Kedd
2019-03-26
4:32 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Az év leghatalmasabb energiaáradása és összerendeződése  Az év leghatalmasabb energiaáradása és összerendeződése

  ELŐTTÜNK VAN WESAK

  részletek a Metatrontól megjelentett anyagainkból és az Idővonalból

   


  2013. hármas fogyatkozás sorozata egy egyedülálló és hihetetlen erőteljes (energia) töltéssel bír: ez egy olyan megnyílást eredményez, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek, így ezért is különleges időszak az idei május 24-25-én bekövetkező Teliholdas Holdfogyatkozás.

  A Buddhisták ezt az időszakot Wesaknak nevezik.

  Május 24-28 közötti csúcsidőszak alatt a Sedona Örvény különösen meggyönyörködtető lesz és ez egy hihetetlenül hatalmas idő arra, hogy találkozzatok, együtt lehessetek és imádkozhassatok, szertartást végezzetek és meditáljatok.

     2013. áprilisától májuson keresztül, egy hármas fogyatkozás, a Triád energiája:  Április 25/26 Holdfogyatkozás a Skorpióban, május 9-10 Napfogyatkozás a Bikában, május 24/25 Holdfogyatkozás a Nyilasban jön létre, amikor is egy teljesen megdöbbentő, rombikus négyszög formálódik, alakul ki, amely egyesülni fog energiáival a júniusi napfordulóéval.

  A harmadik fogyatkozás, a Wesak idejében Teliholdkor történik meg majd, és idén, és ekkor lesz az energetikus, tetőpontja, amikor is egy kristály korona helyeződik beléje, épül fel benne.


  Wesak ideje alatt egy rendkívülien ritkán tapasztalható interfész (két tudatossági szintet összekapcsoló térfelület) nyílik meg, amely idején a jóindulatú Szíriuszi-Plejád Szövetség megtestesülését hozza magával.

  Megjelennek, érzékelhetővé, érezhetővé lesznek és teljes mértékben valóságosan is láthatóak is sokak számára ezekben a portálokban egy dimenzionális egybeesés által.

   

  A Hármas Időpont (Tripla Date, a három fogyatkozás) Energiáiból teljes mértékben részesülhettek, melyek tajtékos hullámaikkal egyesítenek, összekötnek mindent az Egy-ség tudatossággal, és valóban ekkor minden a 13 rezgés mezőbe kerül.

  2013. Wesak idejében, ebben az értelemben a 13-13-13 energiáiban kerültök. (2013 és a 13. kozmikus rezgés, vagy sugár, valamint a hagyomány szerinti 13. telihold a 27-es holdház felosztás szerint adja a 13-13-13 rezgését.)

  A régi világot Felülíró Átkódolás fog beteljesülni, amelynek lényege valójában egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energiák keveréke alkotja majd.

   

  A Teliholdas Holdfogyatkozáskor (május 24/25), az Uránusz-Plútó (kvadrát) valamint a Jupiter-Szaturnusz, bolygók által alkotta kombináció (korona) hatásra egyesülnek az energiák olyan módon, hogy a dimenzionális fátylakat elvékonyítják és megnyitják a Kozmikus Egység egy példátlan folyosóját.

  A Felemelkedett Mesterek egyesített légióival egy földi interfészen (tér-idő vonalak összetalálkozása) keresztül összekapcsolódva kerültök egy 7 napos fázisba, ezen időszakon keresztül, május 21-28. között, olyan csúcsponti energiákkal, melyek tetőpontja, csúcshatása május 24-27.-én lesz.  Wesak idején, május 24.-én a Teliholdas Holdfogyatkozáskor az Angyali Birodalom Jelenléte elhozza számotokra a Felemelkedett Mestereket, a Krisztusi Avatárokat és Buddha Nagyurat a 12 fő, alapvető portálon keresztül, ahol ezúttal mi is ennek részvevői leszünk.  Minden erőcsomópontnak nevezett terület meg fogja kapni ezt az energiát, mert  valóban a Szellem Jelenléte túl van minden korlátozáson, azon is amit fizikai anyagnak neveztek. 

   

  A 12 portáltól kiindulva, kezdetben a kódok különleges energiafolyosókon vagy fénykapukon áradnak szét és másodlagos közvetítő kapukon szóródnak szét 144 pontba, majd onnan egy harmadik osztódással az egész bolygóra vetülnek. 

  2013-ban 12 Alapvető ponton kezdődik el az energia letöltése, amely kapcsolatban áll a Vízöntő Felemelkedés ionos áramlásával.

  A Földönkívüli Őrzők Ashtar Légiójának csapatai és a Szíriuszi-Plejád Szövetség csoportjai megjelennek, láthatóak , érezhetőek és érzékelhetők lesznek sokak számára és egy rendkívüli tiszta rezgésről gondoskodnak majd ebben térségben.

  A csoportos meditáció irányába tett közös szándék, exponenciálisabban erősebben ölt testet, most ebben az időszakban.

   

  Azt mondjuk nektek, hogy a tágabbra nyílik a dimenzionális ablak május 21-28. között, és ennek a legerőteljesebb energiacsúcspontja a 3 napos (május 23-25) Holdfogyatkozásra irányul. Nincs ennél alkalmasabb hely összejönni ekkor, mint Sedona Tisztítótűzének Energia rezonanciájával.  Jöjjetek össze, egyesüljetek csoportokba, vagy meditáljatok akár egyedül, de legyen rá időtök. Ez egy teljesen megdöbbentő energiaáradás lesz, amely Észak-Amerikát a változások partjára viszi.

  Így minden egyes kódhordozót hívunk most, hogy vegyen részt ebben.

  Ez a Társ-teremtés ideje, amely rendkívüli jósággal teli változásokat hoz az amerikaiaknak (és ez által a teljes Földnek).

  Ez az a (megprófétált) idő, amikor az Ősök visszatérnek. Visszatér a Szellem, az Igazság és az Erényesség.

  De ezt együtt összefogva, tömegesen kell létrehoznotok, mert bizony ez hatalmas erőkifejtést igényel. Ti Vagytok a Társ-Teremtők.

  És mi arra ösztönzünk bennetek, hogy válaszoljatok erre a kihívásra és teremtsetek.

  Ez a Dharma visszatérése és az árnyék eltávolításának ideje.

   

  Egy ilyen környezetben arra bátorítunk benneteket, hogy legyetek itt és segíteni fogunk, de mint Emberiség, Ti Vagytok Azok, akiknek a változás motorjának kell lennetek.

     AZ IDŐVONALBÓL


   

  2013. MÁJUS 10.-JÚNIUS 22. 

  A GONDOLKODÁS ÚJ KIEGYENSÚLYOZÁSA -

  METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜL  Két különlegesen nagyon hangsúlyos időszak 2013-ban

  Az első: május 10. - június 22. között, amelyben egy Nagy Triád nyitásával történik meg, amely egyben a gondolkodás új kiegyensúlyozására törekszik. Ez az időszak magába foglal egy napfogyatkozást, egy holdfogyatkozást és egy napfordulót.  Ennek megerősítésére a Kódhordozók a bolygó erőcsomópontjaihoz fognak utazni.
  2013. MÁJUS 15.-MÁJUS 31.

  5-ÖS  JÓTÉKONY HATÁSÚ BOLYGÓKOMBINÁCIÓ

  amelyben a Jupiter, Vénusz, Nap, Mars, Merkúr vesz részt és amely bőséget teremtő Dhana jóga, egy korlátozott ideig fennálló rádzsa jóga azaz királyi kombináció.


   

  2013.MÁJUS 25. Teliholdas Félárnyékos Penumbrális Holdfogyatkozás 06:10

  Magyarországról nem látható, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Nyugat-Afrika

  Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)


  2013.MÁJUS 25, 5:27 Telihold

  2013. MÁJUS 26.

  Az esti égbolton a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter bolygó látványos együttállása a Bika csillagképben.

   

  2013.MÁJUS 27. A Merkúr bolygótól 2,5 fok távolságban délre a Jupiter bolygó.


  2013. MÁJUS 28. A Vénusz bolygótól 1 fok távolságban délre a Jupiter bolygó.

  2013.  MÁJUS 28.

  VÉNUSZ-JUPITER EGYÜTTÁLLÁS EGY FOKON BELÜL AZ IKREKBEN  SZEMÜKKEL RÁKAPCSOLÓDVA A KOZMIKUS ANYAMÉHEL

  HUNOR ÉS MAGOR KITALÁL A DUALITÁS RENGETEGÉBŐL ÉS EGYMÁSRA LEL A PLEJÁDOK ALATT A FÖLD ÚJ FÉNYMEZEJÉN


  „MAGYARNAK LENNI ANNYIT JELENT, HOGY: CSAK SZERETNI TUDOK, MERT EZ A FOGLALKOZÁSOM


  AZT JELENTI: NINCS ELLENSÉGEM ÉS MINDEN EMBER A TESTVÉREM ATTÓL FÜGGETLENÜL HOL TART A FEJLŐDÉSÉBEN…


  MAGYARNAK LENNI ANNYIT JELENT, HOGY: AZ EGY TÖRVÉNYÉVEL ÉLVE A FÉNY ELKÖTELEZETT FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI…


  MAGYARNAK LENNI AZT JELENTI, HOGY SEGÍTENI SAJÁT PÉLDÁNKON KERESZTÜL AZT, HOGY A BOLYGÓNKON ÉS MAJDAN A FIZIKAI VILÁGEGYETEMÜNKBEN ÚJRA MEGINT MINDENKI MAGYAR LEHESSEN, MINT AMIKOR EGYKOR A MU KRISTÁLY ANYAHAJÓJÁVAL BELÉPTÜNK EBBE A VILÁGEGYETEMBE, ELHAGYVA A DAHL/DAL UNIVERZUMOT ANNAK LE-MAYAR RENDSZERÉT, HOGY TESTBEN IS TUDJA MEGTAPASZTALNI A SZETRETETÉNEK TÜKRÖZŐDÉSÉT A TEREMTŐ


  MAGYARNAK LENNI AZT JELENTI, HOGY ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET NYÚJTANI BÁRKINEK IS, HOGY MAJD EGYKOR ÚJRA MEGINT MINDEN ÉS MINDENKI MAGYARRÁ LEHESSEN

   

  2013. MÁJUS 31. – kisbolygó FÖLDKÖZELBEN

  Május 31-én, magyar idő szerint 22.59-kor lesz a legközelebb a Földhöz az 1998 QE2 jelű kisbolygó (aszteroida). Az égitest átmérője a jelenlegi becslések szerint 2,7 kilométer, ezzel a legnagyobb földközeli objektumok csoportjába tartozik.


  Május 25. szombat


  Július 12. péntek


  Október 26. szombat   


  A TÍZMILLIÓSZOROS napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!  Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk, mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult.

   

  Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.

   

  Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.

  Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.


  A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.

   

  Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek!


  Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.

   

  Lásd a Világbékét ünnepelni!

   

  Tegyél meg mindent, amit szeretnél, 10 milliószoros erővel fog hatni!

  Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik.

  A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.

  Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának.

  Azonban lelkünk természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt a hatás itt is érezhető lesz.

   

  Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem a tízmilliószorosára növekszik.

  Igen, minden megsokszorozódik a tízmilliószorosára.


  Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz.

   

   

  Mit jelent ez?


  A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg.

  Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk.

  Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik.


  Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.


  Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban.

  Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.

   

  Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

  Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként!

  Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

  Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.

  Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz!

  Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.

  Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.

  Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

  Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.

  Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.

  Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

  Dharmacsakra napoknak is hívják őket.


  A tibeti és a maya kultúrában is megemlítik. Azt mondják, ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet.
  Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását!


  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-05-25)
  Megtekintések száma: 163 | Tag-ek(kulcsszavak): Az év leghatalmasabb energiaáradása | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: