egy alapvető belső változás, ami a morális érettség következménye, teheti a személyt szabaddá. A büntetés hosszúsága ezért nincs előre megszabva, mindenki saját maga határozza meg a viselkedésével, hogy milyen hosszú ideig lesz száműzve a civilizációból. Ezt a személyiségváltozást különleges gépek figyelik, amelyek képesek feljegyezni a rabok gondolatait és fel tudják mérni a javulásukba beállt változásokat is.

  Ha aztán megállapítást nyert, hogy a hibázó ember elegendő mértékben megváltozott ahhoz, hogy újra a normális emberek között éljen, akkor visszaszállítják a társadalomba, és kiválaszthatja, hogy hol akarja folytatni az életét. A legtöbb visszatérő azonban rendszerint olyan helyet választ ki, ahol senki sem ismeri őket, mert nagyon szégyellik a korábban folytatott életüket, amire az akkori barátaik minden bizonnyal emlékeznek.

  Viszont családtagoknál vagy szervezett csoportok tagjainál bűntettek általában nem fordulnak elő, mert a családi életet az együttélés alapjának tekintik, ezért minden családtag tiszteli egymást és felelősséget érez a másik iránt. A bűntetteket így általában csak azok az egyének követhetik el, akik más bolygókról visszatérve hosszú utazásokat tettek az Univerzumban, vagy különböző okokból elvesztették a családjukat és barátaikat, vagy az előbbi körülmények miatt valami mentális zavar alakult ki náluk. És azt nézve, hogy nem mi választjuk a lelkünk, hanem éppen ellenkezőleg : ő választ ki minket, ezért fejlett bolygókon is lehetnek olyan egyének, akiknek a lelkük még a fejlődésnek egy alacsonyabb fokozatában van; nekik az inkarnációk során kell tökéletesedniük, vagy a kriminalitásban folytatott életük következményét kell elszenvedniük a karmikus törvény szerint. E törvény alapján viszont a fejlettebb bolygókra általában olyan emberek születnek, akik már éltek ott azelőtt, vagy akik a tökéletesebb társadalomba való inkarnációt már kiérdemelték.

  Tehát a földi körülményekkel összehasonlítva a kriminalitás fejlett bolygókon csak nagyon kivételes jelenség. A Teremtés törvényeit ott csak néhány egyén sértheti meg. Viszont ennél nagyobb problémák csak olyan bolygókon keletkezhetnek, melyek fejlődésüknek egy bizonyos átmeneti időszakába léptek. Ez közvetlenül azután alakulhat ki, mikor egy bolygó éppen csatlakozott a Kozmikus Konföderációhoz, és ezért itt még csak kisebbségben vannak azok a fejlett egyének, akik betartják a Teremtés törvényeit. Ebben az átmeneti fázisban van a Kozmikus Őröknek a legtöbb munkája, mert az átnevelést a lehető leggyorsabban kell véghez vinniük. Rendszerint ez néhány generáció alatt megtörténik. Ha viszont mégis előfordulnának alkalmazkodásra képtelen emberek, akkor nekik be kell fejezniük az inkarnációjukat, még ha ez a vég rendszerint a szabad akaratukra van hagyva, mert a kriminális egyének általában más hasonló személyek áldozataiként végzik.

  133.9 Egészségügy és a betegségmegelőzés

  A fejlett bolygók lakosai időnként szintén megbetegedhetnek és ők is halandóak. De a megfelelő táplálkozásnak és a tökéletes egészségügyi ellátásnak köszönhetően nekik jóval hosszabb az életük, mint a földieknek, és általában eléri az 500 ? 1000 földi évet. Ez alatt az idő alatt érthetően sokkal több ismeretet és tapasztalatot szereznek meg, így általában tökéletes lények, akik már csak azért inkarnálódnak, hogy tanárokként és misszionáriusokként tevékenykedjenek a kevésbé fejlett bolygókon - jóllehet erre a fizikai inkarnációra nem kötelezhetők, éppen a tökéletességük miatt, mégis vállalják a megtestesülésüket, mert a reinkarnációt és a Lélek örök életét magától értetődő dolognak tekintik. Mindez a karmikus törvények alapján történik, és az egyén lelke visszavonhatatlanul halad tovább előre a magasabb dimenziókba, míg újra nem egyesül a Teremtőjével.

  A fejlett lények általában növényi táplálékon élnek, viszont némely fejlettebb civilizációhoz tartozó faj emésztőszerve annyira egyszerű, hogy csak folyékony vagy csak félig folyékony élelmet tudnak magukhoz venni, mivel nincs igazi táplálék-feldolgozó szervük. A legfejlettebbek pedig ? ezek már testetlen lények − csak kozmikus energiából, mint alapvető életenergiából tudnak élni.

  Mivel a Földön felfedezett természeti alapelvek hasonló módon működnek a fejlett civilizációk esetében is, a földönkívüliek is elnyerték az ellenálló képességet a mikroorganizmusok ellen, beleértve más bolygók mikrobái elleni védettséget is, ha univerzumi felfedezéseik során kapcsolatba kerülnek velük. Ráadásul ezek a civilizációk már ismerik a módját, hogy hogyan lehet fokozni a természetes immunitást, így gyakorlatilag sohasem kapnak fertőzést és nem alakul ki náluk járványos betegség sem.

  Ha egy szerv esetleg súlyosan sérül vagy elégtelenül működik, akkor azt mesterséges módon pótolni tudják, mivel az új szerv képes helyettesíteni az agyi funkciókon kívül minden más szervi működést. Néhány ?mesterséges? szervet előállítanak klónozás útján is, az egész folyamatot pedig a géntechnológiai módszerekkel irányítják, ami nem más, mint a sejtosztódás szabályozásának a programja - hasonlóan egy számítógép-program által végzett művelethez.

  A földönkívüliek rendszeresen ellenőrzik az egészségügyi állapotukat is, amihez az otthoni számítógépükre csatlakozott analizátor áll a rendelkezésükre. Ez egy egyszerű állapotfelmérő berendezés, amely regisztrálja az emberi test energetikai mezejét és annak a normálistól eltérő változásait. Ez a berendezés képes idejében felismerni a betegség kialakulásának esetleges lehetőségét a szervezetben. Ekkor rendszerint a potenciális betegség okát azonnal meg lehet szüntetni a csakrák harmonizációjával és bioenergetikai változtatásokkal. Ezt a kezelést általában az otthoni készülékükön végzik el, amely hasonlít a mi földi szoláriumunkhoz. Ilyen megelőző intézkedéseknek köszönhetően tehát a földönkívüliek majdhogynem sohasem szenvednek betegségekben, mert megszabadulnak tőle, mielőtt még az kifejlődhetne.

  Viszont a komolyabb betegségeket, melyeket a földönkívüliek általában csak a kevésbé fejlett bolygókon való tartózkodás közben szerezhetnek vagy olyan baleseteket, melyeknek még hosszabb utógondozásra van szüksége, a tökéletesen felszerelt kórházaikban kezelik. Ott, a páciensek létszámának megfelelően, mindenki számára ki van alakítva egy minden szükséges eszközzel ellátott szoba, amely viszont inkább egy összkomfortosan berendezett luxuslakás egyik lakóhelyiségéhez hasonlítható, mint sem egy kórházi szobához. Ilyen orvosi intézményekben viszont nem tartózkodnak sokáig, mivel a földönkívüliek szervezetének regenerációja gyors, és ha az akkut veszély elmúlik, őket azonnal visszaszállítják az otthonaikba, ahol az állapotukat saját otthoni számítógépeiken keresztül kíséri tovább figyelemmel a kórház. Az orvosok is ezen a rendszeren keresztül ellenőrzik az állapotukat. Itt tehát annak a felismerésnek az alkalmazásáról van szó, hogy az otthoni környezet elsősorban lelki szempontból támogatja a gyógyulás folyamatát, mivel a páciens így hamarabb elfelejti a betegségét.

  133.10 Kultúra és a művészet.

  Mivel a fejlett bolygók lakosai naponta csak néhány órát dolgoznak, mindenkinek lehetősége van arra, hogy saját kedvteléseinek szentelje a nap legnagyobb részét. Gyakran töltenek 1- 2 órát kertészkedéssel, hogy a ház körüli kertjükben a zöldségeiket, virágaikat és gyümölcseiket gondozzák. Kb. ugyanennyi időt szentelnek arra, hogy ismereteiket bővítsék, melyhez általában az otthoni számítógépük segítségét veszik igénybe. Azok viszont, akik a gyermekekről gondoskodnak, a nap legnagyobb részét természetesen velük töltik.

  Mégis szabadidejük jelentős részét a földönkívüliek általában csoportos kulturális tevékenységnek szentelik. Náluk összehasonlíthatatlanul több személy érdeklődik a kultúra minden ága iránt, mint nálunk, a Földön; ők elsősorban aktív szereplőként vesznek részt benne, nem csak fogyasztóként. Egyes kulturális területeik valamelyest eltérnek a Földön megszokottaktól, de ez az ő magasabb intelligenciájuknak és műveltségüknek a szerves következménye, mert földönkívüli civilizációknál műveltség sokkal hosszabb időn át tartó kulturális tapasztalathoz kötődik.

  Ha kulturális tevékenységüket nézzük, a földönkívüliek igen kedvelik a zenét, a festészetet és az irodalmat. Mert ők már régen felfedezték, hogy a művészet milyen jótékony hatást fejt ki az emberre : a szobrok formája, a festmények színei , különböző hangszerek dallamai és rezgései, a versek szárnyaló szavai, mind befolyásolják őket. Összegzésként azt mondhatjuk, hogy minden rezgés hatást fejt ki az emberi aurára ? a spirituális testére. Egy szín rezgés, egy hang rezgés, és épp úgy minden forma is rezgés, mely jellegzetes változásokat hoz létre a környezetében, arról nem is beszélve, hogy minden tárgy megőrzi az alkotója érzelmi és gondolati rezgéseit is. Mert egyes műalkotások érzékelése és az általa kifejtett hatás nem egyéb, mint példa a rezgések összetettségére. És az természetes, hogy a különböző műalkotások másképpen hatnak az egyes személyekre, mivel mindenkinek más az aurája, a lelki rezgése és az érzékelési képessége.

  A fejlett civilizációknál is léteznek olyan kulturális intézmények, melyek hasonlítanak a földihez. Viszont a földönkívüliek már nem tartanak fenn olyasmit, amit itt a Földön mozinak nevezünk. A filmeket csak a televízióban nézik, és mivel az ő TV-jük nagyon fejlett technikai színvonalat képvisel, a mozik náluk idővel megszűntek.

  A klasszikus színház műfajai, elsősorban az opera és a balett, hasonló formában maradt fenn a földönkívülieknél is; éppen azért, mert az élő művészetnek erősebb az emocionális hatása van, mint amit egy technikai berendezés produkál. Viszont ők is felhasználják a fejlett technikát a színpadi effektusaiknál : a holográfiát, a lézer-projekciót vagy más vívmányt, melyek egyszerűbbé teszik a színpad díszleteinek gyors változtatását.

  A földönkívüliek nagyon kedvelik az élőzene különböző fajtáit is, különösen a klasszikus zenét, ahogyan azt mi neveznénk. Másrészt viszont sok mai, divatos, földi zenei irányzat már nem létezik náluk : például a rock, metál vagy más hasonló ?kemény? stílus, mert az ő zenéjük a dallamos hangzáson és bizonyos speciális hangszerek felhasználásán alapul. A vonós és fúvós hangszereik hasonlóak a földiekhez és természetesen a különböző billentyűs hangszereikkel akár egy egész zenekart is tudnak helyettesíteni, éppúgy, mint nálunk.

  A földönkívüliek ismerik a földi zeneszerzőinket is, mert a civilizációnk fejlődését már több százezer éve figyelik és fejlődésünknek megkülönböztetett figyelmet szentelnek. De, mint ismert, a fejlődési menetünkbe nem avatkoznak bele.

  Ugyanakkor nagyon kedvelik sok jól ismert földi zeneszerzőt : Mozartot, Chopint, Beethovent és az olasz mestereket. És az a zene, amelyet a földönkívüli szerzők alkotnak, biztos tetszene nekünk is, csak bizonyos hangokat már nem tudnánk meghallani, mert nekünk nincs olyan érzékeny fülünk van, mint nekik, akiknek a hangérzékelési tartománya kiterjed a 100.000 Hz körüli hangokra is. A földönkívüli zene közvetlen vibrációs hatást kelt, ezért ebben hasonlít az földi szakrális-meditatív zenéhez is, főként az indiaihoz és a tibetihez.

  Sok földönkívüli foglalkozik aktívan szerzőként és előadókként is zenével. Otthonukba látogatóknak gyakran le is játsszák a szerzeményeiket . Aki meg nem tud részt venni személyesen, az rákapcsolódhat a zenére a multimediás számítógépe segítségével, természetesen az előadók beleegyezésével. Számítógépeket használnak fel a festészeti és szobrászati alkotásokhoz is, mikor minden folyamatban lévő munkát és modellt meg tudnak tervezni számítógéppel, illetve holografikus kivetítővel. Az alkotás végső fázisban viszont már csak maga az alkotó dolgozik, aki az érzelmi és a gondolatai révén megeleveníti az anyagot. És csak ez az oka, hogy egy tárgy másolatának is olyan hatása lehet, mint ami a zenei produkciók sokszorosításainál már megszokott.

  133.11 A vallás és az egyház.

  A földönkívüliek, mind, kivétel nélkül, elismerik Isten létezését, Akire Teremtőként és a mindenséget irányító Legmagasabb Lényként tekintenek. A régi korszakokban léteztek más bolygókon is különböző fajtájú templomok és kápolnák. Idővel viszont a tudás fejlődésének köszönhetően, mikor is felismerték, hogy az Isten mindenben, mindenhol és mindenkor jelen van, az egyházak, papság, imahelyek és a szertartások megszűntek, és a földönkívüliek csak abban az esetben őrizték meg ezeket a régi műemlékeket, ha a személyes meditációhoz vagy az Istennel való telepatikus párbeszédre még fel tudják használni őket.

  A fejlettebb civilizációk a megértésnek olyan fokára jutottak, hogy felismerték : a Legmagasabb Lénnyel bármikor kapcsolatot lehet létesíteni, pusztán kívánság ereje vagy a kívánságra való összpontosítás
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-09-17)
  Megtekintések száma: 158 | Tag-ek(kulcsszavak): Magasan Fejlett Társadalom leírása | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: