Szombat
2019-03-23
4:25 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Legyetek üdvözölve Fénylények!

  HERAK a Szíriuszról


  Frank Scheffler közvetítése

  Legyetek üdvözölve Fénylények!

  Ma az energiaáramról szeretnék további információt megosztani veletek, ami Gaia bolygója körül képződött és aminek szintje megemelkedett. Gaia Úrnő halad útján veletek együtt az 5. dimenzióba, hogy elérje a 2012. decemberi „időkiegyenlítést”. A központi csillagotok napkitörései bolygótok és az egész univerzum közötti kiegyenlítés nagyon fontos hírnökei.

  Meggyőződtök majd róla, hogy az eddigi életeteket szabályozó lineáris időtartamok, teljesen vagy részben eltűnnek és az idő úgymond időtlenül telik. Ezek a holisztikus struktúrák az utóbbi inkarnációitok során jöttek létre, gondolkodásmódotok kondicionálásával, így majd a feledés hatalmába kerül a régi rögzült módszer és további elővigyázatos részlépésekben tovább halványul. A sejtmembránok most további fotonrészecskét engednek át a sejtemlékezési szintetekre és így az a bennetek élő régi valóság manifesztációihoz is átszivárog.

  Ebben az összefüggésben szeretnénk felhívni egy könyvre a figyelmeteket, ami már néhány évvel korábban megjelent és mindig, de főleg most a legaktuálisabb fontossággal bír. Talán egyeseknek ismerős lehet, a könyvet Bruce Lipton írta a címe: „Tudat a belső teremt – A sejtek mágiája” (ISBN-10: 3936862885).

  Tovább a naprendszeretek történéseihez. A nagyobb hajókon újfent további kiegyenlítéseket eszközöltük a központi napotok stabilizálása miatt, a nagyobb járművek rendszeresen szkennelik a Nap körüli területeket és a szent geometria és matematika segítségével kalkulálják ki a „frekvenciakályha”, tehát a Nap szögváltozásait.

  Járműveink tőlünk függetlenül dolgozó tudatos biológiai lények és a feladataikat velünk úgymond telepatikus úton, „kéz a kézben” végzik. 

  A Fény Galaktikus Föderációjának nagy részét a bolygótokon folyó 3. világháború kirobbanását tervező ármánykodás foglalkoztatja. A szövetségeseink által lépünk közbe, hogy az Izraelben, Iránban és az USA-ban kialakult helyzetet megfékezzük. Nemrégiben több élesített fegyverrendszert kapcsoltunk ki Izraelben és ezeket szükség esetén továbbra is meg fogjuk tenni.

  Egy további nagy előttünk álló feladat a veletek való készenléti és együttműködési kérdés lesz és ezzel együtt az első emberek betanítása az űrhajóinkon, hogy megkezdődhessen a kristály gátak felépítése Gaia-n. Szeretnénk veletek további beavatási lépéseket átvenni, ami Gaia Úrnő teljes energiamintázatának átalakítását jelenti. Mit is jelent ez konkrétan? Mint ahogyan azt már tudjátok, Gaia Úrnő karantén alatt van és a bolygótok körüli hologramot fokozatosan távolítjuk el, ehhez a nagyobb hajóknak az űr bizonyos kvadránsaiban szükséges elhelyezkedniük. A munkálatok a ti segítségeteket is igényli, ti nagyon különleges módon, szimbiotikusan vagytok összekapcsolva Gaia energiamintázatával.

  Ti, mint Fénymunkások nagyon jól csináljátok már és megerősítettétek a Föld energiarácsát és most az erőközpontokba és fénykönyvtárakba indultok a bolygótokon, de szükségünk van a segítségetekre a hajóinkon is, mert az elkövetkező időkben szeretnétek felénk nyitni, akkor a hajók, Gaia, a FGF és a ti energiamintázatotoknak össze kell hangolódnia.

  Erre a jó értelemben vett „toborzásra” további jelek és meghívások következnek, hogy beavassunk benneteket ebbe a folyamatba. A hajókon nagyon sokrétűek a feladatok, amiket az Anyaisten/Atyaisten teremtő terveit és végül a tudatosodás tervét követve különböző univerzumok szerte egységesen követve kerülnek megvalósításra.

  A ti szép kék bolygótok elsődleges helyen áll és energetikailag mindig különös módon lett kísérve.

  Arany Krisztusfényt és szeretetünk irántatok érzett melegítő sugarait küldjük Nektek és a 2012-es évetek őszének utolsó lépéseihez.

  Így legyen.

  SELAMAT HERAK SZÍRIUSZ

  A dualitás időszaka alatt sok életciklust megéltetek, és ha visszatekintetek, valószínűleg rájöttök majd, hogy egyes életek a valaha legnehezebb és legnagyobb kihívásokat tartogatták számotokra. Ennek oka, hogy ekkor kerültetek a valaha megtapasztalt legalacsonyabb szintű rezgésekkel kapcsolatba. Ez azt jelenti, hogy más életciklusokhoz képest, akkor éreztétek magatokat a leginkább „elkülönülve” a FORRÁS-tól és messzemenőleg követtétek túlélési ösztönötöket. Azok, akik a FÉNY-t a Földre hozták kihívás előtt álltak, hogy lehorgonyozzák azt és segítsenek a FÉNY és a sötét energiák közti egyensúly megteremtésében. Néha már a sötétség legalsóbb szintjét értétek el, és úgy nézett ki a dolog, mintha az ember helyzetének javulása reményvesztett lenne.

  De az emberiség tervei felett őrködő magasabb szintű lényeknek más szándékuk volt és idővel megváltoztatták a dolgok menetét, így a FÉNY tehetett előrelépéseket. De csak az utóbbi időben vált ez nyilvánvalóbbá, erősebb befolyásra téve szert. Egyes országok között zajló folyamatos háborúskodás mellett a FÉNY megkezdte a Földre érkezetteket alkalmassá tenni, a sürgősen szükséges változások kezdeti lépéseire.

  A káosz és katasztrófák közepette képződött újra egy FÉNY-háló a Föld körül. Ebből időközben erőteljes FÉNY-központok nőtték ki magukat, amik körben sugároznak; szintén ennek a hálónak köszönhetően FÉNY-csoportok alakultak, akik képesek voltak felvilágosítani embertársaikat a valóságról. Ma pedig a teljes megvilágosodás kapujához vezető úton jártok.

  Ha a múltba eonnyi idővel tekintünk vissza, már akkor köztudott volt, hogy a mostani, jelenlegi idő a dualitásciklus végét fogja jelezni. Ez volt az ígéret, aminek már a legelején tudatában voltatok, amikor legelőször inkarnálódtatok, és ennek köszönhetően ösztönösen mindig is tudtátok, hogy ez így lesz. Egyes korábbi civilizációk önmagukat pusztítva alig hagytak nyomokat maguk után és ti, akik jelenleg a Földön tartózkodtok, ugyanazon lelkek vagytok! Úgy rendeltetett számotokra, hogy a végső időtök a felemelkedésbe torkollik – és nem a rombolásban többé. Most egy jelentős emelkedés küszöbén álltok, amit kemény munkával, valamint a FÉNY és a SZERETET iránti odaadásotok által kiérdemeltetek. Széles körű tapasztalatokat gyűjtöttetek, amit kamatoztathattok a másoknak való segítségnyújtásban, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, amiket ti magatok is átéltetek. Az élet lényege, a saját magunk által választott tapasztalások általi leckék megtanulása, annak tudatában, hogy ezeket a tapasztalatokat a FÉNY-t szolgálva kamatoztathassuk. A cél, a lelkek egyesítése, hogy újra az egység részeivé válhassanak, aminek mindenki részese. Mégis a felemelkedés fizikai szinten elválást is jelent, hogy lehetősége legyen minden léleknek, az eddigi személyes úton tovább haladni. Egyes lelkek már a rég vágyott felemelkedés útján járnak.

  Az evolúció, a fejlődés akkor zárul le, amikor végül visszatértek a FORRÁS-hoz, és még akkor is várnak rátok újabb tapasztalási ciklusok. De ez még a pillanatnyi látótereteken kívül esik és még hosszú út áll előttetek, míg ehhez a ponthoz érkeztek. Isten határtalan sok univerzumot teremtett és dönthettek úgy, hogy teljesen újszerű kalandokba is belefoghattok, ha ehhez éreztek kedvet. A rátok váró jövő telis tele van csodákkal és izgalmas kalandokkal és megtapasztaljátok a FÉNY határtalan kifejezésmódjait, ill. a teremtés mágikus erejét. A Földön való élet, csak nagyon csekély, ha egyáltalán bármiféle hasonlóságot mutat azzal, ami felé most haladtok, de mégis könnyűszerrel váltok majd Galaktikus lényekké. Mert jelenleg azon vagytok, hogy visszatérjetek a valódi otthonotokba, a csillagokba, hogy egyesüljetek a valódi családotokkal. A Föld-i tapasztalatszerzés csupán a magasabb dimenziós otthonotokból tett kirándulás volt, ahová hamarosan visszatértek.

  Amiről gyakorta informálunk benneteket: Sok minden keresztezi majd utatokat, ami magasabb régiókba repít benneteket, amint felemelkedtetek – leszámítva, ha valamilyen oknál fogva úgy döntöttetek, maradtok még egy ideig az „új 3. dimenzióban”, amit azoknak hoztak létre, akik még nem szándékoznak felemelkedni- nem tértek vissza soha többé az alacsonyabb dimenzióba.

  Tulajdonképpen az alacsonyabb rezgésszintet túlhaladtátok már és sok lélek képes az alacsonyabb energiákkal szembeni védekezésre. Nincs másra szükségetek, mint egy fehér védő FÉNY magatok köré vonására. Ha ezt sikerül kivitelezni, akkor a negatív tartalmú kifejezéseket kell megfékeznetek, amiket kimondotok, mert ezek képesek feltörni a védelmeteket és így sebezhetővé váltok az alacsonyabb rezgésekre. A legjobb módszer, a figyelmeteket a FÉNY-re és minden FÉNY-t szolgáló dologra összpontosítani, egy konkrét lehetőség lehetne a fókuszt a felemelkedéseteken tartani.

  Nagyon sok ember cipel még mindig magával terheket, amiket le kell tenniük, és amikkel addig konfrontálódnak, amíg nem tisztázzák a dolgokat. Provokáló gondolatokként törnek be a tudatba, miközben tudjátok, már „kinőttetek” abból, amire ismételten késztetnek. Beszéljetek azzal az „illetővel”, aki „felhozza” ezeket a dolgokat és közöljétek tényszerűen, hogy a dolog már lecsengett és nem érdekel ez benneteket a továbbiakban. Mert még egyszer megkísértenek benneteket, miközben a „problémát” –vagy legyen az bármi- már rég megoldottátok; és ha rendszerességgel visszautasítjátok, el is fog tűnni. Egyeseknek közületek még sok tisztázásra váró karmájuk van, ezért vagytok annyira lelkesen szorgalmasak a feloldásukban. Természetesen karmátok másokkal kapcsolatos is lehet és valamikor együttesen szükséges megküzdeni a problémával, bármi legyen is az. Régi kapcsolatok újra összehozhatják az embereket- pontosan abból az okból kifolyólag: hogy közösen oldjátok meg a problémát.

  Legyetek tudatában, hogy beleegyezéseteket adtátok a kemény munka elvállalásához, hogy felkészítsétek magatokat a felemelkedéshez; de ebben mindig támogatást kaptok. Valójában minden léleknek saját segítői vannak, azoknak is, akik még az alacsonyabb energiák szintjén mozognak. Minden lélek „FÉNY-ből” van és soha nincs magára hagyva, mert minden léleknek megvan ugyanaz a képessége, hogy megtalálja az utat vissza a FÉNY-hez. Gondoljatok arra, hogy az egyetlen oka a FÉNY és a sötétség megtapasztalásának, hogy a dualitásban léteztek és az volt a célotok, hogy megértsétek, ez a két ellenfél, hogyan segédkezhet nektek a fejlődésetek előmenetelében. Természetesen a végső cél, a sötét energiák legyőzősének képessége, tehát a rajtuk való felemelkedés. Sokan közületek kihúzhatják magukat, mert tudják, elérték a célt, amivel a felemelkedett birodalmakban biztosították helyüket.

  SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és érzem, hogy egyre nagyobb harmóniába kerülnek tudatszintjeink, mert az igazságot kutatva tágítjátok őket. A fennmaradó elkövetkezendő hetekben közületek sokan hasonló léptékű fejlődésen mennek keresztül, mert határtalan mennyiségű FÉNY áramlik a Földre. A Napotok és a nagy központi Nap közötti kapcsolat következtében a FÉNY lényeges erősödése lesz hatással érzékeitekre, aminek tudatában lesztek.

  Köszönet, SaLuSa!
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-09-26)
  Megtekintések száma: 673 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): Legyetek üdvözölve Fénylények! | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 1
  0 Spam
  1 Danny  
  Dear Johnetta! Thank you. Only then worthy to write, if execelnt like this and erudite I find souls. If not, vainly, spins, than from a wall the pea. Please, help yet!Thank you, Zonda Attila

  Név *:
  Email *:
  Kód *: