Kedd
2019-03-26
4:23 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Június 25./

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Június 25./

  Dratzo! A jóléteteket jövünk ma megbeszélni! A világotokon mindenütt hatalmas váltás folyik. Eónokkal ezelőtt, a valóságot a sötétség bitorolta, és ezek az egyének létrehoztak egy olyan kegyeltekből álló uralmi bástyát, akik már évezredeken át a kívánalmaik szerint üzemeltetik világotokat. Most elmondjuk, hogy ennek a rakoncátlankodásnak vége. A Fény nem csak el lett rendelve, hanem az is el lett magyarázva minden érintettnek, hogy ez a világ egy nagyszabású váltást visz véghez a Fény felé, és mindegyikőtöknek teljes tudatosságú Fénylénnyé kell átalakulnia. Ezt egy sor speciális híradás fogja megelőzni, amivel be lesz jelentve a mi jótékony jelenlétünk, és ki lesznek fejtve az egyetemes jólét és a szabadság elterjesztésének okai, melyet oly annyira megérdemeltek. Azért jövünk ebben a pillanatban, hogy kijelentsük nektek mindezt, és egy a Mennyország isteni útjain alapuló új birodalom beharangozói legyünk. A hajóink körülveszik világotokat, és minden bolygó körül állomásoznak ebben a naprendszerben. A sötétjeitek megpróbálták bonyolultabbá tenni nekünk ezen szent küldetés végrehajtását, de sok kísérletük befuccsolt. A sötétségnek rövidesen távoznia kell, és kegyeltjeiket a sorsukra kell hagyniuk, amit a Mennyország választott ki számukra.

  Az új valóságban, visszatértek a családotokhoz, és magatok mögött hagyjátok a halált és a zűrzavart, mely Atlantisz elsüllyedése óta sújtja életeteket. A különleges rezidenciátok Agarthában vár rátok, és itt fogjátok meglelni azokat a varázslatos eszközöket, amikkel visszatértek abba a Létállapotokba, amit még Lemúria világirányítása idején élveztetek. Itt fogjátok újra felfedezni valódi életösvényeteket, és jelentőségteljes tagjaivá váltok a Galaktikus Föderációnak. A sötét földeken át vezető utazásotok során, a tapasztalataitok sok új bölcsességgel láttak el benneteket, és a Mennyország azt kívánja, hogy megosszátok ezt a tudást a mostanra megszűnt Anchara Szövetség korábbi tagjaival, mivel a küldetésetek egy örök béke megszilárdítása ezen galaxis minden szektora között. Az a jólét és szabadság, melyet élvezni fogtok, annak a szimbóluma amit el fogtok érni, és valójában a Mennyország egy nagy játékosnak tekint titeket, akik a Fény elhozásában vesznek részt az alakuló fizikaiság minden aspektusa számára. Tisztelni fognak titeket, illő elismerében lesz részetek, és méltányolni fogják az isteni tervhez való nehezen kiharcolt hozzájárulásotokat.

  Felemelkedő globális társadalmatok sokkal illőbb kondíciókat fog teremteni, hogy újra bemutassák galaktikus eredeteteket. Ez átfókuszálja elsődleges hozzájárulásotokat Gaia egészségével és jólétével kapcsolatban, ami demonstrálni fogja számotokra azt a nagy potenciált, ami bennetek rejlik. Ez a potenciál párosul az emelkedő spirituális tudásotokkal, ami a legfontosabb számunkra, mivel ezek a bennetek lévő mérhetetlen belső képességekről szólnak. A mi felelősségünk támogatni benneteket abban, hogy előhozzátok ezeket, és arra használjátok fel, hogy egy új, és létfontosságú csillag-nemzetet tervezzetek. Ezért jövünk, hogy kivitelezzük azt amit már oly régóta kívántok. Mint tudjátok, a sötétség hajthatatlan azon törekvésében, hogy megakadályozza ezen változások megvalósulását, mivel az ilyen változások mindazt veszélyeztetik, amiért a sötétség dolgozott. Mindazonáltal a mi istenileg elrendelt feladatunk az, hogy olyan kondíciókat hozzunk össze, amik lehetővé tennék az eltervezett jótékony változások előtérbe kerülését. Ez mind megtörtént. És ezért most elképesztő változások szélén álltok, melyek át fogják örökre változtatni ezt a megszentelt világot, és lehetővé teszik egy új csillag-nemzet megteremtését.

  Ez az új birodalom lehetővé fogja tenni számotokra, hogy növekedjetek, és nem csak individuálisan, hanem spirituálisan is, ami új világtudatosságot jelent. Mint azt gyakran mondjuk nektek, csodálatos teremtmények vagytok, melyek számára le lett fektetve egy ösvény, ami lehetővé teszi, hogy megtapasztaljátok a sötétség vétségeit és módszereit. Most készen álltok mindezt magatok mögött hagyni. Az új világotok újra fogja egyesíteni Gaia felszínét a belső birodalmaival, és oly módon fogjátok látni a "valóságot", amit jelenleg el sem tudtok képzelni! Az emelkedő tudatosságotok fog ellátni benneteket új életszemléletekkel, és már sokan a világon képesek látni, hogy az amatőr és profi sportok és sportligák véget érnek, és azt, hogy sokkal nagyobb változások jönnek ezeknél. A jelenlegi szociális konstrukciótoknak és filozófiáitoknak csak nagyon kis része nem fog átalakulni, mivel azok a hozzáállások amiket ezek tükröznek, erősen megváltoznak. Az ebből keletkező galaktikus társadalomnak alkalmazkodnia kell az egyre bővülő önmagatokról alkotott nézetetekhez, ahogyan gyorsan galaktikus Fénylényekké értek. El fog bűvölni titeket, ahogyan megtanuljátok, hogy ez a galaxis egy nagy élő egység, melynek ti egy része vagytok! Új csillag-nemzetetek értékessé válik és kedvelt lesz mindenki számára, aki a fizikaiságot alkotja.

  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma több jó hírrel érkezünk! Mostanáig a világotok egy sötét összeesküvés lakhelye volt, akik elsődleges célja adósrabszolgaságba verni titeket, és egy olyan birodalomba zárni, ami nem engedi meg a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Ez a ketrec és annak sötét börtönőrei nagyon rövidesen eltűnnek, mivel világotok most készen áll a Fény általi átalakulásra. Ennek az eljövendő Fényvilágnak a vezetői évtizedeken át azért küzdöttek, hogy megszabaduljanak a sötétségtől, és valójában egy olyan mozzanat van folyamatban, ami már véghez is vitte az összes elő-követelményét annak, hogy a kegyeltek uralmi bástyáit kiforgassa a hatalomból, akik még mindig azt tervezik, hogy egy nagyon sötét birodalomba csaljanak bele titeket! Egy speciális csoport van most szolgálatban, és ezek olyan elhivatott egyének, akik benyújtják az új kormányzást, és felügyelik egy istenileg elrendelt jólét kiosztását ezen bolygó számára. Ezennel kijelentjük, hogy ezek a társak most készülnek bejelenteni ennek a sok hírnek a legjavát.

  A mi áldott feladatunk fenntartani ezeket a változásokat, és aztán ellátni benneteket egy sor tanítással, melyet mi fogunk kézbesíteni a bolygó minden részébe, azon irányelvekkel együtt, hogy hogyan kell azokat alkalmazni az életetekre. Általánosságban mondva, kételkedés nélkül elfogadtátok azt amit a mi nevünkben hirdettek, és ezek a doktrínák most helyesbítést igényelnek. A Minden Ami Van nagy egységének megértése egy elsődleges követelménye a felemelkedésnek. A hitrendszereteket is ki kell bővíteni,  hogy beleférjenek Agartha csodálatos Lényei is, akik biztonságban óvtak minket maguk között már évezredek óta. Ők értik az emberiség spirituális természetét, és arra vágynak, hogy szabadon és nyíltan járhassanak közöttetek. A ti szívetek nyitottságát is ki kell terjeszteni az őseitek csillagokban lévő otthonaikra. Röviden, gyorsan meg fogjátok érteni, hogy a Szellem magjai mindenütt ott vannak a fizikaiságban!

  Vágyunk rá, hogy vezessünk titeket, és beszéljünk nektek a korokról. Figyeltük, ahogyan a sötétek veszik üzeneteinket, és kiforgatják azokat céljaik érdekében. És mivel mi szeretünk beszélni hozzátok, ennek most vége szakad! A Szeretet és az egység a mi üzenetünk mindig felétek. Nagy Lények érkeztek a galaxisból ide isteni vezetés alatt, és a küldetésük az, hogy segítsenek nekünk abban, hogy gyorsan a teljes tudatosságba irányítsunk titeket. Szándékunkban áll a közelgő időt arra felhasználni, hogy tanítsunk és tanácsot adjunk nektek, és felkészítsünk benneteket a ti saját áldott felemelkedésetekre. Mellettetek leszünk, ahogyan egy új társadalomba vezetünk titeket, mely egy új csillag-nemzetté fog alakulni. Ahogy ezt együtt véghezvisszük, segíteni fogunk ennek a galaxisnak, és hatalmunkat közösen arra fogjuk felhasználni, hogy ezen galaxist egy dicsőséges, áldott Fényhangszerré változtassuk! Ez az amiért mi imádkozni érkezünk, és megerősíteni ezen új világ áldását! Hallelujah a Mennyországnak és a Fénynek!

  Ma folytattuk a békéről, örömről, és Fényről szóló üzeneteinket. Mindenütt egy új kor ereszkedik le a Mennyekből, hogy elöntse ezt a birodalmat jóléttel, szabadsággal, és mindenki újraegyesülésével a mi helyi és távoli hittestvéreinkkel. Ez a nagy üdvözlégy otthon elérte szent fokozatos megerősödését! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-06-28)
  Megtekintések száma: 150 | Tag-ek(kulcsszavak): A Galaktikus Föderáció és a Spiritu | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: