Szombat
2019-03-23
5:04 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Fénykereszt és Lejegyző

  2012. augusztus 20., hétfő  Az eddigi energiaszerkezeteknek hála Magyarországból elindult egy hullám, mely lassan kiterjedhet az egész Földre. A térképen egyelőre azt láthatjuk, hogy augusztus 16-ára meddig terjed ki a Fény és a Szeretet rezgése, a Föld szívcsakrájának energiája. A végcél az lesz, hogy ez a csodálatos energia teljesen átjárja a Földet és az élőlényeket egyaránt, ezzel segítve a fejlődést, a tudatosodást, melynek következménye, hogy egy új aranykorra felkészülhessünk, azt képesek legyünk befogadni.  

  2012. július 18., szerda


  Végül eljutottunk egyenlőre a legfrissebb állomáshoz, 2012.07.13-án lett létrehozva ez a háromszög. Ez stabilizálja az energiákat, amelyek eddig létrejöttek. Érdemes összevetni a Föld többi pontján létrehozott energiákkal, mert csak így tudott létrejönni ez a háromszög. Hangsúlyozom, hogy ezek a szerkezetek teljes védelem alatt állnak, senki nem tud belenyúlni. Folyamatosan az ellenőrzésünk alatt tartjuk mindet, ha úgy érzékeljük, hogy szükséges, frissítjük, feltöltjük és erősítjük ezeket az energiákat. A Szíriusziak is azon lepődtek meg a legjobban, hogy ki lettek ebből teljesen hagyva. Erre azért volt szükség, mert műszereikkel folyamatosan szkennelték a létrehozott energiamezőket, és azok ettől a beavatkozástól instabillá váltak. Ezért úgy döntöttünk, hogy közvetlenül a Teremtő védelmébe helyezzük ezeket az energiaszerkezeteket. Azóta nem tud sem belenézni, sem belenyúlni senki ezekbe az energiákba. Szépen erősödnek, épülnek, ami azt is jelenti, hogy egyre jobban elfogadják az emberek. Ennek nagyon örülünk.

  2012. július 17., kedd


  A következő energiaszerkezetet 2012.07.08-án lehetett létrehozni. Először, ha már ennyire el vagyunk maradva a közléssel, úgy gondoltuk, hogy a Kárpát-medencét érintő változtatásokat közöljük, aztán a Föld többi táján levőket is, időrendi sorrendben. Nem szabad elfelejtenünk, hogy globális összefüggéseket is tekintetbe kellett vennünk, mire egy-egy új energiaszerkezetet létrehozhattunk. Itt kristályokat aktiváltunk, mint látszik, a négy sarokban kettőskristályokat, amik középen, Arad térségében metszik egymást, ha vonallal összekötjük őket. Ennek jelentősége, hogy Aradhoz közel is aktiválódott egy belső kristály, Kárpáthazát egy piramisszerű energiaszerkezet védi, és segíti a spirituális fejlődést. Ezen kívül létrejött egy Dobogókő-Arad tengely. Aki ráhangolódik erre a nagy energia-piramisra, gyorsabban tud fejlődni, de mindenkit mértékletességre intünk, minden a maga idejében kell, hogy feltáruljon. Minden belső tapasztalatot meg kell élni, és le is teszteli magának mindenki, ezért nem szabad kapkodni. Ha túl sok a belső megélés, sokat kell megtapasztalnunk is, ebbe bele is lehet roppanni.


  A következő térképen egy védelmi kört látunk. Ez 2012.07.05-én készült. Ez egy védelmi sáv, széles, de a központjai a megjelölt városok. Mint megannyi kristály erősítik ezt a kört. Nem mindegyik városnak, vagy falunak találtunk magyar nevet. Ennek az energiakörnek az a feladata, hogy a második szívkört megvédje, erősítse. Emellett a Kárpát-medencébe bejövő káros hatásokat is szűri. Ez idő tájékán találtuk ki, hogy  ha nem lehet blokkolni a negatív híreket, legalább ne hasson olyan nagy mértékben az emberekre, mint azt szeretnék. Ez nem beavatkozás. Csupán lehetőséget adunk a fejlődni akarók számára, hogy ne kösse le energiáikat a sokk, és a szörnyülködés, hanem erőt kapjanak ahhoz, hogy el tudják dönteni, akarnak-e a rossz hírek hatása alá kerülni, vagy sem. A reklámok agymosó hatását is csökkentettük, pont a szabad akarat gyakorlásának érdekében. Olyan jó érzéssel hallottam, hogy egy tragédia hatására összefogtak emberek, és bekapcsolódtak a nyomozásba, hogy kiderüljön, ki követte el a szörnyűséget. Eddig nem sokszor hallottam ehhez foghatót, nagyon örül a lelkem, és ez visszajelzés számomra is, hogy van látszatja annak, amit csinálunk.


  Sajnos a szíriusziakkal nem tudunk teljesen együttműködni, ezért kapcsolatba léptünk a Teremtővel, és az Ő tanácsait, útmutatásait követve alakítjuk ki az energiaburkokat, erőtereket, védelmeket. Ez azért is jó, mert arra is választ kapunk, hogy a látottakat milyen sorrendben alakíthatjuk ki, nehogy beavatkozzunk az emberi fejlődésbe. És vannak olyan energiakupolák is, amit pont azért alakíthatunk ki, hogy ellenben az esélyt mindenki megkaphassa. A Lejegyző az, aki átveszi az információt, és a Fénykereszt az, aki a védelmeket, az átalakításokat végrehajtja. Amennyiben a térképeken látottakra látók rámeditálnak, érzékelhetik azokat. Vannak, amelyek már jól működnek, de vannak olyanok is, amelyek még nem elég stabilak. Stabilitásuk függ attól, hogy az adott helyen mennyire képesek elfogadni az emberek az új energiákat, mennyi idő alatt szoknak hozzá. Igyekszünk leírást is adni, hogy kicsit jobban összeálljon a kép. Fontos tudni, hogy ezek nem csupán szeretetgömbök, hanem pontosan meghatározottan működő energiák.
  Lássuk első igazi akciónkat. Először a Pilisben indítottuk be a Fénypiramist. Vannak, akik már tudják, hogy van néhány lejáró Dobogókő környékén egy alsóbb világba, vagyis a Belső Földre. Itt található egy hatalmas piramis, melynek a csúcsa a felszín felé néz. Inkább úgy mondanám, hogy ez még a felső világhoz tartozik, ez igazából egy hatalmas beavatási központ. Innen indult el egy nagy intergalaktikus energiakör, mely egyesíti testvérbolygóinkat. A Földön, ebben a piramisban, egy időzáras teremben volt elrejtve 7 tekercs. Ezek nem valamiféle írások, bár információt tartalmaznak, ami fénnyel írt betűkhöz hasonlítanak, de a lényegük nem az, hogy elolvassuk, vagy megfejtsük őket, hanem, hogy behelyezésre kerüljenek 7 bolygó központi piramisába, ezzel összekötve ezt a 7 bolygót és egy energiakört alkotva a testvériséget felelevenítsék. Ettől kezdve a 7 bolygó egymásért is felelősséget vállal, egymás embereinek fejlődésében segít. És végül energetizálja ezeket a piramisokat, melynek hatására jobban elindul a fejlődés, magasabb szintre juthat a szeretet ezeken a bolygókon, melyek a következők: Föld, Mars, Szíriusz B, a Plejádok egyik bolygója, az Orion övének középső csillaga körül keringő egyik bolygó, a Kentaur szívében található bolygó és a Bika csillagkép szarvainak találkozásában lévő csillagnak egy bolygója.
  Először aktiválódott az a kamra, ahol 4 tekercs volt. Ezeket az aktiválódásokat úgy értelmezzük, hogy bizonyos csillagállás kell hozzá. A legérdekesebb, hogy az emberek fejlettségi szintje nem tényező. Amikor ez a kamra megnyílt, kivették belőle a négy tekercset, mellyel aktiválták ezt a földalatti nagy piramist. Mikor ez megtörtént és eljött a következő együttállás, megnyílt a kamra a 7 tekerccsel. A piramis közepébe helyezték a miénket, és mindenki elvitte a saját bolygójának, saját piramisának a közepébe a sajátját. Ez egy különleges küldöttség volt, melyet beavatott emberek vezettek a megnyílt kamrához. Ezek a tekercsek már aktiválták a többi piramist, és létre is jött a testvéri energiakör, ezzel megemlékeztünk szövetségünkre. Most minden figyelem a Föld felé irányul, bár fejlődni a többi bolygón is lehet, van hova, csak most épp mi kapjuk a kitüntetett figyelmet. Ha itt már lezajlott az átalakulás, akkor a többi bolygó is sorra kerül.
  Ilyen előzmények után történt az 2012.07.03-án, hogy létre tudtuk hozni a felső energiapiramist a belső nagy piramis teteje fölött, ahogyan a térkép is mutatja. Felülnézetből látszik, hogy teljesen összhangban és fedésben van a kettő. Oldalnézet nincs a térképek között, de tudjuk, hogy nem lóg ki semmilyen piramis a földből. Ez, amit mi hoztunk létre, energia, amely felerősíti a dobogást, az energia kiáradását. Az energia 3 hullámban árad ki, ez látható a következő térképen. A kis dátumok azt mutatják, hogy mely napokon érték el az adott határt. Szépen látszik, hogy ez a szívdobogás a Kárpát-medencét teljesen lefedi. Hatása még tovább is tart, mint a legkülső vonal, de egyre halványodik, több hullám nincs. Ennek szerepe, hogy az emberek szíve megnyíljon, könnyebben befogadja a szeretet és a nemzeti egységérzést. Jobban érezzük, hogy testvérek vagyunk, felelősséggel tartozunk egymásért. Ez persze távolról sem azt jelenti, hogy akkor most egymást a fejlődéssel kell nyaggatni. Pont azt jelenti, hogy fogadjuk el egymást olyannak amilyen, ezzel segítünk inkább, mint a folyamatos számonkéréssel, bűntudatkeltéssel. Mindig jusson eszünkbe, hogy mindannyian fejlődő lelkek vagyunk, mind más-más szinteken vagyunk. Senkinek sem kell, hogy bűntudata legyen azért, mert miért nem fejlettebb. Majd alakul, aki akar, fejlődik.
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-09-11)
  Megtekintések száma: 392 | Tag-ek(kulcsszavak): Fénykereszt és Lejegyző | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: