Szombat
2019-03-23
4:26 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Esemény
  "Az Esemény" nem 3D Föld forradalom Az isteni beavatkozás egy éjszaka alatt végbemenő változása igazán Gaia Aranykorával kezdődik.
  Ez nem egy 3D-s Föld típusú forradalom lesz, ahol ártatlan emberi életeket kell kockára tenni. Emiatt, és csak ezen okból lesz egy békés átmenet a régi 3D-s valóságból az Új Világba egy éjszaka alatt, hogy a precíziós típusú igényeket csak az Isten saját maga dönthesse el. 
  Most jött el az ideje mindenkinek ezen a bolygón, hogy megértse, ez a jövőbeli Aranykor NEM néhány őrült ember kezében van, akik lehet,hogy rossz döntésekkel vérontáshoz vezetnek.
  Mint ahogy Mihály (Michael) arkangyal mondta az "Egy óra egy angyallal" című műsorban 2013.jan.22-én. 
  "Ez a kezdete egy új fejezetnek, de ez nem egy forradalmi nap. És ez az, amiről ti beszéltek. Ti egy régi paradigmájú forradalomról beszéltek, egy potenciálisan véres megmozdulásról, fegyveres öldöklésről. Ez nem az Ötödik Dimenzió módja, és bizonyosan nem is a Hetedik Dimenzióé."
  Azzal folytatta: " A legfontosabb építőkockája az Új Föld létrehozásának, az elengedés, elengedése annak, amit tesztek és tettetek a hamis illúzióban, amit Éonokon át teremtett az emberiség.Tehát a döntő tendencia… és azt kell mondjam, a háború elengedése – ez lehet belső háború, lehet a közösség háborúja és nemzetek háborúja. Amit tennetek kell, az a hitrendszerek elengedése, melyek soha nem szolgáltak benneteket."
  "Hosszú idővel ezelőtt átadtam nektek a kardomat és a pajzsomat, és ti ezeket sokféle módon használtátok. De az is hasznos, hogy egyszerűen arra használjátok, hogy megszakítsátok, elvágjátok a kötelékeket, régi hitekhez, régi fájdalmakhoz, régi sérelmekhez, régi sérülésekhez. És én örülök, hogy együtt lehetünk ezúttal, és minden este, hogy segítséget nyújtsak nektek ebben a próbálkozásban."

  Összegezve ezen a ponton, aki olvassa ezt, tökéletesen megérti, hogy ez az Esemény NEM egy véres forradalom lesz. Ezen a napon a Forrás dönt. Ez egy 24 órás nap lesz, ahol a világ tájékoztatást fog kapni, hogy a Földön béke van, és visszatért a földi paradicsom, és minden szükséges segítséget megkapunk az összes csodálatos embertől a világ minden táján. Ezért dolgoznak/fognak dolgozni egy nap alatt kivételes tehetségükkel, hogy valóban létrehozzuk az Új Földet (Nova Föld) együtt.
  Tehát most mindannyian előkészítjük, amit mindenkinek tudnia kell, a napra, amikor a tehetségüket valami másra fogják használni, valami másért, mint a megélhetésért stb.
  Ez nem egy politikus kezében van, vagy döntésekében (bárhol) - úgyhogy nem pazaroljuk az energiát mindenféle ilyen spekulációra. Összpontosítsunk az USA-ra, mintha az lenne az egyetlen fontos hely a bolygón.


  Az elmúlt 25 000 évben egy energikus fekete lyuk belsejében voltunk, a sötét erők téridő anomália tevékenysége miatt. 2012 volt megjelölve évnek, mikor mi kilépünk ebből az fekete lyukból. Amint kilépünk ebből a fekete lyukból, az az úgynevezett Esemény Horizont. Ez történik most. Elfelejtettük, mi a Fény. Így sokkal izgalmasabb és látványosabb lesz, mivel mi MOST az Esemény Horizontban vagyunk.


  Mit jelent az Esemény Villanás pontosan? Azt,hogy az Isteni Villanás energiája maga a Forrás, amely áthalad a Központi Napból, majd megkapja a Galaktikus Szövetség (főleg plejádiak), akik tovább adják ezt az intelligenciát a Fénymunkásoknak és azon belük a Fény Ellenállási Mozgalomnak. Az információ fogadói az LRM, mintegy 300 Szövetséges, akik felfogják venni a kapcsolatot a sötét erőkkel, ha látják,hogy hajlandóak együttműködni. Ha nem hajlandóak az együttműködésre, akkor ezt nem fogja tartalmazni. 
  Mindez nagyon gyorsan fog történni. Az Esemény Villanás 15 perc alatt fog végbemenni!Nem lesz bejelentés. Nem lesz benne a médiában. Ez csak úgy meg fog történni. Ez egy teljes meglepetés lesz mindenkinek, és nem utolsósorban a Cabalnak. Ez bármikor megtörténhet. Mikor erős energiákat érzünk.


  Mindig is volt egy Terv. A Fény Ellenállási Mozgalom folyamatosan dolgozik az Esemény megnyilvánulásáért. Ők ismerték a módját, hogy hogyan törjék fel a Mátrixot (Egy számítógépes program, amely fogva tart minket ebben a mesterséges valóságban.). Mostmár tudjuk, ahogy írom ezt a cikket, hogy a Mátrix végre összeomlott, és már csak idő kérdése,hogy eljöjjön az tökéletes pillanat amikor az Esemény elindul. A megnövekedett Fény a felszínre hoz most mindent, mindenféle szinten, amelyeket át kell alakítani. Mivel a Mátrix összeomlott, ez a Fény napról napra növekszik, és a változás a küszöbön áll. Fokozatosan napról napra esik szét a Mátrix. Az asztrális és éteri sík még nem tökéletes. Használnunk kell még védelemként Fehér Fényt, amikor negatív dolgok kezdenek bombázni minket /amiket még nem tudunk szabályozni/. 

  Néhány példa,hogy a Fény az igazságot hozza: MP Louis Laurent csodálatos bátorsága, és 13 perces beszéde a belga parlamentben a hét elején. 
  Több száz, ha nem több ezer példa van még világszerte. A másik David Wilcock, a pénzügyi zsarnokság expozíciójával kapcsolatban - az igazság az összes aranyról stb. ezen a bolygón. És kimutatták,hogy több mint 120 millió ember van jelenleg Oroszországban ezen a héten.


  Had mutassak be minden információt a Laguna Beach Cobra konferenciáról,ami 2012 novemberben volt, és az Eseményről szólt.
  Az Esemény nevét az a pillanat adja, amikor a Forrás - Teremtő Atya/Anya megadja a jelet az "Esemény villanásra", amely keresztül megy az Arkangyalokon, a Felemelkedett Mestereken, a Galaktikus Szövetségen és az Ellenállási Mozgalmon át itt a bolygón. Ez az egész 15 perc alatt megtörténhet, és az Esemény elindul.
  Egyet forrás tudja csak
  Csak a Forrás - csak a Teremtő Atya/Anya ismeri az órát és a napot,amikor megtörténik az Esemény. Ne legyen senkinek kétsége, az időpont tökéletesen időzített...
  Értékes ember vagyok.
  Új dolgokat tanulok, és nyitott szemmel járom a világot.
  Mindennap törődöm magammal, és a családommal.
  Megadom mindenkinek a kellő tiszteletet, és szeretetet.
  A negatív embereknek csak annyit mondok ha rossz napod van majd holnap jobb lesz.
  Elfogadok minden ajándékot, és én is adok másoknak.
  Amire nekem már nincs szükségem elajándékozom.
  AZ univerzum a többszörösét vissza adja a gondoskodásomnak.
  Egészséges vagyok, és az is maradok.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-06-07)
  Megtekintések száma: 149 | Tag-ek(kulcsszavak): Esemény | Helyezés: 5.0/2
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: