Kedd
2019-03-26
3:51 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Galaktikus Aktiváló Portálnap

  Helga Brunner * www.shamaya.atA Kéz Galaktikus Aktiváló Portálnap energiáival nemcsak a mai napunk színeződik, hanem a Maja év 12., Olajzöld hónapja is.

  A Kéz a lezárás, a befejezés és az érzelmi gyógyulás szimbóluma. Ma és a hónap során előkerülhetnek azok a tevékenységek, érzelmek vagy régi emlékek, amelyek megkívánják, hogy elengedjük őket. Itt az idő, és ehhez támogatást is kapunk, hogy minden olyan dolgot, amire nem szeretnénk több energiát pazarolni, távozzon életünkből.

  Figyeljünk a kívülről érkező impulzusokra, és használjuk fel ezeket annak meghatározására, hogy milyen régi sérülések meggyógyításának érkezett el az ideje. Vagy milyen tevékenységek lezárása érett meg. Mindezek mefogalmazzuk meg céljainkat, amelyeket a következő néhány hónapban szeretnénk elérni, és vizsgáljuk meg, milyen szokásaink, cselekedeteink gátolhatják a megvalósulást.

  Ha felismerjük ezeket az akadályokat, akkor kezdjünk el dolgozni az elengedésükkel. Lássuk meg, hogy mit nyerünk azáltal, hogy életünkben jelen vannak. Minden dolog, amihez ragaszkodunk, lehet bármennyire negatív, mégis valami pozitív dolgot hoz be az életünkbe. Ezért lehet, hogy mondjuk nem szeretjük a munkánkat, mégis tudat alatt ragaszkodunk hozzá, mert nem tudjuk elengedni a munkatársakat, vagy félünk a váltás következményeitől. Ezek olyan dolgok, amelyek gátolhatnak minket, ezért ezek elengedése fontosabb, mint maga a fókuszban lévő probléma lezárása.

  Tudatosan mondjuk ki, hogy mindent elengedünk életünkből, aminek már nincs helye jövőnkben és énképünkben. Ezzel az energiákat a lezárásra fókuszáljuk, és megteremtjük magunk számára a lehetőséget is, hogy véghezvigyük. Merüljünk el önmagunk és életünk felülvizsgálatában, hogy a kezdődő hónap során melgáthassuk azokat az igazságokat és felisméreseket, amelyek felemelhetnek minket életünk új szintjére.

  Mantra:
  Aktiválok a tudás érdekében
  Megkötve a gyógyítást
  Lepecsételem a beteljesülés tárházát
  A szolgálat elektromos tónusával
  Engem a mágia ereje vezet utamon
  Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  3. Tónus:
  Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

  Mudra:
  Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
  A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Meditáció:
  Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

  Megerősítés:
  Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

  Helga Brunner * www.shamaya.atA mai Világáthidaló nappal egy erőteljes időszak veszi kezdetét. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy felfedezzük életünkben azokat a területeket, ahol szabotálhatjuk saját fejlődésünket azáltal, hogy elengedjük energiáink forrását.

  A lelkesedést hamar szélnek ereszthetjük, amikor olyan események sora történik, ami látszólag nem a célunk elérését támogatja. Azonban a mai napban rejlik az a tanítás, amely arra világít rá, hogyan maradhatunk erőnk és hitünk teljében, annak ellenére, hogy a dolgok nem úgy zajlanak, ahogy vártuk.

  A Világáthidaló az elengedés és elfogadás ajándékát adja nekünk. Ezekkel a tulajdonságokkal áthidalhatóak  a kritikus helyzetek. Engedjük el a szándékot, hogy irányítsuk a történéseket. Helyezkedjünk bele az általános derű érzésébe, és amikor végtelenül nehéznek és kilátástalannak tűnik is a helyzet, fókuszunkat tartsuk azokon a magasabb rendű célokon, amelyeket a Sárga Ember hullám segített felismerni.

  A mai nap erőteljes energiái elhozhatják a kétséget életünkbe, de ne engedjük bele magunkat ebbe. Törekedjünk meglátni a dolgok pozitív oldalát, a látszólagos kudarcokban a visszajelzéseket és a fejlődés lehetőségét. Így azon az úton tudunk maradni, amelyet kijelöltünk önmagunk számára. Törekedjünk az életerő megtartására, és cselekedjünk szenvedélyesen és lelkesen.

  Mantra:
  Polarizálok a kiegyenlítés érdekében
  Stabilizálva az alkalmat
  Lepecsételem a halál tárházát
  A kihívás elektromos tónusával
  Engem a végtelenség ereje vezet utamon
  Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok .. Lépj be.

  2. Tónus:
  Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

  Mudra:
  Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
  A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Meditáció:
  Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

  Megerősítés:
  Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

  Ancestral Wisdom 72A Maja Naptár legintenzívebb időszakába lépünk a mai napon. Egy olyan 50 napos ciklus indul el, mely nagy fejlődési lépcsők és felismerések megtételére ad lehetőséget.

  Ez a Tzolkin legintenzívebb időszaka, amikor 10 Galaktikus Aktiváló Portálnap, majd 20 MAG Nap és újra 10 Galaktikus Aktiváló Portálnap követi egymást 5-5 nap különbséggel. Ezekben a napokban Földünk energetikailag tiszta kapcsolatba kerül a Galaktikus Központtal, mely maga az élet forrása. Ez azt jelenti, hogy minden nap erőteljes és tiszta energiákat kapunk a központból, hogy ezzel megtisztíthassuk önmagunkat, megláthassuk a következő lépcsőfokokat, és meg is tegyük őket.

  Ezek az energiák kapcsolódnak össze a Maja év utolsó két hónapjával, mely a belső felismeréseket, a befelé fordulást és a visszatekintést szolgálják.

  Fizikailag, érzelmileg és szellemileg is megterhelőek lehetnek ezek a napok, főleg akkor, amikor már a vége felé járunk. De ha ezt elengedjük, és az energiák összefonódását nézzük, akkor viszont egy megismételhetetlen lehetőséget látok. Az év utolsó két hónapja, mely az Olajzöld és Tiszta színek minőségeit hordozza, összehangolódva a tiszta energiákkal, mély, belső utazásra hív minket.

  Az első időszakban megismerhetjük, milyen területek, régi érzelmek, emlékek vagy gondolatok azok, amelyekkel elengedjük és csökkentjük az energiánkat. A Kígyó hullám segít, hogy ezeket a blokkokat feloldjuk, miközben visszatekintünk az elmúlt 11 hónap eseményeire. Ez a visszanézés nemcsak az emlékezés, hanem az elengedés és a felismerések időszaka is. Magasabb nézőpontból láthatunk rá életünk eseményeire, felismerve, milyen cselekedeteinkkel, érzelmeinkkel és gondolatainkkal teremtettük meg mindazt a jelent, amit megtapasztalunk.

  Ezután elérkezik a Fehér Tükör hullámvarázs, amellyel újabb rétegét hánthatjuk le az életünkben felépített illúziónak. Megláthatjuk, milyen téves képek és gondolatok irányítják életünket és viselkedésünket. Felismerhetjük, hogy a fejünkben lévő térkép, amelyet az életről magunknak rajzoltunk, nem biztos, hogy a valós terep viszonyait festi le számunkra. Vizsgáljuk meg, milyen hegyeket emeltünk magunknak, amelyek talán nem is léteznek. Vagy milyen árkokat ástunk, amelyek valójában hidak az új minőségek és céljaink eléréséhez. Ekkor már a MAG napok sorát tapasztaljuk meg, amely napok magas szintű és rezgésű energiákat, tiszta Fényt hoznak el számunkra, hogy segítsék mindannak a feldolgozását, amit meglátunk, felismerünk, és meg kívánunk változtatni életünkben és önmagunkban.

  Majd a Kék Majom hullámmal folytatódik ez az időszak, mely által lehetőségünk nyílik az életünk és az események új nézőpontokból való vizsgálatára. A Majom sokszor teljesen meglepő fordulatokkal kíván segíteni nekünk azokban a helyzetekben, amelyeket rögzült mintáinkkal és gondolatainkkal kívánunk értelmezni. Olyan szituációkat teremthet, amelyekben nem működnek addigi mintáink, ezzel kényszerítve minket új, magasabb és tisztább minták és minőségek integrálására az életünkben.

  Az erőteljes időszak végén pedig a Sárga Mag hullám köszönt ránk, amely már azokat a bennünk gyökerező, csiszolatlan gyémántokat mutatja meg számunkra, amelyek eddig tudatunk mélyebb rétegeiben, elhanyagolva rejtőztek. Segít, hogy ezeket az értékeket felkutassuk, és mindannak a változásnak a szolgálatába állítsuk, amelyet szeretnénk megtapasztalni. Ha odafigyelünk a hívásra, akkor meglelhetjük ezeket a bennünk rejlő magokat, amelyek csak fényre és táplálásra vágynak, hogy fejlődhessenek és kiteljesedhessenek.

  Úgy vélem, hogy izgalmas és kalandos lesz ez a másfél hónap, hiszen nem várt fordulatokat, felismeréseket és változásokat hozhat életünkbe. Ha sikerül az Olajzöld időszakban elmélyülnünk, és bejárnunk mélységeinket, majd a Tiszta időben elengedni mindent,  ami visszahúzhat, akkor a hullámok végén olyan minőségek és tulajdonságok birtokában érkezhetünk meg az új évbe, amelyekkel nagy előrelépéseket tehetünk önmagunk felé.

  Használjuk ki ezeket a napokat, élvezzük a tiszta, fénnyel teli energiákat, és töltődjünk fel minél több szeretettel általuk és belőlük. Gyakoroljuk az elengedést, és hagyjunk hátra minden olyan dolgot, érzelmet vagy gondolatot, amelyek akadályozzák céljaink elérését. Ha ezt sikerül megtennünk, akkor rengeteg energiát szabadíthatunk fel önmagunkban, amelyeket eddig ezek elnyomására vagy megtartására fordítottunk. Így feléledhet kreativitásunk, szenvedéllyel tudjuk élni az életet, és nagyobb lépésekkel haladhatunk önmagunk kiteljesedése felé.

  09slangA lángolás kék nyugati palotája – A mágia terme – A csillag átalakítása – Beérés

  A 13 napos energiahullám irányát az első nap – ebben az esetben a Vörös Kígyó – határozza meg. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkezendő 13 napban ez a minőség van jelen az életünkben.

  Elérkeztünk a Tzolkin legerősebb és legégetőbb palotájához. A ma kezdődő 52 nap bizony energetikailag nagyon erőteljesnek, felforgatónak és égetőnek ígérkezik. Az első, kezdő hullámát a Vörös Kígyó színezi be energiáival. A Kígyó az ösztönökkel, az életerővel, a túléléssel és természetesen a szexualitás minőségeivel és életünkben való megjelenésével dolgozik. A Kígyó azt kívánja megmutatni, hogy az ösztönnek és a fizikai testnek is megvan a saját bölcsessége, mellyel sokszor a racionális elme nem ért egyet. Ez a bölcsesség teszi lehetővé számunkra, hogy bizonyos szituációkban a helyes módon cselekedjünk. A Kígyó magával hozza a testiség, az öröm, a tánc, a mozgás és a szeretet kihívásait és előnyeit is, valamint jelképezi a Kundalini energiát.

  A Hullámvarázsról:
  A Vörös Kígyó egy igen intenzív hullámvarázs, mivel a második napjától elindul a Galaktikus Aktiváló Portálnapok sora. Ez 10, egymás után következő napot jelent, mely során lehetőségünk nyílik arra, hogy sokmindent átalakítsunk életünkben és önmagunkban egyaránt. Fontos, hogy legyen egy biztos és erős fókuszpont, melybe ezekben a napokban kapaszkodni tudsz. Ez lehet egy mély biztonság érzet, vagy önmagad megtapasztalásának egy emléke. Ez segít, hogy az átalakulás során meg tudd tartani belső középpontodat, miközben a külső aspektusaid változóban vannak. Olyan ez, mintha beállsz az örvény közepébe, ahol nyugalom van, és onnan várod, hogy lecsendesedjen körülötted az orkán.
  A Kígyó képviseli az ősi energiát, mely a Földből áramlik, és gerincünk mentén halad felfelé a Galaktikus Központ felé. A testünk egy csatorna, a bejárat, a kozmosz. A Felemelkedés ezen szakaszában már lehetőség van arra, hogy felébresszük testünket, és letisztulhasson annak saját tudatossága, így kialakítva a Tudat Testet. Ez azt jelenti, hogy minden egyes sejtednek, molekuládnak megvan a maga tudatossága. Ezért is fontos, hogy megtisztítsuk, és fénnyel töltsük fel DNS-ünket, hogy tiszta vizet igyunk, mert így támogatjuk testünk tudatosságát.
  A kérdések, melyeket érdemes átgondolni ezekben a napokban: Vajon Te kényelmesen érzed magad a testedben? Vajon szabad az energia áramlása, vagy esetleg akadályozza valami? Hol vannak blokkok? Megfigyeled eléggé testedet, meghallgatod üzenetét? De emellett természetesen a kettőség is megjelenik, hiszen egyrészt a Kígyó halálos méreggel rendelkezik, mégis ez az orvostudomány szimbóluma. Így hát felvetődik a kérdés, mi a mérgével vagy a gyógyító erejével találkozunk majd? Az egyensúly megtalálásához érdemes táncolni, számunkra kedves zenét hallgatni ezekben a napokban.

  A Vörös Kígyó Üzenete és Feladatai:
  * Fedezd fel és ismerd meg tested üzeneteit. Hangolódj rá tudatosságára, mert világos üzenetek közvetít neked. A tested tükrözi elmédet, érzelmeidet és szellemedet. A test emlékszik mindenre, amit átélt, és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és a sebeket is. Nyisd meg magad, hogy tudatában legyél üzeneteinek és metaforáinak, hogy ne kelljen azokat tárolnia. Fedezd fel, mit szeretne megláttatni veled.
  * A Kígyó jelképezi agyunk azon részét, mely a rutin, a rend, az előre-jelezhetőség mentén halad. Vizsgáld meg életed, vajon nem éled-e úgy, mintha egy „automata pilóta vezérelné”? Vannak-e választásaid, melyeket Esszenciális Önvalód generál. Használd a Kígyó erejét, hogy spontaneitást, újdonságot teremts, mely megszabadít a rutin és megszokás szürkeségéből.
  * Érdemes megvizsgálni kulturális hiedelmeidet, és a másokhoz kapcsolódó elvárásaidat. Vajon mi rejtőzik a mások által elvárt viselkedés mögött, esetleg az, hogy az ő megfelelésük megadja számodra a biztonság és értékesség érzetét. Alakítsd át ezeket a mintákat. Fedezd fel saját, eredeti motívumaidat. Érezd meg a számodra elérhető új választásokat. Gyakorold az intuitív, spontán döntéshozatalt. Kösd össze az ösztönt az esszenciával.
  * Esetleg előfordulhat, hogy ráébredsz, túlságosan kötődhetsz a fizikai testhez, vagy behálózhatnak az érzéki vágyak. Lehet, hogy annyira azonosulsz testeddel, és azzal, ahogy kinéz, hogy már azt hiszed, a tested te magad vagy. Kapcsolódj össze Esszenciális Önvalóddal, és tapasztald meg, hogy több vagy egyszerű fizikai testnél.
  * A Kígyó árnyékában bújnak meg a szexualitással, a szexuális diszfunkció, zaklatás, nemi erőszak, nemi betegségektől való félelem. A szexualitás árnyékos oldalában vágy rejlik a mélyebb intimitás, egyesülés és szeretet iránt. Az intimitás vágy lényünk legbelső részeinek megosztására, az esszenciák közötti kölcsönös kapcsolatra. Megoszthatunk egymással érzéseket, sebezhetőséget, melegséget és törődést, reményeket és félelmeket. Fedezd fel, mit jelent intim légkörben együtt lenni, emlékezve arra, hogy a meghittség nyitott ajtó a magasabb tudatállapotok felé.
  * A Kígyó és az általa hordozott kihívások természetesen újra előtérbe helyezik a szeretet kérdéskörét. Az átalakulás önmagunk és mások feltétel nélküli megszeretésében rejlik. Ez a mögöttes váz, melynek mentén azzá válhatsz, aki valójában vagy, a Fény Tudatává.

  105-chicchan-1Ma nemcsak egy új hullám, hanem egy új palota, egy erőteljes időszak is elkezdődik.

  Ma figyeljük meg, milyen iránymutatásokat kapunk önmagunkkal kapcsolatban. Milyen dolgok lelkesítenek minket igazán? Mik azok a tevékenységek, amelyeket szenvedéllyel, teljes lényünkkel és átéléssel tudunk végezni?

  A Vörös Kígyó ezekkel a kérdésekkel dolgozik. Felébreszti belső tüzünket, szenvedélyt és lelkesedést hoz életünkbe. Engedjük be magunkba energiáit, hogy frissen és teljes erőből tudjunk tevékenykedni a nekünk örömet és kiteljesedést hozó cselekedetekben.

  Ezek lehet, hogy nem egyszerűek, vagy a bejárandó út akadályokkal, kanyarokkal teli. De ha valóban szenvedéllyel tesszük meg a lépéseket, akkor eljuthatunk ahhoz a célhoz, amelyet kijelöltünk önmagunk számára.

  Ma töltődjünk fel a Kígyó által előhívott energiákkal, hogy tudatosan és aktívan tudjuk megélni a következő időszakot.

  Mantra:
  Egyesítek, hogy túléljek
  Vonzva az ösztönt
  Lepecsételem az életerő tárházát
  A cél mágneses tónusával
  Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
  Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

  Mudra:
  A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
  (A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Meditáció:
  Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

  Megerősítés:
  Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

  Helga Brunner * www.shamaya.atMa a Sárga Mag által lezárul az Ember hullámvarázs. Ezzel a nappal egyrészt lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük az Ember hullám során megélt tapasztalatokat, és hogy levonjuk a következtetéseket saját fejlődésünk és a bejárt út kapcsán.

  Másrészt belátást kapunk önmagunk mélységeibe, ahol azok a képességek szunnyadnak, amelyeket még nem fejlesztettünk ki önmagunkba, de bennünk rejlenek. A Mag rávilágít azon belső magjainkra, amelyek megértek a fejlődésre és a növekedésre. Ezzel a rálátással pedig meghatározhatjuk önmagunk számára az elkövetkezendő időszak fejlődési útját.

  Figyeljünk befelé, és lássuk meg ezeket a magokat, ismerjük meg őket, céljaikat. Ezután hozzuk meg döntésünket arra vonatkozóan, hogy melyiket szeretnénk táplálni a jövőben, és melyek azok, amelyeket egyelőre még nem tudunk vagy nem szeretnénk gondozni.

  Fontos ez a választás, mert holnap új, erőteljes és dinamikus időszak kezdődik, amely nagy mértékben támogathatja ennek a magnak és saját magunk fejlődését. Ne érezzük úgy, hogy elveszítünk valamit, ha nem választjuk ki azokat a lehetőségeket. Egyszerűen tudatosítsuk, hogy mire van most igényünk, és mi az, ami most lelkesedéssel és szenvedéllyel tud eltölteni. Így megnyitjuk magunkban a végtelen energiát, amellyel majd a piciny mag fejlődését segíthetjük.

  Mantra:
  Kitartok, hogy célozzak,
  Túlhaladva az öntudatot.
  Lepecsételem a kivirágzás bevitelét,
  A jelenlét kozmikus tónusával.
  Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  13. Tónus
  Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

  Mudra: 
  A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
  A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Meditáció: 
  Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

  Megerősítés: 
  Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

  Helga Brunner * www.shamaya.atAz Éjszaka mélységei ma megnyitják előttünk bensőnk kapuit. Elmerülve önmagunkban megláthatjuk az Ember hullámban tapasztalt leckék tanulságait.

  Csendesedjünk el, és figyeljünk befelé. Hallgassunk a bennünk születő hangokra, amelyek megnyitják elménkben a felismerések kapuját. Lépjünk be rajta, és lássuk meg, milyen utat jártunk be a napokban.

  Figyeljünk az intuíciónkra, amelyen keresztül a Szellem kapcsolódik hozzánk. Megláthatjuk, milyen magasabb célok felé érdemes lépnünk a jövőben, miért érdemes tevékenykednünk. Megvilágíthatjuk fejlődési utunk következő szakaszát. Engedjünk a mélység hívó szavának, és bátran nézzünk szembe az ott rejlő ajándékokkal.

  Mantra:
  Szentelek, hogy álmodjak,
  Egyetemessé téve az intuíciót.
  Lepecsételem a bőség bevitelét,
  Az együttműködés kristályos tónusával.
  Engem a vízió ereje vezet utamon.

  12. Tónus:
  Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

  Mudra:
  Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
  A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Meditáció: 
  Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

  Megerősítés: 
  Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

  Helga Brunner * www.shamaya.atMa elengedésre kerül az Ember hullám témája. A szél segít, hogy eltávolodjunk mindazoktól a feladatoktól, amelyekkel az elmúlt 10 napban dolgoztunk.

  Hagyjuk, hogy  a szél ereje megtisztítsa életünket, kisöpörje a port, és elfújjon mindent, ami mozdítható.

  Miután az elengedés megtörtént, nem marad más előttünk, mint azok az értékek, lehetőségek és utak, amelyeket az Ember hullám során a Szellem elénk tárt. Csak figyeljünk, és ismerkedjünk meg a különböző ösvényekkel. Még ne döntsünk egyik mellett sem, mert az idő és az energiák mindössze a felismerést és meglátást támogatják.

  A választás ideje később érkezik el, ma egyszerűen nézzünk, burkolózzunk belső csendünkbe, és hagyjuk, hogy a Szellemmel teljesen természetesen módon összekapcsolódjunk. Hallgassuk, mit súg nekünk, és lássuk meg, milyen színeket, képeket hívnak elő bennünk ezek a megtapasztalások.

  Mantra:
  Feloldok, hogy kommunikáljak,
  Elengedve a lélegzést.
  Lepecsételem a szellem bevitelét,
  Az elengedés spektrális tónusával.
  Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  11. Tónus:
  Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

  Mudra:
  Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
  A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Meditáció:
  "‘Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

  Megerősítés: 
  "Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

  Helga Brunner * www.shamaya.atMa a Sárkány energiáival kiteljesedik az Ember hullám témája. Figyeljünk önmagunkra, és kérdezzük meg, mire is vágyunk valójában.

  A Sárkány felhívja a figyelmet mások szolgálata és önmagunk igényeinek egyensúlyára. Természetes, hogy mindannyian szeretnénk támogatni másokat, de ez csak akkor lehetséges, ha mi magunk is elégedettek vagyunk. Ezért fontos, hogy ismerjük, mire vágyunk, mire van szükségünk.

  Emellett a Sárkány a bizalom kérdését is előtérbe emeli. Vajon képesek vagyunk bízni önmagunkban, a világban és a Mindenség gondosságában? Vagy arra törekszünk, hogy megteremtsünk magunknak egy látszatbiztonságot egy párkapcsolat, egy jó munkahely vagy másfajta fizikai téren? Vizsgáljuk meg ma ezeket a kérdéseket is.

  Üresítsük ki elménket és bensőnket, és hagyjuk, hogy az Ember kicsúcsosodó energiái megmutathassák nekünk a valódi biztonság és megelégedettség érzéseit.

  Mantra:
  Tökéletesítek, hogy tápláljak,
  Előállítva a létet.
  Lepecsételem a születés bevitelét,
  A megnyilvánulás planetáris tónusával.
  Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.

  10. Tónus:
  Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

  Mudra: 
  A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
  A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Megerősítés: 
  Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.

  Meditáció: 
  Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

  Helga Brunner * www.shamaya.atA Nap ma belső napunk fényességét hozza elő. Segít, hogy megmutassuk a világban mindazokat az értékeket, amelyek bennünk rejlenek.

  Figyeljünk, és amikor a helyzet úgy hozza, mutassuk meg képességeinket, fényünket, hogy a világot többé tegyük ezáltal. A Nap és az Ember támogatnak abban, hogy megéljük a Magasabb szintű akarat által kijelölt utunkat.

  Törekedjünk megmutatni tisztán és őszintén önmagunkat, és így a lehetőség is előtűnik majd, amelyben kibontakozhatunk. Engedjük el a félelmeinket, a maximalizmust, hogy mindent tökéletesen tudjunk megélni. A helyzet adta keretek nem biztos, hogy mindent lehetővé tesznek, de ha a célunk adott, akkor biztos, hogy a legtöbbet hozzuk ki majd magunkból, amelyre abban a pillanatban képesek vagyunk.

  Mantra:
  Pulzálok a megvilágosítás érdekében
  Megvalósítva az életet.
  Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
  A szándék szoláris tónusával
  Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  9. Tónus:
  Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

  Mudra: 
  Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
  A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

  Megerősítés: 
  „A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

  Meditáció: 
  „Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-05-30)
  Megtekintések száma: 255 | Tag-ek(kulcsszavak): Galaktikus Aktiváló Portálnap | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: