Kedd
2019-03-26
3:50 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Ingyen energia

  Ingyen energia – Keshe Alapítvány, Belgium

  Az Emberiseg.hu levele Magyarország országgyűlési képviselőihez: "Alapítványunkhoz eljutott az információ, miszerint a Belgiumi székhelyű Keshe Alapítvány szeptember 6-án 10 órakor nemzetközi bemutatót tart, amelyre minden ország külképviseletét meghívta – köztük a Belgiumi magyar nagykövetséget is. Az alapítvány készített egy rövid videót is a tartalomról, amely a YouTube-on található…

  A bemutatón az ingyen energia lehetőségéről lesznek konkrét tényadatok.
  A videóban szerepel, hogy további infokkal kapcsolatban mindenki forduljon országa belgiumi követségéhez, ezt én megtettem.
  Sajnálatos módon – noha a külképviseleten telefonbeszélgetésünk alkalmával elmondták, hogy már vagy 20-25 levélben felhívták erre a figyelmüket – nem áll módjukban ezen részt venni. 
  Ezért fordulok Önökhöz, hátha sikerül ezt a véleményt megváltoztatni, és valaki mégiscsak képviselheti az eseményen Magyarországot. Szerintünk nem olyan nagy fáradság meghallgatni egy ilyen fontosnak tűnő információt.
  Üdvös lenne, ha a Magyarország közvéleményét is tájékoztatnák az eseményről a közmédiában. 
  Köszönettel:
  Both Gábor
  ÉFE Alapítvány”
  Kíváncsi leszek, mi történik…
  És még egy levél is:
  A Keshe Igazgatójának levele / Világbéke meghívó a kormányoknak


  A Keshe Igazgatójának nyílt levele
  Az alábbi szöveg a kormányaitok vezetőinek küldött hivatalos meghívás másolata, amit a belgiumi követségeken keresztül közvetítünk.
  Ezek az emailek a következő két hétben fogják elhagyni az Alapítványt és továbbítva lesznek Belgiumban minden követségre.
  Közzétesszük az ország nevét és email címét, hogy figyelemmel kísérhessétek kormányotok válaszát.
  Mostantól rajtatok áll, hogy megértessétek hazátokkal ennek a technológiának a hatásait.
  Ez az esemény nem nyitott a nyilvánosság számára.
  Kizárólag a kormányok meghívott képviselői vehetnek részt. A külvilág számára semmi sem lesz látható. Légy szíves hagyjátok a vendégeket, hogy békésen részt vehessenek.
  Itt megtaláljátok az információt a 2012. szeptember 6-án tartandó második Nemzetközi Előadásról:

  http://www.keshefoundation.org/en/introduction/the-kf-center/123-events/312-the-second-international-presentation

  A világbéke meghívás és technológia közzététele
  Miután a Keshe Alapítvány találkozott a világ nagyköveteivel 2012. április 21-én, most meghívónk a világ nemzeteinek szól nagyköveteik és vezetőik által, akik egy gyűlésre hivatalosak 2012. szeptember 6-án a Keshe Alapítványi Központban Ninovében, Belgiumban (vagy bármely más helyszínen, amit a nemzetek választanak).
  Ahogy nagyra becsült vezetőitek is tudják, minden ország képviselőit meghívtuk technológiánk első bemutatójára 2012.április 21-én. Néhány nemzet nagykövete részt vett ezen a találkozón, míg mások úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyják meghívásunkat más nemzetek nyomásának engedve; úgy döntöttek, hogy nem jelennek meg vagy visszakoznak az utolsó pillanatban.
  Ezzel a második meghívóval közvetlenül és egyértelműen felkérjük nemzetetek vezetőit szakképzett személyek kiválasztására, akik részt vehetnek az Alapítványnál a közelgő találkozón szeptember 6-án, hogy képviseljék kormányukat.
  Ennek a meghívásnak és találkozónak az indokai a következők:
  1. 2012. szeptember 21-én a Keshe Alapítvány nyilvánosságra hozza az első fázisát annak az űrtechnológiának, és a gravitációs és mágneses (Magravs) rendszereknek, amit kifejlesztett, egyidejűleg minden tudós számára a világon, gyártási és sokszorozási céllal.Ettől kezdve a nemzetközi határok elvesztik jelentőségüket. Ez azért van, mert amint az első légiközlekedési rendszer kiépítésre kerül és a nyilvánosság számára is elérhetővé válik, az utazási idő Teherántól New York-ig maximum körülbelül 10 perc lesz.
  Az új légiközlekedési rendszerek lehetővé fogják tenni minden ember számára, hogy ugyanazt az utazási távolságot ugyanannyi idő alatt tegye meg a bolygó bármely pontjáról minimális költséggel. A jármű nem lesz érzékelhető jelenlegi radartechnológiával.
  2. Az energiakrízis egy szempillantás alatt megoldódik, és amint a technológiát a gyakorlatban bevezetik, üres kézzel távoznak majd az energiaellátást felügyelő nagyhatalmak, és rajtuk keresztül a jelenlegi pénzügyi szervezetek is.
  3. A világ vízhiánya napirendre kerül és meg is oldódik, amikor bemutatásra kerül ez a technológia a nyilvánosság előtt nem sokkal azután, hogy elérhetővé tesszük az energia- és űrtechnológiánkat.
  Hogyan sikerült ezt elérnünk?
  Az utóbbi hat évben felhasználtuk a nemzetközi szabadalmi rendszert, hogy megbizonyosodjunk róla, minden nemzet és nagy tudós rendelkezik szabadalmaink másolatával. (Kérlek nézzétek meg a letöltések számát az európai szabadalmi és nemzetközi szervereken.)
  Ily módon megakadályoztunk minden személyt vagy csoportot, hogy visszatartsa ezt a technológiát, és most már a legtöbb nemzet rendelkezik az energia generálásával, egészségügyi rendszerekkel és űrutazással kapcsolatos szabadalmainkkal.
  Emiatt minden korábbi módszert megkerültünk, amikkel eddig visszatarthatták a nemzetközi fejlődést, és most már minden nemzetnek megvan ugyanaz a lehetősége, hogy együtt dolgozzon, és hogy ez a technológia biztonságban fejlődjön.
  Technológiánk legfőbb célja, hogy minden kormánynak a rendelkezésére álljon, hogy minden polgárát segíthesse. Az általunk kifejlesztett rendszereknek köszönhetően minden nemzet annyi energiához, vízhez és élelemhez juthat hozzá, amennyire csak szüksége van, továbbá meglehetősen alacsony áron férhetnek hozzá új egészségügyi és közlekedési megoldásokhoz.
  A Keshe Alapítvány alapszabályának megfelelően az Alapítvány és technológiái a világ népeinek birtokában van. A szabadalmak a bolygón élő minden egyén tulajdonában vannak, és nem követelheti egyetlen személy, szervezet vagy nemzet sem a sajátjának. Ez azt jelenti, hogy minden ebből a technológiából származó jövedelem azt a nemzetet illeti, amelyik felhasználta azt.
  2012. szeptember 6-án ki fogjuk adni a meghívott országok listáját, és a teljes email címét azoknak, akik meghívást kapnak, így a ti dolgotok lesz, hogy mint egy kormány, eldöntsétek nemzetetek mely tagjai fognak részt venni a találkozón.
  Mire ez az email megérkezik a követségetekre, az Alapítvány fórumán és honlapján egy másolat már fel lesz róla töltve, hogy polgáraitok tisztában legyenek a nektek címzett ajánlatról. Ezután a ti dolgotok lesz, hogy válaszotokat ismertessétek velük és az Alapítvánnyal, hogy ezután összegyűjthessük a kijelölt küldöttek neveit és tudassuk tisztségviselőitekkel, hogy hol és mikor találkozzunk.
  Ezt a találkozót követően a 2012. szeptember 21-ei előadás lesz az első lépés a Keshe Alapítvány oktatási programjában, amin keresztül megosztja és világszerte az emberek kezébe adja tudását. Amint ezek a technológiák és előnyeik ismertté válnak a lakosság körében, minden nemzet vezetőinek el kell döntenie, hogyan szeretnék ezeket bevezetni a közjó érdekében.
  Ekkor majd két választási lehetőség lesz: vagy együtt dolgozunk, hogy megfelelő hozzáállással minden ember életét jobbá tegyük a Földön, vagy bevándorlók tízezrei fognak a közeljövőben beözönleni a fejlett nemzetek városaiba.
  Felkészültünk rá, hogy bármilyen környezetben bemutassuk képviselőiteknek a technológiát, hogy felfoghassák annak hatásait és a változásokat, amiket eredményezhet.
  Mostantól megbizonyosodhatunk róla, hogy se gyermek, se felnőtt nem fog szomjan vagy éhen halni, és hogy egy nemzet sem fog megtámadni egy másikat, mivel az új technológia felhasználása a hadiparban olyan szörnyű pusztításra képes, hogy nem lesz más választásunk, mint hogy elfogadjuk annak tényét, hogy az erőforrásokért vívott harc már a múlté.
  Eddig nem volt semmi baj a nemzeti kincsek védelmével, azonban most a Föld kisebb régióinak vezetőiként a ti feladatotok, hogy a bolygó erőforrásait elérhetővé tegyétek és megosszátok, és hogy technológiánk segítségével mindenki alapvető igényeit kielégítsétek, legyen szó energiáról, vízről, ételről vagy egészségügyről.
  Keshe Alapítvány nem tesz különbséget bőrszín, nemzetiség, vallás vagy politikai nézetek alapján, ezért a felkérésünk minden kormány számára szól, hogy jelöljenek ki egy tudósokból álló csoportot, akik majd saját szemükkel nézhetik meg technológiáinkat.
  Ezután eldönthetik, hogy használni fogják-e vagy sem. Ha figyelmen kívül hagyjátok ezt a meghívást, a népeteknek hamarosan nem lesz más választása, minthogy kövesse olyan nemzetek példáját, akik a technológiák fejlesztése mellett döntöttek.
  Azért hívjuk nemzeteteket, hogy világszintű együttműködést kezdeményezzünk amilyen hamar csak lehet, mert amint ezek a rendszerek működésbe lépnek, az országainkat szétválasztó határvonalak elvesztik jelentőségüket.
  Megteremtettük a változás lehetőségét az emberiség számára, és a következő hónapokban ezt meg is valósítjuk. A közeljövőben az emberek rá fognak ébredni, hogy azért vagyunk itt, hogy egymást szolgáljuk, nem pedig ezért, hogy csak minket szolgáljanak, mivel minden erőforrás elérhető lesz azonos időben, azonos mértékben mindenki számára.
  M T Keshe
  Stichting a Keshe Alapítvány alapítója és igazgatója
  Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-09-06)
  Megtekintések száma: 213 | Tag-ek(kulcsszavak): Ingyen energia | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: