Szombat
2019-03-23
4:24 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 23.

  Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 23.

  Egy kedves olvasónk tett fel kérdéseket, ami nagyon gondolkodóba ejtett minket. Nagyon sok minden történt az elmúlt hónapban a háttérben, mind a földi energetikai, mind szellemi szinten. Az emberek legtöbben csak minimálisan, érzelmi szinten érzékelték a változásokat. A teljes háttérváltozásokat nagyon kevesen érzik valamennyire energetikai szinten, és még kevesebben értik azt. Ők sem osztják meg, amiért mi sem oszthatunk meg mindent. Ha mindent leírnánk, ami történt, vagy azt hinnék, őrültek vagyunk, vagy aki felfogná egy csekély részét is, zavart okozna csak. Amint már többször írtuk, a jövő állandó változásban van, mindig csak a legvalószínűbb lehetséges jövőt lehet érzékelni, látni, esetleg valamely alternatívákat, változó eséllyel.

  Megpróbáljuk a jelen helyzetet leírni, már amit tehetünk beavatkozás nélkül, a jelenleg látható (bár ki tudja meddig érvényes) lehetőségeket.
  A háttérről talán csak annyit, hogy az emberiség sorsát befolyásoló szellemi irányítók személyei megváltoztak. Okai részben az egyik szellemi irányító személyiségében, másrészt az emberek legnagyobb többségének állhatatos akaratában van, hogy nem választják a fény és a szeretet útját. A látszatfejlődők legnagyobb része továbbra sem akar ténylegesen fejlődni. Amint már leírtuk előző üzenetekben, az ötödik dimenziós terv már rég a múlté. A negyedik dimenzió is csak nagyon keveseknek adatik meg, csak a ténylegesen szeretet és fény útján járó embereknek. Egyenlőre úgy tűnik a harmadik dimenziós Föld marad, nem emelkedik fel még a negyedik dimenzióba sem. Az emberek nagyon erős kollektív tudata megakadályozott minden erre irányuló tervet. Nagyon erős a „nem akarunk fejlődni, még ha nem is annyira jó ez nekünk ahogy van” című hozzáállás a nagy többség részéről. Ennek ellensúlyozására még a mások által sokat emlegetett 144.000 Kriszustudattal rendelkező ember is kevés lenne. Főleg nem 144 000, ténylegesen fejlődni nem akaró ember…J, akikre többnyire alapoztak nagyon sok kollektív meditációt…
  De létre lett hozva negyedik dimenziós Föld is, hogy aki eljut addig az állapotig, tudjon oda inkarnálódni. Ötödik dimenziós Föld pedig már eddig is létezett, és lakott is, mivel a Föld több milliárd éves létezése óta emelkedett fel oda már sok ember. Természetesen azóta onnan is lépett már feljebb emberlélek. Szóval, aki nem tud feljebb lépni 4. vagy 5.-be, annak marad a 3. dimenziós Föld, nem kell más bolygóra inkarnálódnia senkinek, egyenlőre ez a verzió van. Az ötödik dimenzióra eddig megértek legnagyobb része (bár nagyon kevesen voltak ők is, pár százan elszigetelt törzsek tagjai), még december 21.-e előtt átkeltek az ötödik dimenzióba, dimenziókapun keresztül. A 4. dimenziós Földön jelenleg még nincs ember. A dimenziók közötti átlépésnek több variációja is létezik, halál után, vagy testtel együtt, vagy kapun keresztül, 3 napos sötétséggel, vagy anélkül stb. Az, hogy itt hogyan fog működni, még nem teljesen kiforrott, valószínűleg több formában is lehetséges lesz. Aki átlép, úgyis megtudja, kár ezen filozofálni.
  Amit eddig is többször írtuk, egyénileg figyeljen mindeni a fejlődésére, azt, hogy mik lehetnek ennek szempontjai, és miként mérheti le bárki, hol tart, az üzenetekben le van írva több helyen is.
  A csoportos, nagyon sok embert bevonó meditációkról is írtuk milyen hatásai vannak, a károkozás hatásai érződnek az emberek által is érezhető energiákban. Például fokozódó káosz emberek tudatában, érzelmeiben, fokozódó agresszivitás, a háttér energetika visszahatásai. (Ezek lehettek volna az emelkedő, bolygószintű rezgésszám és energiakörnyezet hatásai is, és volt is egy darabig, de az már sajnos a múlt.) Olyan energiákkal dolgoznak, olyan kapukat nyitogatnak, amiket nem tudnak sem felfogni, sem kezelni, a legjobb szándék mellett sem.
  Az eseményektől, és háttértől függetlenül az egyéni átlépés útja felsőbb dimenziókba mindenkinek egy lehetőség. Nem az átlépés idejét és módját kell meghatározni a fejlődni szándékozónak, hanem, hogy a fény és a szeretet útján akar járni, és tesz is érte folyamatosan nap mint nap, óráról órára, percről percre, pillanatról pillanatra. Azt, hogy valaki 4.- be vagy 5.-be kerül, nem elhatározás és akarat kérdése, hanem a rezgésszámé és tudatosságé. Aki nem értett rá hiába emelné fel valaki a 4.-be vagy 5.-be, visszaesik, mert nem bírja. Láttunk ilyet már más fajoknál nem is egyszer. Stabil fejlődési szint és alap kell az ottmaradáshoz.
  A földönkívüli megszállást nem kis nehézségek árán megúszta az emberiség (nem az embereken múlott). Fizikai kapcsolatfelvételre sincs várhatóan lehetőség belátható időn belül.
  Mindezeket az információkat összefoglalva, a jelenleg kialakult helyzetben, nincs kilátásban tömeges emelkedés, dimenzióváltás a Földön, hanem az egyéni fejlődésen van a hangsúly, ami mindig, mindenhol, minden körülmények között joga, és lehetősége minden értelemmel és tudattal rendelkező léleknek, lénynek, szellemnek.
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-12-30)
  Megtekintések száma: 211 | Tag-ek(kulcsszavak): Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 23 | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: