Péntek
2018-07-20
11:57 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Gondolatok 2012. februári energiáihoz.

  Gondolatok 2012. februári energiáihoz.  A hónap kezdete jótékony és hasznosítható együttállásokkal érkezik meg. Ránk is fér némi energiakönnyítés, hiszen nemcsak környezetünkbe, de az egészeretet,sz bolygón még mindig rengeteg félelemenergia van a múlttal és 2012-vel kapcsolatban, amely kihat a lehetséges jövőnkre. Az Ötös év a változások és átalakulások éveit hozzák és sokan kapaszkodnak még a meglévőségeikbe „ami van az a biztos” alapon, de tudni lehet azt, hogy a félelmeink eredetileg azért valók, hogy védelmezzék a fizikai testünket, így persze manipulálhatók is. De melyik farkast etetjük, melyiknek adunk figyelmet, a test védelmének, vagy annak, hogy mások elképzelése szerint teremtsünk. Nekünk a bolygó emelése mellett, a saját világunkat kell megteremtenünk, ezért jöttünk ide. És ezért a lehetőségért hálával adózhatunk. Örökkévalók vagyunk persze, de egy egyedi szerepet vállalva.
  Február elején, a Mekúr-Vénusz-Jupiter rövid randevúja, valamint a Neptunusz Halakba lépése, és majd a Szaturnusz visszafordulása a Mérlegben (tetőpontja felé) egy „csomagban” érkezik. Számos információhoz juthatunk az ősi, kozmikus tudással kapcsolatosan, és Chiron segíteni fog bennünk minél elébbi gyógyulásinkban.
  A másik örvény spirálja, majd február 22-én kavarog felettünk, hiszen ez a Vízöntő kapuja. Kozmikus értelemben még csak ekkor éled fel a Vízöntő, míg planetáris értelemben, a korábbi naptárak átalakításával már látszólag el is hagytuk azt. Ennek ellenére az utóbbinak is van jelentős hatása, hiszen a köztudatba ez rögzült, és így idepakoltuk gondolatainkat, érzéseinket, vágyainkat.
  Valójában február 22 az átalakulás és a nagy változás előtti utolsó Válaszút és innen kezdve a két földi tudatosságot képviselő csoportok egyre gyorsabban szétválnak egymástól. Ki a Napfényre áll, ki az árnyékba húzódik. A két pólus vize kétfelé ömlik, de összekeveredik most és nekünk szükséges megtisztítani, mert ezt nem fogja senki megtenni helyettünk. Február 22-re esik egyébként a maja szoláris újév kezdete és az év egyik úgynevezett 10 milliószoros napja is.
  A Vízöntő, az Angyalok ideje, és a cselekvésé, a megnyilvánításé, és sokak reményteljes ébredésének lehetősége. Miként tesszük, miként magunk példáját adva segítünk másainknak, úgy léphetünk a márciusi napéjegyenlőségbe, amely szent nap a planetáris energiák egyensúlyát kínálja felénk. A Vízöntő kettős spirálja egy megszakítóhoz hasonlatos, kinek magasabb az energiaszintje azt egy oktávval feljebb lódítja, kinek alacsonyabb azt a régi vágányon tartja vissza és körözhet a további választásig.
  Tudnivaló viszont, hogy a Felemelkedés, nemcsak egy kozmikus terv, egy intelligens tervezés, hanem egy tudatossági állapot, és személyes választás, szándék eredménye. A létezésünk gyönyörűségébe vetett hitünk, a békességben levés, minden élet elfogadása, az akarattal nem-ártás elvezet majd bennünket a Feltétel nélküli szeretet állapotába, oda ahonnan egykor elindultuk hosszú ciklusokkal ezelőtt. Ez a hozzáállás a szinkronicitásával, egy-idegűségével egymáshoz öleli a hasonlókat, míg a másképpen hozzáállóknak majd megenged egy újabb lehetőséget, hogy egyszer majd az egykori kétféleség találkozhasson az egylényegűség széles ösvényén.

  Sosem vagyunk egyedül. A „Szeretetben nincsen válság”!

  És ez így van!
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-02-15)
  Megtekintések száma: 571 | Tag-ek(kulcsszavak): spirituális misztik | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: