Hétfő
2018-07-16
4:42 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Légzés a mindennapokban


  Légzés a mindennapokban


  Biztosan van egy saját belső világod. Azért biztos, mert ha nem is tudsz róla vagy nem szoktál benne elmerülni nap mint nap, akkor is létezik benned. De biztos vagyok benne, hogy amikor leülsz, elcsendesedsz, talán egy légzés alkalmával, el tudsz merülni ebben a saját „világban”.

  Szabad vagy, könnyű és élvezed az életet, a pillanatokat melyek olyan értékesek. Talán elképzelsz számodra édes helyzeteket vagy zenét hallgatsz közben. Ezek azok a pillanatok, amikor igazán jól érezzük magunkat.

  Aztán a legtöbbször veszünk egy lélegzetet, búcsút intünk a világunknak és elindulunk a dolgunkra, az „élet sűrűjébe”.

  Azt hiszem te magad is tapasztaltad, a mindennapokban nem könnyű megtartani a tudatosságodat, a saját világodat. Pedig ilyekor vagy képes tisztán látni, nem zavarnak össze a magad vagy mások gondolatai, tudod mit szeretnél és nem kételkedsz magadban. Itt nem érzed olyan intenzívnek és megsemmisítőnek a környezeted nyomását sem, a problémáid eltörpülnek, felül tudsz emelkedni rajtuk, erősnek érzed magad.

  A saját világod, amit megteremtesz, teljesen a tiéd, a benne lévő gondolatok, teremtések a legbelsődből származnak, melyek túl vannak a félelem és gondolati rétegeken, ezért olyan felszabadító, nagyszerű érzés ott lenni.

  Tanuld meg megteremteni és bármikor előhívni a saját világodat a légzés segítségével!

  Persze, hogy mindig jól érezd magad benne, jó ha előtte kitakarítasz, mert ha nem szokásod a saját teredben jól érezni magad, akkor egy elhagyatott helyre hasonlító érzést fogsz találni a helyén.

  De ha már „kitakarítottál” és elfoglalod a helyed, van egy igazi otthonod, egy tér, egy rezgés, ami a tiéd. Ami inspirál, nem összehúzódásra késztet, nem félelmekkel, negatív gondolatokkal, aggódásokkal van tele, hanem még a környezetet negatív energiáit is ki tudod söpörni, így ki tudsz terjedni és jól tudod érezni magad benne.

  Jó lenne, néhány igazán jó gondolat, szeretnél örülni az életnek, meglátni a világ napos oldalát, pozitívnak, optimistának lenni, szeretnéd érezni a szeretet magad körül? Az ehhez szükséges alapokat neked kell megteremtened. Ha tele vagy negatívumokkal, félelmekkel, vagy környezeted nyomása alatt élsz, ez nem fog menni.

  Persze továbbra is érzed majd ezeket, nem tűnnek el, de képzeld csak el micsoda tudás, hogy leülsz otthon, és 5-10 perc alatt kitakarítasz magadnak, és létrehozod a saját inspiráló, pozitív teredet. Itt töltekezhetsz, erőt meríthetsz a munkádhoz vagy ötleteidhez vagy egyszerűen jól érzed magad a világban. Ez nem egy homokba dugom a fejem módszer, hanem tudatos teremtés.

  Hogyan működik a légzés a mindennapokban?

  Nemrég léptél be az ajtódon, dolgoztál és be is kellett vásárolnod. A társaság, az emberek, akikkel találkoztál nem voltak túl pozitívak, mindenki sietett haza, kissé türelmetlenek voltak. Persze, hiszen mindenkinek megvan a maga baja, amit ki is vetít magából, csak úgy árad a szavaiból, a nézéséből, amik súlyként nehezedtek rád.

  Mintha a levegőben is lenne egy kis nyomás, ami megül az emberekben is és ez te is érzed. Intenzív időszakot élünk, sok energia mozdul meg a világban, elég csak egy újság címszavait elolvasnod, máris érzed. Egy kissé elfáradtál és nem tudod mihez lenne kedved vagy erőd. Leginkább megráznád magad, hogy az lehess aki vagy és ezt a sok mindent ami napközben ért téged, le tud tenni az ajtódon kívülre. Milyen jó lenne, ha pár perc után valami olyannal foglalkozhatnál, amit igazán szeretsz. Te is tudod, hogy ez nem egy vitamintól működik, hanem tőled. Minden ami körülöttünk van energia, ha pedig nem tudjuk kezelni őket, akkor is hatással vannak ránk. Eszköz híján a legtöbben nem tudnak mit kezdeni a bennük lévő érzésekkel és energiákkal.

  Ha te már tudod mit tegyél ilyenkor és hogyan, akkor leülsz pár perce, abbahagysz mindent és elkezdesz lélegezni. Tudatosan jó mélyeket magadba. Ahogy a lélegzet áramlik, úgy mozgatod az energiákat, csak lélegezel. Már túl vagy pár gyakorláson és pontosan tudod mit kezdj a felmerülő érzésekkel és gondolatokkal, amik eddig kibillentettek. Belül mosolyogsz és nyugodt vagy egyre inkább azt érzed erős vagy, csak még egy lélegzet és helyre áll a rend, az energiáid újra egyensúlyban vannak. Kinyitod a szemed és a kérdés már csak az, mihez kezdj ebben nagyszerű pillanatban és mivel tedd csodálatossá az estédet.

  Számtalanszor megtapasztaltam és életem része lett a légzés. A visszajelzések, mások tapasztalatai is azt igazolják, ahhoz hogy kormányozni tudd az életed, szükséged van egy eszközre.
  Légzés a mindennapokban>>>>

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-02-02)
  Megtekintések száma: 570 | Tag-ek(kulcsszavak): spirituális, légzés, misztika | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: