Hétfő
2018-07-16
4:35 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Egy új globális gazdasági szerkezetátalakítás

  Egy új globális gazdasági szerkezetátalakítás

  Tudatos Media Network már megközelítette képviselője globális vezetők és finanszírozók 130 nemzet közvetíteni nyilatkozatot arról, az új globális gazdasági szerkezetátalakítás felmerülő 2012.

  A nyilatkozat keresztül kerül egy videó-interjú ragasztva a laikusok nevében a konzorcium, hogy már dolgozik a színfalak mögött, a probléma a fenntarthatatlan globális gazdaság az elmúlt 8 évben. A párt, aki ezt a nyilatkozatot megfogalmazni azt állította, válaszul összeesküvés aggályok, hogy a"A szokásos gyanúsítottak nem a gyanúsítottak"és a Global Elit is megértik, hogy a fedezetlen, digitális pénzrendszer nem nekünk, beleértve magukat.

  Ez a bejelentés szolgál a bevezetése Új globális gazdasági szerkezet, hogy kezdődik a felszínre 2012-ben. Akik részt vesznek ennek a tervnek a hívott fél, hogy a "legnagyobb humanitárius erőfeszítéseket" a modern történelemben. Ez lesz mindannyiunk számára, hogy határozzák meg az idő múlásával, ha ez egy őszinte nyilatkozatot.

  CMN szolgál, mint a semleges félnek a sugárzás, és mi azt állítja, a gazdasági konzorcium nem kívánja megtörni ezt a hírt a main stream média ebben az időben.Kérjük, adja meg ezt a komoly figyelmet,mert lehet, heralding egy új módja a kereskedelmi tevékenységhez a bolygón, amely hatással lesz mindannyiunk jól a jövőnket. Ez lesz a mi megértse és elfogadja, hogy ez fog történni.

  Egy része a terv nem tartalmaz felbomlása az adósság A jól átgondolt és tervezett módon. A terv maga paradigma megrázó,és csak utalt ez a videó-ragasztott nyilatkozat.

  Lesz még, hogy jöjjön egész évben.

  Olvassa el a bejelentést, az alábbi:

  Sem a bankok, sem az állami hatóságok (vagy a mainstream akadémikusok, ami azt illeti) számított a gazdaság reális fizetőképessége - azaz fizetni anélkül, hogy csökken a gazdaság. Keresztül a média és a szellemi műhelyek, vannak győződve arról, népesség, hogy a módja annak, hogy gazdag a leggyorsabban a kölcsön pénzt, hogy vásároljanak ingatlan, részvények és kötvények emelkedő ár -, hogy megemelt banki hitel - és meg kell fordítani a múlt század progresszív adózás vagyon.

  Ahhoz, hogy kérdéseket nyíltan, az eredmény már junk közgazdaságtan. Célja, hogy tiltsa le az állami fékek és ellensúlyok, változó tervezési hatalom kezébe a nagy finanszírozni az állítást, hogy ez hatékonyabb, mint állami szabályozás. Kormány tervezés és adóztatás azzal vádolják, hogy "az út jobbágyság," mintha "szabad piac" által irányított bankárok adott mozgásteret el gondatlanul nem tervezik a különleges érdekek oly módon, hogy az oligarchikus, nem demokratikus. A kormányok azt mondják, hogy fordítson szanálása adósságok hozott, hogy nem védelmét országok katonai hadviselésben, mint a múltban, hanem a hasznot a leggazdagabb réteg a lakosság változó veszteségei rá az adófizetők.

  Az a tény, hogy a kívánságait szavazók figyelembe elhagyja az abból eredő nemzeti adósságok ingatag talajon politikailag és jogilag is. Adósságok által fiat, a kormányok vagy a külföldi pénzügyi intézetek szemben az erős népi ellenállás lehet, mint törékeny, mint a Habsburgok és más despoták az elmúlt korszakokban. Ennek hiányában a népszerű érvényesítés, akkor meghal a rendszer, hogy a szerződött velük. Az új kormány eljárhat demokratikusan alárendelni a banki és pénzügyi szektor kiszolgálására a gazdaság, nem pedig fordítva.
  Hitel:

  MICHAEL HUDSON - a korábbi Wall Street közgazdász. A Tisztelt Research professzora a University of Missouri, Kansas City (UMKC), ő a szerzője a sok könyvet, többek között a Super imperializmus: A gazdasági stratégia az amerikai birodalom (új kiad., Pluto Press, 2002) és a kereskedelmi, fejlesztési és külföldi adósság : A History of elméletei Polarizáció v. konvergencia a világban


  Terjedelmes médiában zajló globális gazdasági vérontás vezethet egy-azon a véleményen van, hogy a világ nem érti alapjait a közgazdaságtan az ősi világ vezetői, mint például Hammurabi, egyiptomi Fáraók, és még a római császárok nagyon jól tudta,.

  Az igazság az, egész egyszerűen, hogy az adósság gazdaságok - pénzt, mint az adósság, annak minden "belső egyenlőtlenség és a szegénység örök sorsú megsemmisítésére. Az ókori despoták voltak, csak nem humanitáriusok. Mint minden zsarnokok a történelem során vezette őket saját érdeke. De vajon felismerik, hogy legalább a valós gazdasági rendszer mindenkinek érdeke?

  Mivel a szörnyű gazdasági körülmények között ez megbocsátható, hogy kevés embert kétségbeesés és tördelte a kezét. Az uralkodó nézet a kis emberek, hogy mi vagyunk tehetetlenek a hatása nagy változást. Talán úgy érzi, hogy már felébredt csak elegendő időt spectate a világ vezetői értetlenül bámult az újabb elkerülhetetlen a globális összeomlás.

  Nem, hogy a világ vezetői vagy pénzügyi vezetők és közgazdászok túl sok, hogy még említeni is nem vette észre összeomlása a jelenlegi pénzügyi rendszer.

  Ebben a tekintetben lásd a megjegyzéseket Sir Mervyn King kormányzó a Bank of England, és az észrevételeket a Stephen Green HSBC elnöke, és az észrevételeket a pápa, és a nagyon friss hozzászólások a Barack Obama elnök, valamint sok-sok más . Mindezek a nézetek az egyedülálló szempontjából az egyes, de van egy közös szál.

  A hozzászólások István Zöld különös jelentőséggel bírnak. Mr. Green megjegyzi, hogy Milton Friedman tévedett (nyereség csak - semmi más nem számít), de Mr. Green még mindig kénytelen támogassa a szabad piacgazdaság mellett. Ő idézi Sir Winston Churchill, aki híres kijelentette: "A piac a legrosszabb rendszer gazdasági és társadalmi fejlődés - kivéve az összes többi, hogy már próbálta időről időre."

  Tehát a gondolat, hogy bár a szabadpiaci kapitalizmus a legrosszabb rendszer, semmi más nem működik sem. Szocializmus, kapitalizmus, a kommunizmus minden sikerül. Nincs hiteles dolgozik "izmus", majd. Churchill megjegyzései kell ismerni, mindannyian.

  Tehát mit tehetünk? Lehet, hogy csak még több adósságot, és felgyorsítja a csökkenést? Biztos mindannyian - kormányok, kevés az egyének és intézmények tehetetlenek?

  A megoldás létrehozása egy új pénzügyi rendszer, hogy megkapja a legerősebb gazdasági eszközöket a világ valaha ismert. Ez nem egy "izmus". A kereskedelem célja a munkahelyteremtés, skálázható jómód a legtöbb ember egy fenntartható, eszközökkel fedezett "buborék up" globális gazdaság.

  Ez egy intézmény célja, hogy jóindulat az egész emberiség számára, függetlenül attól, színes, világnézet, vagy helyezze a földön. Mindez anélkül, hogy létrehozása az adósság, és nem kárt okoz a mások érdekeinek, nem számít, ha nagy vagy kis.

  Bár ismert, ma már csak egy maroknyi ember a világ mégis létezik egy hatalmas és erős az új rendszer jött létre és irányítja kis emberek.

  Már megkezdődött a kis emberek. Kis ember a legerősebb erő a Földön.

  Mervyn King kormányzó a Bank of England, kimondja, hogy "minden sokféleképpen megszervezésének banki a legrosszabb az, amit ma"

  Kivonat a cikket beszédében Stephen zöld:

  Amerikai szabad piacgazdaság guru Milton Friedman tévedett, állítja, hogy a vállalatok kell összpontosítania részvényesi érték minden más megfontolások HSBC elnöke Stephen Green nyilvánította.

  Kivonat a cikket beszédében Barack Obama Kansas:

  Most, ahogy ott volt Teddy Roosevelt idő, van egy bizonyos tömeg Washingtonban, akik az elmúlt néhány évtizedben, azt mondta, menjünk válaszoljon erre a gazdasági kihívásra a régi dallamot. "A piac mindent elintéz," azt mondják nekünk. Ha csak vágni több rendeleti és vágott több adót - különösen a gazdag - a gazdaság erősödik. Persze, azt mondják, nem lesz nyertesek és vesztesek. De ha a nyertes nem igazán jól, akkor a munkahelyek és a jólét végül lecsapódása mindenki mást. És ők azt állítják, akkor is, ha a jólét nem lecsapódása, nos, ez az ára a szabadság. Most ez egy egyszerű elmélet. És el kell ismernünk, hogy az egyik, hogy beszél a mi rögös az individualizmus és a mi egészséges szkepticizmussal a túl sok kormány. Ez az amerikai DNS-t. És az elmélet jól illeszkedik a matrica. De itt van a probléma: nem működik. Azt soha nem dolgozott. Nem működött, amikor megpróbálta a megelőző évtizedben a nagy gazdasági világválság. Nem mi vezetett a hihetetlen háború utáni szórókeret a 50-es és 60-as években. És ez nem működik, ha megpróbáltuk azt az elmúlt évtizedben. Úgy értem, hogy megértsék, nem mintha nem próbáltam ezt az elméletet.


  Kivonat a cikk kapcsolatos pápa 2009-es enciklikájában sürgetésére etikus pénzügyi rendszer

  "A gazdaságnak szüksége van etikai annak érdekében, hogy megfelelően működik nem olyan etika, hanem az etikai, ami az emberek középpontba," a pápa azt mondja,.

  "Mindenekelőtt a szándékát, hogy jót nem tekinthető összeegyeztethetetlennek a tényleges termelési kapacitást, árukra," az Associated Press idéz neki mondanak. "Finanszírozók újra fel kell fedeznie a valódi erkölcsi alapja tevékenységüket, hogy nem élhetnek vissza a kifinomult eszközöket, amelyek arra szolgálnak, hogy árulja el a megtakarítók érdekeire."

  Megtanultuk a forrástól a videó nyilatkozat egy új globális gazdasági átalakulás hogy nincs szándék vagy kötelezettség helyettesítő nemzeti valuták egy újat.

  Ők egyszerűen csak annyit mondok, hogy egy új biztosított deviza típusából, amely nem tartalmazza a hagyományos összetett kamatozó tartozás áll majd rendelkezésre, hogy kell használni céljából kezdeményező egy nagyobb terv.

  A valuták jelenleg fennálló lesz sikeres, vagy sikertelen a saját érdemei. Sok a nagy valuták már látható jelei, hogy nem képesek a strukturális integritás.

  Azt mondják, hogy alapuló új rendszer az üzleti, amely lehetővé teszi a támogatás a "99%" az emberi lények, akik nem voltak meg a szükséges támogatást a hagyományos banki intézmények.

  Azt mondja, hogy a kezdeti bevezetését egyes elemeit a terv láthatóvá válik a közeljövőben.

  Mi lesz ez a hozzászólás és a frissítéseket, kapjuk őket.

  Az őrület a hírek az ilyen nagyságrendű, feltevéseket és perspektívák tévednek be. Miután a globális kommunikáció között alternatív hírek közösség, konszenzus látszik kialakulni.


  Január 9, 2012: Announcement Benjamin Fulford.

  Heti Hírek és geopolitikai Analysis20120109: A szövetségiek már békéért és a részletes elszámolás tárgyalásokat kezdetek

  Egy nagyon nagy fejlesztés, a Federal Reserve Board frakciót, amely a de-facto irányítást a rendszer Obama és Izrael megközelítette a Fehér Sárkány Társaság tárgyalni olyan módon, hogy az alapok kiolvaszt. Ők megígérték, hogy bármely felszabaduló forrásokat a humanitárius projektek és fejlesztésére eddig tiltott technológiát.

  A 130 tagú csoport, amely bejelentette, hogy új pénzügyi rendszert a Tudatos Media Network január 1-én felvette a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társaság és azt mondta, hogy fog bizonyulni az akció, és nem a szavak, hogy az általuk képviselt érdekek rendkívül erős. Ez az író először, és nyilván helytelenül, elítélte a bejelentést, a psy-ops, mert ez a csoport nem azonos a 117 nemzet Monaco csoport korábban beszámolt a jelen hírlevélben.

  Mindezek a nagy pártok most már megegyezésre jutni. Lesznek komoly alkudozást az elkövetkező hetekben, mielőtt bármiféle megállapodás születik, vagy nyilvános bejelentés történt, de úgy tűnik, a megoldás a pénzügyi válság most már a láthatáron.  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-04-01)
  Megtekintések száma: 13757 | Hozzászólások: 2 | Tag-ek(kulcsszavak): gazdaság, változás, világ | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 2
  2  
  Engem nem zavar, ke9t kattinte1st megspf3rolok, mert nem kell a tornert filet, kitf6rf6lni a letf6lte9sek ablakbf3l. He1tre1nya annyi, hogy most majd a magnet linkeket kell me1solni egy .txt file-ba, ha valamit meg akarunk osztani.MicroTorrent 3.1.2 meg me1r sime1n te1mogatja a magnet linkeket. Legale1bb a Piratebay-t a kilf6vik, mindf6ssze vissza kell tenni a magnet linkeket(amit egy 8gb-os usb-re sime1n re1fe9r) e9s ke9sz is.

  1  
  Egy új globális gazdasági szerkezetátalakítás - Cikkeim - Cikkek katalógusa - Ezoterika Magazin sfdeua xrrqdgy qmvpas <a href="http://sacvuittonzpascher.webnode.fr/">sac louis vuitton</a> ewmjvbz gcnksmzx <a href="http://chaussureslouboutnnopascher.webnode.fr/">louboutin homme</a> clezhpt fxcqo <a href="http://chaussureslouboutnncpascher.webnode.fr/">christian louboutin pas cher</a> nujlhuef <a href="http://saclongchampppascher.webnode.fr/">sac longchamp pas cher</a> tikxviyf <a href="http://saclongchampopascher.webnode.fr/">sac longchamp</a> jmfpqcvp

  Név *:
  Email *:
  Kód *: