Péntek
2018-07-20
11:51 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Angyal kártyák

  Kryon kártya
  Kryon angyalnak az utóbbi évtizedben kilencnél is több kötetet köszönhetünk, telve
  mély bölcsességgel és spirituális tanácsokkal a pozitív és felemelő élethez. Közvetítőjén, Lee Carollon keresztül Kryon arról beszél, hogy "szeretve" vagyunk mindannyian, és ezt tudva, megváltoztathatjuk nyugtalan bolygónk helyzetét.
  A kártyát olyan gyakran használhatod, amilyen gyakran csak szeretnéd. A lapok nem alkotnak rendszert, egyedül is megállják a helyüket, ám mindegyikük az önfejlesztés nemes gondolatán alapul.
  A "véletlenek nincsenek" metafizikai tételének megfelelően a tanulási szándékod
  energiája és a kártyák üzenetei működésre késztetik azt az erőt, amely meghozza a megfelelő választ. Lee Caroll a kvantumfizikával egybehangzóan állítja, hogy
   a megfigyelő tudati tevékenysége befolyásolja a megfigyelt részecskéinek az állapotát. Vagyis ezt az eljárást a mai fizika igazolja.
  A kártyákat úgy használhatod a leghatékonyabban, ha előtte csendet teremtesz magadban, s egyfajta ünnepélyes állapotba kerülsz. Ünnepeld meg önnön létedet, és ne törődj vele, mi történi körülötted. Nem kell konkrét kérdést feltenned, csak hagyd, hogy szándékod energiával töltse föl életed különböző területeit. Szólj így:
  "Mondd, mi az, amit tudnom kell", s közben légy nyitott olyan üzenetre is, amilyenre nem számítasz. Majd húzz egy lapot!
  A kártyák talán nem illenek az adott nap kihívásaihoz, de egyszer csak esetleg órákkal később tökéletesen passzolnak majd a helyzethez. Húzhatsz olyan üzenetet is, amelyet azért kell megjegyeznek, hogy átadhasd másnak. A Szellem néha meglehetősen tréfásan időzít, ezért aztán ne hessegesd el az üzenetet, ha nem találod megfelelőnek. Örülj neki, hogy életedet a Mindenség vezérli"


  Kategória: Angyal kártyák | Hozzáadta: georg47 (2012-01-23)
  Megtekintések száma: 551 | Tag-ek(kulcsszavak): taot, kártya, misztika, kryon, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: