Szombat
2018-10-20
9:19 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Csodálatos év lesz, az egekbe fog emelni, ha megengeded.

  Csodálatos év lesz, az egekbe fog emelni, ha megengeded.

  A Csillagleső 2013 írásakor észre kellett vennem egy különleges asztrológiai eseményt, amely az elkövetkező 8 hónapban igen meghatározó lesz. Érdemes egy mentális feljegyzést készíteni erről az információról, és bizonyos konfliktusok, nehézségek megélésekor feleleveníteni az itt olvasottakat, amelyek segíthetnek majd a továbblépésben.

  images (13)(A Csillagleső 2013 utolsó – decemberi – hónapja ingyenesen letölthető az Unio Mystica Kiadó honlapjáról, csak fel kell iratkozni a hírlevélre. Ajánlom mindenkinek az áttanulmányozását, és a Hozzászólásokban szívesen veszem a visszajelzéseket azoktól, akik eddig még nem ismerték. )

  Nos, a Mars december 7-én belépett a mérleg jegyébe, és ebben a jegyben fog tartózkodni 8 hónapon át. Ez csak azoknál okozza az állak leesését, akik csillagászattal vagy asztrológiával foglalkoznak, ugyanis ez igen ritka esemény. A Mars átlagosan 2 – azaz kettő – hónapon át szokott egy jegyben tartózkodni, ezért a 8 hónap az egy elképesztően hosszú idő a Mars tekintetében.

  Ez azt jelenti, hogy a Bennünk élő Mars-erők komoly figyelmet fognak kapni 2014 augusztusáig, tehát sok megélnivalót fog tükrözni életünkben. Azt is mondhatnám, sok más dolog miatt is, hogy nem lesz könnyű vagy egyszerű év, de ugyanakkor a hatalmas lehetőségek esztendeje várható.

  letöltés (11)A Mars poláris, feszült helyzetben áll a mérlegben, ami azt jelenti, hogy teremtő akarat tükre még inkább érezhető lesz a saját bőrünkön. A mérleg úgymond tükör-jegy, a párkapcsolatot szimbolizáló jegy, tehát világ azonnal visszafordítja azt számunkra, amit bele akarunk helyezni. Ha nem megy valami, ha a marsikus önmeghaladó erőt mások legyőzésére fordítja valaki, akkor az önmagát erősítve fokozza az ingerültséget, dühöt, agressziót.

  Ezért fokozottan érdemes arra figyelni, hogy MI AZ, ami másokban dühít, mi az, ami ingerültté tesz, mikor haragszik valaki a világra. Természetesen ez általánosságban elmondható, de a jövő év képletének tükrében a megoldásokban ez nagy segítségünkre lesz! Az AKARAT elengedése a 2014-es mottónk, legalább is az év első felében.

  Az „én akarom”, „én teremteni szeretnék”, „tudom mi jó nekem”, „bevonzom”, „megagykontrollozom” és hasonló indíttatású cselekedetek, gondolatok bizony egyre kevésbé fognak működni, mert az év arra fog minket megtanítani, hogy hogyan teremtsük akarat nélkül.

  A világ nem más, mint tükör. Tehát nem teremtésre, hanem FELISMERÉSRE van pusztán szükség, mert ez maga a teremtés: figyelem, ahogy a formák kibomlanak. Aki pedig manipulálni szeretne, azaz a tükörben ezt-azt meglátni, annak egyre elkeserítőbb lesz a tapasztalás, hogy hosszú távon nem találja meg a hőn vágyott csodát. Mert ÉSZREVENNI kell MAGUNKBAN mindazt, amit a tükörben látni szerenénk!

  images

  Előbb BELÜL kell megtalálni, hogy kint megtapasztalhassuk. A Mars pedig az Önlegyőzés ereje, az önmagát meghaladó erőé: s ha ezt Te belül, magadban tudod használni, akkor bizony bármit létrehozhatsz „kint”, az általad tapasztalt világban. De a bölcs tudja, hogy csak önmagát átalakítva juthat hozzá mindahhoz, amit tapasztalni kíván. A balga pedig azt hiszi tudja, hogy mire van szüksége, és görcsösen kívánja a látszatvilágban így vagy úgy megtapasztalni a múlandó álmait. Ám azok jönnek-mennek, mert az állandó csak az, akit tükröz a világ. Maga a tükörkép pedig folyton alakul, módosul.

  Izgalmas, felfordító és felkavaró tapasztalás veszi egyre mélyebben kezdetét, és bizony ez a legtöbb ember számára még több feszültséget és kihívást fog okozni.

  * * *

  Milyen témákat érint még ez a 8 hónapos „Mars a mérlegben” helyzet?

  -          döntésképtelenség: azaz mit is csináljak?

  -          szexuális energiák fokozódnak

  -          szélsőségek elsimítása, kiegyensúlyozás

  Döntésképtelenség: a mérleg egyensúlyra törekvése és konfliktuskerülése a Mars teremtő erejének tekintetében előhívja bennünk a válaszutakba való beleragadást. Tehát, amit itt meg tudunk tanulni az, hogy elengedjük az „agyalást”, a „melyiket is válasszam” őrlődést, és meg kell tanulnunk BÁTRAN elindulni bármilyen irányba. Majd a tapasztalás és a tanulás által megengedni, hogy emeljenek a tapasztalatok, még ha elsőre nem is sikerül valami. Nem szabad félni a kudarctól! – ezt érdemes megjegyezni. Ebben fog támogatni ez az erő.

  Szexuális energiák: Később még sokat fogom taglalni a jövő évi komplex képleteket, de fontos megjegyezni, hogy a szexualitás terén is nagy átalakulások várhatóak. Vagyis, helyesebben fogalmazva, a korábban beindult nagy átalakulások most egyre mélyebben és mélyebben fognak hatni. A szexuális energia megtapasztalása és felemelése kulcs lesz abban, hogy szabad legyél, hogy tudatos legyél. Szét fog ütni. Szét fog rombolni és mindent felőröl benned, ha nem fogod kinyitni magad. S ahogyan előadásaimban hangsúlyozni szoktam, NEM a szexről beszélek ilyenkor. Sajnos a mai kor embere egy (vagyis kettő darab) módot ismer a szexualitásának megélésére és felszabadítására. A szeretkezés vagy maszturbáció, de még legtöbb esetben a tantra sem a megoldás! A megoldás a KINYÍLÁS, a megengedés és a felemelés, önlegyőzés. Ez egy másik cikk lényege, de sokat szenteltem már ennek a témának előadásaimban, táboraimban, most sajnos nincs idő és tér, hogy ezt részletezzem.

  Kiegyensúlyozás: Segítségünkre lehet az is, hogy a szélsőséges megnyilvánulásainkban jobban fel fogjuk ismerni azokat a lehetőségeket, hogyan miként tudjuk ÁTALAKÍTANI egyik oldalról a másikra az erőket. Ez nagy segítség minden téren, hiszen pont az Új Energia megtapasztalásában fog áttétesen segíteni ez a poláris megoldás.

  Összefoglalás

  letöltés (12)Nehéz, kihívásokkal teli év lesz – ha azt hitted, hogy az elmúlt évek nehezek voltak, akkor még nem éltél 2014-ben. :) De aki ismer, tudja, hogy semmi szín alatt nem riogatni szeretnélek! SŐT! Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy egyúttal ez a hatalmas lehetőségek éve is, ami következik. A kihívások arra valók, hogy megmutasd erődet, megmutasd azt, hogy mit tudsz teremteni. Millió dolgot fogsz tudni létrehozni – és megtanulhatjuk az akarat-nélküli, elmén túli létezés újabb lépcsőit is.

  Csodálatos év lesz, az egekbe fog emelni, ha megengeded. Ha ellenállsz, mindent és mindent le fog rólad húzni, addig, amíg pőrén nem állsz, és azt nem mondod, hogy legyen meg aminek lennie kell. Lecsupaszító időszak következik.

  Ha mindened elveszíted, akkor vajon mi marad? Tedd fel magadnak e kérdést, de nyugodj meg, semmit sem kell elveszíteni… de mi az, ami csakis a tiéd, még az úgynevezett halálod után is? Mi az, ami tényleg a tiéd?

  Na, ennek a kérdésnek a megválaszolása történik majd 2014-ben.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-12-19)
  Megtekintések száma: 307 | Tag-ek(kulcsszavak): Csodálatos év lesz, az egekbe fog emelni, ha megengeded. | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: