Kedd
2019-03-26
4:24 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Húsvét 2013

  Húsvét 2013  A dolgozó szobámban ülök a nagyhét kellős közepén. Szemlélődve merengek ki az ablakon. Odakint csendesen, nagy pelyhekben hullik a hó és belepi a kertet, a tetőket, finom szikrázó fehérséggel. Jeges szél söpör néha át az utcán, és én arra gondolok: micsoda tavaszi nagytakarítás….! Az ember és a természet rohant volna bele a tavaszba, megjelentek már a nyári ruhák az üzletekben és a jókora hasas rügyek minden ágon. A természet azonban megálljt parancsolt! Mintha azt üzenné: ’Ne rohanjatok úgy! Üljünk le, barátaim, és gondolkodjunk el együtt! Vegyétek észre, hogy ez az év már nem olyan, mint az eddigiek voltak. Valamit másként illik eztán végezni. Virágaim, gyümölcseim százezreit adtam a hófehér tisztaságban rekedve, áldozatul azért, hogy ti ébredjetek, hogy elgondolkodjatok, hogy lássatok, hogy elkezdjetek munkálkodni. Munkálkodni önmagatokon. Áldozatok árán. Önmagatokból hozott áldozatokkal másokért.’

  Ez az idei Húsvét üzenete. Szereplői, Krisztuson túl, Veronika és Cirenei Simon. Ők szintén áldoztak önmagukból egy Másik Emberért. Megkönnyítették a szenvedését a Legnagyobbnak, Embertársuknak. Segítették a keresztútján. Vigasztalva őt, terhét egy darabon hordozva, kezét megszorítva, gyöngyöző homlokát megtörölve, imádkozva érte, tudatták vele: itt vagyok, veled vagyok…  2013 hófehér, hűsítő, Veronika keszkenője letörölte, elfedte, lecsendesítette országunk harsogó zaját, a tüntetéseket, a zavargásokat. Azt üzente: ’Először, üljünk le barátaim! Gondolkodjunk! Krisztus sem rohant neki, szenvedései közepette a világnak. Nem nehezítette a saját dolgát lázongással és dühödt jajveszékeléssel. Végezte a feladatát a beteljesedés felé.’

  Magyarságunk járja Golgotáját. Minden egyes korbácsütés a húsunkba mar, minden egyes szitokáradat térdre rogyaszt. Júdások, Pilátusok és Kajafások százai mondanak ítéletet felettünk. A világ a magyart a Földön keresztre viszi. Ez a terve. De egy valamivel nem számol. Az új programmal az Égben. Az új programot, csak igaz ember futtathatja. Már most nagy erőkkel működik, és ragyogóan fejti ki hatásait. Tehát mi, eztán is emelt fővel állunk föl majd, a harmadik napon! Szeretném hatalmas harsonákkal a világba kürtölni ezt azért, hogy ha valakinek nem tetszik, még az is hallja meg: a magyar élni, virulni fog, és egyre erősebb lesz!
  A Magyar Szent Koronánk Őfelsége újra él, és vigyáz az övéire! Az elrontott földinek az ősi, Égi Mása, újra működik, segít és árasztja kegyelmét fiaira! Általa, a dicsőséget hozó feltámadás útvonala elő van készítve. Magyar Szent Koronánk a védelmünk kulcsa. Ő Cirenei Simon, aki átveszi a terheinket. Az Ő ereje már most megmutatkozik, ha figyeltek… Tanít, és utat mutat. Segít minden egyes nappal jobbá, magyarabbá, igazabbá válni. Megmutatja az alázat útját, rámutat a melletted szenvedőkre. Ha megteszed, hogy lehajolsz hozzájuk és vigasztalsz, vagy hordod más keresztjét egy darabon, akkor Hozzá tartozol. Ha saját magadból hozott áldozattal váltod meg a világot magad körül, akkor a világ, a Szent Korona erejével, cserében megvált téged. Ez Szent Koronánk, és magyarságunk üzenete, égi programja.

  Az igazi feltámadás napja még nem érkezett el. Hosszú még a keresztút.. Tegyük a dolgunkat és imádkozzunk, hogy mielőbb beteljesedjék: „Boldogok a békességszerzők, mert őket Isten fiainak fogják hívni” (Mt 5,9)

  Krisztus önmagát áldozta és nem másokat azért, hogy beteljesítse életét, és mindazt, amiért jött. Égő fáklya Ő, és útjelző minden igaz szívű embernek. Csak az önmagunkból a világért hozott áldozat emel föl, boldogít, hoz boldogulást és kelt életre. Mondd ki hát társaidnak: Itt vagyok, veled vagyok… Légy Veronika, vagy Cirenei Simon. Segítsd az embereknek keresztjeiket elhordozni! Mindig találsz olyanokat magad körül, akiknek sokkal nagyobb a terhe a tiednél.

  Húsvét szent hetének üzenete, a magyarság szabadulásának a kulcsa. Értsd jól!


  Kegyelmekben gazdag Ünnepet kívánok minden Kedves Olvasónknak, Krisztus Urunk feltámadásában!
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-03-29)
  Megtekintések száma: 221 | Tag-ek(kulcsszavak): Húsvét 2013 | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: