Kedd
2019-03-26
4:36 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Candance csatornázása:
  aisha oldaláról egyik kommentárból:

  2012 augusztus 22

  Candance csatornázása:  Az idő közel van. Nem adunk pontos időpontot. A jármű, amely eltakarja a napot már készen áll, közel van. Elkezdjük még közelebb mozdítani.

  Mivel az emberek NINCSENEK tudatában annak, hogy mi van tervben és a legtöbb nem hallgat befelé, egy részleges napfogyatkozással kezdődik.

  Ez 24 óráig tart, így mindenki észre fogja venni, hogy valami történik. Fel fognak figyelni. Sok országban a hírek együttműködnek, de lesz ahol nem.

  A nyomás viszont valószínűleg rákényszeríti őket, hiszen az egész világ észre fogja venni a részleges napfogyatkozást.

  A részleges napfogyatkozás eltérő lesz, mint amit a holdfogyatkozásnál megszokhattatok. Nem fogtok egy nagy sötét lemezt látni, más módszert fogunk használni.

  Nem fogtok fokozatos napfogyatkozást látni, hanem azonnali lesz.  A 24 óra leteltével egy hasonló nagyságrendű dolog fog történni a következő 24 órában, ugyanis az elektromos áram ki lesz kapcsolva. A hírekben arra buzdítják az embereket, hogy, MENJENEK HAZA. Akik utaznak, azoknak a legközelebbi hotel vagy ideiglenes lakhely. Az ÖSSZES repülő le fog szállni az első 24 órában, erről gondoskodunk.  Az országok arra lesznek bátorítva, hogy a hajóikat hívjak ki a kikötőkbe, ez már be lett jelentve a vezetőknek, de nem sok komolysággal fogadták. Általánosságban a nagy hajók saját elektromossággal rendelkeznek, így meg tudják oldani a dolgokat.  A korházak ugyan korlátozott elektromossággal rendelkeznek (generátorok), így reméljük az első 24 órában a stabil betegeket hazaküldik. Ez vonatkozik az egyéb dolgokra is, hiszen szinte minden árammal működik, így mindenki hazamehet, nincs szükség csak a sürgősségi ellátásra.

  Ez JOL meg van tervezve, nem kell félni. Viszont nem fogunk elemlámpákat dobálni az égből, mindenki oldja meg, ahogy tudja. Persze a bennszülött típusú emberek könnyen meg fogják oldani.

  Egy röpke alvás állapot is lesz, amely során az összes intelligens állat álomba merül, azok, amelyek emberi gondviselésre szorulnak, szóval egyetlen tehén sem marad fejés nélkül, hiszen aludni fog.

  Ez egy példa volt.

  A mini alvás egy hétig fog nagyjából tartani. Akik a hajóra fognak szállni/kerülni azok fel lesznek emelve. Valószínűleg rögtön az áramszünetkor.

  Jó ha van extra elemlámpa, gyertya, elem kéznél. 3 napig nem vészes meglenni áram nélkül. Nappal nem is lesz teljesen sötét. A nap koronája nem lesz teljesen eltakarva, így valamennyi fény átszűrődik nappal.

  Olyan mintha sűrű köd lenne.

  Az emberek valószínűleg imádkozni fognak. Ahol a média együttműködik ott el lesz mondva minden. A sötétség alatt nem tűnik el senki, a mini alvás állapot során viszont igen.

  Később 24 óra alatt szép lassan visszatér az áram és eltűnik a napfogyatkozás.

  A csapatainkat felvesszük, és azokat is, akiknek ez a szerepük, akar tudnak róla, akar nem.

  Összesen 5 nap az egész, ebben benne van a két félnap (amikor fokozatosan történik a sötétedés és a végén a világosodás) és a 3 sötét nap. Plusz a mini alvás.

  vége..
  mi a véleményed
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-08-26)
  Megtekintések száma: 152 | Tag-ek(kulcsszavak): misztik, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: