Szombat
2019-03-23
4:59 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Egy másodperc az 5. dimenzióban

  Frank Scheffler közvetítése

  Legyetek üdvözölve Fénylények!

  Ma az energiaáramról szeretnék további információt megosztani veletek, ami Gaia bolygója körül képződött és aminek szintje megemelkedett. Gaia Úrnő halad útján veletek együtt az 5. dimenzióba, hogy elérje a 2012. decemberi „időkiegyenlítést”. A központi csillagotok napkitörései bolygótok és az egész univerzum közötti kiegyenlítés nagyon fontos hírnökei.

  Meggyőződtök majd róla, hogy az eddigi életeteket szabályozó lineáris időtartamok, teljesen vagy részben eltűnnek és az idő úgymond időtlenül telik. Ezek a holisztikus struktúrák az utóbbi inkarnációitok során jöttek létre, gondolkodásmódotok kondicionálásával, így majd a feledés hatalmába kerül a régi rögzült módszer és további elővigyázatos részlépésekben tovább halványul. A sejtmembránok most további fotonrészecskét engednek át a sejtemlékezési szintetekre és így az a bennetek élő régi valóság manifesztációihoz is átszivárog.

  Ebben az összefüggésben szeretnénk felhívni egy könyvre a figyelmeteket, ami már néhány évvel korábban megjelent és mindig, de főleg most a legaktuálisabb fontossággal bír. Talán egyeseknek ismerős lehet, a könyvet Bruce Lipton írta a címe: „Tudat a belső teremt – A sejtek mágiája” (ISBN-10: 3936862885).

  Tovább a naprendszeretek történéseihez. A nagyobb hajókon újfent további kiegyenlítéseket eszközöltük a központi napotok stabilizálása miatt, a nagyobb járművek rendszeresen szkennelik a Nap körüli területeket és a szent geometria és matematika segítségével kalkulálják ki a „frekvenciakályha”, tehát a Nap szögváltozásait.

  Járműveink tőlünk függetlenül dolgozó tudatos biológiai lények és a feladataikat velünk úgymond telepatikus úton, „kéz a kézben” végzik. 

  A Fény Galaktikus Föderációjának nagy részét a bolygótokon folyó 3. világháború kirobbanását tervező ármánykodás foglalkoztatja. A szövetségeseink által lépünk közbe, hogy az Izraelben, Irakban és az USA-ban kialakult helyzetet megfékezzük. Nemrégiben több élesített fegyverrendszert kapcsoltunk ki Izraelben és ezeket szükség esetén továbbra is meg fogjuk tenni.

  Egy további nagy előttünk álló feladat a veletek való készenléti és együttműködési kérdés lesz és ezzel együtt az első emberek betanítása az űrhajóinkon, hogy megkezdődhessen a kristály gátak felépítése Gaia-n. Szeretnénk veletek további beavatási lépéseket átvenni, ami Gaia Úrnő teljes energiamintázatának átalakítását jelenti. Mit is jelent ez konkrétan? Mint ahogyan azt már tudjátok, Gaia Úrnő karantén alatt van és a bolygótok körüli hologramot fokozatosan távolítjuk el, ehhez a nagyobb hajóknak az űr bizonyos kvadránsaiban szükséges elhelyezkedniük. A munkálatok a ti segítségeteket is igényli, ti nagyon különleges módon, szimbiotikusan vagytok összekapcsolva Gaia energiamintázatával.

  Ti, mint Fénymunkások nagyon jól csináljátok már és megerősítettétek a Föld energiarácsát és most az erőközpontokba és fénykönyvtárakba indultok a bolygótokon, de szükségünk van a segítségetekre a hajóinkon is, mert az elkövetkező időkben szeretnétek felénk nyitni, akkor a hajók, Gaia, a FGF és a ti energiamintázatotoknak össze kell hangolódnia.

  Erre a jó értelemben vett „toborzásra” további jelek és meghívások következnek, hogy beavassunk benneteket ebbe a folyamatba. A hajókon nagyon sokrétűek a feladatok, amiket az Anyaisten/Atyaisten teremtő terveit és végül a tudatosodás tervét követve különböző univerzumok szerte egységesen követve kerülnek megvalósításra.

  A ti szép kék bolygótok elsődleges helyen áll és energetikailag mindig különös módon lett kísérve.

  Arany Krisztusfényt és szeretetünk irántatok érzett melegítő sugarait küldjük Nektek és a 2012-es évetek őszének utolsó lépéseihez.

  Így legyen.

  SELAMAT HERAK SZÍRIUSZ

  Egy másodperc az 5. dimenzióban

  ( Az örök fénytestünk megtapasztalása )

  Napokban a világhálóra került és nagy vihart kavart kínai "teleportációs" videóval kapcsolatban mi is szeretnénk néhány megjegyzést tenni, mivel a különböző magyarázatokat és kommenteket olvasva valahogy éppen a lényeg sikkad el, talán épp azért, mert a jelenséget, úgy néz ki, alapvetően nem értették meg.
  A kamera egy nagyon is mindennapi eseményt rögzített, mely a világ más tájain is naponta több ezer változatban előfordul - csak éppen nem veszi fel a kamera, vagy nem jut el odáig, hogy felkerüljön a világhálóra
  Ám hogy megértsük az egész jelenség lényegét, először is az embernek kellene szembesülni a saját igaz lényével! ( Ember, ismered meg önmagad! )
  Lényeg itt az, hogy az ember, mely maga a Fény eredetileg, ha fizikai testben van, vagyis éppen annak az ellentétében, ami eredetileg ő maga ( Vagyok-Aki-Vagyok ), akkor az ezzel járó rendkívül alacsony tudatossága miatt folyamatos támogatásra van szüksége, hogy pusztán már fizikailag is életben maradjon!
  Az ember aurikus terében vagy annak közelében ezért sok magas angyali entitás, segítő angyal áll készenlétben, hogy segítsenek, de lehetnek olykor felemelkedett mesterek vagy pozitív földönkívüliek is, akik ideiglenesen átvesznek bizonyos feladatokat.
  Az esemény mindennapossága pedig ott van, hogyha az ember egyáltalán kiteszi a lábát az utcára, rendkívül sok olyan fenyegető veszélynek van kitéve, különösen modern korunkban, mely számára nem tudatos. A gyilkos, rohanó nagyvárosi élet pedig különösen sok veszélyforrást rejteget. Ám ezt nem azért hangsúlyozzuk, hogy fölösleges félelmeket gerjesszünk, mivel ez a cikk is olyan embereknek szól igazán, akik egy bizonyos átmeneti lélekállapot képviselnek: a tudatlanságból a tudatosság felé vezető úton vannak, és így el kell jönnie most már számukra azon időszaknak is, mikor szembesülnek azzal ténnyel, hogy eddig minden másodpercben vezetve voltak, mert másképp ezen az alapvetően megmérgezett bolygón nem sokáig tudtak volna létezni. - És ha ez tény tudatosul, akkor tovább tudunk lépni a megértés magasabb síkja felé.
  A fenti videóban ezt a személyes segítséget nagyon jól lehet érzékelni, sőt didaktikusan magyarázzák el nekünk, mint valami tanmesét, azaz :

  1. a találkozás ( a baleset lehetősége ) előtt még 1-2 másodperccel sem tudatosul a veszély, sem a riksásnak, sem a teherautó sofőrnek, pedig bizonyos, hogy belülről már figyelmeztették őket ( az őrangyalok ) érzelmi szinten, csakhogy a modern ember már úgy van kondicionálva - ezen alapszik az egész oktatás -, hogy a megérzéseire ne figyeljen oda, hanem csakis az agya racionális ( a fizikai szintre irányuló ) területeit használja.

  2. a riksásnak még mindig nem tudatosul semmi, mikor egy segítő fényangyal/ felemelkedett mester/ pozitív földönkívüli kezd materializálódni a riksás elé,

  3. a riksás és segítő entitása együtt a fénytestük rezgésszintjére váltanak át ( ahol nincs tér, nincs idő ),

  4. együtt visszaváltanak az út biztonságos helyén a fizikai testükbe.

  Ezt az oda-visszaváltást egyébként a riksás ( meg mindenki ) maga is meg tudta volna csinálni, ha ez számára ott és akkor tudatos lett volna, vagyis egyáltalán hallott volna arról és mély meggyőződéssé vált volna neki, hogy ő egy örök fénytesttel rendelkezik, melynek nincsenek korlátai!

  A segítő entitás meg csak azért kellett ehhez, hogy a modern embernél általában a hitetlenség által teljesen elzárt alacsonyabb asztrális-éter-anyagi és magasabb spirituális testei közötti ideiglenes kapcsolatot megteremtse.

  A végeredményként pedig egy fizikai élet megmentésén túl inkább azt hangsúlyoznánk ki, ami a riksásban lelkileg ezen esemény után végbe ment - mert valójában ezért történt az egész!

  Ugyanis az történt nála mikrokozmikusan, amit az egész emberiség fog megtapasztalni hamarosan makrokozmikusan : rögeszme-világa végleges összeomlását!

  Ez elkerülhetetlen, mivel a Felemelkedés valójában azt jelenti, hogy a 3D-s fizikai testből az 5D-s Fénytestbe váltunk át - legalábbis azok számára, akik erre a folyamatra már megérettek.
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-09-15)
  Megtekintések száma: 549 | Tag-ek(kulcsszavak): Egy másodperc az 5. dimenzióban | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: