Kedd
2019-03-26
3:48 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  ASHTAR beszél / 2013. április 08.

  ASHTAR beszél / 2013. április 08.
  Philipp közvetítése

  Ashtar3_1Ashtar átadja a szót Gaianak: Gaia az aktuális átalakulási időszakról beszél

  Köszönöm Ashtarnak, hogy lehetőséget ad számomra, hogy rajta keresztül beszélhessek.

  Gaia vagyok. Én vagyok az anyátok, aki tart titeket, és rendelkezésetekre áll. A fejlődéseteket hordoztam. Vigyáztam rátok, menedéket adtam nektek, és segítettem nektek abban, hogy tapasztalatokat gyűjtsetek. Amit megvalósítottatok, az meglepő. Nem voltunk biztosak benne, hogy képesek lesztek-e megváltoztatni a folyamatot, és utat törnötök a Fénybe, ahogy mi reméltük. De sikerült nektek, és mi teljes szívünkből gratulálunk!


  Szédül a szívem az örömtől, és az irántatok érzett szeretetem túláradó. Büszke vagyok rátok. Fejlődésetek most sokkal gyorsabb lesz. Habár láthattok zavarokat kívül, amelyek meggyőzhetnének benneteket az ellenkezőjéről, kérem, hogy legyetek bizonyosak benne, hogy minden a terv szerint halad. A Fényhez visszavezető úton vagytok, tehát ezen a ponton hadd beszéljünk erről.

  Időközben tudnotok kellene, hogy ti idéztétek elő a jelenlegi átalakulási folyamatot, és ebbe a Menny beleegyezett. Ez a rövid időszak nem fog évekbe telni- a ti időszámításotok szerint hónapokról beszélünk. Ebben az időszakban egyre több testvéreteknek lesz meg a lehetősége, hogy felszálljon a hajóra, melyet „Felemelkedés”-nek nevezünk. Ez a tény már önmagában meg kellene, hogy mutassa, milyen nagyszerű és szerető Teremtmények vagytok.

  Ez az átmeneti folyamat arról szól, hogy még ennél is több Szeretetet egyesítsünk. Minden, ami a régi energiához tartozik a felszínre kerül, hogy lehetővé tegye számotokra ezeknek a megmaradt régi energiáknak az átalakítását. Ez bennetek és a külvilágban is olyan következményekkel járhat, amelyek részben kényelmetlenek lesznek számotokra. Hagyjátok megtörténni, és fogadjátok el- ez annak a jele, hogy valóban változtok.

  A legfontosabb tény, amit tudnotok kell, az átmenet során az az, hogy a Menny sosem fogja az újabb globális konfliktusok kirobbanását engedni. A helyzet riasztónak tűnhet ezzel, hogy új konfliktusok keletkeznek, és a régebbiek mindenfelé fokozódnak a felszínemen. Viszont, amikor megfigyelitek ezeket a konfliktusokat, vizsgáljátok meg őket a szívetekkel, és rá fogtok jönni, hogy egyikben sincs meg a lehetőség arra, hogy megakadályozzák a közös utazásunkat.
  A Menny elhatározta, hogy vissza fogunk térni a magasabb dimenziókba, és semmi sem fog történni, ami meghiúsíthatná, vagy megtorpedózhatná ezt a döntést. Ezeket a feltűnő negatív energiákat szertefoszlatjuk, tehát ne féljetek tőlük. A végcélunkat az isteni erők döntötték el, és közösen fogjuk elérni azt, amikor eljön az ideje.

  Ahogy már beszámoltunk róla, én mint Fénylény, már megérkeztem az ötödik dimenzióba. Többdimenziós nézőpontból tekintve, már én vagyok az a bolygó, amely szépségben éli virágkorát, és nincs rajta több alacsony rezgésű energia. Ti még a közbülső, átmeneti szakaszban vagytok. Egyrészt már a végére értetek a harmadik dimenziós tapasztalatotoknak, de még nem értétek el a végcélotokat. Azzal, hogy fenntartjátok, és árasztjátok magatokból Fényeteket, Szeretett Fénymunkások, oda vonzzátok a körülöttetek élőket. Ily módon segítetek nekik felszabadítani magukat a harmadik dimenzió béklyóitól, és az én rezgésemmel összhangban való létezésben.

  Mi vár rátok a jelenlegi utatok végén? Én! Várlak titeket egy olyan dimenzióban, ahol a Szeretet nem egy nehezen értelmezhető szó. Nincs szükségetek többé szavakra, hogy leírjátok a Szeretetet, ott Szeretet lesz nektek. A feltétel nélküli szeretet a célotok. Ez az jelenti, hogy a ti Szeretetetek bármilyen feltételtől mentes, és annyira szerettek majd Mindent-Ami-Létezik, hogy folyamatosan túláradó örömöt, boldogságot és jólétet fogtok érezni. Ebből az emelkedett állapotból származik majd az energiátok.

  Már elkezdtétek érezni ezt a Szeretetet – még nem tartósan, ahogy hamarosan fogjátok – de egyre jobban és jobban. Ez az energiafokozódás segít megszabadulni régi béklyóitoktól, és ez az oka, amiért az ősi, és rejtett viselkedés mintákat felhozzuk a felszínre átalakítás céljából.

  Az ötödik dimenzióban az együtt-létezést a kölcsönös Szeretet hatja át. Teljes egészében, kizárólag a Szeretetre összpontosítotok. Ezzel az összpontosítással hozzátok majd közösen létre az édenkertet, amiben én már benne vagyok, de ti még nem léptetek be a kapuján.

  Ha azt gondoljátok, hogy ez évszázadokba telhet, akkor megnyugtathatlak benneteket: Mihelyst sikerült felemelnetek a rezgéseteket – levetni a régi energiákat, mint egy kabátot – minden nagyon gyorsan fog fejlődni. Nem találtok egyetlen követ sem az ösvényen, amelyen haladtok, amelyet el kellene távolítanotok az utatokból. Minden összeáll, és ugyanarra a célra összpontosít mindenki. Azzal, hogy megszilárdítjátok erőfeszítéseiteket, sikert fogtok elérni, olyan módon, amiről még álmodni sem mertetek volna még nem is olyan régen.

  Minden, amit Fénytestvéreitek ígértek nektek, most valósággá válhat. Az energiátok felemelkedése előfeltétele minden új technológiának, társadalmi változásnak és személyes fejlődéseteknek. Fontos megértenetek, hogy előbb ezt a felemelkedést kell véghezvinni és befejezni, mielőtt a változások, melyekért olyan nagyon sóvárogtatok, lejátszódnának kívül. És ti ezen munkálkodtok a Jelen pillanatban, és sok szenvedéllyel teszitek ezt, még nagyszerűbb sikerrel.

  Az energiáitoknak ez a felemelkedése az előfeltétele a különböző világok újraegyesülésének. Én nem csak a belső birodalmakról beszélek, amelyeket korábban említettünk. Én a természeti- és állat királyságokról is beszélek, amelyek el voltak választva tőletek régóta, miközben buzgón várták, hogy újra nyitottan és tudatosan kommunikálni és érintkezni tudjanak veletek.
  Nem kérdeztétek meg magatoktól, hogy miért léteznek a legendák a manókról, tündérekről, koboldokról és törpékről? Azt mondták nektek, hogy ezek mind gyerekmesék, semmi nem igaz belőlük – a szórakoztatásotokra gyártották őket. Semmi sem áll távolabb az igazságtól, mivel a törpék, manók és tündérek birodalma ugyanúgy létezik, ahogy az emberi királyság is.
  Ténylegesen csodák várnak rátok. Örömötöknek semmi sem szab majd határt, amikor felkutatjátok ezek a csodákat. Mindannyian ennek az időnek az elérkezésére várunk!

  A hosszú várakozás a végéhez közeledik. Ne engedjétek gyengülni erőfeszítéseiteket. Küldjetek Szeretetet, és legyetek ti a Szeretet. Ez az alapja mindennek, amit tenni tudtok azért, hogy ezen fejlődések megtörténjenek, ahogy mindannyian kívánjuk.

  Bárcsak tudnátok, mennyire szeretlek titeket. Én vagyok az Anyátok. A lelkem Gaia. Ti vagytok a gyermekeim, akiket óvok és szeretek. Milyen nagyon várom a napot, amikor ti mindannyian ráébredtek erre. És ez a nap közel van – nagyon közel.

  A legmélyebb, határtalan szeretettel:
  a Ti Gaia-tok.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-04-14)
  Megtekintések száma: 198 | Tag-ek(kulcsszavak): ASHTAR beszél / 2013. április 08. | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: