Szombat
2018-10-20
9:39 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Egyesüljetek ikerlelketekkel   Egyesüljetek ikerlelketekkel

  twin_suns_by_mattthesamuraiÜdvözöllek benneteket, a nevem Lorelia, SaiJaRa ikerlelke vagyok, a kedvesem most már készen áll, hogy egyre jobban közelebb engedjen magához és ma szeretném elárulni ikerlelketek életetekbe való beengedésének egyetlen ‚titkát’, ill. hogy a vele való összeolvadás folyamatához mi az, ami szükséges, és hogy ikerlelketek mit idéz elő bennetek.

  A kulcs az odaadás.

  Mindegyikőtök ikerlelke úgymond rajtra készen áll és feszülten várja a beleegyezéseteket, létezésetek eme fontos aspektusának életetekbe való beengedését, hogy beléphessenek tapasztalati [érzékelési] szintetekre.

  Izgalommal szemlélik, hogy mi történik itt a Földön, már részesei tapasztalatitoknak, de tudatos beleegyezésetek szükséges, hogy létrejöhessen a teljes egyesülés.

  Úgymond tudatosan akarnak részt venni a tapasztalati szinteteken, ill. szeretnének az eddig gyűjtött élményeitek kapcsán összekapcsolódni veletek és kicserélni a tapasztalatokat. Miközben ti ezeket az izgalmas és kalandos tapasztalatokat gyűjtöttétek, mi, az ikerlelkeitek szintén nagyszerű, de teljesen másfajta tapasztalatokra tettünk szert.

  Szeretnénk, ha ennek részesei lennétek és szeretnénk egy folyamatot bevezetni, ami beindítja a teljes egyesülést a ti esetetekben.

  Ez a nagy terv része, amiben az erre a szintre való inkarnálódásotok előtt közösen megállapodtunk veletek és most eljött az idő, hogy tudatosan egyesüljetek ikerlelketekkel. Elképzelhetetlen nagyságú, kincset érő tapasztalatokkal rendelkezünk, aminek szeretnénk, hogy ti is a részesei legyetek, egyesítve a ti és a mi általunk gyűjtött tapasztalatokat.

  Ez az egyesülés nagyon sok aha-élménnyel jár együtt és régóta hiányzó kirakós-darabkák kerülnek a felszínre. A teljesség és az egész-lét egy új érzése válik tapasztalhatóvá és egyre jobban csillapodni fog az otthonotok iránt érzett elvágyódás.

  Most készen álltok, hogy beengedjétek életetekbe ezt az összeolvadást és minden, amit tennetek kell érte, hogy átadjátok magatokat annak, aki a legjobban ismer Benneteket, akivel együtt léptetek az [önmegismerés] ösvényére, és akiben tiszta szívből megbízhattok. 

  Soha nem lesz olyan érzésetek, hogy idegenek lennénk, mert annyira ismerjük egymást, hogy abban a pillanatban, amikor beengedtek minket életetekbe, akkor egy jóleső, szívmelengető és mélyen meghitt érzést fogtok érezni. A múltban és a mostani időkben újra és újra az volt az érzésetek, hogy nem tudtok már olyan tapasztalatokat gyűjteni, amik újszerűnek tűnhetnek és gazdagabbá tehetnének benneteket – unalom ütötte fel a fejét és végtelen várakozás, legyen az bármi is amire várakoztok. Ez sokatoknál erőteljesebbé vált az elmúlt napokban és ez jele az előttetek álló integrációs- és egyesítő folyamatnak, ami meg fog történni. 

  Ezzel az integrációval és egyesítéssel az érzékelési és tapasztalati szint teljesen új rétegei nyílnak meg, az ikerlelketekkel való összekapcsolódás révén egy teljesen új szeretetminőség manifesztálódik most a Földön. Esszenciális fontosságú, hogy ennek a folyamatnak szenteljétek magatokat, hogy engedjétek megtörténni és oly sok kérdés szinte magától fog megválaszolódni és szívetek érzései egy mélyreható tisztuláson mennek keresztül. A másik létsíkkal kapcsolatos emlékek átszivárognak a tudatba és még a legmélyebb lelki fájdalmat is képes az ikerlelketek szeretettel gondjaiba venni és meggyógyítani.

  Ez az energetikai csere, ez az egyesülés és integráció, ami rátok vár, különösen értékes és gazdagabbá tesz benneteket. Mi az ikerlelkeitek vagyunk a válasz a keresésetekre, amikor nem tudtátok hogyan tovább, amikor magányosnak és elhagyatottnak éreztétek magatokat, amikor az volt az érzésetek még maga Isten sem képes megszabadítani fájdalmatoktól, az üresség és az elvágyódás érzésétől.

  Gyakorta volt szívetek vágya, hogy újra egymás karjaiba zárhassuk magunkat, hogy újra összeolvadhassunk egy egységet képezve.

  Ez az ikerlelketekkel való egyesülés mindent jobban fog áramoltatni, egy új energetikai hullámként tovább terel a tiszta energetikai tapasztalatok irányába. Az univerzális kozmikus nyelv felé történő következő lépés a minden egyén közötti szívenergia cseréje. Ez az az a folyamat, ami be fogja vezetni ezt az összeolvadást, hiszen senki sem ismeri jobban ezt a természetes energiacserét, mint az ikerlelketek.

  Amikor megengeditek számunkra az életetekbe való belépést természetes módon fogtok emlékezni erre a fajta kommunikációra, amit mások irányában is tudtok alkalmazni, ez esszenciálisan fontos Gaia további fejlődése szempontjából.

  Erőteljesebben fogjátok érezni a tiszta energetikai cserefolyamatot két vagy több lény esetében és intuitívan meg is fogjátok érteni. A telepátia, a beleérző-képesség, a szavak nélküli azonnali megértés szintén részesei lesznek ennek az új és mégis ismerősen meghitt mélyszintű kommunikációnak és érzékelésnek.  

  Mindezek az új tapasztalatok csak Rátok várnak az ikerlelketekkel való összeolvadás során és az egyetlen, ami szükséges hozzá az odaadás, ami teljes egyszerűséggel fog megtörténni.

  Minél tudatosabban adjátok át magatokat ennek az ismerős bizalmas érzésnek, annál több örömet és felszabadító erőt fogtok érezni közben. Az odaadás olyan, mint a megengedés és az elengedés egyszerre.

  Szimbolikusan kifejezve lecserélitek ruhatárotokat is egy olyanra, ami megfelel önvalótoknak, hogy ezt pontosabban fejezzük ki, eddig apróbb divatficamban szenvedtetek, amikor önmagatokat próbáltátok kifejezni és valahogy kényelmetlenül éreztétek magatokat a bőrötökben és autentikusabb formára vágytatok, de nem tudtátok, hogyan tudjátok valós lényeteket az élet minden színterén megjeleníteni anélkül, hogy belül attól tartottatok volna „óh, remélem nem járatom le magam és mások nem tartanak bolondnak engem”.

  Ez az ikerlelketekkel való egyesülés folyamán szinte magától elintéződik, valódi lényetek kifejezésével jobb érzés tölt el benneteket és ezzel több biztonságérzet is együtt jár életetek minden színterén.

  Az összeolvadással lényetek új és legbelül ismerős minőségei autentikus módon nyilvánulnak meg. A zavarok szelíd módon maguktól tűnnek el. Ez egy folyamatos átmenet lesz, amit teljes mértékben élvezhettek, ill. az ikerlelkeitek a fontos pontokon, mint a vakfoltjaitok felismerésében, szintén segítségetekre lesznek.

  Általánosságban véve egyre szabadabbnak érzitek majd magatokat, hogy azok lehettek és a szerint élhettek és annak megfelelően fejezitek ki magatokat, akik valójában vagytok. Ez az összeolvadás új külső körülményeket is előidéz és magához vonz: körülményeket, ismeretségeket, munkával kapcsolatos változásokat, amik egyre jobban összhangban vannak azzal, amit mélyen lényetekben legbelül kifejezésre szeretnétek juttatni.

  Szeressétek azt, ami vagytok és örüljetek a létezés egy teljesen új tapasztalati síkjának [új dimenziójának], amit ez a folyamat vezet be.

  Az ellenkező nemű ismeretségekkel való kommunikáció terén is világosan látható változásokat fogtok tapasztalni. Világosan felismeritek, hogyan oldódnak fel a régi félelmek és gátak és hogy azok hogyan alakulnak át, ez szintén lényetek kifejezésének teljesen új felszabadítását és korábban még nem tapasztalt szabadságérzetet jelent.

  Egy dologra még szeretném felhívni szívetek figyelmét [=szíves figyelmeteket.

  Nem mindenki ikerlelke felemelkedett mester és olyan lény, akit ismertek, pontosabban fogalmazva, inkább kevesebben vannak azok, akik ezt elmondhatják magukról.

  Azonban ez nem von le semmit a fejlődésetek minőségéből, sem a fokából, sokan egyszerűen a háttérben dolgoznak, akikről még soha nem hallottatok és annak sincs jelentősége, hogy ikerlelketek hozzátok hasonlóan inkarnálódott-e Gaia-ra vagy sem, mivel minden energia magában hordozza a kozmikus otthonra való mély kapcsolat emlékét.

  A szándék önmagában elegendő, hogy kapcsolatba kerüljetek az ikerlelketekkel és minél jobban át tudjátok adni magatokat ennek a nagyszerű élménynek, annál hamarabb tudjátok meg ikerlelketek nevét és annál hamarabb válnak tudatossá a nagyszerű élmények és emlékek.

  A létezés mágiájának sugaraival búcsúzom tőletek.

  Az irántatok és Minden létező iránt érzett szeretettel:

  Lorelia

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-12-14)
  Megtekintések száma: 187 | Tag-ek(kulcsszavak): Egyesüljetek ikerlelketekkel | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: