Kedd
2019-03-26
3:50 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Az Új idők pszichikai változásai - A Fény Tanítványai

  Az Új idők pszichikai változásai - A Fény Tanítványai


  Ha egy adott pillanatban, nem vagytok elégedettek az életben a valósággal, bármi módon, csupán annyit kell tennetek, hogy egy jobb szögbe állítsátok be a fókuszotokat, melyen keresztül életeteket látjátok, és ez megváltoztatja majd észlelési módotokat.

  Megváltoztatva az észlelési módot, egy szempillantás alatt, meg fogjátok változtatni a valóságot.
  Most ez hozzáférhetőbb, mint eddig valaha, és arra kérünk titeket, hogy kezdjetek el játszani, mert ti vagytok a vezetők.

   

   

   


  Az Új idők pszichikai változásai

  A Fény Tanítványai
   
   
  Az újra-kapcsolódás aktiválni fogja a Szent Szerződéseket.
   
   
  Sokan közületek még mindig nehézségekbe ütköztök abban, hogy magatokat szenvedélyben élni lássátok, vagyis mindennap azt cselekedve, ami tetszik nektek.

  Pedig a legtöbbször, ez az energia már életetek része.  Ez néha a munkahely vagy talán egy része annak, amit naponta tesztek. Néha az, amit alkalomszerűen csináltok. Függetlenül attól, hogy mi határozza meg szenvedélyeteket, ez határozza meg Szent Szerződéseteket és ez a dolog éppen most történik.


  Ennek a szerepnek eljátszására jöttél ide – egyedi szerződésed.
  Nálad jobban, senki más nem tudja beteljesíteni ezt a szerződést. Ez a te egyéni/egyedi módozatod a Mennyország és az Otthon rezgéseinek lehozatalára a Földre, hogy mindennapi részetek legyen.  Beszéltünk a nagy újra-kapcsolódásról, ami az egész emberiség számára éppen ebben a pillanatban történik. Elképzelhetitek a fátyol másik oldalán lévők érzelmeit, ezek nagyobbak annál, amit valaha is elképzelhetnétek.  Azt hiszitek, hogy emberek vagytok, akik megpróbálnak rájönni arra, hogy mit tehetnének túlélésükért, hogy hogyan találjanak egy kapcsolatot, vagy hogyan találják meg a szeretetet, mivel számotokra ezek meghatározó dolgok.  Kedveseim, a valóságban, ha megpróbáljátok, nem hibázhattok, mivel nagyon sok energia létezik mindegyik nap, mindegyik pillanata körül.


  Hihetetlen, ahogy a mi távlatunkból figyelve titeket, látjuk, amint felhatalmazzátok mindazt az energiát, ami meghatároz titeket, a sokrétű dimenziókban, ahol vagytok.


  Minden értelmet nyer abban a pillanatban, amikor mosolyogtok, abban a pillanatban, amikor behozzátok az Otthon energiáját és abban a pillanatban, amikor megadjátok a Léleknek azt a bizalmat, mely tulajdonképpen az övé.


  Így hozzátok a Mennyet a Földre.


  Az egész emberiség drámai változásokon megy át.
  Az egész Föld érintett ebben.

   

  Számunkra szórakoztatónak tűnik az a tény, ahogy megpróbáltok előtérbe helyezni bizonyos információkat a metafizika területéről.


  Az isteni útmutatás természetének rossz értelmezése miatt, az ezekről a területekről folyamatosan áramló értékes információk el vannak hanyagolva, mert az emberek félnek az ismeretlentől és mivel az értesülések forrását a kutatók nem ismerik el, ezt figyelmen kívül hagyja az emberek többsége egészen addig, amíg hihető forrásnak fogják elismerni.


  Csak később jelennek meg a tudományos folyóiratokban új teóriák, melyek a megmagyarázhatatlant magyarázzák.


  Emlékezzetek majd, hogy a félelem az emberiség evolúciójával egyszerre elkezd módosulni. Ugyanakkor, a tudomány hamarosan elkezd majd érdekelni sokakat közületek, akik megtanultátok, hogy saját erőtökben bízzatok.


  A tudomány hamarosan fel fogja tárni, hogy az egész emberiség, az emberi evolúció eddig soha nem tapasztalt spiráljában található, és főképp azt fogja feltárni, hogy most az emberi természet megváltozik.

   


  Elképesztő sebességgel változtok meg.
  Az újra-kapcsolódás következtében, az emberiség egy új biológiai szintre fejlődik, melyre nem is számított senki.
   


   
   
  A fókuszotok ráirányítása a legjobb nézőpontra
   


   
  Úgy gondoltok ránk, mint a Mennyország nagy, dimenziós jelzőivel rendelkező angyalaira.
   
  Olyan ez, mintha valamiféle kitűzőt viselnénk, mely valamiképpen jobbakká tesz minket nálatoknál.


  Kedveseink, pedig ez nem így van, mivel mindannyian egyenlők vagyunk, és valamiképpen még részei is vagyunk egymásnak.

  Emlékezzetek arra, amikor az Otthon voltatok a fátyolnak felénk eső részén és mindannyian hozzánk tartoztatok, akkor, amikor a szabad választás játéka elkezdődött.

  Megszületett a döntés, hogy kezdődhet a játék és ti azt mondtátok, rendben.  Véges lények vagytok, tehát számunkra szükséges volt az, hogy legyen egy befejezésetek. Ezután beléptetek, hogy eljátsszátok a játékot.


  El tudjátok képzelni az érzést a mi oldalunkon, amikor áthaladtatok ezen a ponton?

  Túlléptetek a Földbolygó kilépési pontján.


  Annyi nagyszerű lehetőség, valamint néhány nehézség is teremtődött számotokra.
  Most mindkettőről beszélni fogunk, mivel tulajdonképpen ezek ugyanazokat az eseményeket jelentik. Egyszerűen, különböző nézőpontokból látjátok ezeket.

   


  Három fajta fényképezőgép fókusz létezik ebben a „stúdióban”.
   
  Amikor meg szeretnétek változtatni valóságotokat, annyit kell tennetek csupán, hogy megváltoztatjátok a fényképezőgépeteket.


  Abban a pillanatban, amikor megváltoztatjátok a szöget, melyen keresztül megváltoztattok valamit, ezzel tulajdonképpen megváltoztatjátok a valóságot.

   

  Sok személy nincs tudatában e dolognak, annyira hozzászoktatok ahhoz, hogy egy bizonyos helyre helyezzétek a fényképezőgépet, a fókuszt, és ne vigyétek tovább innen ezt.


  De mi, azt mondjuk nektek, hogy ez mozog.


  Ha egy adott pillanatban, nem vagytok elégedettek az életben a valósággal, bármi módon, csupán annyit kell tennetek, hogy felvegyétek a fényképezőgépet és egy jobb szögbe állítsátok be azt, melyen keresztül életeteket lássátok, és ez megváltoztatja majd észlelési módotokat.


  Megváltoztatva az észlelési módot, egy szempillantás alatt, meg fogjátok változtatni a valóságot.

  Most ez hozzáférhetőbb, mint eddig valaha, és arra kérünk titeket, hogy kezdjetek el játszani, mert ti vagytok a vezetők.
   
   


   
   
  A Fény Tanítványai
   


   
  Ti vagytok azok, akik azt választottátok, hogy átmentek lényeteknek számtalan külső változásán azért, hogy utat nyissatok a többi embernek.


  Ti vagytok azok, akiket mi a Fény Tanítványainak nevezünk.


  Ti vagytok azok, akik azt választották, hogy itt lesztek a változásban helyt állva. És még akkor is, ha nem fognak értékelni titeket munkátokért, és talán misztikusoknak csúfolnak majd titeket, ti azok vagytok, akik azt választottátok, hogy másokért hordozzátok a Fényt és az energiát.  Képzeljetek el egy sötét szobát, ahol mindenki megpróbálja megtalálni a kijáratot, ti vagytok azok, akik fogják a lámpát.

  Ne azt mutassátok nekik, hogyan tegyék a dolgokat vagy merre menjenek, csupán azt mutassátok meg nekik, milyen lehetőségeik vannak.  Mi is ezt tesszük, a fátyolnak ezen az oldalán. Ezért nevezik Fényesnek a folyamatot.


  Mi többé már nem avatkozunk közbe játékotokba az angyali közbelépés régi módszereivel, hogy megmutassuk nektek azt, hogy az út jó vagy téves.  A polaritásnak ezen illúziójára, hogy helyes és téves, jó és rossz, szeretet és gyűlölet, fekete és fehér, fenn és lenn, már nincs többé szükségetek.
  Fekete és fehér nem létezik, csupán a szürke árnyalatai léteznek.  Most, meg fogjátok határozni majd a saját észleléseteket és valóságotokat, és ha egy adott pillanatban nem vagytok vele elégedettek, megkérünk titeket, legyen bátorságotok a látásmódotok/fényszögetek megváltoztatására.

   


   
   
  Az elkövetkező pszichikai változások


   
   
  Az emberi természetről szeretnénk beszélni ebben a változásban, mivel a természet nagyon gyorsan változik, ezért az emberiségre nézve nagyon változatos hatásokat fogtok látni.


  Beszéltünk az újra-kapcsolódás folyamatáról és arról a tényről, hogy ha ezt a folyamatot félbeszakítják, nagyon erős hatásai lehetnek a testre, az energiaingadozás miatt.
  Ezt a folyamatot, tudósaitok krónikus fáradtságnak (…..) nevezik, mi, egyszerűen energetikai rendellenességnek nevezzük.

   

  Az emberi agy energetikai újra-kapcsolódása most megváltozik, a szinopszis pályák kommunikációs módjai változnak.


  Évek fognak eltelni addig, míg az orvostudomány fel fogja ismerni, hogy mi történik, részben azért, mert nagyon kevésbé ismeri a változás kezdete előtti kommunikáció módját.

  Az emberiség a szemeitek előtt változik meg.


  Ez a változás szép és mégis nyugtalanságot fog okozni az emberiségnek.   

  Álmatlanság és az álom változásai

   


   
  Meg fogjátok látni, hogy mint eddig még soha ezen a bolygón, egyre több ember szenved álmatlanságban, megváltozik az álom szabványa és az alvás idő felhasználási módja.


  Miért része ez a változásnak?


  Sok minden ezekből azért történik, hogy multidimenzionálissá váljatok és kezdjetek el más idő és tér dimenziókat is megtapasztalni. Ezeknek köszönhetően fog megváltozni más dimenzió valóság megértésetek.
   
   
  Az emberi tapasztalás egyik legnagyobb dimenziós változása, az a dimenzió, amit ti álomnak neveztek.


  Tulajdonképpen, sokan közületek, akik nem tekintitek gyógyítóknak magatokat, meg fogjátok látni, hogy többet fogtok majd kialvatlanul, mint pihenten ébredni.

     Ha nem tesztek meg valamit ébrenlét alatt, akkor, abban a pillanatban, amikor lefeküdtök aludni, egy csengőhang fog a másik dimenzióban megszólalni, jelezve, hogy itt az idő megpróbálni gyógyítani, helyrehozni azokat személyeket, helyzeteket, amik elmaradtak napközben az életetekből.

  Másnap pedig, nem jöttök rá arra, hogy miért is vagytok annyira fáradtak, hát többek között ezért.

   


  Ugyanakkor azt is meg fogjátok tudni, hogy sok személy ébred fel különös órákban, gyakrabban, mint eddig valaha.

  Évek fognak eltelni majd addig, amíg az orvostudomány elegendő adatot fog gyűjteni e tény bizonyítására, ezért figyeljetek, mert ti vagytok azok, akik személyesen elköteleztétek magatokat azért, hogy segítsetek az embereknek e változást megérteni.


  A fény ragyogására utalunk, mely segít nekünk a félelmet elűzni.

  Ti, a Fény Tanítványai vagytok.

   


   

  Hajnal 3 órás klub

   

  Beszéltünk már a hajnal 3 órás klubról, melyben az emberek elkezdenek hajnali három órakor felébredni. Ez tulajdonképpen, az álomnak egy normális ritmusa, amit a jövőben is meg fogtok tapasztalni.

   

  Ezt az álom triádnak nevezitek, ahol normális módon alusztok 3 órát, majd felébredtek 2 órára és ismét vissza aludtok még 3 órára.


  Megadatik nektek két éber óra, mellyel nem tudtok még mit kezdeni.
  E két óra, nagyon speciális, mivel ez idő alatt, az alkotás/teremtés egy mágikus állapotában vagytok.  Tulajdonképpen e két óra alatt, egy alternatív dimenzió állapotában vagytok.
  Az időeltolódás el fog tűnni és e két óra alatt, és az, amit gondoltok, nagyon rövid időn belül valósággá fog válni.


  E speciális pillanatban, engedélyezzétek magatoknak, kizárólag azoknak a gondolatoknak a megőrzését, melyekhez bizonyos módon kötődést éreztek.

  Ekkor semmilyen ellenőrzéssel nem rendelkeztek, az elmétekbe behatoló gondolatokat illetően. Ezért, tartsátok fenn az ellenőrzést csupán azok felett, melyeknek engedélyezitek azt, hogy elmétekben maradjanak.


  Ne aggasszon titeket, a negatív gondolatok elűzése elmétekből. Hagyjátok elmenni őket, mivel emberi tapasztalatotok szükséges részei ezek.

  Csupán tudjátok, hogy átmehetnek elméteken támadás nélkül. Uraljátok csupán azokat a gondolatokat, melyek így vagy úgy hasznosak számotokra – és ne ítéljétek el magatokat azért, mert nehézségeitek vagy negatív gondolataitok vannak. Gyakoroljatok ellenőrzést, a kreativitás e két órája alatt.

   

  Az új hajnal 3 órások klubja
   

  Értsétek meg, hogy az újra-kapcsolódás e pillanataiban és óráiban, hogy nagyon sok minden megváltozhat annyira, hogy a 3órás klub, 4:45órás klubbá válik és fordítva, az elkövetkező 50 év egyeztetési időszaka alatt.

  Az elkövetkező időkben, lesznek olyan személyek, akik megpróbálják megérteni, hogy mi történik, arra gondolva, hogy valami nincs rendben.
  Csupán ez a gondolat maga is, nehézségeket teremthet a Föld bolygón.

  Ez, az emberi fejlődésnek,  változásnak egy normális folyamata.

   


   
  Élő és negatív álmok


   
  Lesznek ugyanakkor nagyon is élőnek tűnő és néha negatív álmaitok is.  Sokan közületek, rémálmaik miatt fognak felébredni. Ez, egy természetes folyamat, mely kiegyensúlyozza energiátokat.

   


  Sokan közületek, egész napotokat pozitív energiában táncolva/fürödve töltitek, semmibe véve azt, amit mi sötét oldalnak nevezünk.

  Mindannyitokban létezik egy szép és egy sötét rész.

   

  Ebben az esetben, lehet egy energiátokat kiegyensúlyozó álmotok, egy nagyon negatív álom, mely segít kiegyensúlyozni benneteket. Legtöbbször, nem fogtok emlékezni ezekre az álmokra, ám egy megrázó élménnyel fogtok ébredni. Néha, emlékezni is fogtok rájuk és beleremegtek majd.

   


  Az újra-kapcsolódás folytatódásával, egyszerre ezek az álmok nagyon különleges tapasztalatokká fognak válni.

  Ezért, ha ez történik veletek, ahelyett, hogy feltennétek magatoknak a kérdést, hogy vajon ez rossz-e, inkább mosolyogjatok és higgyétek azt, hogy elegendő pozitív energiát tapasztaltok meg ahhoz, hogy a kiegyensúlyozás szükségessé váljon.
   


  Ez a kiegyensúlyozódás, már a játék kezdetétől zajlik; az emberiség újra-kapcsolódásával egy időben, ezek az események egyre gyakoribbá és drámaibbá válhatnak.

   


   
   
  Fejfájások és szédülések


   
  Az újra-kapcsolódás idején sok embernek lesznek fejfájásai és szédülései, melyeket eddig nem tapasztaltak még. Miközben az agy elkezd újrakapcsolódni, új tüneteket tapasztaltok meg.

   

  Kérünk, higgyétek el, hogy ez egy normális evolúciós állapot, és nincs mitől féljetek.


   
  Mindig szabadítsátok fel magatokat a pszichikai tünetekkel járó kétségek alól.


  Soha ne tartsátok meg, vagy tagadjátok ezeket, mert ezzel csak növekedni fognak, mindenféle energiákat vonzva magukhoz.  Ha, saját gondolatitok uraivá kívántok lenni, akkor töltsétek ki ezeket az űröket és hiányokat.


  Menjetek orvoshoz, ha aggódtok.
  De miközben a tudomány értékes információkat tagad, anélkül, hogy tisztelné az isteni vezettetést és intuíciót, megkérünk titeket, hogy ugyanezt a hibát ti ne kövessétek el, ha csupán azért mennétek el orvoshoz, mert ők nem metafizikai beállítottságúak, szemléletűek.  Használjátok és tiszteljétek az igazság minden árnyalatát, és ezután majd válasszátok a legjobb jelen lévő fényszöget a fényképezőgépeteknek.


  Ötvözzétek a fizikát a metafizikával, mert itt található az igazi mágia.

  Ha az orvoshoz fordulva az, azt mondja nektek, hogy semmi rendellenességet nem talált, akkor tudni fogjátok, hogy ez az evolúciónak azon útja, melyről beszélünk nektek. Ekkor, félelem nélkül örülhettek az utazásnak.

      
  A légzési rendszer változásai és kihívásai


   
  Megjegyezzük, hogy sok személy változatos és szokatlan, vagy megmagyarázhatatlan változásokat fog megtapasztalni légző rendszerében.
  A következő 5 évben, sok ilyen lesz majd ezen a bolygón.  Az orvostudomány, nem szolgálhat adatokkal a nem diagnosztizált betegségekről.
  Még nincs mód ezeknek az adatoknak az összesítésére, mivel ez csak abban az esetben lenne lehetséges, ha létezne egy megnevezés, mellyel kategórizálhatnának egy tünet együttest.


  Néha az emberek, még ki is találnak betegségeket, bizonyos tünetekre és változásokra, amit tapasztalnak, de nem tudják besorolni sehová. Ez áll az ADD és ADHD elnevezésű rendellenességek megjelenése mögött is.

   


  Az indigó gyermekek által behozott tünetek is már léteznek egy ideje a Földön, és bár rendelkeztek számukra egy elnevezéssel és címkével, a betegségek, tünetek óriási tárházát figyelhetitek majd még meg.  Ez a dolog fog történni a légző rendszer rendellenességeivel is, melyekkel az emberek többsége szembe fog kerülni.
  A saját légzésetekkel való kapcsolatotok fog megváltozni.

   


  Mivel ezek a változások a fiziológiától függetlenül fognak lezajlani, sokan közületek nehézségekbe és sebzettségbe fognak ütközni. Allergiák, hűlések, - szokatlan lefolyással.


  Ismétlem, tudjátok, hogy ezek elmúlnak és tökéletes állapotnak fogtok örülni.
  Ez egy fejlődési folyamat, mely elmúlik, amikor az új összekapcsolódás alkalmazkodik a fizikai formához.  Ne higgyétek, hogy elrontottatok valamit, ha meghűltök.
  Tudjátok, hogy ez egy része a szószerinti újra-kapcsolódási folyamatnak, és hagyjátok meg a fejlődésnek, hogy örömben és felélénkülve folytatódjon.
  Örüljetek az utazásnak… és ha ágyban kell töltenetek egy napot, kibírjátok, inkább örüljetek neki.
   


  Sokan közületek tapasztaljátok  majd, hogy az újra-kapcsolódás idején meg fognak változni szokásaitok, miközben asszimilálódtok a változásokhoz.


  Nem minden változásnak lesznek negatív eredményei.
  Lehet, hogy allergiások voltatok és ez egyszer csak elmúlik, megszűnik.

  De nem minden lesz negatív vagy pozitív.

  Ugyanakkor tudjátok azt, hogy a fátyolnak felénk eső oldaláról, mi semmilyen különbséget nem látunk. Számunkra, ezek csupán egyszerű változások.
   
   
   


   
  Multidimenzionalitás és autizmus


   
   
  Sokszor elmondtam már, hogy miközben fejlődsz, és ezek az események elkezdenek lezajlani, az egyik legnagyobb ilyen megtörténő esemény, az új multidimenzionális megértés.
   


  Multidimenzionális lényekké váltok és sok katalogizált betegségek meg fogtok érteni.  Egyik ilyen betegség az autizmus.
  Az autistát, egy olyan személyként határoztunk meg, aki mindkét világban él egyszerre.


  Legtöbbször, egy autista gyermek nem találja meg a visszautat abba a világba, melyben ti autistaként ismeritek őt. A valóságban, ők inkább élnek a másik világban, mint abban, amit ti mindennapi életnek neveztek.


  Egy lélek számára, ez egy frusztráló tapasztalat.
  Azonban mégis sok mindent beteljesíthet így.

   


  Annak ellenére, hogy ez nem egy betegség, vagy semmi téves nincs ebben, amit az autizmus szépsége által megismerhettek, tulajdonképpen, a multidimenzionális megismerés egy végtelen ajándéka.  A legnagyobb kihívást egy autista személy számára, a frusztráció és düh jelenti, amit érez. Sok információt kapnak, azonban ezt képtelenek teljesen értelmezni.

   


  Akik nem autisták, rendelkeznek egy szűrővel, mely csupán a saját valóságuk vibrációját és információit engedik látni és megtapasztalni.


  Az autista személyek nem rendelkeznek ezzel a szűrővel, és nehézségeik vannak az összes információ asszimilálásával, hogy úgy láthassák a dolgokat, ahogyan ti látjátok.


  Ez a dolog kezd megváltozni.
  A tulajdonképpeni dimenzióváltással és a multidimenzionalitás felé való megnyílással, a mostani újra-kapcsolódás által, elkezdtek eszközöket találni az átalakulásra, melyeket mi fordító eszközöknek nevezünk, melyek segíteni fognak nektek lefordítani az embereknek, a más dimenziókból származó információkat, kommunikációkat.


  Ez sok titkot fel fog tárni az autista állapot rejtélyeiből.


  Az eszközöket a fent leírtak alapján fogják jellemezni, mivel a nem-misztikus tudományból származnak, de egyes új eszközök is meg fognak jelenni az autizmus megértésére.
   


  Egyesek ezen eszközök közül már hosszú ideje itt vannak, ám nem értették meg ezeket… akárcsak azok a személyek, akik olyan autista gyermekekkel dolgoznak, akik mindennap hallják a kristályt, tudják, hogy nem tudnak beszélni a gyermekkel, ám tudnak beszélni a kristállyal.

   


  Az autista gyermek egy kristály segítségével képes beszélni, mely egy fordítóeszköz számára. Beszélhetnek kristállyal, mivel ez fordítóeszközként használható.  Egy kristály több dimenzióban is létezik, tehát így ugyanolyan jól elérhető az autista dimenziója, mint a miénk.


  Nem minden kristály érhet el az autista gyermekekhez, csupán a megfelelő rezgéssel rendelkezőek használhatóak erre a célra.


  Ily módon sok autista gyermek lenne képes kommunikálni egyes állatokkal is, a multidimenzionálisként ismert állatokkal, amilyenek a delfinek például.


  Persze nem tarthatunk háziállatként egy delfint, azért, hogy kommunikálhassunk egy autista gyermekkel, azonban egy ideje léteznek és lesznek fordítótárgyak, melyek lehetnek tárgyak is vagy élőlények, de mindenképpen multidimenzionális életformák.


  Egyesek új természetűek lesznek, és létezni fognak tehetséges gyermekek, akik hamarosan megérkeznek, hogy segítsenek az autisták lefordításában és megértésében.
   

  Amikor ezek a gyermekek fejlődni fognak, ne féljetek tőlük.
  Ismerjétek meg, hogy milyenek ők, és ajándékuk, amit magukkal hoznak, az fejlődés során mindenki ajándékává fog válni.


  Nézzétek őket, azokért a lehetőségekért, melyekkel jönnek.
  A Fény tanítványai vagytok.


   
   

  Kedveseim, Fényhordozók vagytok, és amikor az emberek az elkövetkező változások okozta félelem csapdájába esnek majd, ti vagytok azok, akik különbséget fogtok tenni.

  Ezt a döntést hoztátok meg Szent Szerződésetek által.  Ebben az időszakban a Földön, az egész emberiség átmegy az újra-kapcsolódás folyamatán. Az ember, az állat egy magasabb rezgésbe alakul át.

  Nem titok az a tény, hogy létezik egy pont, mely félelmet fog okozni nektek bolygótokon.  Nagyon egyszerű, az emberek félnek a változástól.
  Kedveseink, ezért vagytok itt.

   

  Azt választottátok, hogy tartjátok a lámpást a legjobb eredményért, anélkül, hogy megpróbálnátok pontosan mutatni az utat és anélkül, hogy bárkinek megmondanátok, milyen irányba menjen, vagy mit tegyen.

  Csupán meggyújtjátok a lángot, hogy mindenki láthassa azt.

  Ez a legfenségesebb Szent Szerződés sokatok számára.
   

   


   
   
  Az emésztőrendszer, a gyomor-bél csatorna


   
  Az utolsó fizikai probléma, melyet szeretnénk bemutatni a biológiai változásokkal egyszerre, azok a gyomor-bél csatorna nagyméretű változásai.

  Kérünk, higgyétek el, hogy az emberek csupán akkor figyelik meg ezeket, amikor negatívak és gonddá válnak.  Ezért van sokszor az újdonságnak negatív oldala, mert senki nem figyelne egy „jóhír" programot. Egyszerűen, ez az emberi természet.  Bár számos változás negatív módon fogja figyelmeteket felkelteni, azért ezek a dolgok pozitív módon is megtörténnek.  A gyomor-bél csatorna változásai sokféle tünetet fognak a közeljövőben magukkal hozni.

  Ha megtapasztaljátok ezeket, még akkor is, ha problémáitok vannak, az elsők között lesztek, akik megkapják a fizikai test magasabb vibrációját.


  Legyetek türelmesek és ne feledjetek el, ezek is el fognak múlni.
   

   


   
   
  Érzelmek


   
  Kedveseink, a most zajló összes fizikai változás közepette, az érzelmek teljesen felborulnak.


   
  Több lesz a depresszió ezen a bolygón, mint eddig valaha és sokan egyre inkább fordulnak majd a belső kreatív energiához, mintsem a külsőhöz.


  Az energia elfojtása a legnagyobb baj ezen a bolygón.


  Istenek vagytok és az Ő részéről bárminek a visszautasítása, gondokat fog teremteni fizikai és pszichikai testeitekben.  Mindig is teremtettetek, ám most az emberek sokkal érzékenyebbek lesznek, mint eddig.


  Csak ti vagytok képesek változást létrehozni.


  Segítsetek az embereknek kifele megélni a kreatív energiát és nem befele.  Azért vagytok itt, hogy ragyogjatok.


  Csupán tőletek függ, hogy ezt csak a szomszédotokkal művelitek, vagy több ezer embert tanítotok.

  Nem fogjuk megmondani nektek, merre haladjatok, ám azt elmondhatjuk, hogy van egy kulcsotok és a Fénynek a tanítói vagytok.


  Ti vagytok, akik segíthetnek a többieknek abban, hogy felemeljék fényképezőgépüket és megtalálják a legjobb fényszöget.


  A Fény Új Családja vagytok és ebben reménykedtetek és bíztatok, hogy az emberiség eljut már végre a mostani pontra.


  Felhívunk tehát a cselekvésre!


   
  Azzal búcsúzunk tőletek,

  hogy bánjatok a legnagyobb tisztelettel egymással

  és minden alkalommal segítsetek egymásnak!

   

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-03-19)
  Megtekintések száma: 151 | Tag-ek(kulcsszavak): Az Új idők pszichikai változásai - | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: