Hétfő
2018-12-17
3:27 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A Tükörszalon

  A Tükörszalon

   

   

  Ezek az idők nagyon jelentősek, amelyeket jelenleg átélünk. Mind az emberiség mind Gaia,Földanya szempontjából. Az érzések átalakulnak, átszíneződnek. Ahol állunk most, az az ún. Tükörszalon. Ahol semmi sem marad többé rejtve. Mindannyian a belső és külső nagyszabású átrendeződések hónapjait, heteit és napjait éljük. Sokan keresik a válaszokat,valaki már előrébb jár a tapasztalatszerzésben lelki szinten ,valaki még csak most indult el az úton,megint mások csak hamarosan fognak. Még azok az emberek is megélik belső világukban valami réginek a lezárulását és az újnak a kezdetét,akik a spiritualizmussal vagy az önmagukban történő elmélyüléssel eddig nem foglalkoztak. 

  A Tülörszalon az a hely, ahol szembe kell néznünk magunkkal, minden eddig az Univerzumról és az emberi tudásról, az Életről szerzett ismeretünkkel, elkövetett hibáinkkal, sérelmeinkkel, sértődéseinkkel, megbánásainkkal. A szembenézés önmagunkkal elkerülhetetlen. Sokan próbálják elhallgattatni lelkük hívó szívát a legkülönfélébb eszközökkel, legyen az mindenáron történő társasági élet, szenvedélydrogok, bódító édességek, egyszóval,elmenekülés saját magunk elől, ami ideiglenesen hat, de végső soron nem használ. A folyamat ugyanis megállíthatatlanul tör előre. Minél jobban szeretnénk valamiről tudomást sem venni,annál erősebb és nagyobb jeleket fogunk kapni arról,hogy itt most álljunk meg. Gondolkozzunk csak el. Ez és ez miért történt és miért történik velünk? Gyakran folyamodunk egy vélt hibánk révén önvádaskodáshoz,ami nem vezet sehova, csak magunkat mérgezzük tovább ezzel az érzéssel. Mindig van mód újrakezdeni és mindig,kivétel nélkül megtalálható a történések ruhája alatt az az ezüstszál, amelyből a ruhát szőtték. Ez segít kibogozni, a miérteket és az ok-okozati összefüggéseket. Mielőtt azonban bárki is arra gondolna, hogy bonyolult önelemzésbe kellene fognia, úgy vélem, első és legfontosabb a szívünkre hallgatás. Másként nem megy. 

  Ne másoktól várjuk a megoldást végső soron, maradjunk kicsit egyedül és hallgassuk,mit súg a szívünk. A dolgok mélyebb értelmének felismerése könnyíti meg a továbbvezető út megtalálását. A maja próféciák szerint ebben a rövid átmeneti korszakban friss hajtás sarjadhat minden lélekben,aki engedi,hogy kihajtson. Aki nem engedi, más utakon szerez majd további megtapasztalásokat saját magáról és a Világegyetemhez fűződő örök, csodálatos kapcsolatunkról. Az emberek fel fogják ismerni, ki előbb,ki később, hogy a napi rohanásban nem foglalkoztak magukkal és legfontosabbat kihagyták:  a lelkük ápolását. Általában egy hirtelen támadt betegség emlékezteti őket a megállásra. Sem testünket, sem a bolygót,amelyen élünk, nem zsákmányolhatjuk ki egyetlenegy percre sem. Ami évszázadok,évezredek óta történik ezen a planétán,az pedig mindezek kirablása. Úgy, ahogy a bolygó is ellensúlyoz és helyreállítja magát természeti katasztrófákkal ,úgy az emberi test is ugyanezt teszi. 

  Értsük meg hát, hogy az emberi test a ragyogó szellem és lélek hordozója és minden hat mindenre. Ha a lelkünknek,vagyis magunknak ártunk, a testünk sínyli meg és fordítva. A napi szóhasználatban fennforgó mókuskerékből ki kell szállni, lehetőleg mindennap, egy időre mindenképpen. Múlt nem létezik és valójában a jövő sem,így felesleges azon aggódni,mi történik holnap és holnapután, mert az valójában nem is igen létezik. Csak a most pillanata,ami alakítja a jövőt és konzerválja a múltat. A valóságnak nagyon sok rétege létezik és bár sokan azt hiszik,hogy ez a valóság,amelyben élünk,ám valójában ez csak a világok egyik létező valósága.  Egy a sok közül. Olyan korban élünk, amikor szükségessé válik  új (valójában ősrégi), megdöbbentő ismeretek befogadása, tudatunk teljeskörű kitágítása, elfogadóképességünk és toleranciánk határának és nézőpontunknak kiszélesítése. Ideje elővenni azt az énünket,amelyet ez a világ,amelyben eddig éltünk, előszeretettel elnyomott: azt, amelyik hitt a mesékben,gyermekként csodákat élt meg, beszélgetett olyan lényekkel,akikre a szülők rögtön azt mondták,sületlenség, amelyik igazán rá tudott csodálkozni a világra és főleg,amelyik őszinte volt és nyitott, tiszta szívvel, gyermeki naivitással közeledett mindenki és minden létező felé. :) Szeretettel: Csillagporos  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-12-04)
  Megtekintések száma: 284 | Tag-ek(kulcsszavak): A Tükörszalon | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: