Hétfő
2018-07-16
4:53 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [357]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 47
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  AMI TÖRTÉNIK BENJAMIN FULFORD BENNFENTES INFORMÁCIÓI ALAPJÁN:
  AMI TÖRTÉNIK BENJAMIN FULFORD BENNFENTES INFORMÁCIÓI ALAPJÁN:  * A gazdasági háború lassan véget ér. A cabal ellen egy három irányú erőfeszítés indult ezen a héten.

   

  Bill Gates letartóztatása,  Timothy Geitner őrizete, a Pápa közelgő lemondása mind azt erősíti, hogy egyre kisebb ellenállás maradt.

   

  *1. Kínai kormány belement, hogy tömeges méretekben kezd telepíteni alternatív energiaforrásokat (szél, nap), hogy kiszabadítsa az emberiséget a cabal-féle energiahálóból... Új ingyen energiák lesznek beiktatva.

  *‎2. A központi bankot arra kérik, hogy a világháború alatt ellopott aranyat fordítsa jóra.
  * ‎3.... ez még mindig titokban van tartva, de egy alulról induló forradalmat terveznek minden olyan országban, ahol a Cabal által vezetett kormányok folytatják a háborús uszítást. (Olaszország, Franciaország, Németország, UK, USA)

  * 4. A Cabalt rákényszerítik, hogy az ellopott 15 trillió dollárnyi vagyonból az összes háborút azonnal be kell szüntetni, a szegénységet és éhezést felszámolni !

  * 5. Március 20-án TOKIO-ban bezárják a nyugati követségeket.

  * 6. Az egy éve történt japán földrengés és cunami kapcsán a teljes japán média kerüli a természeti katasztrófa megnevezést, mivel már köztudott, hogy mesterséges támadás volt.

  * 7. Amennyiben a Dragon Family és Japán ellen bármilyen újabb támadással készülnének Tokio ellen, a kínai és japán erők már megtették az előkészületeket  és a Kanári-szk-i La Palma alatt lévő vulkán segítségével 100 méteres cunamival fogják elpusztítani az USA keleti partját és Dél-Európának az érintett részét !!!

   

  Azt mondja a Fulford, hogy már nincs mellébeszélés, megindultak és lefejezik a bankárokat, és egy jópár csoport egyesült,

   

  az Anonymus hackercsoport, a gnosztikus Illuminati és a White Dragon Family
  (akiket megismertünk a Trillió dolláros ügy kapcsán... )
  holnap valami nagy hirt fognak felrakni a netre, és ha még mindig nem engednek, következik Róma és a Vatikán. (Na lehet mégsem annyira légből kapott hír a Pápa távozása !...)

   

  Meg kell érteniük, hogy a Sátán elhagyta az Univerzumot és az Emberiség fel lesz szabadítva !

  Örömünkre szolgál, hogy a GALAKTIKUS ÜZENETEK egybeesnek azokkal a történésekkel, amikről értesülünk.
  Mi ez az üzenet? Röviden:

  " Nagyon rövid időn belül tanúja leszel számos férfi és nő széleskörű tömeges letartóztatásának szerte a világon, akiket, mint világunk politikusai és pénzügyi vezetőiként ismersz.
  Ezek a letartóztatások messze érnek egészen fel az amerikai kormányzatig és magukban foglalják a pénzügyi és banki világ számottevő tagjait.

  Jónéhányat ezek közül a nevek közül azonnal felismersz majd, míg másokat nem, azonban mindannyiuk aktívan részt vett komoly bűntények elkövetésében az emberek ellen, nemzeteinket csődbe juttatva, amiért ők elrabolták a nehezen keresett pénzünket.

  Ezek a letartóztatások úttörő jellegűek, és a Földet megváltoztatók.

  Az emberiség végre szabad lesz a hatalom irányítóinak közismert nevén titkos szövetség (röviden: elit) (angolul: Cabal) zsarnoki kormányzása alól.

  Ezek a letartóztatások sokunknak nem okoznak meglepetést, mert mindannyian belsőnk legmélyén érezzük, hogy valami nagy baj van ezzel a világgal és egy hely ahol oly sokan éhesen hajtják le fejüket éjszakára míg, kevesen mások nem milliókat vagy milliárdokat hanem trilliárdokat birtokolnak, melyet az emberek munkájából loptak össze.

  Mindig volt elég gazdagság ezen a bolygón, hogy jusson mindenkinek, mégis ez a kevés férfi és nő felosztotta maguk között világunk jóformán teljes vagyonát, csak morzsákat hagyva Nekünk, többieknek, hogy versenyezzünk érte.

  Ezekkel a letartoztatásokkal ez most meg fog változni.

  Számos új tervezet kerül végrehajtásra a makulátlan tisztességű férfiakból és nőkből álló új vezetés alatt, akik elkötelezettek világunk édenkertté alakításában, ahogy egykor volt alkotmányos és igazi demokratikus folyamat által kormányozva.
  Megannyi ennek a célnak elkötelezett férfi és nő van szerte az amerikai kormányzat, a Pentagon ügynökségei, a hadsereg, a pénzügyi szektor és magánvállalkozási szektor területein, akik oly sokat szenteltek az életükből ennek a célnak, mi több ők oly lelkesek, hogy átadhassák az emberiségnek az új jóléti rendszerünket, amelyen oly szorgalmasan dolgoztak évekig titokban.
  Ezen eljárások részeként a hatalmas összegű vagyonok, melyeket az emberektől loptak el, programokon keresztül újraelosztásra kerülnek, mely nagymértékben javára szolgál minden férfinek, nőnek és gyereknek a bolygón.
  Senki sem lesz figyelmen kívül hagyva, és senki sem lesz elfelejtve.
  És van még több.
  A bűnöző oligarcha (angolul: Cabal) számottevő tagjainak letartóztatásakor ezen művelet második szakasza fog megkezdődni.
  Mai világunkat számtalan lelkileg megvilágosodott lény látogatja, akik szeretnének nyíltan újraegyesülni ősi családjukkal.
  Ezek a lelkileg fejlett férfiak és nők segítséget nyújtanak az oligarcha (angolul: Cabal) lefegyverzésében, mely irányítása alatt tartotta a világ hadseregének nagy részét és magasan fejlett fegyverrendszerek voltak a birtokában.


  Innentől szinte naponta történnek a dolgok, annyira gyorsak lesznek a változások! Tudtuk, tudtátok, készüljünk fel...legalább tudással....
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-03-15)
  Megtekintések száma: 991 | Tag-ek(kulcsszavak): földön kivüliek, misztika, ezoteria | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: