Kedd
2019-03-26
4:22 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  Amarende, Szantania uralkodónője jelentkezem.  Amarende, Szantania uralkodónője jelentkezem.
  Áldott Földi Testvéreink!


  Szantania, a Szíriusz csillagrendszerhez tartozó fényfrekvencia tartományok egyike. Számos lélektestvérünk működik a Földön közöttetek, és ez az oka, annak, hogy ’kiáradásommal’ erősítelek benneteket.

  Repes a szívem az örömtől, hogy szólhatok hozzátok, Drága Testvéreink! A Teremtő Égi Atyánk Ereje legyen minden szeretett lélekkel, akikhez rezdülésem eljut. Üzenetem energetikai hálójába rejtve, a Teremtő Energiáját közvetítem. Aki csak olvassa, és szívével látja a sorokat, Égi Atyánk Lelkének Erejéből táplálkozik. Gyógyulás, béke, öröm és bőség az osztályrésze azoknak, akik szívvel hallgatják a tanításokat. Ezzel az energia-ajándékkal fejezem ki hálámat felétek, és közvetítem áldásomat kinek-kinek a hite szerint.

  Hosszú várakozást követően újra szólunk véletek. Folytatódhatnak a tanítások. Juventus mester, és még sok nagy tanítónk készül újra megszólítani titeket. Hosszú még az út, amely előttünk áll, de győzzük, és együttes erővel sikerrel járunk.

  Égi küldetést teljesítünk mi együtt veletek, amely nem más, mint a Fény ismételt győzelemre segítése a ti mostani hazátokban, a Föld nevű bolygón és a környező égitesteken. Íme, közös ügyünk, amelyet felvállaltatok ezekben az időkben, amikor küldöttekként a Földre inkarnálódtatok. Jó előre, pontosan tudtátok, milyen körülmények várnak majd titeket a Földön, és milyen feltételek között kell majd dolgoznotok. A nehézségek ellenére ti önszántatokból felvállaltátok a küldetést, és nagyhatalmú fénylényekként magatokra húztátok a sűrű, most még darabos, földi, emberi testet. Igen csak elcsodálkoznátok, ha tudnátok azt, hogy Szantaniában és a többi fejlett fénytársadalomban is, nap, mint nap, imák szólnak értetek, és hogy mi, fénytestvéreitek a legnagyobb elismeréssel emlegetünk benneteket. Arról, hogy kik, és miért támogatunk benneteket fénytársadalmakból, Juventus mester ad nektek pontos tanítást a legközelebbi alkalommal.

  Voltak már ragyogó időszakok a Földön, amikor teljes volt az összhang, és valódi fénylényként népesítette be az ember a bolygót. Azóta azonban rendkívül sok minden történt. A keringés következtében változott a Föld szerkezete, dinamikája, hatósugara és paraméterei. Változott a földi ember genetikája is, amely külső manipulációk és kísérletek számos sorát szenvedte el. Ezek a tények egyáltalán nem könnyítik meg az életeteket és éppen ezért, mostani közös ügyünket sem. Nehézkessé, gyengébbé, toxikussá vált az emberi test, ez pedig egyáltalán nem kedvez a folyamatoknak. A mostani emberi alkat, pusztán árnyéka valódi önmagának.

  A legnagyobb kihívást az ember számára ez a genetikai hozadék, és egy, a Földre jellemző törvény összessége jelenti. Pontosabban kifejtem, mire is utalok:

  - A rendkívüli kihívások egyikét a Föld egy bizonyos, meghatározó, fizikai törvényszerűsége adja. A születés pillanatától kezdve, ahogyan a lélek az édesanya méhének dimenziókapuján keresztül földi síkra lép, vagyis fizikai testet ölt, az emlékezet a legtöbb lélek esetében, majdnem teljesen lefátyolozódik. Más nyelven kifejezve, az eddigi életek alatt felgyülemlett tudás, és a világ működésének ismerete – további felhasználásig - egy lelki főkönyvtárba kerül (nem törlődik, csak leárnyékolódik). Ezért van az, hogy néhány embernek fogalma sincs arról, hogy mekkora tudás rejlik benne. Földi, önös szándékú, egyéb erők pedig ’gondosan’ ügyelnek arra, hogy ne is akarja tudni, vagy ne legyen képes elérni a tudását.

  - Az emberi élet egyik fő célja, tulajdonképpen, pont az lenne, hogy az összes nehézség ellenére, még a földi életetek során, hozzáférjetek a saját tudásotokhoz, és társteremtőkként közreműködjetek a világ jobbításában, ki-ki a saját tehetségének és adottságának megfelelően. E tudás nem tiltott, pláne nem kiváltságosok joga, ahogyan tévesen mások sugallják ezt számotokra. A tudás a sajátotok, az mindenkié, aki önmagát a hozzáférés szintjére fejleszti.

  - A tudás birtokviszonyait övező zavarodottság oka a következő. Bolygótok jó néhány 3D-s rezgésszintje nem ismeri föl a 3D-nél magasabb rendű frekvenciát, így minden, ami három dimenzió feletti tudásszint, vagy képesség, az nem nyer támogatást alacsonyabb frekvenciákon, ezért az értelmezhetetlen, alkalmazhatatlan, tagadott, üldözendő, eltörlendő, mégis titkon csodálatba ejtő, és áhított. Életek sokaságát vesztegetjük el, amíg arra az evolúciós szintre nem juttatjuk magunkat, ahol rádöbbenünk a frekvenciamódosítás fontosságára, és tudatosan nem keressük a Földön azokat az állandósult, szeretetteljes lelki frekvenciákat, ahol a tudáshoz való hozzáférés lehetővé válik. Magam is sok száz kutatással teli életet hagytam hátra a földi létben, amelyekben, kezdetben csak nyomokban tűnt föl az igazi szeretet: átérzem a feladatotok nehézségeit, kedveseim.


  Nyilvánvalóan felötlik bennetek a kérdés: ha a feltételezés szerint, minden ember hatalmas háttértudással, és valódi hatalommal rendelkezik, akkor miért pont az egyik legnehezebb terepen, a Földön kívánjuk a küldetésünket végrehajtani, ahol csak ügyetlenkedve botorkáljuk végig az életünket egymásnak és magunknak is fájdalmat okozva? Miért nem intézzük el röviden azon a síkon, ahol a tudás könnyen hozzáférhető, miért kell nekünk magunkat egy nehézkes, sűrű testbe szorítani a győzelemért?

  A válasz rendkívül egyszerű. Kvantumugrásszerű dimenzióváltáskor lényetek három síkjára van szükség. A testi sík jelenléte elengedhetetlen. Mivel a Földön ez a mostani néhány száz év alkalmas a szintemelkedéshez, örömest vállaltátok a megmérettetést. A szintemelkedés fokának mutatója az a mérték, amilyen arányban tesztek erőfeszítéseket és fértek hozzá a saját, már megszerzett tudásotokhoz, és amilyen arányban azt bővíteni tudjátok. Egyéni szintjeiteken ezzel a feladattal érkeztetek. Megszólaltatunk majd földi képviselőket, társaitok közül, akik pontosan beszámolnak arról, hogy milyen változásokat tapasztalnak a saját életükben az ősi tudás újra felfedezése által.

  Galaktikus értelemben, pedig ezen felül, egy közös küldetést teljesítünk. Tanítómestereink pontosan, részletesen vázolni fogják számotokra mindazt, amit ügyünkkel kapcsolatban tudható. Pédául azt, hogy kik a támogatóitok és miért, hogyan vehetitek fel velük a kapcsolatot, és nem utolsó sorban azt, hogy mire számíthattok a közös munkátok eredményeként, még akár a földi életetek során is.

  Közös munkánk felvezetéseként, általánosságban már annyi elmondható, hogy ügyünk galaktikus méreteket ölt. Célja: a Fény és az Isteni Tudás minden társadalom számára való hozzáférésének lehetővé tétele, és ezáltal az Isteni Béke megszilárdítása galaxisunkban. Annak az alapfeltételnek a megteremtése, hogy leszületett lélektársaink hatékonyan és zavar mentesen végezhessék a küldetésüket az isteni tervükben – hiszen az egyéni munkák sikereinek összessége adja a teljes galaxis sikerét, és hozhat létre még egy rendkívüli környezetet az univerzumban, ahol lerakhatjuk valódi fénytársadalmak alapköveit. Ez Teremtő Atyánk terve, amely csakis a fizikai síkon végzett fényszolgálat – vagyis a ti munkátok - által válhat valóra.

  Nagy, és nemes feladat a tiétek. Ti, első ébredőként, úttörőként a legnagyobb kihívás terhét vállaltátok magatokra. A galaxisunk ’szeme’ rajtatok. A ti munkátok eredményességétől függ az elkövetkezendő nemzedékek sorsa. Ne féljetek! Teljes fénytársadalmak állnak a hátatok mögött, drága testvéreink!

  Áldott legyen minden fényember, akinek szíve van a hallásra, és lelke a látásra! Áldás minden testvérünkre, aki még homályban keresgél, aki beteg, mert tudattalanul áldozata körülményeinek!

  A Fény, az ISTENI TUDÁS legyen veletek!


  Amarende
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-06-12)
  Megtekintések száma: 150 | Tag-ek(kulcsszavak): Szantania uralkodónője jelentkezem., Amarende | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: