Szombat
2019-03-23
4:47 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Esemény 2

  Esemény 2


  A cégek, úgymint a Monsanto, csődbe fog menni. A Microsoft a jó és rossz között áll jelenleg. A jó része átszervezésre kerül. Néhány (600-800) bankár "nyugdíjazva" lesz. Nekik nem lesz más választásuk, mint visszavonulni, különben le lesznek tartóztatva. Ez történik most már egy éve. Sok oldal írt cikket a leköszönő bankárokról világszerte, ezek többsége magasabb beosztásokból. Sok évvel ezelőtt el volt már tervezve a NESARA (egy részletes pénzügyi rendszer újraindítása). Az oka,hogy miért nem lett eddig bevezetve, visszavezethető 9/11-hez. Mivel 9/11 azért "jött létre",hogy megakadályozza ezt az új és jobb pénzügyi rendszer bevezetését.
  Nem számít melyik bankban van a pénzed az Esemény idején. Mindenki teljes hozzáférést fog kapni a pénzéhez,amint a bankok újranyitnak. Valószínűleg hosszabb ideig eltarthat ez néhány banknál. Az az érzésem,hogy azok a bankok, amelyek már inkább igazított bölcs tudatosságúak az új pénzügyi rendszerhez, azok gyorsabban ki fognak nyitni. Az árfolyamok egyensúlyban lesznek ingadozások nélkül. Egyes bankok gyorsan újranyitnak és a dolgok átláthatóak lesznek. A bankok kapcsolatai a Federal Reserve-el megszakadnak. Mindenki megfogja érteni,hogy pontosan mi történik, hiszen tájékoztatva lesz mindenki a részletekről. Az első napokban a pénz a bankszámlán be lesz fagyasztva. Ha a Cabalhoz tartozik valaki, attól el lesz véve. Így összhangban a fentiek alapján nyilvánvaló,hogy az adott bank egyike meg lesz szüntetve, ezért nem kell aggódnod,mert a pénzed továbbra is biztosítva lesz egy másik bankban, amíg a számla érvényes.
  Az első pénzek humanitárius célokra lesznek felszabadítva. A Feladat Csoport fogja átnézni ezt. Az Ellenállási Mozgalom fog irányítani, és figyelni arra,hogy ne tudják kiolvasni a gondolataidat! A Plejádiak nyomonkövetik az összes tettünket és tudják ki,mit csinál. 


  Az új pénzügyi rendszer kiegyensúlyozott spirituális finanszírozási rendszer lesz. A fele pénzed most a Cabalhoz megy, így vagy úgy. A Rothschild rendszere egy számítógépes program. 2012 júniusában az Ellenállási Mozgalom betört a Cabal bankrendszerébe, mint ahogy azt már korábban említettem. A Cabalnak  Windows rendszere van, amely egy "hátsó ajtón" keresztül ellenőrzi az összes tranzakciót. A Cabal pontosan tudja hova folyik a pénz. Az Eseménykor aktiválódik egy vírus, amely leállítja a fő számítógépeket. Mint ahogy említettem, nem lesz pénzátutalásra lehetőség. Tömeges letartóztatások fognak zajlani. A bankok bezárnak. A hitelkártya sem fog működni, így szükséged lesz készpénzre. Minden aranyat, amit eddig elloptak, visszakerül majd az emberiséghez. 

  Arany:  

  A Yamashita arany volt az Illuminátusok kezében, amit az LRM már 2012 januárjában és februárjában lefoglalt. Mostmár biztonságban van az Ellenállási Mozgalom földalatti kamráiban, amit majd visszajuttatnak az emberiségnek az Esemény után, ami az alap-tartalékul fog szolgálni, az új valutához ami mindenkinek a bőséget fogja jelenteni. 
  Minden számlát, ami a Cabalhoz tartozik be lesz fagyasztva. Az összes pénzt elveszik a Cabaltól, amit ők hazugságokkal elvettek az emberektől. 
  A jelenlegi valutát megtartjuk kezdetben. De újra lesz értékelve. A dinár viszont nem fog működni. 

  Jog: 
  Az összes üzleti megállapodás, ami legális, az megmarad az Esemény után. Átlagos törvények lesznek, melyek egyszerűek, és könnyen érthetőek.
  Amint vége lesz a letartóztatásoknak és beindul minden újra, a  Federal Reserve, az IRS és a BIS csődbe megy, és meg kell szüntetni. 
  És onnantól csak átlátható kezelés lesz. 
  Nem lesz: 
  1, Tört hitelezés
  2, Nem lesznek érdekek
  3, Nem lesz tőzsde - bezárnak, és soha többé nem fognak kinyitni!

  Hajléktalanok:
  Az Esemény után nem lesznek hajléktalanok. Mindenkinek lesz lakása, aki rászoruló.
  Számos Felemelkedett Mester és Arkangyal részt vesz ezekben a változásokban, és mindvégig támogatja az emberiséget. Szeretném itt megemlíteni egyiküket. Ashtar parancsnok nevét. Az ő utolsó reinkarnációja a Földön 25 000 évvel ezelőtt volt lent. Az ő fő projektje az emberiség Felemelkedése. A másik projektje Ashtarnak az Első Kapcsolatfelvétel (a mi Galaktikus Családjainkkal), amelyről majd a következő hetekben fogok írni. Harmadik fontos projektje pedig a telepatikus kommunikáció képzése. Az Eseménykor áttudja venni a médiát. Minden tv programot, ahol majd üzenetet fog sugározni.  Az Esemény első pár órájában a Galaktikus erők átveszik a műholdas és kommunikációs állomásokat, és így értesítést fogsz kapni a világ minden tájáról, hogy mi történik. Az Ellenállás Mozgalom aktivál egy vírust, és belép egy kóddal a számítógépes programba, ami a Rothschild pénzügyi rendszere. Ezt már letesztelték és el is távolítottak róla pár billió dollárt. 
  Tehát így fog ez működni. Ez a vírus leállítja a fő számla kereteket. A hitelkártya nem fog működni. A bankok bezárnak. Nem lesz mód átutalni sem a pénzeket ebben az időben. Ezért kell készpénz helyett arany vagy ezüst (pénzérme).
  Egyes üzletek nyitva maradnak. Néhány üzlet elfog fogadni készpénzt, aranyat, ezüstöt. Amikor a bankok zárva lesznek, az emberek hajlamosak lesznek a pánikra. Nincs szükség a pánikra. Az embereknek nem kell eldobniuk a pénzt, amit nem tudnak használni az első héten, mert az még hasznos lesz később. Néhány zavaros nap lesz, amíg a letartóztatások be nem fejeződnek.

  Mivel a szupermarketeket is szó szerint kiürítik 45 perc alatt, ekkor lenne bölcs dolog "betankolni" maximum 3-7 napra. Tele tank gáz is valószínűleg elegendő lesz, hacsak nincs szükséged többre valamiért. 
  Győződj meg róla, hogy van-e elég élelmiszer és víz ezekre a napokra. 

  Néhány napon belül új pénzügyi rendszer lesz bevezetve. Végül az arany, amit a Cabal elvett, visszakerül az emberiséghez. A Cabalnak nincs igazi aranya, ők Tungsten aranyat gyártanak (csak a külső rétege valódi arany). És az emberek hisznek az illúziójukban és ez az amiért ez működik. A költsége 2 cent, amiből 100 dollárt csinálnak a számlán! Mikor az új pénzügyi rendszer a helyén lesz, ez lesz az arany fedezetű valuta. Az új új pénzügyi rendszer arany-támogatott lesz. 
  Ezután az Esemény újraértékelve lesz. Ez lesz az átmenet ideje mindannyiunk számára. Mindenkinek lesz egy alapja, amire majd szüksége lesz
  Azt már tudjuk,hogy az Esemény már közel van, mivel Cobra tájékoztatott minket néhány nappal ezelőtt... hogy a Mátrix összeomlott. Tehát minden Fénymunkás felgyorsíthatja most a dolgokat a saját napi meditációjával, ahol "láthatja" a Fény erőit az éteri és asztrális síkon, ahogy átveszi a helyet a sötét entitások helyét a Fény. 
  Mi rendszeresen tájékoztatva vagyunk Cobra által a folyamatban lévő munkáról és a jelenlegi állapotról, hogy megszabaduljon az asztrális éteri sík az archónoktól Föld körül, akik még mindig ott vannak. 
  Vortex/Örvény meditációk világszerte vannak, ahol velünk vannak a Galaktikus Családjaink/Testvéreink hajói is felettünk, ugyanúgy, mint az 5.dimenziós fény energia az Agarthai Társadalom és a Fény Ellenállási Mozgalom felszín alatt teremtett energiahálózat is. Ezt tovább erősítik és kiegyensúlyozzák kristályok a speciális ley vonalakon. 
  Minden egyes örvény meditáció egy lépéssel közelebb visz minket az Eseményhez. Ezért is volt rendkívül fontos a Portálnyitás. 
  Az Esemény első pár órájában a Galaktikus erők átveszik a műholdas és kommunikációs állomásokat, és így értesítést fogsz kapni a világ minden tájáról, hogy mi történik. Az LRM beszivárgott (a 300 Szövetségesen belül) az Illuminátus hálózatba, főleg vezető pozíciókban katonai és hírszerző ügynökségekhez. Ezek az emberek észrevehetetlenek, így az Illuminátusnak fogalmuk sincs,hogy hol vannak.
  Az Ellenállási Mozgalom folyamatos fizikai (nem telepatikus) kapcsolatot tart fent a plejádiakkal és egyéb  pozitív földönkívüli fajjal a Szövetségen belül, akik mindennap tájékoztatják őket, hogy a Cabal tagjai éppen hol vannak, mit csinálnak, és azt is,hogy éppen mit gondolnak. Az Illuminátusok mostmár nem tudnak hova elbújni. A Közzététel/Leleplezés magában foglalja az összes titkos dokumentumot. Ezeknek 95%-a lesz gyorsan feloldható. Ez egy nagy sokk lesz, de a kezdeti reakciók után nagyon nagy öröm lesz.
  A negatív embercsoportok bevonásával - jezsuiták, a Rothschild, Rockefeller és Illuminati - legalább 1000- 2000 ember kerül eltávolításra az Esemény után. A sötét erők el lesznek távolítva a hatalomból. Az Esemény után a Cabal tagjait börtönbe szállítják, ahol semmilyen kapcsolatot nem tarthatnak a külvilággal, és egymástól is el lesznek különítve. Az elítélés folyamata mikor elkezdődik, magába fogja foglalni az egész emberiséget. Ez egy tömeges katarzis és drámai gyógyulás folyamata lesz az emberiségnek, hogy ezek a bűnözők végül felelősségre lesznek vonva a tetteikért. A Cabal legtöbb tagja szociopata = nem alkalmas pozitív érzésekre, és válaszokra, ami emberré tesz bennünket.
  Az emberisége egésze dönti el,hogy mi fog történni ezekkel az egyénekkel, hogy az új egyensúly létrejöjjön. Amnesztiát kapnak néhányan közülük. A legtöbbjüket a Központi Nap fogja "újrahasznosítani". 


  A Cabal tömeges letartóztatása nem csupán fizikai hadművelet. Sok fénymunkás (érthetően, akik már évek óta dolgoznak éjjel-nappal ) már frusztráltnak érzi magát emiatt a "késedelem" miatt (mint ahogy ezt ki lehet fejezni) újra és újra. De még soha nem volt megadva az Esemény időpontja, és néhány hónappal ezelőtt 2012.dec.21 előtt tájékoztatott Cobra,hogy 21/12 nem az Esemény ideje lesz. 
  A "késés", amiért az Esemény még nem jött létre, az a lelki/spirituális támogatás fentről, és lentről (Belső Föld társadalma) és nem utolsósorban itt a felszínen, amire szükség volt, és szükség van, hogy a tömeges letartóztatások megtörténtekor az emberek tömegei ne essenek pánikba.
  Egy ponton, a Galaktikus Központi Nap energiája át fogja égetni a Mátrix összes akadályát az asztrális és az éterikus síkon, és minden negatív entitás eltávolításra kerül. Ezek helyett angyalok és szellemi vezetők veszik át a helyet.
  A háló lekerül, véget ér, és a Fény belép.
  Az utolsó lépés egyszerűen leveszi a hálót. Amint ez kész, az események gyorsan fogják követni. A Forrás kinyújtja energiáit,hogy elpusztítsa a hálót, és az események majdnem azonnal elindulnak. A programok nem lesz búvóhelyük, sem portálok, semmi felszerelés, semmi. Ők ki lesznek vezetve, és a fényesség időjárás mintája elkezdődik.


  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-06-09)
  Megtekintések száma: 187 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): Esemény 2 | Helyezés: 5.0/2
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: