Szombat
2019-03-23
4:18 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG A GYÓGYULÁS ÉS AZ ÁTALAKULÁS ESZKÖZE

  AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG A GYÓGYULÁS ÉS AZ ÁTALAKULÁS ESZKÖZE

  Bárhol, bármilyen helyzetben is vagyunk, ha ráfókuszálunk az Arany és Ezüst Ibolya Lángra, az harmonizálja régi, kellemetlen energiáinkat...

  AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG
  A GYÓGYULÁS ÉS AZ ÁTALAKULÁS ESZKÖZE

  Egyik angyali tanítóm, Susan foglalkozása kamionvezető. Nemrég egy új járműhöz jutott, és olyan helyekre járt külföldön rakományával, ahol sok a kocsifeltörés. Persze a férje le akarta beszélni őt erről a munkáról, de Susan hajthatatlan volt, nem állt kötélnek, inkább megidézte magának és a kocsija körül az Ezüst Ibolya Lángot, mintegy mindkettőjüket biztonságba tartva.
  Nem sokkal később lefotózta büszkén az új kamionját, és láss csodát, amikor megnézték a képet, a járműt körülvette az Ezüst Ibolya Láng felhője.
  Vajon miért is lehet biztonságban tartani a kamiont az Ezüst Ibolya Láng fényében.

  Az Arany és Ezüst Ibolyaláng története.

  Az Arany és Ezüst ibolya Láng, az egyik leghatékonyabb gyógyító és átalakító/transzformációs eszköz, amit az emberiség valaha is kapott. Isteni Ajándék, és Isteni Áldás, és alkalmanként az isteni evolúció (3, 7 vagy 12 sugaras koncepciótól függően) más-más sugarával finomodik ki, egészül ki, együttlángol.

  Arany Atlantiszban az Ibolya Sugár egy spirituális erő volt az ottaniak kezében, amelyet bármikor használhattak.
  Különös képessége volt a Lángnak,
  mindent képes volt megtisztítani, átalakítani,
  különösképpen az emberi kapcsolatokra volt jelentős hatással.

  Tehát, amikor nézeteltérésekre került sor, vagy vitára az emberek között, akkor meghívták, megidézték, invokálták az Ibolya Lángot, (belerakták és átégették a problémáikat, nézeteltéréseiket) és az feloszlatta minden negativitásukat.
  Amikor Atlantisz megváltozott és visszaélt az Ibolya Sugár adományával, akkor visszavonták tőlük ezt az adományt. Csak néhány spirituális csoport őrizhette, tarthatta meg tudatosságának szolgálatába. Egyike volt, (a múlt század közepe után a hatvanas-hetvenes években) Elizabeth Clare Prophet,* aki egy karcsú kis könyvecskébe szeretetével foglalta össze az Ibolya Láng tudását, a test, a lélek a szellem meggyógyítását, és kiegyensúlyozását, hogy ez a tudás megmaradjon mindenki számára.

  Az Ibolya Láng Átalakító ereje.

  1987-ben egy 25 éves tisztulási időszak indult el az emberiség történetében, amely célja az volt, hogy előkészítse a 2012-es hatalmas változásokat.
  1987 augusztusában a Harmonikus Közelítés/Konvergenciakor számos fényhozó imádkozott a bolygó megsegítéséért a Föld különböző területein, így Saint Germain kéréssel fordult a Teremtő Forráshoz (a spirituális hierarchián keresztül), hogy az emberiség visszakaphassa már az Ibolya Lángot újra használatába.

  A Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara

  1988-ban a Harmónia és a Kegyelem Ezüst Sugara összeolvadt az Ibolya Lánggal. Sokan, akik akkor meghívták az Ibolya Lángot, megtapasztalhatták azt, hogy az átalakította a negatív energiákat, és helyettük harmonikus és kellemes rezgéseket hozott be az invokálóinak.

  Az Arany és Ezüst Ibolya Láng

  Az elmúlt években egyre többször is felajánlották számunkra beteljesülésünkhöz ezt az áldást, eggyé válni az 5. dimenziós tudatosság bölcsességének arany sugarával, az Ezüst Ibolya sugáron keresztül. Bárhol, bármilyen helyzetben is vagyunk, ha ráfókuszálunk az Arany és Ezüst Ibolya Lángra, az harmonizálja régi, kellemetlen energiáinkat, majd olyan lehetőséget hív be, amellyel összekapcsolódhatunk az 5. dimenzióval, és ott tart meg bennünk.

  Hogyan hívhatjuk, invokálhatjuk meg az Ibolya Lángot?

  Az Arany és Ezüst Ibolya Lángot meghívhatjuk: hanggal, gondolatban, érzéseinkben, megjelenítve, elképzelve, egy adott helyre, helyzetre és személyekkel kapcsolatban.

  Hogyan, miként és mire tudjátok a Lángokat használni?

  Csak el kell képzelnetek, hogy a láng megjelenik a hívásotokra és átégeti/átalakítja azt a testrészt, ahol negatív energiák vannak. (kiegyensúlyozatlanságok, betegségek) (Pl. emésztési probléma: hívd meg szeretettel a lángot, tedd a gyomrodba, májadba, epédbe, hasnyálmirigyedbe, béltraktusba, keringési zavaroknál, a szívedbe, szembetegségeknél a szemekbe. Meg kell kérni szeretettel, hogy égessen el, alakítson át mindenféle negativitást.)Elküldheted bármire, akármire, hogy oldja fel a problémát, vagy azt küld el vissza vele, szeretettel hogy semmisítse meg.

  Ahol diszharmónia van a kapcsolatokban, vagy a kultúrák /népek /nemzetek között, hívjátok meg a Lángot, hogy alakítsa át ezeket, hozza be gyógyító erejét. Kérjétek meg, hogy tisztítsa meg és egyensúlyozza ki az előttetek álló utatokon.. Használhatjátok saját vagy másokat gyógyító célokra, a harag a félelem és a negativitás átalakítására. Elküldhetitek a háborús és zavargásos területek, országok, helyek, helyzetek energiatisztítására. Képzeljétek el, lássátok azokat a helyeket, helyzeteket, ahol tisztításra, tisztulásra van szükség. Zadkiel Arkangyal

  Zadkiel Arkangyal, Saint Germainnal együtt dolgozva, közösen felügyelik az Ibolya Lángot. Ő Mariel Arkangyallal jelenik meg a Lélek Csillag Csakrád körül, amely 18 centiméterrel van a koronád felett, és amely akkor nyílik, meg amikor kitágul erre a tudatosságod. Amikor vizualizáljátok az Arany és Ezüst Ibolya Lángokat a Lélek Csillag csakrátokon belül, az fel fogja gyorsítani felemelkedési folyamatotokat.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-11-10)
  Megtekintések száma: 195 | Tag-ek(kulcsszavak): AZ ARANY ÉS EZÜST IBOLYA LÁNG A GYÓ | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: