Kedd
2019-03-26
4:27 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A Nagy Váltást követő nap - Kirael mester

  A Nagy Váltást követő nap - Kirael mester  KIRAEL: A Tudatosság Nagy Váltása egy új világba, új dimenzióba való belépésről szól. Ahhoz, hogy belépjetek ebbe az új világba, vagy dimenzióba, a fejetekben található csodálatos aggyal kell dolgoznotok, azáltal, hogy gyakoroljátok a meditációt, és az agy bal és jobb agyféltekéjét kiegyensúlyozzátok, azért, hogy a szerelem / szeretet jusson érvényre. Az alkímia, a fizikai testetekbe való több fény bevonásának művészete, a gyógyítás más formái, és a Tudatos Teremtés Tíz alapelve most valóságotokban van, mert szükségetek lesz rájuk, hogy eljussatok ebbe az új változó energiába.

  A Fénytevők lesznek az új dimenzióba történő váltás vezető erői. Tegyetek meg mindent, ami szükséges, hogy felkészüljetek a Nagy Változásra a Tudatosságban. Felkészülésetek váltja valóra ezt a Váltást. Ha nem vagytok felkészülve a negyedik fénybe való váltásra, innen kifelé fogtok inkább váltani. Most ez mit jelent? Nos, durván hatmilliárd ember van ezen a síkon, és nem mindenki viszi véghez a Váltást. Azok, akik nem készültek fel, hogy átmenjenek a Változáson, haza fognak térni a Teremtőhöz, vagy más bolygórendszerekbe fognak elmenni.

  A legtöbbje azoknak, akik átjutnak a Váltáson, meg fogják tapasztalni a „háromnapos sötétséget”, azt az időt, amikor aludni fogtok, és a Föld átmegy a fotonövön. Azt kérditek: „Miért kell keresztülmennünk a „háromnapos sötétségen”, és mi történik ezen időszak alatt?” A „háromnapos sötétségen” való átjutás a legkönnyebb módja annak, hogy a negyedik fénybe érkezzetek meg. Ez alatt az idő alatt, amíg alszotok, testetekbe több fényt fogadtok be. Amikor felébredtek, felfedezitek, olyan könnyűek vagytok, hogy amikor felugrotok a levegőbe, hozzávetőleg tizenöt másodpercbe telik majd leérni. Felvillanyozó lesz, mert érezni fogjátok az új dimenziós folyamat kényelmét és örömét.

  Mesélni akartok majd a Váltásról és az általatok megtapasztalt változásokról, azonban néhányan körülöttetek zavarodottak lesznek. Nem fogják tudni, miről beszéltek. Nem tudnak semmit a Változásról, sőt, arról sem, hogy keresztülmentek a „háromnapos sötétségen”. Ezek az emberek teljesen éberen maradnak a három nap alatt, és megélik a Föld változásait, megfigyelik az ingó és dülöngélő épületeket. Rémültek lesznek, és vonakodni fognak átmenni a kapukon, portálokon, miután a Föld változásai befejeződnek.

  Azonban, ha tudomással bírtok a Váltásról, átalusszátok ezt a három napot, annak érdekében, hogy befogadjátok fényrészecskéiteket, és felébredésetekkor a Földet lecsendesülve és megnyugodva fogjátok látni. Megfigyelitek, hogy a fák energiáikat újra összpontosították, és minden fűszál a tudatosság egy másik szintjébe növekszik.

  Semmilyen garancia nem létezik, hogy bárki is közületek átjut ezen a Nagy Váltáson, elsősorban azért, mert ez egy új terve a Teremtőnek. Ez az első Váltás, amely akkor történik, míg az emberek még mindig a bolygón vannak. Még azok sem tapasztalták meg a Változás ily módon, akik a lemuriai tudatosságban voltak. Át kellett mennetek ezen a harmadik dimenziós utazáson, és ki kellett dolgoznotok utatokat a tudatosság lemuriai ötödik szintjére. Amikor ezt megtettétek, egy másik összpontosításra ébredtetek rá, és újra kezdtetek mindent.

  Eljöttem ide, e Föld síkjára, a Tudatosságban történő Nagy Változásért, oltalmazóként a hetedik fényből, egy nagyszerű átmeneti dimenzióból. Én és minden e síkra lejövő mester most itt van, hogy segítsen ebben a Változásban. Tehát, öleljétek fel az utat. Tegyétek meg az „öt, vagy ötven” útját, hogy felkészüljetek e jelentős alkalomra.

  BELSŐ ÉS KÜLSŐ KAPU DOLGOZÓK

  KÉRDÉS: Ténylegesen fogjuk látni a kapukat [portálokat] harmadik dimenziós szemünkkel, melyek átvisznek a negyedik dimenzióba, vagy lélekben éljük meg a Változást?

  KIRAEL: Ez a Változás nem lélekben fog megtörténni. Látni, érezni, tapintani, ízlelni és szagolni fogjátok. Részesei lesztek. Hatodik érzéketek működőképes lesz, ahogy kiérkeztek a „háromnapos sötétségből”. Tehát, igen, tisztában lesztek a Változással, és látni fogjátok a portálokat, amelyek átvisznek a negyedik fénybe, és tudni fogjátok, mi a dolgotok. Tudni fogjátok, mit tesztek, a „tenni” igéből.

  Lehettek akár belső, akár külső portál dolgozók. A külső portál dolgozók mennek a nagyvárosokba, mint New York, Honolulu, Chicago, Denver, és kiássák az embereket a kőtörmelékek alól. Sok, habár nem nagy tömegű kőtörmelék lesz szétszórva. A kőtörmelékek alatt lévő emberek éberen jutnak át a „háromnapos sötétségen”. Nem fogják megkapni az összes fényrészecskéjüket, és szükségük lesz segítségre, hogy véghezvigyék az átmenetet a negyedik fénybe.

  A tanárok, tudósok, filozófusok, stb. belső portál munkások lesznek. A belső portál dolgozóknak olyan tudásuk lesz, mellyel előtte sosem rendelkeztek. Lehet, hogy belső portál dolgozó leszel, akinek nincsen filozófiai ismerete; mégis, a „háromnapos sötétség” után a filozófiai részlegen fogod találni magad, ahogy erről a témáról szakmai hozzáértéssel beszélsz. Vissza fogunk menni más életidőidre, és előhozzuk az ismeretet számodra.

  MEGVÁLTOZOTT TUDATOSSÁG A NAGY VÁLTOZÁSBAN

  KÉRDÉS: Megmagyaráznád a Nagy Változás tudatosságát?

  KIRAEL: Ahogy beléptek ebbe a Váltásba, tudatában lesztek a változó tudatosságnak. Kinéztek az ablakon, látni fogjátok a fákat, és felismeritek, hogy ők csodálatos földön kívüli energiák. A fák már elkezdték váltásukat, és új fák érkeznek a Mostban ezen utazás során. Az új tudatosság arról szól, hogy képesek legyetek meglátni, hogy azok a fák már most jelen vannak. A legtöbb ember a törzsön lévő falevelek zöld tömegét látja, azonban, ha közelebbről megszemlélitek, látni fogjátok az egyedi fákat úgy, ahogyan még előtte sosem. Tisztában lesztek azzal, hogy tudatosságotok megnőtt. Ti vagytok a Tudatosság Nagy Változásának tudatos megteremtői.

  KÉRDÉS: Hogyan készüljünk fel a változásra a tudatosságban?

  KIRAEL: Meditáljatok, hogy segítsétek paradigmátok [1] átváltását egy új dimenziós utazásba, és hogy válaszokat kapjatok kérdéseitekre. A Váltás az élet minden oldalán megtörténik ezen a bolygón. Ha a Tejút Galaxis és földi síkotok idejében, terében és tudatában maradtok, nem lesztek képesek meglátni az új dimenziót. Nem lesz új holdatok, vagy új napotok, vagy bármi ilyesmi, kivéve, ha visszafelé haladtok, mely esetben egy olyan bolygót fogtok látni, melynek két holdja van, és ez nem egy jó jel. Egy olyan időben és térben fogtok megrekedni, amely nem fejlődik.

  Mindamellett, ha meditáltok, szert tesztek arra, amire szükségetek van a továbbhaladáshoz, és meglátjátok a negyedik fényt. Érzékeitek felfokozódnak. Olyan dolgoknak fogjátok észlelni az illatát, amelyeknek előtte sosem éreztétek, olyan dolgokat ízleltek majd, melyeket előtte soha, olyan dolgokat fogtok érezni, tapintani, melyeket előtte sosem, és olyan dolgokat fogtok látni, melyeket előtte soha. Szemeitek olyan erősek lesznek, hogy képesek lesztek belenézni közvetlenül a napba napszemüveg, vagy bármilyen más védelem nélkül. Szabad szemmel fogjátok látni a nap sugarait, a napfoltokat és a napkitöréseket.

  SZÜKSÉG VAN RÁTOK ITT

  KÉRDÉS: Húzó-nyomó érzést érzek energiámban, vágyakozást, hogy hazatérjek a Teremtőhöz, mégis érzem a szükségét annak, hogy itt legyek, és tegyem a dolgom. Itt az ideje a hazatérésnek, vagy a munka elkezdésének van itt az ideje?

  KIRAEL: Ez a húzó-nyomó érzés, melyet érzel az angyali erőidtől származik. Most sok angyal áll készen itt, hogy segítse utad a Föld síkján. Az angyali világ egy olyan erő, mely körülvesz téged.

  Hallottam, azt mondod, hogy haza akarsz térni, és megtenni a Váltást a fátyol másik oldalán. Mások elhagyták ezt a földi síkot, annak érdekében, hogy bevezessék, vagy elkezdjék a Nagy Változás utazását a Tudatosságban. Ha hazatérsz a Teremtőhöz, valószínűleg visszajössz, hogy mindenképpen részese legyél ennek az útnak, akár az angyali erő, Elven erő, galaktikus erő, stb. részeként. Ezek az erők már elkötelezték magukat arra, hogy eljöjjenek a Föld síkjára a Változás okán.

  Lehet, hogy nem hangzik a legkönnyebb utazásnak itt tartózkodni a Váltás miatt, azonban, ha képes vagy átjutni a „háromnapos sötétségen”, látni, tapintani, érezni, ízlelni és szagolni fogod a Változás igazi dicsőségét. Rápillantasz majd testedre, és észre fogod venni, hogy ujjaid hosszabbak, tested erősebb, számodra ruháid nem felelnek meg, vagy nem tűnnek megfelelőeknek. Felnézel majd, és látni fogsz egy remegő energiamintát előtted. Hirtelen formát fog ölteni. Lehet, hogy egy 2,7 méteres Elven. Ezt fogod mondani: „Ó, Istenem, biztos „betablettáztam”.” Nem leszel a tabletták hatása alatt. Ténylegesen látni fogsz egy Elvent. Időutazást tesznek addigra, hogy részesei legyenek ennek az útnak.

  Ha tudod, küzdd le annak a szükségét, hogy elhagyd a tudatosság e síkját, hogy hozzáláss váltásodhoz. Maradhatsz, szert tehetsz új töredékekre, és folytathatod működésed. Tehát, engedd el azt az érzést, hogy haza akarsz térni. Szükség van rád itt, hogy része legyél a Váltásnak. Emberek halnak meg a hét minden napján, betegség, vagy baleset, stb. miatt. Nem kell az egyikőjük lenned.

  A VÉNUSZ VISSZATÉR

  KÉRDÉS: Miután a Föld áthalad a fotonövön, a bolygók ugyanott lesznek? A fizikai látvány ugyanaz lesz? Hogyan teszünk szert arra a tudásra, melyre szükségünk van a belső és külső portál dolgozóként megteendő munkánkhoz?

  KIRAEL: Hajdan, a Vénusz egy szép bolygó volt, csupán az Istennő Fény számára. A Váltást követően, a Vénusz ismét visszatér életformájába, tehát el kell majd mozdítani egy kicsit. Ennek megtörténtét már elrendezték. Nem kell semmit tennetek ezzel kapcsolatosan. Az Istennői fények elmennek a Vénuszra, és kioldják mátrix horgait utazásából. Egy másik mátrix horog helyezkedik el a holdon, és oda is elmennek megtisztítani azt. A holdat súlyosan beszennyezték. Arra vonatkozóan, amit fizikaként láttok, anélkül, hogy belemennénk a részletekbe: a fizika változni fog, és százezerszer számottevőbbé válik, mint most.

  A portál munkára vonatkozó készenléted illetően, lesz három napod, hogy felkészülj ezekre a változásokra, és segítséget kapsz a látatlan erőktől és a galaktikus világtól. Fényt és ismeretet töltenek beléd ezen időszak alatt. Oly nagy tudásod lesz, melyet érezni fogsz, ahogy kiérkezel a „háromnapos sötétségből”. Okosabb, fényesebb leszel, és képes leszel lebegni, és sok más varázslatos dolgot fogsz tudni megtenni.

  KÜLÖNFÉLE SZEREPEK A VÁLTÁS SORÁN

  KÉRDÉS: Nem érzem, hogy itt lenne a helyem ebben a dimenzióban. Mi okozza ezt az érzést?

  KIRAEL: Valóságod inkább illeszkedik a Váltás utáni energiához. Fizikai tested már változik, és láthatod a változásokat, ha most rápillantasz testedre. Amikor feltetted kérdésed, beszéded nehezen volt érthető, mert oly sok energia érkezett a telefonon keresztül. Te egy galaktikus jelenlét vagy. Ezzel nem azt értem, hogy egy másik bolygóról való lény vagy. Úgy értem, hogy nem tartozol ide, e Föld síkjára a Váltás utáni időkig.

  Már kiterjeszted tested és elméd, és erre a fényre viszed összpontosításod, megpróbálva tisztába jönni azzal kapcsolatosan, ami történik. Tudós vagy földi életedben, és tudományos tisztviselő vagy egy a földi síkon kívüli másik galaktikus energiából. Eljöttél ide, hogy megtedd ezt az utat, használva fogékony tudományos energiáidat, azonban a világ még nem áll készen számodra. Ebben a Nagy Változásban, az egyik jobban összpontosított energia leszel. Azaz, szilárdan fogod addigra elhozni a Váltás energiáidat erre az útra behangolva. Te már ott vagy. Csupán légy ezzel tisztában.

  KÉRDÉS: A Nagy Váltás oltalmazójaként elülteted a magokat, hogy egy pozitív élményt alkoss meg a változási folyamat során?

  KIRAEL: A Tudatosság Nagy Változásáért jelenlévő oltalmazóként, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy annyi ismeretet hozzak el nektek, amennyi lehetséges, hogy segítsek nektek meggyógyulni, és elengedni a félelmet az ezen Váltás okán történő felkészülésetekben. Ily módon, mondhatjátok, hogy magokat hintek el, hogy megalkossam a Váltás pozitív élményét. Nem én vagyok az egyetlen oltalmazó, mint ahogy azt nagyon jól tudod. Sokan voltak már itt előttem ezen a bolygón, és sokan lesznek itt még azután, hogy az én energiám eltávozik.

  KÉRDÉS: A Teremtő csupán felhalmozott gondolatok összessége, és a Változás egy gondolatminta?

  KIRAEL: Ami a Teremtőt illeti, ő több mint a gondolatok felhalmozása. Amit ti Teremtőnek hívtok, egy tiszta tudatosság, egy tudatforma, mely nem könnyen leírható nyelveteken. Hasonlóképpen, a Tudatosságban történő Váltás több mint egy egyszerű gondolatminta. Ez egy tudatosság, amely képessé tesz titeket megérteni nemcsak azt, hogy rendelkeztek egy négy-test rendszerrel – lelki, gondolati, érzelmi és fizikai testtel – hanem azt is, hogyan dolgozzatok ezekkel a testekkel.

  DOLGOZZATOK IGAZSÁGOTOKON

  KÉRDÉS: Milyen fontos az igazság ezen az úton?

  KIRAEL: Az igazság ennek a Nagy Változásnak az alapja. Igazság Istennőként, munkád az, hogy dolgozz azokkal az emberekkel, akik nem tudják, mi az igazság. Ez azt jelenti, hogy dolgoznod kell igazságodon. Az Igazság Istennő életútja kemény, mert meg kell tudnod az igazságot, és ismerned kell az igazságot, annak érdekében, hogy foglalkozz azokkal az emberekkel, akik nem ismerik az igazságot. Ha nem ismered az igazságot, elveszel azoknak az energiáiban, akik nem ismerik az igazságot. Igaz Istennői Fényként, észre kell venned azokat, akik hazudnak neked, és utána egy új rezgéssel kell előjönnöd, amikor hivatkozol rájuk. Nem fogod őket hazugnak nevezni. A legtöbb ember, aki hazudik, még azt sem tudja, hogy hazudik. Igazság Istennőként nem mondhatod nekik, hogy hazudnak, mert útjuk részeként ezen kell keresztüljutniuk. Tehát, ne ítélkezz felettük, és ne nevezd őket hazugnak. Azok, akik nem ismerik az igazságot, téged szolgálnak. Lehetőséget nyújtanak neked, hogy felismerd az igazságot és az igaztalanságot, és a szerelemben / szeretetben válaszolj, nem számít, mit.

  Egyre több ember mutatja meg hazugságát, igaztalanságát, amely egy új összpontosításhoz vezet, mely körülöttük egyesül. Ha az igazságban vagy, a szerelemben kell lenned, és ha a szeretetben / szerelemben vagy, akkor kizárólag az igazság számít lelkednek. Ezen kizárólagos igazságban, lelkedben van minden, amit valaha is meg akartál tapasztalni. Tehát, ne szemeld ki azokat az embereket, akik igazságukon dolgoznak. Ők át akarnak jutni ezen az úton, csakúgy, mint te is.

  Ha úgy hiszed, hogy valaki igaztalanságot mond neked, akkor te nem tanultál eleget az igazságról. Látod, minden, amit hallasz, minden kimondott szó rendelkezik egy igazság elemmel. Ha valaki azt mondja neked: „Zöld ember vagy”, és nincsen semmi zöldes rajtad, akkor, lehet, hogy látnak valamit, amit nem értenek. Tehát, ne ragadjon el a tény, hogy nem vagy zöld. Ne ítélkezz afelett, amit látnak. Csupán hallgasd meg, és innen folytasd. Tudnod kell, hogyan juss el saját igazságodba minden alkalommal. Ha elérsz arra a pontra, ahol mindent szeretsz azokkal kapcsolatosan, akikkel véletlenül találkozol, akkor teljesen magadévá teszed az Igazság Istennő létet. Tudni fogod az igazságot, és fel fogod ismerni, hogy tanárod mindenki és minden. Igazság Istennőként, minden igazság közül a te igazságod a legfontosabb igazság, és még el kell jutnod ennek az igazságnak a megismeréséhez.

  A SZIGNÁL SEJTETEK TERVÉNEK ÚJBÓL ÁTOLVASÁSA

  KÉRDÉS: A Változás után új tervünk lesz szignál sejtünkben?

  KIRAEL: A szignál sejtnek, amely mélyen a tobozmirigyetekben található, nem kell változnia. Inkább, újra el kell olvasnia tervezeteket. A tudat e síkján mindenki, akár átmegy a Váltáson, akár nem, rendelkezik két tervvel, mely tevékenyen dolgozik a testben. Mindannyian eljöttetek a tudat e síkjára egy negyedik dimenziós tervvel, mely rendelkezésre áll a Mostban. Ez a terv az omni-agyba átszőtt, melyet most odakötöttek a helyi agyhoz. Rendelkeztek energia szövetekkel, melyek áthaladnak agyatokból az űrbe, ahol felsőbb énetek vár rátok. A tervetek szövete szilárdan vetül az új paradigmába. Tisztában lenni ennek a tervnek a megértésével, hathatós.

  Tegyük fel, hogy van egy barátod, aki nem rezeg ugyanazzal a hellyel és idővel, mint te, és azt gondolod magadban: „Valami baj van ezzel az emberrel.” Nos, ezzel a gondolattal azonnal visszamentél a saját harmadik dimenziós helyi agyadba, mely esetben azt fogod mondani magadnak, hogy olyan dolgokat látsz, melyekről nem tudod, hogyan kezeld. A jelenben, lehet, hogy úgy gondolod, hogy ő egy kicsit őrült, azonban idővel meg fogod érteni őt.

  Ha azt akarjátok sugallni, hogy a dolgok megtételére rendelkeztek jobb móddal, először magatoknak sugalljátok. Meg fogjátok érteni, hogy ez a ti utatokról szól, nem a másik emberéről. Mielőtt bárkinek mondanátok, hogyan tudjátok ti jobban megtenni a dolgokat, értsétek meg, miért teszi az a másik ember a dolgokat úgy, ahogyan. Lehet, hogy ez azért van, mert valaki megkérte, hogy tegye meg, és ez a személy megengedi annak, aki azt javasolta, hogy legyen meg az útja. Számos dolog történik körülöttetek, melyet nem értetek. Lazuljatok el, és tudjátok, hogy minden abszolút tökéletes.

  ÉLET A VÁLTÁST KÖVETŐEN

  KÉRDÉS: Belső portál munkás leszek a gyerekeimmel, akik szintén belső portál dolgozók, és amikor felébredünk benn, milyen fajta ételeket eszünk? Meg kell főznöm azokat? Hogy fog festeni testem? Milyen fajta ruházattal fogok rendelkezni?

  KIRAEL: Egy külső portál munkás leszel. Vannak családtagjaid és barátaid, akiket át akarsz majd vinni a portálokon az új fénybe, azonban nem fognak együttműködni. Külső portál dolgozóként segíteni fogod őket a Váltás kezdeti szakaszain. Elég gyakran fogsz bemenni a portálokon, hogy az embereket átvidd a negyedik fénybe, és képes leszel akkor leellenőrizni gyermekeid.

  Ami az ételeiteket illeti, meg kell őket főznöd, mert a negyedik dimenziós folyamat első szintjén leszel[2]. Amit főztök majd, nem az lesz, melyet normálisan itt főztök. Olyan dolgokat fogtok főzni, melyekről sosem gondoltátok, hogy olyan jók, vagy ehetők. Az ételek ízletesek lesznek, és lassan fogtok enni. Az étel majd elfér tenyeretekben. Szátokban össze fog futni a nyál, mert a hatodik érzéketek mélyreható lesz. Érezni fogjátok az ételt, ahogy bejut szátokba, és érzékeitek felkészülnek, ahogy lassan lemegy a nyelőcsöveteken keresztül a gyomrotokba.

  Az új testek a „háromnapos sötétséget” követő első naptól kezdve elkezdenek megnyilvánulni. Mégis, ne rémüljetek meg, amikor felébredtek az első nap, és úgy tűnik, mintha semmi nem változott volna meg testetekben. Csupán egy rövid időszakon belül, testetek megmutatja a változás jeleit. Kezetek, lábatok, nyakatok hosszabb lesz. Törzsetek lesz az utolsó, mely megnyúlik. Nem lesz hajatok semmilyen időtartam alatt.

  Ami a ruházatotokat illeti, egy ruházatotok lesz, és amikor leveszitek éjszaka, automatikusan megtisztul. Az az anyag, melyből ez a ruházat készül, ismeretlen lesz számotokra, azonban nagyon tartós és hasznos lesz. Minden nap akartok majd zuhanyozni.

  A KÖRNYEZET KIEGYENSÚLYOZÁSA

  KÉRDÉS: Közülünk azok, akik átalusszák a „háromnapos sötétséget”, érezni fogják a test változásait? Ha küldünk szeretetet és gyógyítást az Anyaföldnek [3], ez segít neki megkönnyíteni a változását? Van bármi más, amit alkalmazhatunk, hogy kiegyensúlyozzuk környezetünket?

  KIRAEL: Csupán egy páran közületek, nem sokan fogják érezni, amikor testük változik a „háromnapos sötétség” során. A többiek aludni fognak, és nem fogják ezt megérezni. A legtöbbjének, akik nem Fénytevők, vagy nem ébredtek rá erre az útra, a testi folyamatai a Változást követően fognak változni.

  Ami az Anyaföldet illeti, a közvetítő [médium] néhány dolgot belerak a Szignál Sejt Gyógymódba, mely segíteni fog nektek meggyógyítani az állatokat és a Föld síkját. Imádkoznotok kell az Anyaföldért. Ha nem sikerül neki, nem lesz semmi, amin dolgoznotok kellene itt.

  Ami a környezetetek kiegyensúlyozását illeti, szükségetek lesz egy hathatós tizenkétlapos [dodekaéder] kőre otthonaitok minden szobájában.

  A KÜLSŐ PORTÁL DOLGOZÓK FELADATAI

  KÉRDÉS: Nekem külső portál munkásnak kell lennem. Megosztanál velem némi ismeretet a külső portál dolgozókkal kapcsolatosan? Lesz kapcsolatuk a belső portál dolgozókkal? Mit fognak tenni a portálon kívül? Hogyan fognak viszonyulni, amikor visszatérnek a harmadik dimenzióba a Váltást követően? Mit fognak viselni, és lesznek fegyvereik? Milyen fajta munkát fognak a külső portál munkások végezni?

  KIRAEL: Külső portál dolgozóként, nem lesz semmi dolgod a belső portál munkásokkal. Amikor bemész, ezt a külső portál munka szabadságaként teszed. Amikor visszatérsz kívülre, a harmadik dimenzióba, egy másik tudatossági szintre váltasz. Emlékezz, a tudatosság hét szintje létezik mindenben itt, tehát utad arról fog szólni, mi történik a Mostban. Szükség szerint fogod váltani a tudatossági szinteket, és szabatosabban és félreérthetetlenül kell elmagyaráznod az embereknek a Szignál Sejt Gyógymódot.

  Nem fogod azokat a ruhákat viselni, melyeket a belső portál dolgozók hordanak. Ruházatod rendelkezni fog egy védelmező minőséggel, és nem úgy fog festeni, mint a harmadik dimenziós ruházatod. Egy olyan öltözetet fogsz viselni, ami különösnek tűnik majd, és azok az emberek, akiket át kell vinned a portálokon, nem akarják majd azt a ruhát viselni, amit te.

  Bizonyos fegyvereket hordasz majd, melyeket most nem igazán fognál fel, azonban meg fogod érteni őket, amikor elérsz a Váltáshoz. Néhány dolog, melyet tenni fogsz nem olyan biztonságos és veszélytelen, mint amilyennek azt én szeretném, azonban nem akarok erről beszélni, mert néhányatok félni fog ettől az úttól.

  A külső portál dolgozók át fogják vinni a portálokon a negyedik dimenzióba azokat az embereket, akik a kapukon, portálokon kívül vannak a harmadik dimenzióban. Amikor kimész a kapukon a harmadik dimenzióba, és kiásod az embereket a kőtörmelékek alól, lehet, hogy egy nagyszerű tudóssal találkozol, akiről tudod, hogy át kell vinned az új dimenzióba, ő azonban nem hajlandó menni. Rá kell jönnöd néhány módozatra, hogy ezt a tudóst átvidd erre az új utazásra, mert ő a változási folyamat fontos része lesz.

  A tanárok egy jó százaléka a portálokon kívül lesz, mert nem fognak tudni a Nagy Váltásról. Egy egyszerű szinten megértik, mit jelent a változás a tudatosságban, azonban nem lesznek képesek egy ideig a fejükben működőképessé tenni ezt. Le kell ülnöd velük két-három napra, és el kell magyaráznod nekik ezt a változási folyamatot. Amikor megértik, mit beszélsz, utána elkíséred őket a portálokon keresztül belülre, ahol folytatni fogják útjukat.

  A TANÁCSADÓK ÉS JELLEGEK ÚJ TÁVLATAI

  KÉRDÉS: A negyedik dimenzióban, könnyebben fogom meglátni és hallani a tanácsadó csapataim?

  KIRAEL: Igen, több energiával fogsz rendelkezni, akikkel kapcsolatban fogsz állni, amikor átjutsz ezen a változó folyamaton. Ott lesznek veled, és képes leszel tisztán látni és hallani őket. Nem kell csatornáznod őket, mert ők fogják csatornázni saját energiáikat, viszont te kinyílsz más energiáknak.

  Ha egy „csatorna” vagy, és közvetítő [médium] akarsz lenni, szavatolják, hogy közvetítő leszel ebben az új változó folyamatban – azonban akkor leszel közvetítő, amikor készen állsz arra, hogy közvetítő légy. Most egy „csatorna” vagy. Ez tökéletes, mert azokat csatornázod, akikkel találkozni fogsz, köszönteni fogod őket, és kölcsönösen egymásra fogtok hatni az új dimenzióban. Amikor beérsz a negyedik fénybe, a csatornázás gyümölcsözőbb lesz, annak a függvényében, milyen energiákat hozol át. Higgadtan kell leülnöd, és áthoznod az energiát, vagy energiákat. Az ötödik, hatodik és hetedik fényből egyidejűleg fognak érkezni, és tudnod kell, mit tégy, amikor áthozod őket.

  KÉRDÉS: Mi történik jellegeinkkel [aspektusainkkal] a Változás során?

  KIRAEL: A Változáson keresztüljutó átlagember két jelleggel rendelkezik, akár a Föld síkján, akár más birodalmakban, vagy mindkettőben. Mondjuk, van két jelleged: egy Afrikában, és egy Kínában. Amikor megtörténik a Váltás, jellegeid letöltik energiáikat fizikai testedbe. Szert teszel bölcsességükre és tudásukra. Aludni fogsz, amíg ez történik; máskülönben túl hathatós lenne számodra. Ezek a jellegek elkezdik átadni energiáikat, amíg még mindig ebben a harmadik dimenziós testi folyamatban vagy, azonban nagy tömegében ezt a „háromnapos sötétség” során töltik le. Alkalmazkodnod kell ezekhez az energiákhoz. Ezek a jellegek azért töltik le beléd az ismeretanyagot, mert oly sok mindennel rendelkeznek, és már a Váltás „ütemtervéhez” képest lemaradtál. Ki kell vonniuk a tudásanyagot magukból, mert túl sokkal rendelkeznek, hogy az összest magukba foglalják. A Váltás ideje elég közel van, tisztában kellene lenned azzal, hogy jellegeid letöltik számodra az ismeretanyagot.

  KÉRDÉS: Jellegeink [aspektusaink] gyermekei is a mi jellegeink?

  KIRAEL: A jellegeid gyermekei megkapják saját útjukat, viszont ők szintén a te jellegeid. Mondjuk, jellegedként van egy afrikai királynő, és életútja az, hogy gyermekeket hozzon világra, nem unokákat, csupán gyerekeket. Ha ennek az afrikai királynőnek van 12 gyermeke, mindegyik a jelleged lesz. Nem lesznek teljes jellegek, azonban járják útjukat, és lehet hogy igen, lehet, hogy nem hoznak tudásanyagot neked. Egy teljes órát tudnék erre a témára szánni. Ha találsz valakit, akit szeretsz, és van egy pár gyereked, azok a gyerekek a jellegeid, azonban ők ezt nem fogják tudni.

  GYÓGYÍTÁS A VÁLTÁST KÖVETŐEN

  KIRAEL: A Szignál Sejt Gyógymód – amely a négy testről szól – lesz az egyik fő gyújtópont [fókusz] a Változást követő gyógyító világ számára. Azokat, akik megtanulják a Szignál Sejt Gyógymódot, a Szignál Sejt Gyógymód orvosainak fogják hívni, és olyan tiszteletnek fognak örvendeni, mint most orvos doktoraitok. A Váltás után az orvosoknak új útjuk lesz, egy olyan út, mellyel tisztában kéne lenniük a Mostban. Meg kell tanulniuk a gyógyítás más [alternatív] formáit, és valahogyan azokat orvosi tevékenységükbe kell vegyíteni. Az alternatív orvoslás minden formája szerepet játszik a változási folyamatban.

  A Szignál Sejt Gyógymódban a közvetítő [médium] tanítja meg a négy test egymáshoz fűződő viszonyát, és az I. és II. szinten megtanítja, hogyan jussatok át a Váltást követő három napon. Sok ember sérül meg, ahogy a „háromnapos sötétségből” kisétál, nem annyira fizikálisan, hanem elméjük a félelemben lesz, és meg kell őket gyógyítani. Nem félhettek ettől az úttól. Sok ember lesz érzelmileg súlyosan sérült. A Szignál Sejt Gyógymód gyújtópontja a Szerelem / Szeretet, és át kell vinnetek őket szeretettel a gyógyítás útján.

  A Szignál Sejt gyógyítók bemennek a negyedik dimenzióba, és a négy testtel dolgoznak majd. Képesek lesztek látni a négy testet, és kivonni a félelmet az emberekből. Ebben a harmadik dimenzióban mindennek van ellentéte. Ha ma jó napod van, elvárod, hogy holnap rossz napod legyen. A Szignál Sejt Gyógymóddal félelem nélkül tudsz átjutni ezen az életúton, úgy, hogy jó napod van ma, holnap, és minden nap. Ilyen lesz életetek, amikor a negyedik dimenzióba mozdultok el, mert nem rendelkeztek majd ezzel a yin/yang folyamattal. Kezdjetek hozzá most. Nem kell elhinnetek a yin/yang folyamatot a Mostban. Nem kell, hogy holnapra reméljétek a rossz napot, csakis azért mert ma jó napotok volt. Lehet minden nap jó napotok.

  SEGÍTŐ ÁLLOMÁSOK SEGÍTSÉGKÉNT A GYÓGYÍTÁSBAN

  KÉRDÉS: Lesznek béke és gyógyító templomok, melyeket felállítanak a külső portál dolgozók, ahová az emberek eljöhetnek megérezni, megélni és elfogadni a fényt?

  KIRAEL: A segítő állomásokról beszélsz. Közvetítőm egyik dolga az, hogy felállítsa ezeket a segítő állomásokat a portálokon kívül. Oly sok embernek még a leghalványabb fogalma sem lesz arról, hogy a Váltás megtörtént. A segítő állomások segíteni fognak nekik önmagukra és a változó energiákra összpontosítani. Olyannyira kell tisztában lennetek a négy testtel, hogy megláthassátok lelketeket, érezzétek érzelmeiteket, halljátok omni-agyatokat és érezzétek fizikai testeteket, ahogy ezek megemelik rezgésüket, hogy behangolódjanak az útra. Valóra váltjátok ezt ezekben a segítő állomásokban, és ezután egyenesen átsétáltok a portálokon a negyedik dimenzióba. A segítő állomások ott lesznek nektek, és egyedül nektek, hogy testi folyamatotokat meggyógyítsátok. Ha testeteken keresztül vagytok képesek érezni magatokat, le a gondolatin keresztül az érzelmibe, utána a lelkibe, és ha mindezen test összekapcsoltságát érezni tudjátok, akkor könnyebben juttok be ebbe a Váltásba. Belepillantotok a tükörbe, és meglátjátok magatokat lelketeken keresztül.

  KÉRDÉS: Milyen lesz a szexuális energia cseréje a Változást követően?

  KIRAEL: A szex életetek fontos része a harmadik dimenzióban, azonban nem lesz olyan fontos a negyedik dimenzióban. A hölgyek tudják, miről beszélek. A negyedik fény szexuális légyottjaival éltek majd. A szexuális út jobban összpontosul arra, amit éreztek. Ha szerelmeskedned kell a negyedik fényben, akkor majd mind a négy testeddel teszed egyszerre, melyet tudnál, és éreznél egyidejűleg. Ez lesz az élet orgazmusa. A Káma Szutrában, kezed magasan tarthatod, nem érintve a másikat, és még mindig érzed az szexuális energiát. Ilyen lesz a Változás után.

  ZÁRSZÓ

  Számos különböző út áll majd rendelkezésetekre a Változást követően, azonban a félelem nem lesz köztük. Egyáltalán nincs helye a félelemnek az én utazásomban. Az idő elérkezett számotokra, hogy a félelmet kivonjátok életutatokból. Fogjatok hozzá most. A fény oldalán állok majd, és itt kéne lennetek nektek is. Haladjatok az összes fényes dolog felé, és én ott leszek. Majd meglátjátok.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-11-17)
  Megtekintések száma: 207 | Tag-ek(kulcsszavak): A Nagy Váltást követő nap - Kirael | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: