Kedd
2019-03-26
3:50 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Athabantian Csillaghajó

  Athabantian Csillaghajó / Legyetek azzá, akikké válhattok! / 2013-04-25

  Isten éltessen minden Édesanyát és Édesapát!

  bokréta

   

  Üzenet az Athabantian Csillaghajóról,

  az Androméda rendszerből / 2013. április 25.

  Mark Kimmel közvetítése

  Athabantian

  Legyetek azzá, akikké válhattok !

   Jó reggelt Adrial!

  Jó reggelt Mark!

  Az Athabantian Csillaghajó szószólója vagyok. Örülünk, hogy ezen a reggelen beszélhetünk veletek. Mint azt már korábban közöltük, ha képesek vagytok megtartani az ötödik dimenziós rezgésszintet, valóban kommunikálhattok kollektívánkkal. Így, barátokként beszélgethetünk veletek és nem mintha valahogy mi másoknál jobbak lennénk.

  Értem mire gondolsz.

  A következő üzenetet bátorításként szánjuk azoknak, akik készen állnak a személyes átváltozásuk következő lépését megtenni. Olvassátok örömmel ezt az üzenetet, mert nagy kalandok várnak rátok.

  Sokan a kozmosz minden szögletéből, azért jöttek, hogy részt vállalhassanak a Föld nagy átalakításában. Mark, a te döntésed volt, hogy az Androméda rendszerből ide jöjj, és emberként inkarnálódj, sok évet átlagos emberként élve életedet a családoddal, a karriereddel, a barátaiddal és más egyéb dolgokkal. Ezek a korábbi tevékenységek szükségesek voltak, hogy szilárdan kialakuljon közted és az emberek között egy kapocs és hogy megtanulhasd értékelni, milyen is az élet egy 3D-s bolygón.

  Azok számára, akik ezeket a sorokat olvassák, azért jöttünk ma el, hogy a jelenlegi helyzeteteket jobban megvilágítsuk. Olyanokként érkeztünk, akiket ismertetek a ti időtökből más bolygókon, olyanokként, akik nálatok sem kevesebbek, sem jobbak, sem felettetek állók. Mindenki egyenlő a magasabb rezgésszinten – mindenki kölcsönösen elfogadja egymást a Minden Létező Egységén belül.

  Korábban egy bolygó sem volt képes Felemelkedni az 5. dimenzióba, mely ennyire összenőtt a 3. dimenzióval. A Föld-i emberek fizikai testébe 5. dimenziós rezgések kerülnek beáramoltatásra. Ebben a folyamatban minden könnyedebbé alakul át. Ez a leghatalmasabb égiek nagyszerű vállalkozása és boldogok vagyunk, hogy ennek részesei lehetünk. Ezen felül örülünk minden embernek a Földön, akik aktívan részt vesznek ebben a nagyszerű vállalkozásban.

  Tudnotok kell, hogy az égi kollektíva egy hatalmas birodalom, sokkal nagyobb számú, mint ti vagytok a fizikai formátokban. Az égi birodalomban teljes kollektíva vagyunk. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz megérteni, de mi nagyon jól érezzük magunkat ebben az állapotban, mert, amint meghaladja valaki a fizikai forma rezgésszintjét, akkor minden egy kollektíván belül működik. Sok kollektíva létezik, az égiek egyek közülük, akik fizikai forma nélküliek. Léteznek formanélküliek – ez egy még átfogóbb terület, és amit lehetetlen szavakba önteni. Amit fontos megérteni, hogy amelyik nem-formateremtő kollektíva, az nem rendelkezik formával és ami formával rendelkezik, az a kollektíva hozza létre a fizikai formát.

  Fizikai formában élő lényekként, rendelkeztek egy könnyen felismerhető egyéniséggel. Könnyű látni a körvonalaitokat és könnyű érezni benneteket. Képesek vagytok megérinteni testetek határvonalait. Érzékelitek a mentális és az érzelmi testeiteket. Képesek vagytok kapcsolatba lépni lelketekkel. Mindezek által könnyen definiálható egyéniségek vagytok. Az égi birodalomban nem vagyunk ilyen egyszerűen elhatárolódva. Mint azt már korábban elmondtuk, kollektíva vagyunk és így formánk összeolvad az egész kollektíván belül. Ha egy egyéni lényt szeretnénk manifesztálni, mint engem [Adrial] ebben a pillanatban, ezt a kollektívából tesszük meg.

  Azért hoztuk fel ezt a témát, mert ha a magasabb rezgésszint felé mozogtok, akkor elveszítitek egyéniségetek aspektusait. (A „nyers” egyén koncepciója csak a 3. dimenzióban létezik.)  Ha megtanultok az 5. dimenzióban létezni, elkezditek az 5. dimenzióban tartózkodok közelségét érzékelni. „Tudni” fogjátok, hogy az egység érzése, egy belső tudás – és nem lehet szavakba foglalni.

  Arra is szeretnénk emlékeztetni mindenkit, akik ezeket a szavakat olvassák, hogy emlékezzetek az okra, amiért a Földre inkarnálódtatok. Miután rendelkeztetek a képességgel, hogy kipróbáljátok magatokat a magasabb rezgésszinteken és megtanultátok a benne való tartózkodást, mely támogatott benneteket, akkor valóban tudjátok értékelni az inkarnációtok okát. Tényleg egyszerű: Rendelkeztek egy fizikai testtel. Most pedig ügyesen megtanulhatjátok, hogy az 5. dimenzióba mozduljatok el. Ott segíteni fogtok másoknak, hogy ezt ők is megtegyék.

  Miközben erre a célra koncentráltok, Felemelkedetté váltok. Fényetek minden veletek kapcsolatba kerülő számára világítani fog. Energiátok körülöttetek mindenkire kisugárzik. Ez által jelentős befolyással bírtok erre a bolygóra és valójában a teljes kozmosz minden más fizikai formájára. Közülünk azok, akik nem rendelkeznek fizikai formával nem képesek ezt elérni. Sok Föld-i ember nem volt képes (eddig), magasabb rezgésszintekre emelkedni, miközben fizikai formában tartózkodik. Ez az oka annak, amiért mindegyikőtök önként jelentkezett, hogy a Földre jöhessen.

  Ma elegendő Fénymunkás tartózkodik a Földön, akik fenntartják a magasabb rezgésszintet, így biztosítva a Föld átformálását. Mint azt korábban már elmondtuk, a 3. dimenzió mágneses konstrukciói 2012. decemberében kiiktatásra kerültek. Ez megkönnyíti a magasabb dimenziókba való utat, de semmi esetre sem teszi automatikussá. Az egyéni fizikai formáknak gondoskodniuk kell arról, hogy eddzék önmagukat, hogy a magasabb rezgésszinteken létezzenek – ez nem automatikusan történik. Ez egy napi szintű gyakorlat.

  Ahhoz, hogy az 5. dimenzióban megtartsátok magatokat, meg kell tanulnotok, hogy gondolataitokat és érzelmeiteket az ellenőrzésetek alatt tartsátok. Megtapasztaltátok, amikor egy alacsonyabb rezgéssel konfrontálódtatok, hogyan zuhantatok alá a finomabb rezgésszintekből. Azt is láttátok, hogy a könnyed rezgésszintet megtartjátok, ha az alacsonyabb rezgések nem kerülik el a figyelmeteket. Ismeritek a reakcióitok közötti különbségeket. Gyakoroljátok, ezt az értékes leckét.

  Nézzetek a tükörbe és tegyétek fel a kérdést magatoknak: „Mi az, ami fontos az életemben? Mit teszek én, mit szeretnék továbbra is megtenni, mit kell tennem gyakrabban? Miről mondhatok le? Mi az ami bebetonoz [rám ragadt]? Mi szolgál engem? Mi szolgálja a 3. dimenzió folytatását?" Ezután döntsetek, hogyan folytatjátok az életeteket.

  Értsétek meg, hogy nincs szükségetek külső megerősítésre. Időtök és energiátok legoptimálisabb felhasználása, a magatokban való felfedezése annak, hogy miért egyeztetek meg, hogy ebben az időben és ezen a helyen öltötök testet és mit tehettek, hogy ebben a törekvésben előre haladjatok. Elfejeltettétek az űrtestvéreitekkel való kapcsolatba lépés módját. Szívetek mélyén már tudjátok, hogy léteznek más fizikai formák más bolygókon. De ne pazaroljátok az időtöket, hogy megpróbáljátok megpillantani hajóikat vagy végighallgatni egy másik szemtanút – legyetek tudatában, hogy ők a Testvéreitek, ez elegendő. Mint már elmondtuk: köztetek járnak.

  Nincs szükségetek egy magasabb autoritásra, mint a kormányotok vagy más vallások, amik azt mondják nektek, hogy nem léteznek nem-emberi életformák. Mert ez (ismételten) átadja a hatalmat feletettek egy olyan autoritás kezébe, melyet erre illetékesnek tartotok. Felejtsétek el az földönkívüliek kutatását. Tényleg az égre kell néznetek, hogy világos legyen előttetek, más is létezhet az univerzumban? Nézzetek Önmagatokba. Legyetek tudatában, hogy sok más bolygóról származó jár-kel köztetek. Tudjátok, hogy sokan más bolygókról inkarnálódtak, hogy ezekben az időkben veletek legyenek.  

  Legyetek azzá, akivé válhattok. Próbáljátok meg Felemelni saját energiátokat. Gyakoroljatok naponta.

  Figyelmeteket összpontosítsátok erre az egyedülálló feladatra. Rakjátok össze magatokat, ne rohanjatok egyik csatornázástól a másikhoz. Gyakoroljatok önuralmat. Gyakoroljátok a megkülönböztetési képességet. Fedezzétek fel energiamezőtöket. Ezután lássátok meg, hogy ami nem a ti részetek, az csupán az élet-drámátok színpadán való szórakozás. Koncentráljatok arra, hogy ti legyetek „a” rendező a színpadotokon. Más semmi nem fontos a fejlődésetek szempontjából. Semmi nem történik, ha csak egyszerűen azt kívánjátok, hogy történjen meg. Nektek kell megtennetek, senki más nem teheti ezt meg helyettetek. Legyetek tudatában, hogy ti vagytok a saját élettapasztalataitok teremtői – jól teremtsétek meg őket.

  Hogy a magasabb rezgésszinteken maradjatok, vissza kell húzódnotok a 3. dimenzióból. Számoljátok fel a dühöt, az ítélkezést, a felhalmozott vagyont és a mások feletti hatalmat. Számoljatok fel minden a 3. dimenzióhoz köthető anyagi kényelemhez való ragaszkodást.

  Legyetek jelen a világban, de ne azonosuljatok vele. Ismerjétek fel, kik is vagytok valójában – a Forrás egy egyéni megnyilvánulása, egy hatalmas Fénylény. Hagyjátok a hátatok mögött azokat a múltbeli és jelenbeli szokásokat, melyek nem járulnak hozzá a Felettes Énetek testetekben való manifesztációjához. Ne engedjétek, hogy a 3. dimenzió visszarántson benneteket, miközben arra törekedtek, az 5. dimenzióban legyetek. Fenntartva ezt a törekvést gyakoroljatok Önuralmat, de ne felejtsetek el a teremtés örömében élni.

  Legyetek tudatában, hogy a 3. dimenzió távozik. Tudjátok, hogy a bolygótok minden mással együtt megtisztul a 3. dimenzió sötétségének sűrűségből. A 3. dimenzió enyve eltávolításra került. Nem létezik többé az az energia-szerkezet, ami mindent a 3. dimenzió mozdulatlanságában fixált. Az általatok is érezhető szabadság ennek az összeomlásnak, a régi utatokra fordított koncentráció csökkenésének a következménye.

  Tiétek a lehetőség, hogy az elsők között legyetek, akik hatalmas fizikai Fénylényekké válnak, hatalmas emberekké, aki másoknak mutatnak utat. Ennek megtételéhez Önfegyelem szükséges. Önfegyelem, hogy az ítélkezés, az erőszak, a harag és a 3. dimenzió zavarait levessétek. Lehetőségetek van multidimenziós lényekké válnotok, hogy részesei lehessetek a 12 dimenzió minden szintjének. Mindenki számára adott ez a lehetőség, de egyesek számára lassan jön el a beteljesülés. Mindenki számára körülbelül 50-100 év kell, hogy az 5. dimenzióban lehessenek. Sokan visszamaradnak, nem maradnak életben, hogy láthassák ezt a csodálatos eseményt. Másrészt életben maradhattok, hogy mindent láthassatok – hogy mindent megtapasztalhassatok.

  Az idő összeomlik. Ez megkönnyíti azok dolgát, akik lusták, hogy elérjenek az 5. dimenzióba? Egy kicsit, de mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak – elengedhetetlen az önfegyelem, az odaadás és az öröm. Figyeljétek a saját fejlődéseteket és élvezzétek – mert ez a valaha megtapasztalt legnagyobb kalandotok.

  Legyetek tudatában, hogy Testvéreitek az egész univerzumból képviseltetik magukat ezen a bolygón. Nézzetek magatokba és ismerjétek fel, kik vagytok. Ne adjátok át hatalmatokat másoknak, akik megmondják, kik vagytok. Nézzetek magatokba. Minden ott van. Képesek vagytok felismerni Önmagatokat és ebben örömötöket lelhetitek. Nézzetek befelé és legyetek hálásak. Szívetek megmondja, kik vagytok. Kövessétek a szíveteket – sugározzátok Fényeteket és boldogságotokat mindenkire, hogy láthassák azt. Ekkor tudni fogjátok, kik vagytok és mások is felismernek benneteket.

  Az új Föld egy csodás hely lesz, egy 5D-s paradicsom, amit az univerzumból sokan szeretnének meglátogatni. Lassan egy olyan bolygóvá válik, mely a 3D-s sötétségből emelkedett fel. Segíthettek és szerepet vállalhattok bennem, hogy ez megtörténhessen. Igen, TI.

  Adrial vagyok, a kozmosz egy égi lénye. Nagyon örültem, hogy megoszthattam ezeket az elgondolásokat veletek és Markkal.

  Csatornázta: Mark Kimmel

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-05-05)
  Megtekintések száma: 160 | Tag-ek(kulcsszavak): Athabantian Csillaghajó | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: