Hétfő
2018-07-16
4:35 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Angyal kártyák

  A nagy arkangyalkártyák
  "Az arkangyalkártyák és a hozzájuk tartozó kézikönyv létrejötte során munkámat az arkangyalok vezették és inspirálták. Mind a 18 arkangyallal kapcsolatba léptem a nekik megfelelő kártya készítésekor. Különleges energia jelenlétét észleltem, belső hangokat hallottam, szimbólumok jelentek meg lelki szemem előtt, és bizonyos élethelyzetek minden figyelmemet magukra vonták, mivel nekem is szembe kellett néznem velük.
  Ha erre visszatekintek, az arkangyalkártyák megalkotásával töltött év egy 18 fokú beavatásnak felelt meg, ami nem mindig volt könnyű, de mindvégig éreztem az arkangyalok szeretetteljes támogatását. Lelkileg, szellemileg és testileg is fejlődtem az út során, és letehettem a régi terheket. Gyógyulást, szeretetet és igazságot találva újra összekapcsolódhattam tökéletes önvalómmal
  Az angyalkártyák segítségével mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy felvegye a kapcsolatot az arkangyalokkal és az általuk képviselt fénytudattal. A kártyák rávezetik az olvasót, hogy a szívével megpillantsa a számára eddig rejtett, vele látszólag összefüggésbe sem hozható jelzéseket, amelyeket a szellemi világ színek és formák szimbólumai révén szeretne közvetíteni számára.
  Ezért az angyalkártyák használatakor különösen fontos, hogy saját intuíciónkra hallgassunk, és egészen egyedi tapasztalatokra tegyünk szert. A kártyákat használhatjuk egy arkangyal energiájával történő meditációra, vagy a vele való összekapcsolódásra. Az arkangyalkártyák kérdésekre válaszolhatnak, megvilágíthatják egy probléma vagy helyzet mélyebb értelmét."
  Kategória: Angyal kártyák | Hozzáadta: georg47 (2012-06-11)
  Megtekintések száma: 622 | Hozzászólások: 3 | Tag-ek(kulcsszavak): misztika., arkangyalkártyák, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: