Szombat
2018-10-20
8:16 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A világ további fejlődése

  A világ további fejlődése

  A világ további fejlődése

  Égi üzenet 2015. 05. 30.  Szombat hajnal 2:33

  A világ úgy fog átlényegülni, hogy egyre több ember fogja elérni azt az állapotot, amikor már elhagyja a Magot. Az erő ami a Forrásból jön eléri és túllépi majd a térben jelenlévő erőnek a szintjét. A tér át fog alakulni, úgy hogy az ember észre sem veszi. Aki nem fejlődik elveszhet, mert nem lesz lehetősége újra születni. Ekkor már nem az lesz a cél, hogy az ember újra és újra megszülessen.

  Most már az a célja a létnek, hogy aki itt van és most él, tegye meg önmagáért azt a lépést, hogy eléri az Örök Életet halál nélkül itt a Földön. Aki szellemileg fejlett, de a teste nem képes az átlényegülésre a halála után fel lebeg a Forráshoz, az örök, boldog létbe. A Mag amelyben most létezik az ember  szétoszlik majd észrevétlenül. Csak a tér fog változni. Hogy ne legyen érezhető a sokk hatás, a Szentlélek megtart és védelmez majd minden élőt. Így az ember nem is fogja tudni, hogy mikor történt meg az a pillanat, hogy a bölcsője kihullt alóla. Azok kik a fejlődésükkel a Forrást elérték egyre erősebben érzékelhetőek lesznek. Sőt, lassan látni lehet majd őket, mert az ember is eléri az átlényegülést. Lassan az is aki nem halt meg, olyan lesz mint aki odaát volt. Nem lesz különbség köztük. Így lesz találkozás azokkal kik már fejlődtek, de a testük nem bírta tovább. Mégis ott lesznek ők is boldog együttlétben.
   
  Az anyag lassan majd lazulni fog. Az ember ebből sem fog észrevenni semmit, mert az ő teste is lazulni fog. Egyre erősebben látható lesz az energia melyből létezik. A sűrű test lassan lazulni fog. Az ember átlényegül energiává. Azzá ami eredetileg is volt. Az a boldog lét melyről az ember álmodozik így jön el. A változások és az átlényegülések jönnek és jönnek majd, és az ember eléri azt, hogy a sűrű test lágy és átlátszó lesz. Energiából van minden. Mindent a Forrás hozott létre. Minden általa lesz létező, és az Ő terében egy boldog élet fejlődik ki. Az anyag még fejlődik egy ideig aztán feladja magát az erőnek mely visszaoldja térré. Így tűnik el az anyag.
   
  Eltűnik mind az amit az ember kitalált. A mérnökök által létrehozott csodák az anyagból. A fa faragó keze munkája. Minden energiává oldódik vissza lassan. Mind ez az ember figyelmét nem kelti fel, csak érzi a változást és ő is belekerül a változásba, mintha mindez természetes lenne. Csak azok fogják tudni ezt akik a Szellemi Úton járnak és készek az átlényegülésre. Az állatokat többé nem eszi meg az ember. Majd a növényeket is lassan békén hagyja, nem használja eledeléül, mert amikor már több lesz az energia léte mint az anyag léte, nem eszik többé. Így múlik el a „legborzalmasabb” az ember életében az evés. Így múlik el, hogy egy léleknek testet szüljön a nő. Így jön el az örök szerelem állapot, melyben az ember létezni fog. Nem gyilkolja többé egymást két lélek. Így jön el az a világ ahol állat és ember békében él egymással. Minden növény virág özönben pompázik majd.
   
  Eljönnek a nagy találkozások is amikor majd szembesül a gyilkos az áldozattal. Mindenki szembesül majd azokkal a dolgokkal amit mások sérelmére elkövetett a sok-sok élet alatt. Aztán nem lesz jelentősége, mert mindez már elmúlt és az élet kereke tovább gurul és minden kisimul. Nincs harag és düh. Nem mágiázzák egymást többé, mert az élet nem arról szól. Eltűnnek örökre azok kik a másik lélek útját korlátozták. Nem lesznek azok köztetek. Az erő nem enged többé olyat, hogy őt bármily rosszra is használd, mikor az erő a te javadat és örömödet szolgálja. Nem adja magát oda többé a Mágusoknak kik az elveszejtését keresték a léleknek. Nem szolgál az erő többé mást csak a boldogokat.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2015-05-30) | Szerző: A világ további fejlődése
  Megtekintések száma: 519 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): A világ további fejlődése | Helyezés: 5.0/3
  Összes hozzászólás: 1
  1  
  "Aki szellemileg fejlett, de a teste nem képes az átlényegülésre a halála után fel lebeg a Forráshoz, az örök, boldog létbe." Én úgy tudom, hogy a fizikai testek további átalakulása valamilyen "égi járműveken " fog történni. Aki nem tud a 3. dimenziós szintű gondolkodásmódtól elszakadni, nincs benne elég szeretet.... azok kerülnek vissza a Forrás energiájába,mint energia,az Atyai rész.

  Név *:
  Email *:
  Kód *: