Szombat
2018-10-20
8:49 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A Gömb lények, Kék Avianok avagy a Központi Faj története 2.

   

   

  A LYRICUS-OK

   

  A Lyricus-i Tanító Tanács (The Lyricus Teaching Order) tagjai leginkább a Központi Faj tagjai közül valók. Az a dolguk, hogy az univerzum távoli széleire utazzanak, és utat biztosítsanak a lélekdaraboknak (akik testből testbe inkarnálódnak, miközben felfedezik az univerzumot), hogy hazatérhessenek oda, ahonnan származnak.


  Valójában a lélek maga hívja haza a töredékeit, és a Lyricus-ok biztosítják a visszavezető utat. Az út hazafelé egy személyes döntéssel kezdődik – egy olyan személy által, mint Te, kedves Olvasó. Az utat a lélek számára ősi energiák és minőségek határozzák meg. Minden energia közül a legfőbbeket a szív erényeiként emlegetnek, melyek a megbecsülés, szánalom, egyenlőség, megbocsátás, alázatosság, megértés, bátorság és szeretet.

   

  Ezen az úton az egyéni lélekdarab hamar úgy látja, hogy egyesül a körülötte lévők gondolataival, érzéseivel, álmaival és inspirációival, mivel ilyen a lélek természete.

   

  Az első külső tudomás szerzés a hazavezető útról a Szárnybontókról szóló mítoszokra és történetekre vezethető vissza, amiket a Tanító Tanács tagjai mondtak el. A történetek közvetlenül kapcsolódnak forráskódokhoz, melyek a DNS-ben vannak, és mikor a történetet egy hozzád hasonló személy elolvassa, az Egység Navigátor energiái aktiválódnak.

   

  Kezdő lélekhordozó létesítése egy bolygón Lyricus-ok által és a folyamatok fokai a 7. Szuper Univerzumban

   

  Az élővilággal rendelkező bolygókat gondosan választották ki, mikor bebizonyosodott róluk, hogy alkalmasak fejlett életformák támogatására. Ezután a lélekhordozó mintát úgy igazították, hogy működhessen az adott környezetben. Ahogy a mintát meghatározták, a kísérletek a Lyricus-i bejövő lelkekkel, akik szakértői, hogy hogyan kell egyszerre számos lélekhordozót működtetni, kivitelezésre kerültek. A kísérleti adatok alapján a szükséges igazításokat elvégezték, és csakis ezután kezdődhetett az első életre keltés (First Animation).”

   

  Ezt az alapvető műveletet a 7. Szuper Univerzumon belül kb. 32.7 trillió bolygón végezték el. Jelenleg az élővilággal bíró bolygóknak csak egy kis százalékán vannak emberi lélekhordozók, de ezek a domináns lélekhordozók a 7. Szuper Univerzumban.”

   

  A kísérleti lélekhordozót a kezdeti állomásoktól kezdve addig, hogy az Első Forrás egyesített tudataként megérkezik, a Lyricus-i kéz megváltoztathatatlanul vezeti a Nagy Portálhoz.”

  - A Lyricusok kapcsolata az emberi fajokkal

   

   

  Ahogy az olvasó szemléli a történeteket, a figyelme egyre inkább befelé irányul, és pontosan ez az, ahová a Szárnybontók szeretnék, hogy figyelj, hogy ott legyél bent, mert ott van az Egység Navigátor, és az út is hazafelé. Ez egy szimbolikus kifejezés, nem pedig egy fizikai távolság vagy fizikai utazás. Az „Otthon” egy belső hely, ahol az Első Forrás örök jelenében a végtelen tudatosság él. Ez egy vibráló kvantum mező, ahonnan a Te lényeged származik, és amivel folyton kapcsolatban állsz. Mivel ez az Otthon a kvantum mezőben gyökerezik, a helye sincs térben és időben korlátozva – ez mindig és mindenhol jelen van.

   

  A Szárnybontók erre tesznek utalást a Chamber Philosophy 3 c, írásban, ahol ezt mondják: „A távolság, ahonnan származtok szinte végtelen, és mégis oly közeli, hogy ha tudnátok a képzeletetek kiterjedését, belereszketne a szívetek.

   

  Emlékezz rá, hogy a Nyugalom Csendes Központja (Quiet Center of Stillness) ott van mindenhol és mindig, a Szárnybontók tanulói pedig vizualizálhatják otthonukat, hogy együtt zengjenek ebből a központból. Te is szimbolikusan elképzelheted ezt, hogy a Teremtés első spiráljaiban tartózkodhass, ami körbe halad a központi univerzumod szíve körül. Tehát a spirituális otthonod nem egy tőled különálló dolog, hanem ez mindig is a lényed központjában volt. Ahogy az Egység Navigátor aktiválódik, haza fog vezetni a lélek egységéhez, mivel mindig is ez volt a lényed lényege, ahogy az egész emberiségé is.

   

  A Lyricus-i történetek és mítoszok célja nem az, hogy válaszokat és objektív igazságokat közöljön, hanem, hogy az olvasó teljesen részt vegyen a műveletben. Az igazi cél, hogy az egyén tudata átalakuljon egy túlélés-orientált, ego-központú földi egyedből a bolygó egy lakójává, aki egy mindennel, és aki ráébredt a saját igazára, mint a Központi Univerzum egy Önálló Entitása – egy halhatatlan lélek, aki az Első Forrás élő kifejeződése. Az ilyen átváltozás valóban a tudatosság kvantum ugrása.

   

  Az egyének nem magányosak, és különállók, mint a szigetek. Mindenki össze van kapcsolva, és beleszőve az egyetemes életbe, mindannyian az emberi faj élettel teli kifejeződései vagyunk. Habár az átváltás nagyon személyes, és egyenként történik (az egyén kérésére), az út hazafelé nem magányos, hiszen más lélekdarabok is ugyanezt teszik, ugyanebben az időben. Ez az áramlat növekedni fog, ahogy egyre több Egység Navigátor lép működésbe, és egyszer csak az egész faj elkezdi megtapasztalni a nagyobb és nagyobb csoportos psziché-összefüggést (psycho-coherence). Ahogy közeledünk a Nagy Portál Felfedezéshez, ami az emberi lélek megdönthetetlen tudományos felfedezése, a kollektív mozgósítás elvégzésre kerül. Ezt a felfedezést a Lyricus-i Tanító Tanács iránymutatásával tesszük meg. Annyira mélyre ható, hogy nemcsak az egyének lépik meg a váltást, hanem az egész faj, kultúrák és szervezetek, minden a bolygón. Összegezve: „A Lyricus-ok felelősek, hogy az emberi fajokat a Nagy Portálhoz tereljék, és így belenevelik (az utat) a fajokba, mint egységbe, az intelligens, összekapcsolt univerzum széles hálózatába.”

   

  A TE TÖRTÉNETED EGYBEFONÓDIK A NAGY TÖRTÉNETTEL

   

  A Szárnybontók mitológiájának összefüggésében Te az Első Forrás egy tudatos darabja vagy... és lelki szinten kapcsolódsz ahhoz a lélekhez, akitől származol. Tehát a Központi Faj egyik tagja vagy, és egy azokból az ősi lények közül, akiket Isten teremtett.

   

  Képzeld el, hogy az igaz, hatalmasabb egész éned egy fénylő, felfoghatatlan végtelen lélek, akinek a valódi otthona túl van ezen a világon. Az igazi otthonod a Szárnybontók szent területe, a Központi Univerzum széle.

   

  Ezenkívül a lélek, amiből származol, el sem hagyta a természetes otthonát, hanem Te a megbízottja vagy, hogy utazz el a fizikai univerzum messzi sarkaiba. Felfedezed ezt a csodálatos, élettel teli Föld nevű bolygót. Az érzékeiden és a szíveden át belemélyedsz ebbe a dimenzióba, a bolygóba, az emberekbe, az életbe, növényekbe és állatokba, a kultúrába, és a fajok fejlődésébe.

   

  Minden, amit látsz, hallasz, érzel, képzelsz, álmodsz, emlékszel vagy felfedezel – minden benyomásod – benned örvénylik, a személyes belső hologramodban… természetesen olvadnak a lényed mélyére, ahonnan a kvantum mezőkre kerülnek, és innen közvetlenül és könnyedén megkapja a nagyobb éned, a Lélek.

   

  Tehát minden tapasztalatod... minden információ (valós és képzelt)... holografikusan áthelyeződik a lelkedbe a Lélek Kapcsolati Hálózaton (Soul Connection Network) keresztül. A lelked minden tudatos lélekdarabtól összegyűjti és feldolgozza a megtapasztaltakat. A többi lélekdarab, akárcsak Te, különböző testekben van, más helyeken, helyzetekben és kultúrákban – és más időben -, a lélek pedig magába olvasztja valamennyiük tapasztalatait. Emlékezz csak, a lélek elég hatalmas ahhoz, hogy ezernyi lélektöredéke élhessen ezernyi különböző emberi testben. Ezek az emberi életek a lineáris időben akár 200.000 évet is felölelhetnek, de a lélek nézőpontjából ezek egyszerre történnek, az örök MOST- ban.

   

  A Teremtőm tökéletessége vagyok, egyéni, a tiszta energia egy pontja, mégis sok helyen és sok dimenzióban élve egyszerre – teljesen tudatában vagyok az egységem minden aspektusának. Mint egy szerető apa, terelem a töredékeimet az egységemhez, a közös eredetünk és sorsunk fényéhez.

   

  Minden test minden sejtje az én vízióm dalára hangolt, ahogy a dallamot játsszák az atomok szerkezetén át és azon túl a fény bonyolult rendszerein át, mely összeköti a darabjaimat az én egészemmel.”

  - Mantustia látomása

   

   

  Ezen kiszélesített nézet alapján a lelked könnyen birtokolhat egyszerre több emberi testet. Így miközben ezt olvasod, a lelked lehet, hogy másik testet aktivál éppen, és egy másik ember születik egy másik kultúrában, a bolygó másik oldalán – vagy akárhol, természetesen. Valójában egy másik verziód olvashatja ezeket a sorokat a nap folyamán valamikor később. A lélek legfőbb vágya, hogy felfedezze a Teremtést, és a lehető legtöbb emberi tapasztalatot megszerezze, valamint hogy megismerhessen minden nézőpontot. Végül is minden lélek isteni darab, és rendelkezik a Teremtő látomásaival és nézőpontjával.

   

  A lelkeden át kapcsolatban állsz és egybefonódsz a többi ezernyi más lélekdarabbal. Mindegyiküknek meg van a saját teste és élete. Tehát miközben ezt olvasod, más verzióid éppen anyák, apák, gyerekek, tinédzserek vagy öregek, szentek vagy bűnösök, gazdagok vagy borzasztóan szegények, egyszerre több személyiséget is megtapasztalsz az emberi evolúciós folyamat több ezer éve alatt. A holografikus tudatod kvantum szárnyakon küldi az élettapasztalataidat vissza az Egy Lélekhez, amelyből származol, ami olyan, mint egy nagy központi állomása az ezernyi lélekdarabnak.

   

  A FÜGGETLEN EGÉSZ

   

  Az élettapasztalatok ilyen széleskörű beolvasztását követően ezeket a lélek átalakítja megértéssé, szeretetté, elfogadássá és bölcsességgé. Az inkarnációkban eltöltött száz, és ezernyi év felfedezésének eredménye az a felfoghatatlan megvilágosodás állapota, amit Független Egésznek neveznek … amit, ha egyszer elért a lélek, onnantól elkíséri a lélek létezésén át

   

  A Független Egész olyan állapota a tudatnak, ahol a lélek minden létező kifejeződése és észlelése egy tudatos egésszé áll össze. Minden lélek ezen állapot elérése felé fejlődik, és egy ponton majd el is éri azt, és a tapasztalatok hangszere (minden lélekdarab emberi testben él) az Első Forrás fényének és szeretetének tiszta csatornájává válik. A Független Egész megtestesülése a Forrás Tudat vágyának, hogy optimális formában kifejezhesse önmagát.

  Minden több és több egység elérésére törekszik. Akárcsak a lélekdarabok, akik azt hitték magukról, hogy különállók és magányosak... de független entitásokká lettek, akik egyek mindennel... ugyanez az egyesítési minta tükröződik vissza a Független Egész állapotában is, mint Független Egészek összegyűlnek, hogy az Első Forrás örök ékesszóló, gyönyörű és fénylő kifejeződései legyenek.

   

  A KÖZPONTI TERV A NAGY TÖRTÉNET SZÍVÉBEN


  Ez az egyesítés a végtelen felemelkedés spirálján folytatódik, amíg minden Fény Törzs eléri a független tökéletességét. Végre a hét Fény Törzs egyesül...

   

  Minthogy az a természetem, hogy hétszeres legyek, hét univerzum van, mely tartalmazza a testem. Mindegyiket bizonyos DNS mintával rendelkező fajok népesítik be, és táplálja őket a Forrás Tudat, hogy felfedezhessék az anyagi univerzumot. Minden egyes faj a Központi Fajból lett kiküldve, hogy felfedjék az univerzum lehetőségeit. A Te fajod másik hat fajjal tartozik össze, melyek a távoli jövőben újra egyesülnek a testemben, mint az ismert teremtés élő kiterjesztése. Ez annyira távoli, hogy úgy tűnhet, semmi köze a jelenlegi életedhez, de elengedhetetlen, hogy megértsd a terved hatáskörét. Úgy tekinthetsz ezen hét fajra, mint a testem végtagjaira, melyek újra kapcsolódnak hozzám, hogy együtt működhessünk a nagy univerzumban. Ez az én tervem, és így a tiéd is.”

   

  - Üzenet az Első Forrástól, „A Központi Tervem”

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2015-05-22) | Szerző: A Gömb lények, Kék Avianok
  Megtekintések száma: 446 | Tag-ek(kulcsszavak): Kék Avianok avagy a Központi Faj tö, A Gömb lények | Helyezés: 4.7/3
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: