Péntek
2018-07-20
11:52 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Angyal kártyák

  Látnok tarot

  A Látnok Tarot sajátossága és meglepő újítása a Rider-Waite Tarot-hoz képest az, hogy az eddigi képek perspektíváját 180 fokkal elfordítja, vagyis a jól ismert alakokat és helyszíneket a másik oldalukról mutatja meg. A Látnok Tarot képei láttán úgy érezhetjük magunkat, mintha magunk is belecsöppentünk volna a Tarot varázslatos mesevilágába.

  Most végre megtudhatjuk, hogy merre tart a Bolond, mit takar el a Főpapnő fátyla, milyen veszély fenyegeti a magányos Remetét vagy a Botok Kilences sebesült alakját, és honnan indult el a Kelyhek Nyolcas vándora. Magunk is szemügyre vehetjük mindazt, amit a trónszékeikben ülő uralkodók, királynők és királyok látnak, sőt arra is rálátásunk lesz, amire nekik nem, mi ugyanis azt is meglátjuk, ami súlyos kőtrónusaik mögött történik. Megismerkedünk azokkal az alakokkal, akiket eddig kevéssé ismertünk, s arckifejezésük láttán képet alkothatunk arról, hogy vajon mire gondol a Botok Hármas vagy a Kelyhek Ötös figurája.

  Ez a nézőpontváltás nagyban hozzájárul a képeken ábrázolt helyzetek pontosabb értelmezéséhez és jobb megértéséhez. Hiszen nem csak látószögünk szélesedik általa, de olyan részleteket is felfedezhetünk, amelyeket eddig láthatatlanok voltak számunkra. ezek a részletek pedig további szempontokkal gazdagítják a kártyalapok szerteágazó jelentéstartalmát.

  Látnok tarot>>>>>

  Kategória: Angyal kártyák | Hozzáadta: georg47 (2012-06-11)
  Megtekintések száma: 636 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): Látnok tarot. | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 1
  1  
  Thank you for your posts and for what you are doing here! Admirable work and much success in your bunsseis dealings! Please excuse my poor English as it is not my first tongue.

  Név *:
  Email *:
  Kód *: