Péntek
2018-07-20
11:53 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  ARIEL Arkangyal üzenetei a változásokról :

   

     A változás útja   

   


    
  A 2012-es év bölcsességében mindenkinek magának kell megtalálni az Önmagában meghúzódó Isteni Lényt.
  MI Angyalok egyre közelebb húzódunk a Földhöz, így egy olyan energiatöbblettel látjuk el az arra nyitott egyéneket, mely megismerteti velük, a FÖLD részletes átalakulási programját.
  Ebben az évben többféle változási rendszeren mentek keresztül.
  Sokan ebben az évben kapcsolódnak Soláris Angyalukkal, mely Önmaguk felsőbb identitása.
  Az energiák, és a bevitt, a környezetből felvett energiaminőségek nagy mértékben módosulnak, a csakrarendszerek átalakulnak, - ennek függvényében az egész emberi testfelépítése energetikai szinten átalakul.
  Különböző szabályok változnak a spirituális lét terén.
  Ezeket a szabályokat Isteni Minőségek és Törvények hatják át, mely konkrét vázát képezik egy jól működő és felépülő rendszernek.
  Az emberi teremtés határokat fog lebontani, és egy teljesen új, merőben az eddigitől eltérő emberi minőség kialakulásának ad teret.
  Az érzékelésetek egyre inkább felerősödik, belső látásotok is egy intenzív átalakulási folyamaton megy keresztül.
  Az érzékelések tárházának már csak TI magatok szabhattok határt.
  Egy olyan evolúciós ugrás részesei vagytok, amely teljesen leválasztja a régi rendszert, és merőben új, magas energetikával rendelkező társadalomnak adja át a szerepet.
  A FÖLD jelentős átalakulási folyamaton megy keresztül, és ez a folyamat arra készteti az emberiség jelentős hányadát, hogy ők is a változás részeseivé váljanak.
  Egy olyan jól működő rendszert állít fel, mely lehetővé teszi, hogy a háromdimenziós létből kilépj, és új tudattal, megújult látásmóddal indulj el egy olyan úton, amely még számodra is ismeretlen, és nem fedi fel magát.
  Ez az ismeretlen út számos csodát rejt magában, mely számotokra egyben telve van szépséggel az ismeretlen iránt, de egyben néhányotokra ijesztőként hat.
  A változás, az ismeretlen, általában a legtöbb embert félelemmel vegyes érzéssel tölti el.
  A FÖLD Angyalai, a Természet Lények mind szerves segítői ennek a folyamatnak.
  A növény és az állatvilágot olyan eszenciával látják el, mely teljes megújulás kezdetét biztosítja minden egyede számára.
  Ez az evolúciós átformálódási szakasz, számos egyed kihalását, genetikai átformálódását jelenti, melybe az ember is beletartozik.
  Az állat és a növényvilág is egy tartós átalakulási fázison megy keresztül, a FÖLDÖN élő élővilág minden egyedét érinti ez a változás.
  A kristályok világa sem maradhat ki ebből az átalakulási folyamatból, hisz ők is szerves létezői, mint minden egyes egyede, ki kellőképpen illeszkedik a megújuló FÖLD energetikájához.

  A következő szakaszban az állatvilág szerves átváltozási ciklusát tárgyaljuk, mely jelentős változást ró az emberiségre.
  Míg egyes fajok kipusztulnak, addig egyes fajok teljesen más formátumot vesznek fel, és a FÖLDÖN, az állatvilágban betöltött szerepük is ennek hatására jelentősen átalakul.
  Merőben más lesz a rétegződési folyamat, így a tápláléklánc is jelentős változáson megy keresztül.
  Míg a régi rendszerben a hús, és a hússal történő feldolgozású ételek töltötték be a főszerepet, az új rendben, rendszerben, ez egy jelentős módosuláson megy keresztül.
  Az állatvilág első, vezető szerepét a növényvilág váltja fel, és a növényi táplálékok kapják az ember életében a fő szerepet.
  Így a táplálékláncolat módosul, illeszkedik a megújuló FÖLD rendjébe, és azokhoz a szerves létezési formákhoz alkalmazkodik, akik a felemelkedésben, a tudatszintváltásban egy empirikus változási folyamaton mennek keresztül.
  A világ globális helyzete jelentősen változik, egy teljes átalakulási cikluson megy keresztül.
  Bizonyos emberi fajok teljesen eltűnnek a FÖLD felszínéről, átadva a helyet egy új, genetikailag merőben más emberi fajnak, aki teljes mértékig illeszkedik az ÚJ FÖLD állat és növényvilágához.
  Ez egy bizonyos váltási cikluson megy keresztül, ezért ajánlom jó szívvel minden embernek, hogy ne engedjen teret lelkében a félelemkeltésnek, hanem arra összpontosítsa figyelmét,- hogy milyen formában tudja legjobban kihasználni, „meglovagolni” az átváltozási folyamat minden egyes ciklusát és szakaszát.
  Az Angyalok segítőként mellettetek állnak. Sokkal több jelenlét van most mint az eddigi időben.
  ŐK egy megújult látásmódra késztetve indítanak el benneteket a változás felé, mely minden ember számára jelentős szakaszt tölt be az életben.
  Vannak olyan létezők, akik nem vesznek részt ebben a felemelkedési ciklusban.
  Ők szabadakaratukból választották ezt az utat.
  ŐK egy másik evulóciós ugrás részesei lesznek, amely az ÚJ VILÁG rendjéből alakulóan egy inkarnációs ciklus rendeződéseként újra lehetőséget kapnak egy magasabb tudatszint eléréséhez.
  A változási folyamatot, és az azzal járó átalakulási folyamatokat egy másik szakaszban tárgyaljuk.
  A Béke és a Fény legyen veletek Angyalaitok ölelő karjaiban.

  Áldott a NAP mikor az ÚJ eljő.
  Ámen.
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-02-14)
  Megtekintések száma: 579 | Tag-ek(kulcsszavak): angyal, spirituális, misztika | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: