Kedd
2019-03-26
4:12 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Isteni terv 2013


  Isteni terv 2013


  Gondolataink, érzéseink testünkben, testünkön is megnyilvánulnak majd, ez különben valamilyen szinten már ma is így van.
  Készüljünk fel a változásokra!
  Fejlesszük ki magunkban a szívcsakra, azaz a szív energiaközpontjának a minőségeit, úgymint tisztalelkűség, becsületesség, jóhiszeműség, együttérzés.
  Teremtsük meg a belső békét és harmóniát!
  Törekedjünk arra, hogy egységben éljünk, ha nem is mindjárt az univerzummal, de legalább a többi emberrel!
  A másikban ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keressük! Igyekezzünk például kimaradni szóváltásokból az utcán vagy a tömegközlekedési eszközökön.
  Bármilyen kis közösségekben is, de fogjunk össze másokkal!
  Minden mindennel összefügg, így bármit teszünk, azzal nemcsak magunkra, hanem a környezetünkre is befolyást gyakorolunk. Ez a kölcsönhatás pedig mindannyinkra nézve felelősséggel jár.
  Tudatosítsuk magunkban, hogy ugyanígy felelősséggel tartozunk a Föld, azaz a bolygó, a víz, a levegő, a növény- és az állatvilág iránt is.
  Éljünk úgy, hogy ezzel csökkenthessük a Föld szenvedését!

   

  Az Isteni Terv 2013

   


  Az Isteni Terv pedig az, hogy 2013-ra legalább 144000 ember eléri a Krisztus-tudat szintet, mivel ez az a minimális létszám, mellyel az emberiség túlélheti a dimenzióváltást.


  2012-ben új korszak kezdődött az emberiség történelmében, hiszen ekkor nyílt meg az emberiség kollektív tudata a magasabb dimenziók számára és kezdődött meg az a spirituális transzformáció, amellyel az emberiség is bekapcsolódiott a kozmikus lények által teremtett univerzumba...  2012: világvége vagy spirituális felemelkedés?

  Húsz éve olyan jelentős energetikai változások zajlanak a Földön, melyek hatása sokaknak már most érzékelhető. A változások még nem értek véget.  Mi várható öt év múlva?

  Az átalakulás célja, hogy a sűrű és kaotikus anyagi létből, ahol jelenleg vagyunk, felemelkedjünk a fél anyagi létbe, ahol a legnehezebb energiák úgymint gyűlölet, bosszúszomj, mártíromság, irigység, félelem stb. nincsenek jelen, vagy legalábbis kezelhetők.

  A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját. Hogy pontosan mi történik majd, nem tudjuk, mindenesetre nem valószínű, hogy 2013. január 1-jén hirtelen a hetedik mennyországban találjuk magunkat.
  Ráadásul a felemelkedés, azaz a tudat tágulása és a lélek megtisztítása a nehéz, lehúzó energiáktól nem következik be automatikusan. Bár a fenti változások katalizátorként működnek, tennünk is kell a fejlődésért.
  Hogyan éljük meg a Földön zajló energetikai változásokat a mindennapokban?  Úgy érezzük, mintha gyorsulna az idő. Valójában nem az idő gyorsul, hanem a Földet érő energiák rezgése emelkedik folyamatosan, aminek hatására egyre csökken az anyag sűrűsége.
  Ennek a fizikai jele az, hogy gyorsabban mozgunk, illetve érünk el egy másik embert vagy pontot.
  A szellemi jele pedig az, hogy egyre többször és egyre hamarabb megvalósulnak a gondolataink. Ezért is fontos, hogy figyeljünk rájuk, és tudatosan megfogalmazzuk őket.  Hogyan befolyásolják ezek a változások a közgondolkodást?

  A közgondolkodásban mindinkább megjelennek a nem materialista nézetek. Virágzik az ezotéria, holott húsz éve még beszélni is alig lehetett róla. Egyre többen választanak valamilyen alternatív gyógymódot a hagyományos orvoslás, gyógyszerek helyett. Nő a bioboltok száma, sőt már a nagyáruházakban is kaphatók biotermékek.
  Milyen belső átalakulást idéznek elő a minket érő magasabb rezgésű energiák?

  Fejlődik a finomérzékelésünk, egyre jobban működik az intuíciónk. Tapasztalhatjuk magunkon a belső hallás kialakulásának jeleit is: úgy érezzük, mintha belülről csiklandoznák a fülünket, vagy hallani véljük a nevünket, holott senki nem szólt hozzánk. Több együttérzést tanúsítunk az állatok iránt, sokan kommunikálunk is velük, ami korábban legalábbis nem volt szokás.

  Érezhetően nő a feszültség az emberekben. Ez azért van így, mert a bennünk rejlő lehúzó energiák fokozatosan a felszínre kerülnek. Valami új van kialakulóban, amit egyfajta átrendeződésnek kell megelőznie. A nehéz élmények belső feldolgozása mindenkit igénybe vesz, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Emiatt nemcsak feszültebbek, hanem fáradékonyabbak is vagyunk, és többet alszunk. Vannak, akik nem kívánnak élni az emelkedő energiaszint által nyújtott szellemi fejlődés lehetőségével. Emiatt ők egyre durvábbak lesznek, egyre több negatív tulajdonságuk nyilvánul meg.

  A felemelkedés egyik feltétele, hogy képesek legyünk felülkerekedni a félelmeinken, és megnyíljunk, aminek a jelenlegi körülmények a legkevésbé sem kedveznek.


  Mit tehetünk?

  Először is tudatosítsuk magunkban a félelmet, mert csak ezután tehetünk bármit is. Gyógyszerszedés helyett keressünk valamilyen természetes gyógymódot ezek gazdag tárháza áll rendelkezésünkre.

  Otthonunkban teremtsünk csendet, próbáljuk meg kiiktatni a televízió háttérzaját.

  A relaxálás sokat segíthet abban, hogy a félelem kimenjen belőlünk. Már az is jót tesz, ha fél órára beülünk egy kád vízbe, és végiggondoljuk a napunkat.

  Hétvégéken lehetőség szerint pihenjük, a mosatlan egész biztosan megvár.

  Ha szeretnénk komolyabban dolgozni magunkon, vezessünk álomnaplót, és segítségével próbáljuk meg értelmezni az álmainkat.
  Ami a megnyílást illeti: a szeretet ott van mindannyinkban, de ez önmagában kevés. A hozzá vezető utat telehordtuk mindenféle törmelékkel, vagyis nehéz élményekkel. Ezeket most szépen, fokozatosan el kell takarítanunk, azaz valamilyen gyógyító eljárás segítségével fel kell oldanunk őket. Minden ilyen alkalom után jobban és jobban tudunk szeretni s a szív lassan magától, megnyílik.


  A körülmények valóban nem a legkedvezőbbek, de a jelenleg uralkodó intellektuális beállítottság az utolsó napjait éri, és egyre többször nyilvánulnak meg a nőies jin energiák.

  Nyilván lesznek, akik megragadják a lehetőséget a továbblépésre, mások számára ez közömbös.

     Hogyan fog tudni együtt élni a két csoport 2012 után?


  Azok fognak tudni együtt élni, akik életmód és szemlélet tekintetében hasonlítanak egymáshoz, és akiknek hasonló a rezgésük. Példának okáért már most nehezen férnek össze azok, akik tudatosan tesznek az egészségükért, és azok, akik saját felelőtlen életvitelük miatt betegednek meg. Egyre többen keresik a helyüket, illetve a magukhoz hasonló embereket: gyakrabban költözködnek, és ismeretségi körük is folyamatosan változik.  Az átalakulás hatására megváltozik-e a fizikai testünk és érzékelésünk?  A rezgések emelkedésével testünk finomabb, könnyebb, szinte áttetszőbb lesz, de a belső szerveink megmaradnak. A testi fájdalmak csökkenni fognak. Ugyanakkor az öt fizikai érzékszervünkkel többet tudunk majd érzékelni.
  Ha elfogadjuk a reinkarnáció tanát, további leszületésekre számíthatunk.

     Mennyiben térnek majd el ezek az eddigiektől?  A 2012 utáni inkarnációk várhatóan könnyebbek lesznek.

  A fél anyagi létben már nem az intellektus játssza a főszerepet, minden egyszerűbbé, tisztábbá válik.

  Az anyagot könnyebben alakíthatjuk gondolataink révén, így a kint és a bent is nagyobb hatással lesz majd egymásra.

  Gondolataink, érzéseink testünkben, testünkön is megnyilvánulnak majd ez, különben valamilyen szinten már ma is így van.


  Készüljünk fel a változásokra!


  Fejlesszük ki magunkban a szívcsakra, azaz a szív energiaközpontjának a minőségeit, úgymint tisztalelkűség, becsületesség, jóhiszeműség, együttérzés.

  Teremtsük meg a belső békét és harmóniát!


  Törekedjünk arra, hogy egységben éljünk, ha nem is mindjárt az univerzummal, de legalább a többi emberrel!


  A másikban ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keressük! Igyekezzünk például kimaradni szóváltásokból az utcán vagy a tömegközlekedési eszközökön.


  Bármilyen kis közösségekben is, de fogjunk össze másokkal!

  Minden mindennel összefügg, így bármit teszünk, azzal nemcsak magunkra, hanem a környezetünkre is befolyást gyakorolunk. Ez a kölcsönhatás pedig mindannyinkra nézve felelősséggel jár.


  Tudatosítsuk magunkban, hogy ugyanígy felelősséggel tartozunk a Föld, azaz a bolygó, a víz, a levegő, a növény- és az állatvilág iránt is.
  Éljünk úgy, hogy ezzel csökkenthessük a Föld szenvedését!
  2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon.

  Ennek okai:


  1. Véget ér a 26000 éves Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus
  2. Lezárul a Galaktikus Középpont körüli keringés 230 millió éves periódusa
  3. A Nagy Központi Nap körüli végtelen hosszúságú körpálya két végpontja is záródik.

   


  2013-ig a következő események fognak lezajlani:

  1. Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított helyzete
  2. Egyidőben a Napban is pólusváltás zajlik le, ezáltal megváltozik a Plejádokhoz viszonyított helyzete
  3. A Plejádokon is bezárul az aktuális spirálkör, így megváltozik az Orionhoz viszonyított helyzete
  4. Az Orion teljesen felbolydul, 24 órára elsötétül, ez alatt a rendszer minden csillagán és bolygóján pólusváltás megy végbe

  5. Az Orionon felszentelve újra megnyílik a galaxisok közötti átjáró
  6. A Szíriusz az egész világmindenség misztériumiskolájává lép elő
  7. A Naprendszer keringési pályaképe megváltozik, az Alcyone helyett - az egész Plejádok csillagrendszerrel együtt - a Szíriusz körül kezd el keringeni.
  8. A galaxis ezen karjának a Szíriusz lesz az új központi napja, a Plejádok pedig be fog olvadni a Szíriusz csillagrendszerbe.


  Jelenleg bolygónk már a fotonövezetben tartózkodik, eddig a peremén haladtunk ki-be sodródva. A fotonövezet a Galaktikus Középpont magas rezgéstartományú kozmikus kisugárzása. 2000-ben léptünk be ebbe az övezetbe, egyre mélyebbre tartunk és 2000 évig fogunk benne tartózkodni.
  A fotonövezetbe lépésünk hatására a változások már elkezdődtek. A Föld galaktikus Nap-beavatása miatt egyre több áradás, földrengés és vulkánkitörés lesz megfigyelhető. A kontinensek arculata át- és átrendeződik, majd bekövetkezik a pólusváltás.
  A pólusváltás emberekre gyakorolt hatása
  A pólusváltást követően a Föld (és az Univerzum) evolúciós folyamatával szinkronban dimenzióváltás következik be. A Föld keringési pályája addigra már teljesen a fotonövezet hatása alá kerül, így csak azok lesznek képesek a folyamatot a Földön, a fizikai síkon túlélni, akik erre felkészülnek.  Mindenkinek két választása lesz:  1. Nem kívánnak a Földön maradni (ebben az esetben a galaxis egy másik részében található bolygóra kerülnek, ahol folytatódni fognak karmikus leckéik és az a háromdimenziós evolúciós folyamat, melynek most is a részesei).


  2. Itt kívánnak maradni (ebben az esetben mindenkinek meg kell nyitnia és aktivizálnia kell Ka-csatornáit, hogy testük képes legyen kiállni a Földön bekövetkező rezgésszint-változást).

   


  1. Akik folytatják karmikus leckéiket (mennek)


  Egyesek azért választják majd a természeti katasztrófák általi halált, mert tudatuk felismeri, hogy emberi megtestesülésük már túlságosan mélyre süllyedt a látszatok világába, és képtelen egyéb módon kitörni onnan.
  Mások azért hagyják el ily módon a "földi árnyékvilágot", hogy a Fény honába segítsék a halálon velük együtt átmenőket, és követendő példával járjanak elöl a felemelkedés terén.
  Megint mások azért választják a halálnak ezen módját, mert készen állnak a Föld elhagyására, hogy ezután egy másik bolygón folytassák evolúciós pályafutásukat.
  Lesznek olyanok, akik egyszerűen azért halnak meg ilyenkor, mert fizikai szervezetük a fennmaradó időben már nem alkalmas arra, hogy az átlépéshez szükséges változásokat meg tudja valósítani a Földön. Függetlenül attól, hogy ténylegesen, avagy a felemelkedésre készek esetében látszólagosan ki miért leli halálát ilyenkor, a magasabb kollektív tudat olyan hatással bír az események alakulására, hogy véletlenekről szó sem lehet. Mindazok, akik elhagyják a fizikai síkot, maguk döntenek erről.

   


  2. Akik dimenziót váltanak (maradnak)


  Amikor az ember elér egy bizonyos tudati fejlettségi szintet, éljen akár olyan területen, ahol hatalmas földrengések temetnek maguk alá mindenkit, vagy sodródó árvízek pusztítanak minden útjukba kerülőt, ő mégis túléli az eseményeket. Egyszerűen feljebb rezeg a következő dimenzióba, és halál helyett egyfajta szellemi emelkedettséget tapasztal meg.

     Addig, 2013-ra a Földön maradóknak négy evolúciós alapelvet kell megérteniük és magukévá tenniük:


  1 A földi ember létének célja a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális fejlődés
  2 Minden emberi lény magában hordozza a fényből és szeretetből álló Isteni Lényeget, amelynek alaptermészete a jóság
  3 A szabad akarat abszolút érvényű, univerzális joga mindenkinek, ám a tökéletesedés lehetősége abban rejlik, hogy saját akaratunkat hittel és bizalommal alárendeljük az isteni akaratnak
  4 Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a Magasabb Én szükségleteit.


  2013 elején az egész Plejádok-rendszer (amibe a Napunk is beletartozik) magasabb "iskolai" osztályzatba lép, és a csillaghalmaz Fényvárosoknak fog otthont adni. A Fényvárosok olyan lakóhelyek, ahol a népesség minden egyes tagja tisztában van a fejlődés szellemi törvényeivel, és tiszteletben tartja minden dolog szentségét. A Fényvárosok lakosai felismerik életcéljukat, és önmaguk, közösségeik és az egész létezés fejlődése és növekedése érdekeinek alávetve élik életüket (Isteni Terv szerint), és elérik legalább a Krisztus-tudat szintjét.  A Krisztus-tudat szint elérése


  A Krisztus-tudat szintet elérők alapítják meg az Új Földet és elhozzák a Megvilágosodás Korát/Fény Korát/Aranykort/Vízöntő Korát.


  A Krisztus-tudat eléréséhez szükséges kvantumugráshoz fizikai és érzelmi testjeinknek át kell esniük speciális gyógyításokon, megnyílásokon, hogy egyáltalán előkészüljünk a változásokra. A Plejádok Fényküldöttei tevékenységének ez az egyetlen célja, vagyis hogy ezáltal megtisztítsák az utat számunkra (bennünk) Krisztus tömeges méreteket öltő, második eljövetele előtt. Segítségükkel lényegében ráébredünk megvilágosodott mesteri mivoltunkra, és még itt a Földön - emberi testben - Krisztus-tudatosságra teszünk szert - emberről emberre terjedő megvilágosodás útján.


  Annak érdekében, hogy Krisztusi Jelenlétünk beleáramolhasson az anyagi világba, hogy lehorgonyozhasson fizikai testünkben, meg kell tisztítanunk Ka-csatornáinkat és a Ka-mintázatot minden karmikusan hozott szennyeződéstől és blokkolt energiáitól.

   


  A Plejádok Fényküldötteinek tevékenysége

   


  A Plejádok Fényküldöttei akkor jelennek meg nálunk, amikor az emberiség egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez ért. Ráébresztenek minket aktuális fejlettségi szintünkre és mutatják az utat a következő szint (jelen esetben a Krisztus-tudat) elérése felé.

  Egyszerűen fogalmazva most lehetőségünk nyílik arra, hogy Ka-csatornánk megnyitásával fizikai testünkbe fogadhatjuk multidimenzionális énünk, holografikus lenyomatunk energiáit.


  Ezt azonban akadályozni igyekeznek olyan erők, melyek ellenérdekeltek bolygónk fentebb vázolt fejlődésében, de megakadályozni már nem tudják.

  Ezek a lények a Lant csillagképből érkeztek, először az Orion-övet szállták meg, majd kb. 20500 évvel ezelőtt megállíthatatlan behatolást intéztek a Föld ellen. A behatolás után a Lant-lények úgy határoztak, hogy vagy a Föld légterét átszövő asztrális síkon maradnak, vagy a "föld alatti sátáni birodalomban", hogy egyre erőteljesebb hatást tudjanak kifejteni az emberiség tudatalattijára.

  Vezetőjüknek, Lucifernek terve az volt, hogy Legfelsőbb Lényként magához ragadja a Föld irányítását.


  A Lant-lények által vezetett erőket a szíriuszi flotta fizikai síkon nem sokkal ezelőtt már kiszorította a Naprendszerből, asztrális és föld alatti síkon azonban még zajlanak a Földön az események (2006/3). Az Isteni Terv megvalósul, ahogy "meg van írva".


  Az Isteni Terv pedig az, hogy 2013-ra legalább 144000 ember eléri a Krisztus-tudat szintet, mivel ez az a minimális létszám, mellyel az emberiség túlélheti a dimenzióváltást.


  A Plejádok Fényküldötteinek kidolgozott, hatékony módszerük van arra, hogyan gyógyítsuk meg, alakítsuk át és készítsük fel szervezetünket a változásokra. A plejádokbeliek azonban nem csak a technikáját hozták el, hanem maguk is hatékonyan részt vesznek a munkában.

  Minden bizonnyal az olvasók között is vannak olyanok, akik időnként furcsa zúgást érzékelnek, esetleg enyhe rángásokat idegpályáikon, a csakrák helyén furcsa aktivitást (hőhullám, bizsergés), illetve egyre erősödő (előző életekből hozott, még megoldatlan) érzelmi hullámokat és mellette egyre fokozódó nyugalmat. Ezek a "tünetek" arra utalnak, hogy az illető a plejádokbeliek "kezében van", tehát megkezdődött szervezetének felkészítése és átalakítása (ebbe a fizikai átalakulást is beleértem) a túlélésre.

   


  A Plejádok Fényküldötteinek módszere röviden


  1. Tisztítás
  2. Öngyógyítás
  3. Ka-aktivizálás
  4. Delfin Agyminta Átprogramozás
  5. Fénykamrák
  6. Alszemélyiségek
  7. Kiegészítő gyógykezelések
  8. Kapcsolat a Magasabb Énnel
  9. A Ka-munka fenntartása


  Egy átlagos átváltozási idő kb. 1 évig tart.

  Amint befejeződött, az "alanynak" bármikor lehetősége van a Krisztus-tudat szintre emelkednie.
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-12-30)
  Megtekintések száma: 221 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): Isteni terv 2013 | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: