Szombat
2018-10-20
9:24 AM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [359]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete

   A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete

  Selamat Jalwa! Több kifejteni valóval térünk vissza! Az utóbbi két hétben sok előrehaladás történt hivatalos szinten, ami kikényszeríti számos fontos dolog megtörténését. A fő pénzügyi szervezeteknek, melyek világotok pénznemeit felügyelik, meg lett mondva, hogy készüljenek fel egy monumentális újraindításra, ami új bankszabályokkal és végül nemesfém pénzek sorával fog végződni. Ez a hatalmas változás lesz a bevezetője a jóléti alapok kiosztásának, és az új kormányzás kiemelkedésének. Ez az eljárás folytatódik. Az a sok csoport, mely Földi Szövetségeseinket formálja, kikényszerítette egy sor úttörő megállapodás aláírását, és számos kritikus feljegyzés kibocsátását. Ezek a dolgok most azt okozzák, hogy a vágyott változás időszerűen és isteni módon megtörténjen. Teljes mértékben arra számítunk, hogy ezek rövidesen valóra válnak. A legfontosabb előrehaladás az amerikai hálaadáskor kezdődött, amikor Európa alapvetően elkötelezte magát egy világszinttű pénznem újraindítás mellett. Ez állítja fel az újonnan átértékelt pénznemek kibocsátásának dátumát. A következő lépés már folyamatban van!
  Megállapodások aláírása zajlik, melyek biztosítják, hogy a globális jólét mögött álló alaptörvény amilyen gyorsan csak lehet, meglegyen. Kormányok sora találkozott szövetségeseinkkel, és részletesen áttekintették mi fog történni. Hatalmas mennyiségű védett színtiszta aranyrúd és sterling most egy stabilabb pénznemet kényszerít a világra. A javasolt átértékelések egy olyan pénznem rendszert állítanak fel, ami véget vet Észak Amerika és Nyugat Európa dominanciájának. Egy olyan diplomácián alapuló új valóságban állapodtak meg, ami nem konfliktus-orientált. Ezek a megállapodások magukba foglalják a közzétételhez és a jelenleg eltitkolt új technológiák kibocsátásához vezető utat. Ezek a technológiák eszközök arra, hogy segítsék az egész felfedési forgatókönyvet. Létfontosságú a közzétételhez és a teljes tudatossághoz bármilyen jelenlegi akadály eltávolítása. A sötétség és különféle kegyelt csoportjaik nyomás alatt vannak. Mindazonáltal mi értjük, hogy időre van szükségetek teljesen magatokba fogadni azt, amit mindez maga után von.
  Kapcsolattartóink közösen dolgoznak az Agarthából valókkal. Isteni célunk mindezt lezavarni amilyen gyorsan csak lehet. A Felemelkedett Mesterek informálják drága követőiket arról, hogy most mire van szükség. Ki kell használnunk a különféle jogi kényszerhelyzeteket arra, hogy sorban előre haladjunk. A különféle pénzügyi intézmények az előnyünkre lettek szabályozva, és felállítottak néhány kulcsfontosságú menetrendet. Ezeket most földi társaink előrejuttatják, és közös kapcsolattartóink munkája segíti őket. Továbbra is elkötelezetten göngyölítjük fel a jelenlegi sötétség-uralta zűrzavart, mely működteti bolygótokat. Ez a művelet az ő isteni léptékében folytatódik. Számos fő kormány, mely ezt a káoszt vezérli, ismeri igyekezetünket, és tudja, hogy milyen törékennyé váltak pozícióik. Ez néhányukat pánikhoz vezeti, és amit kifőztek Ázsiában és Európában, az nem fog működni. Mostantól számos más kormány nyíltan, vagy titokban, de ellenzi ezeket a különféle terveket.
  A mi pozíciónk és az Agarthaiaké igen hasonló szemléletű. Ahogy a Gregoriánus év vége közeledik, elérkezik az idő, ami ezt a mocsarat teljesen leállítja. Ez az idő véget vet ezeknek a dolgoknak, és a következő lépésre vált, ami tartalmazza a teljes globális közzétételt. A közzététel adja a végső leállítását ezeknek a túlzásba vitt svindliknek, és lehetővé teszi teljes leleplezését annak, hogy mi folyik az utóbbi másfél évtizede. Ezekben az években gigantikus kísérletek folytak arra, hogy összezúzzák a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Ezek nagyrészt befuccsoltak. A többi is befejeződik, amint a közzététel megtörténik. Ismert az a csíny, amit preferál a sötét összeesküvés, és épp most nyirbálják meg. Néhány dolog még mindig fog történni, de ezek csak átmenetiek. Már megvannak azok az eszközök, melyek lebontják ezeket a torlaszokat. Azzal ami jelenleg történik, az van célba véve, hogy felgyorsítsák amit a sötétség késleltet. Jó szorosan haladunk előre, és rövidesen jó híreket szándékozunk hozni nektek. A sötétség az utolsókat rúgja, és tudja, hogy már nagyon közel van a vég!
  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány áldott hírrel érkezünk ma! Bolygótok épp egy új valóság kezdetébe lép. Számos pénznembeli változás bukkan fel világotokon mindenütt. Ezeket a változásokat több más esemény fogja követni, melyek egy új jólétet léptetnek elő, és drámai változások fogják az új kormányzás és szigorúbb bankszabályok felállását elősegíteni. Sok hű tanítványunk olyan műveletekbe fogott, melyek egy áldott valóságot hoznak ennek az isteni gömbnek. Birodalmatok jelenleg egy nagyon fontos titkos tárgyalássorozat közepette van, ami jólétet és szabadságot hoz számotokra. Közben új szakrális energiák változtatják meg fizikai énetek alapvető felépítését. Testetek ezen átalakulásai új csakrákat vezetnek be, és ezek megjelenésével előfordulhatnak fájások, fájdalmak, és más kellemetlenségek. Ezek csupán az utat kövezik le a teljes tudatossághoz.
  Ezen spirituális és fizikai módosulások egy nagyobb terv részei, hogy a Fénybe juttassák ezt a szent valóságot. A Mennyország elrendelte, hogy a sötétek uralkodásának vége. Ez az átmenet, amikor a sötétség hatalma fogyatkozik, és a Fény megkezdi megújult felemelkedését. A mi isteni küldetésünk felgyorsítani ezeket az átalakulásokat, és tájékoztatni benneteket arról, hogy mindez mit jelent a ti ezen valósággal kapcsolatos szent hiedelmeitek és dédelgetett látomásaitok tekintetében. Teljesen megértjük a zavarodottságotokat, ahogyan azt a sok manipulált sztorit hallgatjátok amiket a média kíván szolgáltatni számotokra. A sötétség számos kegyeltje még nem teljesen fogta fel, hogy mit helyes mondania. A Fény számára a legjobb dolog a megfelelő pillanatban előlépni és elmondani, hogy valóban mi történik körülöttetek. Nekünk adták ezt a felettébb áldott feladatot!
  A világ fel van bolydulva. Gaia leveti magáról azt az összes gyötrelmet és visszaélést amit a sötétség számos képviselője adott neki. Ez az aljárás számtalan erős földrengést, vulkánkitörést, és furcsa időjárást produkál bolygó szerte. Ez egészen addig rosszabbodik, míg a sötétség ezen visszaélésért felelős tekervényes eszközeit teljesen le nem állítják. A pénz valójában az, ami nagyfokú hatalmat tart felettetek. Ezt a számára megfelelő perspektívába kell helyezni. A pénznem újraindítás, a globális aranyalap, az adósságérvénytelenítés, az új jólét, és a szigorú új bankszabályok fognak segíteni elérni ezt a célt. A pénz, drága Szíveink, nem létfontosságú. A tudatosságban való növekedésetek, és az egymással való nagymértékű törődés bizonyára az! Ezzel együtt létfontosságú szükség van a Szeretetre, az Életre, és az isteni bölcsességre. Ez az az út, amire ráhelyeztek benneteket! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
  Ma ezen valóság átalakulásáról szóló üzenetsorozatunkból adtunk egy újabbat nektek. A Mennyország és a Mennyország isteni segítői ezen a szent bolygón, sebesen haladnak a sötétség által rátok helyezett számos hatás felbomlasztása felé. Elérkezik a pillanat, hogy tovaszáll minden gyötrődésetek. Egy új nap közeledik mindenki számára, aki ezen Föld felszínén lakik! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által
  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2013-12-12)
  Megtekintések száma: 194 | Tag-ek(kulcsszavak): A Galaktikus Föderáció és a Spiritu | Helyezés: 5.0/1
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: